Kilolar Firarda 😎

Uykusuz gecenin ardından günaydın kızlar gece yine ateşlendi minik ateş düşürücü verdim elini yüzünü yıkadım ha bire şimdi uyuyo gibi bklm uyanmazsa mutfağı toparliycam dün akşam yemeği bulasigini toparlayamadim menümu yazip menulerede bakamadım birazdan bakarm insAllah
Geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca dünya duruyor sanki. Bi an evvel iyileşir inşallah

Sabah hastaneye gittim raporu uzatmak için bugün okula başlamam gerekiyordu çünkü on gün daha rapor verdiler inşallah iyileşir bu sürede gerçekten yanık çok acılı bir şeymiş özellikle sabahları yataktan kalkmak resmen işkence on beş yirmi dakika uğraşıyorum kalkabilmek için🤦🏻‍♀️
Canım yanık çok kötü bişey gerçekten, Allah yardımcın olsun. İnşallah bir an önce düzelir kuzum.

Miden mi ağrıyor yine ondan mı yedin helvayı?

İnşallah canım damla ile geçmezse dediği gibi masaja başlayacağız artık
Insallah gecer cnm, bugun nasil
Bugün iyidir ins teyzesinin kuzusu 😔

Afiyet olsun canim güzel menu

Olsun yürüyüş yapmışsın anladığım kadarıyla bebek arabası dediğin için.o da yeter

Oglenki menun ağzımı sulandirdi😂😂
Afiyet olsun sporla yakmissindir ins

Güzel menü olmuş canim afiyet olsun

Geçmiş olsun canım.☺️

Gayet güzel süper menü olmuş afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim balık günüymüş dün sanki

Az öz güzel bir menü afiyet olsun canim
Evet cnm yine baya bi 8bin adim yurumusm dun.
Sabah hastaneye gittim raporu uzatmak için bugün okula başlamam gerekiyordu çünkü on gün daha rapor verdiler inşallah iyileşir bu sürede gerçekten yanık çok acılı bir şeymiş özellikle sabahları yataktan kalkmak resmen işkence on beş yirmi dakika uğraşıyorum kalkabilmek için🤦🏻‍♀️
Yaa cok zor cnm gercktn en ufak elinde yanik olunca nasl aciyor insanin cani insallah gecer artık agrisi sizisi da

Canim cok gorunmuyorsun napiyorsun yogunmusun
canım annemin kolu ağrıyordu onla ilgilendim egzersiz yaptırdım d vitaminini verdim yemek yaptım çay getirdim filan 😍 şimdi iyi tontişim dün de kuzenimle buluştuk yemek yedik 😘
evde de işler vardı cnm :KK66: bi de kaptanlık bitince dinlenme moduna geçtim 😂

Geçmiş olsun hepinize kuzum inşallah bir an önce toparlanırsınız🥰
Canimm cok tesekkurler sana da gecmis olsun yanik acisi kotu olur😞
Burasida motive ediyorsa guzel canim

Yaa gecmis olsun zehracim bizimde olmustu pamuklz bezi hafif islatip siliyordm surekli insallah gecer

Gecmis olsun ortim acil sifalar, uzaklasma ya buralardan
Ortim buralardayim. Dun atesim cikmisti bugun biraz daha iyiyim. Yarin daha aktif olcam 😊👍

20 Ekim Menüm
Sabah tarçınlı türk kahvesi, 1 kayısılı bar
Öğlen 1 dilim kızarmış ekmek,7 zeytin,2 dilim beyaz peynir,domates salatalık maydanoz,büyük kupa şekersiz siyah çay
Ara sütlü nescafe, 1 avuç ceviz fındık üzüm karışımı
Akşam 1 kase etli çorba,ayran salata

10 bin adım,2 mil leslie 100+ 45 145 puan cnm nnurc nnurc Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Süper menü canım Afiyet olsun

Rabbim sifa versin zordur tabi canım

Uykusuz gecenin ardından günaydın kızlar gece yine ateşlendi minik ateş düşürücü verdim elini yüzünü yıkadım ha bire şimdi uyuyo gibi bklm uyanmazsa mutfağı toparliycam dün akşam yemeği bulasigini toparlayamadim menümu yazip menulerede bakamadım birazdan bakarm insAllah
Geçmiş olsun canım.
Günaydın kizlar 😍 ben yine ağrılardan ölüyorum sırt ve omuz ağrısı mahfediyor, dün gittim ftr ye 10 günlük bir tedavi ve akapunktur yapalım dedi,izin dönüşü gideceğim inşallah fayda bulurum
Sifa olsun inşallah canım
💕
Bugün oructum kızlar ben borçları ramazan gelmeden ara ara tutup bitireyim istiyorum artık oğlanın rahatsızlığı ile bile zorlansam da iyiydi açtım demin ama eşimi bekliyorum yemek için
Allah kabul etsin canım

Günaydın canlar❤❤❤
Hiç uğrayamadım. Büyük kızım iyileşti ardından küçük hastalandı. Onunla ilgileniyorum. Kocam da bu ara evde. Hiç diyete özen gösteremiyorum. Spor da yok. Buraya zaten hiç vakit ayıramıyorum. Bi süre ayrılmak istiyorum. Birkaç hafta toparlanıp dönerim inşallah canlar. Hepinizi seviyorum.. 😘😘😘
Geçmiş olsun canım. Eve girdimi hastalık herkesi tek tek dolanıyor zaten
Bugün oructum kızlar ben borçları ramazan gelmeden ara ara tutup bitireyim istiyorum artık oğlanın rahatsızlığı ile bile zorlansam da iyiydi açtım demin ama eşimi bekliyorum yemek için
Allah kabul etsin canım bide ben başlasam🤭

canım annemin kolu ağrıyordu onla ilgilendim egzersiz yaptırdım d vitaminini verdim yemek yaptım çay getirdim filan 😍 şimdi iyi tontişim dün de kuzenimle buluştuk yemek yedik 😘
evde de işler vardı cnm :KK66: bi de kaptanlık bitince dinlenme moduna geçtim 😂
Anladim canim iyi yapmissin hayırlı evlat masallah :KK200:
Canimm cok tesekkurler sana da gecmis olsun yanik acisi kotu olur😞

Ortim buralardayim. Dun atesim cikmisti bugun biraz daha iyiyim. Yarin daha aktif olcam 😊👍
Gecmis olsun ortim daha iyi olmana sevindm
Kızlar 1 haftalik gecikme sonunda regl oldum 🤣çok şükür her yönden rahatladım,hem fizyolojik hem psikolojik olarak 😁😁🤣 ama tabi bu sabah da baya artı ve odemliydim 🙄
Gozunaydin cnm odemin iner insallah
Azaldı gibi şükür canım damlayı kestikten sonra yine tekrarlamasa bari
Insallah tekrarlamaz cnm
Allah kabul etsn cnm iyi yapmissin bende tutmak istiyorm biraz daha beklyrm saatler yaklassin diye

Allah kabul etsin canım
Geçmiş olsun canım. Eve girdimi hastalık herkesi tek tek dolanıyor zaten

Aynen öyle canım. Bi çıksa evden şu hastalıklar yordu valla

Geçmiş olsun canım.
Sağol canım
Allah kabul etsin
Allah razı olsun 😘
Sağol canım başla vala yeni yıla bı girersek Ramazan çabuk gelir
Allah kabul etsn cnm iyi yapmissin bende tutmak istiyorm biraz daha beklyrm saatler yaklassin diye
Saol canım Allah razı olsun
Allah kabul etsin canım
Saol canım Allah razı olsun

X