Kilolar Firarda 😎

Şükür canım kızım kadar sıkıntılı değil mesela 6-7 saat uyumuyor kakasını gazını yaptıktan sonra rahatlayıp uyuyor kızım öyle miydi her gün aynı her gün huysuz her gün gazlı
Aman iyi bari cnm benim ikisinde de şükür çok olmadı araa bı olurdu baya zorlardi daha da iyi olur insAllah
Amin canım çok sağ ol, inan evde mecburen iş yapiyorum, ya i iş dediğim de yemek çamaşır yani günlük şeyler ekstra birşey değil ama ağrıdan oluyorum,çocuk var mecbur birşeyler yapıyorum yani olmuyor :KK43:
Ay cnm onları yapmak bile zor gelir insana ağrısı olunca şifa verir inşAllah Rabb'im ihmal etme cidden git

Aynen canım ya❤️ burdan önce İstanbul'da yaşıyordum dediğin gibi bu mevsimde çok güzel olur 😍 gezerim canım, bayılıyorum İstanbul'da tarihi yerler gezmeye , orda yaşarken de ara ara gider ayrıntılı gezerdim 😍
Ben de gezmeye gittim birkaç defa ama o kadar büyük bir şehirde yaşayamam zannedersem

Aman iyi bari cnm benim ikisinde de şükür çok olmadı araa bı olurdu baya zorlardi daha da iyi olur insAllah

Ay cnm onları yapmak bile zor gelir insana ağrısı olunca şifa verir inşAllah Rabb'im ihmal etme cidden git
Gitmiştim, iğne falan verdi ama çok faydası olmuyor, bir de ftr ye gideceğim bakalım ne diyecek :KK43:

Ben de gezmeye gittim birkaç defa ama o kadar büyük bir şehirde yaşayamam zannedersem
Aslında alışınca yaşıyorsun, hele evin ise yakınsa çok fazla sıkıntı olmuyor ve daha güzel geziyorsun...yani benim işim çok yoğundu en büyük sikinti oydu benim için,onun dışında İstanbul'da yaşamak güzeldi özlüyorum inan ki , hele de ordaki imkanlara alışınca insan başka her yerde afalliyor, ilk geldiğim zaman buraya sinir oluyordum alış veriste falan nasıl ya hiç birşey yok diye 🤣

16 ekim
Kahvalti 10:00
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
3 tane incir receli

ara 16:00
1 salkim uzum
2 yk yogurt

Aksam 18:00
Hunkar begendi (2 yk begendi 3 yk et)
Salata

2.5 lt su

10 bin adim

@Valyrian G Goklerce
Afiyet olsun canım güzel menü
16 ekim
11.30 : salatalık domates peynir 1 dilim ekmek
18.15 : 4tahta kaşık taze fasülye,1.5 dilim ekmek,salata
19.45 : çay ve 1 avuç fındık
Su : 2.5lt
Spor : 12000 adım 120p
@Valyrian @Pin-ky
16 ekim
09.00
1 dişim ekmek
1 yumurta
3 zeytin
Domates
Salatalık
1 parça peynir

13.00
1 avuç çiğ badem fındık

16.00
1 büyük tabak tereyağlı erişte
3 kaşık sulu köfte
Domates

18.00
1 avuç Antep fıstığı

20.00
Yarım muz

Su 2lt ye tamamlıcam
Kızım uyursa spor yapıcam
Cumartesi
11:30 1 yumurta, 1 dilim borek, biraz sucuk
13:00 yarim kase antep fistigi
19:30 4 kasik bulgur pilavi, 4 kasik kuru fasulye , ayran tursu
Biraz once sandvic yedim 😫
Su 3 litre
Spor yok
Sandviç olmasa güzel menü canım afiyet olsun
16 Ekim Menüm
Sabah sütlü sade kahve
Öğlen hamburger menü,cıs içecekle 😂
Ara 1 lt limonlu yeşil çay
Akşam kabak çorbası, yoğurt

2.5 lt su
10 bin adım , 3 mil leslie,15 dk bölgesel
Öğlen cıslı olsa da telafi etmişsindir genel olarak güzel canım
16.10.2021
10.00
1 haşlanmış yumurta,4 dilim sucuk,7 zeytin, 1 TK kaymak ve reçel , 1 dilim ekmek

13.00 sade kahve, 2 kare çikolata
19.00
4 sk taze fasulye (etli) 4 YK bulgur pilavı, turşu
20.00 2 ısırık canga ( kalanı hemen kıza verdim 🤣

Şu: 2 lt
Adım:5700 @Cagrihilal1

Aslında alışınca yaşıyorsun, hele evin ise yakınsa çok fazla sıkıntı olmuyor ve daha güzel geziyorsun...yani benim işim çok yoğundu en büyük sikinti oydu benim için,onun dışında İstanbul'da yaşamak güzeldi özlüyorum inan ki , hele de ordaki imkanlara alışınca insan başka her yerde afalliyor, ilk geldiğim zaman buraya sinir oluyordum alış veriste falan nasıl ya hiç birşey yok diye 🤣
Öğrenci idim gittiğim zamanlar araba filan da yok gezmeye gidip dönmek trafik kalabalık çok yoruyordu

Amin canım çok sağ ol, inan evde mecburen iş yapiyorum, ya i iş dediğim de yemek çamaşır yani günlük şeyler ekstra birşey değil ama ağrıdan oluyorum,çocuk var mecbur birşeyler yapıyorum yani olmuyor :KK43:
Geçmiş olsun canım. Sağlıkla sınanmak zor gerçekten
Selam kizlar malum haftasonu ev, çamaşır çocuk,park derken anca geldim..hava aşırı güzeldi kızımla baya dolandım dışarda..şimdi oturdum çay içiyorum...şiddetli belim ve sırtim ağrıyor, sol kolum hep uyuşuk halde off ne olacak bu halim, haftaya fizik tedaviye gideceğim en ufak bir işi bile yapamaz oldum :KK43:

İnşallah canım bazen iyi bazen kötü nerdeyse bir ay oldu az daha büyüsün şu gaz filan bitsin inşallah bi düzen oturturuz
Ay zehroş ya kız ne ara doğurdun Ya. Zaman nasıl hızlı akıyor
Ah kalbim İstanbul. Nasıl özlüyorum :KK61:

23 gün olmuş bile 1 hafta sonra 1 aylık Sen nasılsın canım okula gittiğinde kayınvaliden mi bakıyor kızına ?
Maşallah kuzuya🧿 bu yıl okul beni aşırı yoruyor 8-4. Kızım bildiğin gibi hala uyku problemi var😂 ben de ortalama 6-7 kilo aldım bir türlü veremedim de başladım işte bakalım bu defa vericem inş

El_Em El_Em kaptancımm koş yetiş aa 700 küsür sayfa vardı şu an 474 acaba ürün adı reklam gibi sayılıp o sayfalar mı silindi :skandal:benim sayfadan da 7 sayfa silinmiş :eek:
Sayfadaki mesaj sayıları değişmişştir kuzum 10 du eskiden şimdi artmıştır 15 20 falan olduysa sayfalar birleşmiştir

Menü kontrol ve hedefler listelerini üstlenebilirim cnm bana örnek tabloyu atarsanız devam ettireyim

Günaydın canım vala cidden komşu önemli benimde alt komşum çok anlayışlıdir saolsunlar çocuk bu baglayacak halin yok illa engellemeye calisiyorsunuzdur başka yapacak bişey yok ki

Bugünden itibaren kötü de olsa yazarım cnm hazin son olmasını istemem tabiki
Hedefleri kardelelen321 kardelelen321 devam ettirebilecekmiş o da yeni döndü
O halde menüler sende olsun bundan sonra olur mu ? Yetişemediğin gün ben yaparım canım cuma günkü menüleri ben bugün paylaştım zaten o tabloyu aynen devam ettirebilirsin istersen aşağıda alıntı yapayım yine sana
KİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
15-21 EKİM

Kızlar bu dükkanında kapanıp gitmesini istemiyorsak lütfen sahip çıkalım bulunduğumuz ortama saygı gösterelim
bizi burada silah zoruyla tutmuyorlar hepimizin bir amacı var ve bu amaçta herkes artık bunda hem fikirdir düzenli katılım ve paylaşım ile oluyor. Menü yazmak ise bunun temeli.

Madem buradayız
madem bir amacımız var kolları sıvayalım kararımızdan dönmeyelim. yazmayanlar yazanlardan çok bu tablo böyle devam ederse inanın ben tüyerim buralardan yarın menüleri tam istiyorum :ukala: :ukala: :ukala: :ukala: :ukala:

X