Kilolar Firarda 😎

Günaydın kızlar 😍🥰

Kilomu yazmaktan utanıyorum artık, durum çok ama çok karanlık yine 70e dayandım 😔😔 ve bunu çay ve simitle kutluyorum şu an 😣
Sıfır motivasyon, sıfır inanç, sıfır heves offf yaaa 70i tekrar görmek istemiyorum ama bişe de yapacak hevesim yok

Geçen hafta: 67,25
Bu hafta: 69,25
Fark: +2 kg
Yüzde: -2,97

58C8D818-5BF4-4E50-B3A2-F83A9FDEC1EB.jpeg

Hahah ayy ne tuhaf ya :rolleyes:

Evet ya kotu oldu, tamam cnm bakaym dedigin magnetliye

Ayy sagol cnm artik yerimde saymaktan bunaldm ya gitsin istiyorum kilolar
Gidecek canım,bu cabanin boşa gitmesi mümkün değil, yerinde sayan bizleriz sen degilsin 🙄
Günaydın kızlar 😍🥰

Kilomu yazmaktan utanıyorum artık, durum çok ama çok karanlık yine 70e dayandım 😔😔 ve bunu çay ve simitle kutluyorum şu an 😣
Sıfır motivasyon, sıfır inanç, sıfır heves offf yaaa 70i tekrar görmek istemiyorum ama bişe de yapacak hevesim yok

Eki Görüntüle 2946158
Canım böyle ciddi bir diyete değil de küçük değişikliklere basla, çok fazla sıkı diyet yapma zaten şuan psikolojik olarak hazır olmayabilirsin, inanır mısın duygusal açlık derlerdi ya ben nasıl oluyor ya falan derdim ama senin ki çok bariz bir şekilde duygusal açlık sanki bunu cozsen hemen kendine gelecek gibisin ama nasıl çözülür bilmiyorum :KK43:

Canım böyle ciddi bir diyete değil de küçük değişikliklere basla, çok fazla sıkı diyet yapma zaten şuan psikolojik olarak hazır olmayabilirsin, inanır mısın duygusal açlık derlerdi ya ben nasıl oluyor ya falan derdim ama senin ki çok bariz bir şekilde duygusal açlık sanki bunu cozsen hemen kendine gelecek gibisin ama nasıl çözülür bilmiyorum :KK43:
tek çözümü destek almak diye düşünüyorum ama kendime sıra gelmiyor ki ilgileneyim :KK43:
çok yılgın bıkkın hissediyorum kendimi
sabah çok çok üzüldüm
dün 68,3dum nasıl bi günde 1 kilo aldım anlamıyorum :KK43:

Günaydın kızlar 😘😍 bildirimi yapayım
Pazartesi tartilmistim o yüzden pazartesiden yapacağım
Pazartesi,:66.6
Cuma:65.6
Fark: -1.0 kg Eki Görüntüle 2946164
tebrikler canımm şahanesin devamı da gelsin inşallah :KK9::KK9::KK73: :KK60:

Günaydın kızlar 😍🥰

Eki Görüntüle 2946158
Canım böyle zamanlar olabilir asıl bu zamanlara rağmen devam etmelisin kendine İnan saçma artılar olsa da vereceksin

Günaydın kızlar 😍🥰

Eki Görüntüle 2946158
Henüz tartılmadım ama ben de senle aynı durumdayım canım yediklerimi frenleyemiyorum ama 70 i görmeden dur de bence zor günler geçiriyorsun ama biliyoruz yemek çözüm değil hepimiz bu ara dağıttık toparlayalım beraber inşallah🥰
Çok iyi gitmiş pazartesiden bu yana canım tebrikler😘

Henüz tartılmadım ama ben de senle aynı durumdayım canım yediklerimi frenleyemiyorum ama 70 i görmeden dur de bence zor günler geçiriyorsun ama biliyoruz yemek çözüm değil hepimiz bu ara dağıttık toparlayalım beraber inşallah🥰
doğru diyorsun canım yemekle çözemiyoruz birşeyi
inşallah toparlayabiliriz kuzum :KK200:

Bu kişiden kisiye değişir bence, ben buraya yazacağım zaman dhaa dikkatli oluyorum, yazmak istemediğim şeyleri yememeye çalışıyorum

Aman o zaman iyi ki yemişsin kız 😁 en azından aldığın kaloriye değmiş,ben tadını çok sevmediğim birşeyi yeyince pişman oluyorum,bunun için mi klaori aldım diyorum 🤣

Helal olsun sana, takımda şuan motivasyonu en en iyi olan sensin sanırım ,😍😎

Ne saçma ya,ne alaka senin sayfanda yazmasi ama böyle insanlar hep var olacak, sırf bu sebeple burdan uzaklaşmak doğru değil, iyi yaptın donmekle
Bende birdaha yemek istiyorum diye beğendiğim birşeyi yiyincede üzülüyorum keşke hiç bilmeseydim bunu diye 😅😅

Günaydın kızlar 😍🥰

Eki Görüntüle 2946158
Canım biraz değiştir istersen diyet yöntemini farklılık kat yeni birşeyler dene belki o zaman heves gelir
Tebrik ederim canım çok güzel vermişsin😍
Eki Görüntüle 2946193

Günaydınlarr en son 62,1 mişim ama cumaydı galiba.2 haftada 900 gr canımss :KK76:
Çok güzel gitmiş tebriklerr 😍😍

Canım biraz değiştir istersen diyet yöntemini farklılık kat yeni birşeyler dene belki o zaman heves gelir
bu haftasonu kendimi toparlamaya çalışacağım canım, bu haftasonu kendimi bir şekilde iyileştirmem gerek, haftabaşında 70i görmek istemiyorum artık :KK43:

bu haftasonu kendimi toparlamaya çalışacağım canım, bu haftasonu kendimi bir şekilde iyileştirmem gerek, haftabaşında 70i görmek istemiyorum artık :KK43:
Canım çok normal aslında uzun zamandır yapıyordan diyeti. Bizde insanız yani hep Aynı düzende olamayabiliyor. Bir iki güne toparlayacağına inanıyorum ben 🌸

Günaydın kızlarrrrrrr ben hafta sonundan sonra diyet kafasında değil ama normal beslenmeyle ilerledim ve oruçluydum neredeyse sahursuz oruç tutuyorum havuç salatalık elmayla😆ve dün gece yeğenimin burnu tıkandı ne uyudu ne uyuttu gözlerimi açamıyorum şu anda muhtemelen cumadan az biraz artı çıkacağım ama çok çıkabilirim de tartılmıyorum cumadan beri🙈🙈

X