- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 35
90 dan 65 e dusmus boyida 1.70 vardirPazartesi konuşalım bu konuyu tekrardan canıminşallah yokumdur ama insan evladı gibi yemedim yani
Kilosu çok muydu ondan mı oldu acaba
Çok şaşkınım. Baya hicbirsey yememiş demekki. Çok hızlı vermiş. Heleki sporsuz nasıl olmus yaa olamazzzzzzAyipsin sormazmiyim hic. Sabahlari 2 si 1 arada kahve icmis sonra ne yedi bilmiyorum. Spor falan yapmamis. 90 kilodan 65 e dusmus.
Ne kadar artı geldin canımbugün tartım feci yaa
67,5 çıktımm
bu yüzden sevmiyorum pazartesi tartılarını acayip bi artı geliyorum yaa
Aynı yapınca sıkılıyorum dediğin gibi canım her gün göbek için çalışayım bir de sırayla Leslie adım veya pilates videolarına bakayım hem de vücut belli bir spora alışmamış olurYaa zayiflaman iyi olmus tabiki ama o disardan yorum yapanlar moral bozmaktan baska bisi degl benm hakkimda da hep konusurlardı öyle
Kacta uyudunnn kizz agiz tadiyla yiyin insallahhh
Sendemi bogaaa vay be
Bence gobekse bolgesel fazla olan hatta mekik vs cok etkili oluyor. Bide adim veya leslie de hep ayniya baglanma bence donusumlu daha az sıkar sanki
Aynen öyle ya vallaPlan yapinca benimde tutmuyor hic akisina birakzaten alistik diyete 3 ay eksik 5 ay fazla farketmiyor artik benim icin.
Öyle aman aman da değilmiş yani valla maşallah sağlıklı verebildiyse tebrikler90 dan 65 e dusmus boyida 1.70 vardir
2ye geliyordu saat canimcta uyudunnn kizz agiz tadiyla yiyin insallahhh
Cok kiskandim cok kurtlandim hic sorma diyet yapiyorum demeye utandimÇok şaşkınım. Baya hicbirsey yememiş demekki. Çok hızlı vermiş. Heleki sporsuz nasıl olmus yaa olamazzzzzz
Kız bugün pazartesi yaaaPazartesi konuşalım bu konuyu tekrardan canıminşallah yokumdur ama insan evladı gibi yemedim yan
Cok kiskandim cok kurtlandim hic sorma diyet yapiyorum demeye utandim
Haftaya pazartesi evine dönüp tartılınca belli olacakKız bugün pazartesi yaaa
Saglikli gorunuyordu vallaha helal olsun dedimAynen öyle ya valla
Öyle aman aman da değilmiş yani valla maşallah sağlıklı verebildiyse tebrikler
Haftaya pazartesi evine dönüp tartılınca belli olacak
Bunye iste ben ne kadar siksamda kisa surede oyle bir sonuc alamam. Cok siksam ayda 5 kilo ancak gider o da cok spor az yemekleAy bende yaaa.
Aslında geri almıyorsa en güzelini yapmış sanki. Aylarca uğraşmak yoruyor insani
Cuma kaçtın hatırlayamadım ama cumaya hallolmayacak değil canim halledersi. Senbugün tartım feci yaa
67,5 çıktımm
bu yüzden sevmiyorum pazartesi tartılarını acayip bi artı geliyorum yaa
Değildir demi değildir .Saol canım inşallah 65 i görürüm tez zamanda25 kilo 2.5 ayda hiç sağlıklı değil bence iç organları zarar görmüş olabilir boşver seninki en güzeli
3 ayda 16 kilo da süpermiş. Sen neler yapmıştı. O dönemde anlat bakalimBen de şimdi 40 bedene düştüm sonunda biraz daha verip 38 bedene kendimi atıp bitireceğim inşallah
Ben de tam tersi kilo korumayı bilmiyorum
Sağ ol canım aynen minnoş bir artı
Ben hızlı kilo veririm ama 3 ayda en fazla 16 kilo verdiğimi biliyorum hakikaten çok
İnşallah bu sene son olacak canım sen yaptığın sporlara ne güzel şekillenip sıkılaştın hiç spor yapmadan zayıflayan biriyle seninki bir değil bakma sen o kadar kısa sürede vermek pek sağlıklı değil ben 116 kiloyla başlamama rağmen 2,5 ayda ancak 17 kilo verebilmiştim bir kısmı ödemdi zatenSaglikli gorunuyordu vallaha helal olsun dedimkendimede sen senelerce ugras ver geri al geri ver bak millet 2 ayda işi bitirmis oturmus. 2019 dan beri diyetteyim ben ya
Evet canım bencede bünye meselesi. Azz yiye yiyede bünye tıkanır ve duraklama ya geçer.Bunye iste ben ne kadar siksamda kisa surede oyle bir sonuc alamam. Cok siksam ayda 5 kilo ancak gider o da cok spor az yemekle
16 kilonun 4 kilosunu ilk hafta ödemden verdim zatenCuma kaçtın hatırlayamadım ama cumaya hallolmayacak değil canim halledersi. Sen
Değildir demi değildir .
Kedi ciğer hesabı benimki
3 ayda 16 kilo da süpermiş. Sen neler yapmıştı. O dönemde anlat bakalim
Kesin şok diyetlerle falan verilmistir gibi geliyor. Sen yüksek bir kiloyla basladigin halde 2bucuk ayda 17 kilo . Kişi bence gayet güzel vermişsin sendeİnşallah bu sene son olacak canım sen yaptığın sporlara ne güzel şekillenip sıkılaştın hiç spor yapmadan zayıflayan biriyle seninki bir değil bakma sen o kadar kısa sürede vermek pek sağlıklı değil ben 116 kiloyla başlamama rağmen 2,5 ayda ancak 17 kilo verebilmiştim bir kısmı ödemdi zaten
Açıklamışlar zaten benim yerimeKız bugün pazartesi yaaa
Zamanında ben de 2.5 ayda bitirmiştim işi ondan sonrası ne ka güzel geçiyordu istediğinş ye telafi et falan bu durumlara gelecek insan mıydık ya huuuSaglikli gorunuyordu vallaha helal olsun dedimkendimede sen senelerce ugras ver geri al geri ver bak millet 2 ayda işi bitirmis oturmus. 2019 dan beri diyetteyim ben ya