- 23 Mart 2016
- 29.601
- 89.983
- 38
Ahahah ay evetttTwety nin ninesi geldi aklıma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahah ay evetttTwety nin ninesi geldi aklıma
Nice güzel yılları olsun inşallahMrblar kızlar bugün kızımın doğum günü ona sürpriz yapicaz birazdan eşim iş yerine götürecek cadıyı bende evi süsleyip pastasını yapicam sabahtan pasta soslarini, pandispanyasini falan yaptım bklm minik uyudu bende kalan mutfak işlerini yaparım akşama yemek faslı yok yaş pasta yanına bı iki şey hazirliycam çayla onları yiyecez
Fit mutlu anne | C Cagrihilal1 |
Pain Killer | Begonya2 |
nnurc | Pnrrr-12 |
hzlsel | @Breeze96 |
kardelelen321 | G Goklerce |
denizbenimadim | yarimuhendis |
Ellerine sağlık canımORTAKLAR
( 15 - 22 EKİM )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
Fit mutlu anne C Cagrihilal1 Pain Killer Begonya2 nnurc Pnrrr-12 hzlsel @Breeze96 kardelelen321 G Goklerce denizbenimadim yarimuhendis
NOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Nice yillara canımMrblar kızlar bugün kızımın doğum günü ona sürpriz yapicaz birazdan eşim iş yerine götürecek cadıyı bende evi süsleyip pastasını yapicam sabahtan pasta soslarini, pandispanyasini falan yaptım bklm minik uyudu bende kalan mutfak işlerini yaparım akşama yemek faslı yok yaş pasta yanına bı iki şey hazirliycam çayla onları yiyecez
Ben de ortim.Diyet düşmanı adam(esim) ülker in fabriksina gitmiş.iki poset abur cuburla geldi.gofret yedim dayanamadım.@Breeze96 bu hafta beraberiz kuzum birbirimizi hareketlendireceğiz inşallah çünkü ben pazartesi artı göreceğim gibi duruyor tekrar motive olmam lazım
10 çok iyimişBende de helalinden var bi 10 kilo
yes bebişim gitsin yağlarEllerine sağlık canım
Pnrrr-12 canım ortaklığın için çok teşekkür edeeim bir yanlışım olduysa affola
denizbenimadim merhaba yeni ortim bu hafta beraberiz
Bu eşler yok mu benimki de yemek yerken önüme ekmekler koyuyor sen seversin deyip künefeler getiriyor ben yarın da son kaçamağı yapıp bitireceğimNice yillara canım
Ben de ortim.Diyet düşmanı adam(esim) ülker in fabriksina gitmiş.iki poset abur cuburla geldi.gofret yedim dayanamadım.
Yarın başlıyorum kaldığım yerden inşallah.
Kızımda daha fazla alınca bu defa biraz korktum ne kadar dikkat etmeye çalışsam da aldım haliyle yine de10 çok iyimiş. Az almışsın maşallah
Güzel menü canım afiyet olsun
Çok iyi canım afiyet olsun
Tereyağlı erişte porsiyonu biraz fazla olmuş canım onun dışında güzel sporu da yaparsan şahane16 ekim
09.00
1 dişim ekmek
1 yumurta
3 zeytin
Domates
Salatalık
1 parça peynir
13.00
1 avuç çiğ badem fındık
16.00
1 büyük tabak tereyağlı erişte
3 kaşık sulu köfte
Domates
18.00
1 avuç Antep fıstığı
20.00
Yarım muz
Su 2lt ye tamamlıcam
Kızım uyursa spor yapıcam
Sandviç olmayaydı iyiydi kuzum ama artık yapacak bir şey yok hafta içi daha dikkatlı olursunCumartesi
11:30 1 yumurta, 1 dilim borek, biraz sucuk
13:00 yarim kase antep fistigi
19:30 4 kasik bulgur pilavi, 4 kasik kuru fasulye , ayran tursu
Biraz once sandvic yedim
Su 3 litre
Spor yok
Afiyet olsun canım hamburgeri öğlen yemen iyi olmuş spor da çok iyi dengelemişsin16 Ekim Menüm
Sabah sütlü sade kahve
Öğlen hamburger menü,cıs içecekle
Ara 1 lt limonlu yeşil çay
Akşam kabak çorbası, yoğurt
2.5 lt su
10 bin adım , 3 mil leslie,15 dk bölgesel
Çok iyi yapmışsın kızına vermekle canım evlatlar bugünler için16.10.2021
10.00
1 haşlanmış yumurta,4 dilim sucuk,7 zeytin, 1 TK kaymak ve reçel , 1 dilim ekmek
13.00 sade kahve, 2 kare çikolata
19.00
4 sk taze fasulye (etli) 4 YK bulgur pilavı, turşu
20.00 2 ısırık canga ( kalanı hemen kıza verdim
Şu: 2 lt
Adım:5700 C Cagrihilal1
Senin menün de en az benimki kadar karbon ve şeker dolu canım hafta içi daha dikkatlı olmalı ve bu yediklerimizi göndermeliyiz16 Ekim cumartesi
Saat 19:00
6 tane etli sigara böreği (fırında)
2 dilim etliekmek
1 dilim yaş pasta
4 minik fit top kendim yaptım
1 bardak ananas suyu
Saat 22:00
4 çilek
1 muzun 3te biri
1 mandalina
Su 2 lt anca
Spor yok
Ayyyy okumak daha kolay olacakSayfadaki mesaj sayıları değişmişştir kuzum 10 du eskiden şimdi artmıştır 15 20 falan olduysa sayfalar birleşmiştir
Güzel menu canım afiyet olsun15 Ekim cuma
11.00
2 elma dlm patates kızartma
1 dlm ekmek
1 yumurta
1 kase cacık
15.00
Kahve
2 kare bitter
17.00
Ihlamur
2 galeta
19.30
4 YK kıyma kavurma
2 dlm ekmek
Salata
Şu 2 litre
El_Em
Suyun az canım, afiyet olsun15 ekim menü
Kahvaltı:9.00
1haşlanmış yumurta
2ucgen peynir
4zeytin
Yarım domates
1tk tahin pekmez
Aksam:16.30
4yk pirinç pilavı
4yk kavurma
Yogurt
Su:1,5litre
Spor:14600 adım attım
UcanSupurge El_Em hzlsel Hedef60kgolmak
Çok güzel canım afiyet olsun
Eristenin miktarı biraz fazla olmuş canım, ay çok da severim en azından saati erkenmis spor da yaptıysan yakmissindir16 ekim
09.00
1 dişim ekmek
1 yumurta
3 zeytin
Domates
Salatalık
1 parça peynir
13.00
1 avuç çiğ badem fındık
16.00
1 büyük tabak tereyağlı erişte
3 kaşık sulu köfte
Domates
18.00
1 avuç Antep fıstığı
20.00
Yarım muz
Su 2lt ye tamamlıcam
Kızım uyursa spor yapıcam
Sandviç olmasa güzelmiş canımCumartesi
11:30 1 yumurta, 1 dilim borek, biraz sucuk
13:00 yarim kase antep fistigi
19:30 4 kasik bulgur pilavi, 4 kasik kuru fasulye , ayran tursu
Biraz once sandvic yedim
Su 3 litre
por yok
Güzel menu canım afiyet olsun ay ben normalde hamburger, makarna falan çok sevmezdim, pırasa ağzima surmezdim ama hamilelikte saçma birşey oldu ve canım bunları deli gibi istedi sonuç şuan aşırı seviyorum hepsini ne güzeldi eskiden hiç canım istemezdi, iyy hamburger mi derdim,16 Ekim Menüm
Sabah sütlü sade kahve
Öğlen hamburger menü,cıs içecekle
Ara 1 lt limonlu yeşil çay
Akşam kabak çorbası, yoğurt
2.5 lt su
10 bin adım , 3 mil leslie,15 dk bölgesel
Evet canım o şekilde yorar,Öğrenci idim gittiğim zamanlar araba filan da yok gezmeye gidip dönmek trafik kalabalık çok yoruyordu
Eline sağlık canım yeni ortak kardelelen321 inşallah bomba bir hafta olacak canım seninle güzel bir hafta geçti, tekrar buluşuruz elbet C Cagrihilal1ORTAKLAR
( 15 - 22 EKİM )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
Fit mutlu anne C Cagrihilal1 Pain Killer Begonya2 nnurc Pnrrr-12 hzlsel @Breeze96 kardelelen321 G Goklerce denizbenimadim yarimuhendis
NOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
Olur canım tamamdır ben yarın incelerim kim paylaşmış kim paylaşmamis takip altına alırımHedefleri kardelelen321 kardelelen321 devam ettirebilecekmiş o da yeni döndü
O halde menüler sende olsun bundan sonra olur mu ? Yetişemediğin gün ben yaparım canım cuma günkü menüleri ben bugün paylaştım zaten o tabloyu aynen devam ettirebilirsin istersen aşağıda alıntı yapayım yine sana
Amin insAllah canımNice güzel yılları olsun inşallah
Ortilenmisiz C Cagrihilal1ORTAKLAR
( 15 - 22 EKİM )
NOT:
Sağol canım insAllahNice yillara canım
Aynen öyle canım tek öğün yapmakti niyetim karbonlu olacağı için meyve sonradan çıktı hesapta yoktuSenin menün de en az benimki kadar karbon ve şeker dolu canım hafta içi daha dikkatlı olmalı ve bu yediklerimizi göndermeliyiz
İlk araya kadar güzelmiş sonra cozutmussun canım Afiyet olsunKızlar kusura bakmayın rezil bir menü ama inşallah yarın son pazartesi düzelecek
16 Ekim
Sabah
Türk kahvesi
Kahvaltı
Peynirli omlet, peynir, domates, salatalık, 3-4 zeytin, 1 bardak siyah çay
Ara
Türk kahvesi, yarım dilim kek
Akşam
Köfteli türlü, 2 sk pilav, salata, 1 lokma ekmek
Ara
1 dilim çikolatalı pasta, 1 makaron, 2 çb siyah çay
1,5 LT su, spor yok
@Breeze96 Fit mutlu anne
Sağol cnm haha ilginçmiş o zamaan pırasalı köfteden ev yapımı hamburger lazım sanaGüzel menu canım afiyet olsun ay ben normalde hamburger, makarna falan çok sevmezdim, pırasa ağzima surmezdim ama hamilelikte saçma birşey oldu ve canım bunları deli gibi istedi sonuç şuan aşırı seviyorum hepsini ne güzeldi eskiden hiç canım istemezdi, iyy hamburger mi derdim,
Uye | 15 Ekim | 16 Ekim | 17 Ekim | 18 Ekim | 19 Ekim | 20 Ekim | 21 Ekim |
C Cagrihilal1 | |||||||
G Goklerce | |||||||
denizbenimadim | |||||||
@medine66 | |||||||
nnurc | |||||||
Pain Killer | |||||||
Pnrrr-12 | |||||||
Hedef60kgolmak | |||||||
hzlsel | |||||||
yarimuhendis | |||||||
@karabiber01 | |||||||
Jasminium84 | |||||||
@Breeze96 | |||||||
Fit mutlu anne | |||||||
Begonya2 | |||||||
@Sonsuz umut |
Yine cok guzel bir menu cnm afyt olsn15 ekim
11.30 : 1yumurta salatalık domates peynir 1 dilim ekmek 2 minnik mandalina
15.00 : 1 kupa sütlü nescafe 15 fındık
18.30 : 1 tabal taze fasülye 1 dilim ekmek salata
Su : 3lt
Spor : 10000adım 100 puan
Hedef60kgolmak Pnrrr-12
Aksam dengelemissin oglenki menunu afyt olsn cnm fena degl ama saglikli seyler aradi cnm salata yumurta peynir gibi15 ekim cuma
13:00 2 kadinbudu kofte, 2 kasik humus, 6 mercimek kofte, 2 kasik yogurtlu patlican
19:30 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Su 3 litre
Spor 5000 adim 50 puan
Takım iși cnm motive ettin beniPnrrr-12 kız hiç farkında değilim 2.olduğumuzunsneim sayende bebeğim ben ne yaptım
Masallah kuzuya yeni yasi mutluluk saglik huzur getirsin onaSağol canım insAllah
Çok iyi yapmışsın canım ohh bizim bura çok rüzgarliydi çıkamadık
Hayırlara gelsin kız üstün açık kalmış herhal dış etkenlerin etkisinde bı uyku olmuş
Gelmiş geçmiş olsun canım daha da iyi olursun kuzucuk insAllah git gide daha da güzel olur düzene oturur canım
Aynen canım
Sağol canım amin insAllah 7 doldu 8 e girdi canım
Kolay gelsn cnm zor herseye yetismek, gecmis olsn ihmal etme cnm ya insallah fizik tedavi iyi gelrSelam kizlar malum haftasonu ev, çamaşır çocuk,park derken anca geldim..hava aşırı güzeldi kızımla baya dolandım dışarda..şimdi oturdum çay içiyorum...şiddetli belim ve sırtim ağrıyor, sol kolum hep uyuşuk halde off ne olacak bu halim, haftaya fizik tedaviye gideceğim en ufak bir işi bile yapamaz oldum
Verirsn cnm bi baslayinca duzenini orturt bekliyoruz zatennBende de helalinden var bi 10 kilo
Eline emegine saglik cnm. nnurc ortim hayirli olsun ortiligmiz insallah 1ci oluruzzz bu hafta ben cok hirsliyimm.ORTAKLAR
( 15 - 22 EKİM )
NOT:
Sağ ol canımGüzel menu canım afiyet olsun
Suyun az canım, afiyet olsun
Eristenin miktarı biraz fazla olmuş canım, ay çok da severim en azından saati erkenmis spor da yaptıysan yakmissindir
Sandviç olmasa güzelmiş canım
Güzel menu canım afiyet olsun ay ben normalde hamburger, makarna falan çok sevmezdim, pırasa ağzima surmezdim ama hamilelikte saçma birşey oldu ve canım bunları deli gibi istedi sonuç şuan aşırı seviyorum hepsini ne güzeldi eskiden hiç canım istemezdi, iyy hamburger mi derdim,
Evet canım o şekilde yorar,
Eline sağlık canım yeni ortak kardelelen321 inşallah bomba bir hafta olacak canım seninle güzel bir hafta geçti, tekrar buluşuruz elbet C Cagrihilal1
Sağ ol canımOlur canım tamamdır ben yarın incelerim kim paylaşmış kim paylaşmamis takip altına alırım
Amin insAllah canım
Ortilenmisiz C Cagrihilal1
Emeğine sağlık canım hzlsel
Sağol canım insAllah
Aynen öyle canım tek öğün yapmakti niyetim karbonlu olacağı için meyve sonradan çıktı hesapta yoktu
Evde olmayınca bir oraya bir buraya gittik durduk canım zaten kaç gündür doğru düzgün yapmıyorum iştahım açıldı çok fena ama yarın son finali yapacağım pazartesi muhteşem bir şekilde döneceğimİlk araya kadar güzelmiş sonra cozutmussun canım Afiyet olsun
Ellerine sağlık canımKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
15-21 EKİM
Uye 15 Ekim 16 Ekim 17 Ekim 18 Ekim 19 Ekim 20 Ekim 21 Ekim C Cagrihilal1 G Goklerce denizbenimadim @medine66 nnurc Pain Killer Pnrrr-12 Hedef60kgolmak hzlsel yarimuhendis @karabiber01 Jasminium84 @Breeze96 Fit mutlu anne Begonya2 @Sonsuz umut
Evet kızlar artık menüleri paylaşırken beni de etiketlerseniz sevinirim takip bende Şimdilik paylaşmayanlara koydum yarın bakarım cumartesi menüleri tamamlansın kalplenelim
Sağ ol canımYine cok guzel bir menu cnm afyt olsn
Aksam dengelemissin oglenki menunu afyt olsn cnm fena degl ama saglikli seyler aradi cnm salata yumurta peynir gibi
Takım iși cnm motive ettin beni
Masallah kuzuya yeni yasi mutluluk saglik huzur getirsin ona
Kolay gelsn cnm zor herseye yetismek, gecmis olsn ihmal etme cnm ya insallah fizik tedavi iyi gelr
Verirsn cnm bi baslayinca duzenini orturt bekliyoruz zatenn
Eline emegine saglik cnm. nnurc ortim hayirli olsun ortiligmiz insallah 1ci oluruzzz bu hafta ben cok hirsliyimm.
yarimuhendis ne yanlisi cnm cok guzel motive ettin beni sende sagol ex ortimm