- 31 Temmuz 2020
- 19.787
- 59.919
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımHadi bakalım hayırlısı olsun İnş
Afiyet olsun canım ben de ailemle beraber adalara gidiyorumKilomu tebrik edenlere teşekkürlerr ben de verenleri ve sabit gelenleri ve çok az artısı olanları tebrik ediyorum artısı çok olanlar için de yeni bir hafta başlıyor
şimdi annemle döner yemeye gidiyoruz döndükten sonra mesajlara cevap yazıcam
Kesinlikle canım evinde olmuş olacaksın artık izinlerde yeğenlerinle görüşeceksin mecbur tabi alıştığın için ayrılmak zor gelecek ama iş için katlanacaksın müsait oldukça sık sık gider görürsünHiç beklemiyordum ya şok oldumtrabzknda olması özellikle çok çok iyi ama şimdi yeğenlerimden çabuk ayrılacağım doyamayacağım
Afiyet olsun canımKilomu tebrik edenlere teşekkürlerr ben de verenleri ve sabit gelenleri ve çok az artısı olanları tebrik ediyorum artısı çok olanlar için de yeni bir hafta başlıyor
şimdi annemle döner yemeye gidiyoruz döndükten sonra mesajlara cevap yazıcam
Adalar ne güzel sakin olur şimdi hava da güzel şansınıza bisiklete de bininİnşallah canım
Afiyet olsun canım ben de ailemle beraber adalara gidiyorum
Aynen öyle olacak artık ama iş olsun da gerisi hallolurKesinlikle canım evinde olmuş olacaksın artık izinlerde yeğenlerinle görüşeceksin mecbur tabi alıştığın için ayrılmak zor gelecek ama iş için katlanacaksın müsait oldukça sık sık gider görürsün
Ay evet hava çok güzel bakalım belki abimle binerizAdalar ne güzel sakin olur şimdi hava da güzel şansınıza bisiklete de binin
Çok bir artı değil kuzum telafi edersin haftaya da inşallah güzel bir eksi görürsünTunaydn kizlar gelemedm ya gec uyuydk gec uyandk kahbalti telasi falan smdi oglana corba icircem sonra babamla yuruyus yapalm dedik parka dogru, yogun geciyor malesef artiyim
Gecen cuma: 74.1
Bugun: 74.4
Fark +300gr
Eki Görüntüle 2938153
El_Em nnurc
kardelelen321 haftaya hedefim 73.9
Dün kaçamakların vardı diye hatırlıyorum canım hemen tartıyı etkiliyor gerçekten haftaya inşallah kaçamaksız bir hafta olsun güzelce eksiler gelsin
Tebrikler canım haftaya 7ler geliyor bir daha 8lere çıkma ama 7leri ortalayana kadar biraz dikkat etmeye çalış kuzumGeçen hafta: 80.45
Bu hafta: 80.10
Fark: -350
Yüzde: %0.435
Evet cnm ya insAllah ben daha fazla bekliyordum meyve yemeseydim akşam daha iyi olabilirdi tabi bklm artık 75 görene kadar çok salmamam lazımTebrikler canım haftaya 7ler geliyor bir daha 8lere çıkma ama 7leri ortalayana kadar biraz dikkat etmeye çalış kuzum
Haftaya hadi insAllah eksi görelim canımGecen hafta 75.9
Bu hafta 76.6
Fark +700
Bidaha artı gelmek yok inşaAllah
Bunu öğrenmekte süper canım artı değilsin süperGeçen Hafta:66,5
Bu Hafta:66,3
Fark:0,2
Yüzde:0,300
Hedef:65,9
Buna da şükür sabit kalmayı öğreniyorum en azından
Tebrikler canım güzel eksiGecen hafta: 69.85
Bugun 69.05
Fark 800 gram
Yuzde 1.15
Haftaya hedef 68
Fit mutlu anne hzlsel Pnrrr-12
Evet canımOruç musun yine
Hadi hayırlısı hakkında canımAy ben bi işe başvurdum çarşamba görüşmeye çağırdılar salı günü trabzona döneceğim
Çok değil canım haftaya hallederim insAllahTunaydn kizlar gelemedm ya gec uyuydk gec uyandk kahbalti telasi falan smdi oglana corba icircem sonra babamla yuruyus yapalm dedik parka dogru, yogun geciyor malesef artiyim
Gecen cuma: 74.1
Bugun: 74.4
Fark +300gr
Eki Görüntüle 2938153
El_Em nnurc
kardelelen321 haftaya hedefim 73.9
Çok değil telafi edersin insAllah
Eksi eksidir artı değilsin en azından canım regl de olmuşsunSelam kızlar kusura bakmayın gelemedim, birazdan yola çıkacağım önümüzdeki hafta aktif olamayabilirim...hemen bildirimi yapayım iki gün önce regl olduğum için çok eksim yok malesef
Geçen hafta:62.8
Bugün:62.7
Fark -0.100 Fit mutlu anne El_Em
Sağlıkla kucağına al insAllah canım pınar değiştirdi nicki doğru yani
Tamaamdır o zaman canım inşaallahh inşaallahh gerçekten diyet yapmam la hele hele hergün 10bin adım yürüyüşümle işe yaradıı beklemiyordum bile ama lütfen dukan çayını çok dikkatli olun çocuk sahibi olmak istiyenler için diyorum acaba ondanmı diyorum bilmiyorum ama 15 gün içtim onuda belkide ondan düşük tehlikem var ben öğrendiğimde test yapıp yoğun kanamayla doktora gittik eşimle allah kimseye yaşatmasın cok şükür atlattım bebeğim beni bırakmadı eğerki içtiğinizde kasığınız ağrıyorsa bırakın benim ağrırdı ben yürumekten kaynaklı düşünürdümSağlıkla kucağına al insAllah canım pınar değiştirdi nicki doğru yani
Akşam yediklerimiz direk etkiliyor canım olsun yine de eksisin bundan sonra istikrarlı bir şekilde eksi gelmek önemli olan ve sen istediğin taktirde yapabilirsinEvet cnm ya insAllah ben daha fazla bekliyordum meyve yemeseydim akşam daha iyi olabilirdi tabi bklm artık 75 görene kadar çok salmamam lazım
Olsun canım az da olsa eksi gelmişsin hiç azımsamaSelam kızlar kusura bakmayın gelemedim, birazdan yola çıkacağım önümüzdeki hafta aktif olamayabilirim...hemen bildirimi yapayım iki gün önce regl olduğum için çok eksim yok malesef
Geçen hafta:62.8
Bugün:62.7
Fark -0.100 Fit mutlu anne El_Em
Aynen kuzumHaftaya hadi insAllah eksi görelim canım
Bunu öğrenmekte süper canım artı değilsin süper
Tebrikler canım güzel eksi
Evet canım
Hadi hayırlısı hakkında canım
Çok değil canım haftaya hallederim insAllah
Çok değil telafi edersin insAllah
Eksi eksidir artı değilsin en azından canım regl de olmuşsun
Merhaba canım tekrar hayırlı olsun inşallah sağlıkla vaktinde kucağına aldığın haberini de alacağızben meşhur sakarlığım sağ olsun bir hafta önce yeşil çay yapacağım diye ayağımı haşladım bir haftadır evde yatıyorum spor zaten yok diyet de eh işte sabit olarak devam etmeye çalışıyorum
Sağlıkla al canım kucağına bitkisel şeylerden uzak durmak lazım hamilelikte güzel bir beslenme olursa çok kilo almazsın ben 41. Haftada 8-9 kilo kadar doğuma girdim o da son hafta vücudum ödem oldu diye yoksa Ortalama 6-7 kiloyla kapattım ama asıl risk doğumdan sonra salma kendini hiç doğumdan sonra tüm kilolar gitmişti ama emzirme döneminde 12-13 kilo aldım şimdiden kolaylıklar diliyorumTamaamdır o zaman canım inşaallahh inşaallahh gerçekten diyet yapmam la hele hele hergün 10bin adım yürüyüşümle işe yaradıı beklemiyordum bile ama lütfen dukan çayını çok dikkatli olun çocuk sahibi olmak istiyenler için diyorum acaba ondanmı diyorum bilmiyorum ama 15 gün içtim onuda belkide ondan düşük tehlikem var ben öğrendiğimde test yapıp yoğun kanamayla doktora gittik eşimle allah kimseye yaşatmasın cok şükür atlattım bebeğim beni bırakmadı eğerki içtiğinizde kasığınız ağrıyorsa bırakın benim ağrırdı ben yürumekten kaynaklı düşünürdüm