Kilolar Firarda 😎

16 kilonun 4 kilosunu ilk hafta ödemden verdim zaten Baktığında haftada bir veriyordum genelde
Eee ne güzel istikrarlı bir şekilde devam ediyorsun işte. Sonuçta hedefe ulasacaksin canim
Bu konuda UcanSupurge idolumdu. İstikrarlı bir şekilde kaçamak yapmadan geldi pat patt kilolarını verdi mezun oldu masallahuteala

Kesin şok diyetlerle falan verilmistir gibi geliyor. Sen yüksek bir kiloyla basladigin halde 2bucuk ayda 17 kilo . Kişi bence gayet güzel vermişsin sende
Bence de mümkün değil normal bir diyetle o kadar vermesi yine de inşallah sağlığı yerindedir diyelim Ben hızlı kilo veriyorum canım ya o yüzden diyette pek motivem düşmüyor devam edip veriyorum

O kadar bacak calistim aldigim her kilo yine gidiyor ilk bacaga yapisiyor anlamadim gitti belimden once bacagim kalinlasiyor resmen. Biz kilo verme konusunda pek sansli degiliz bizim ki gidim gidim gidecek yapacak bisey yok. Vermeye alistikta şu korumayi da bi kavrasam hersey daha guzel olacak

Supersinn cumaya 65ler gelirrr
Pazartesi kilomu bildirime vakti
Cuma:69,1
Bugün:69,3

Tahmin ettiğim gibi artı 200 geldim klasik pazartesi artısı hafta sonu çok kaçırmadım tabi yoksa artı 2 olurdum kesin
Bisi degl cumaya guzel eksi gelicek insallah cnm
bugün tartım feci yaa
67,5 çıktımm
bu yüzden sevmiyorum pazartesi tartılarını acayip bi artı geliyorum yaa
Cuma kactin dikkat edersen cumaya eksi gelr cnminsallah
Ayipsin sormazmiyim hic. Sabahlari 2 si 1 arada kahve icmis sonra ne yedi bilmiyorum. Spor falan yapmamis. 90 kilodan 65 e dusmus.
Bence imkansizzz bende ilk diyetimde 91den 65 dustm ve son zamanlar nerdeyse ac gezmek bi yana haftada 5 gun leslie +yuruyus yapiyodum bi zaman sonra tıkanıyor yani
Mantıklı canım

Beraber öğrenelim inşallah şu koruma olayını ben de bu konuda sınıfta kaldım

Aynen canım burada yarın veya salı günü gidecek ama inşallah yarın gider
inşallah

günaydııınnnnn

Günaydın güzel perimizzz

Tebrikler cınıms :)

Aynen cnm 30 ağustosta 63.9 la geldim buraya bugün de ona yakın

Pazartesi kilomu bildirime vakti
Cuma:69,1
Bugün:69,3

Tahmin ettiğim gibi artı 200 geldim klasik pazartesi artısı hafta sonu çok kaçırmadım tabi yoksa artı 2 olurdum kesin
sen onu 3 saatte yollarsın ben napıcam bakalım

Ben kilomu bilmediğim için şu an konuşamıyorum ama 65im rahat var agagagagagagga
Hadi hadi tartıldığını itiraf et artık

bugün tartım feci yaa
67,5 çıktımm
bu yüzden sevmiyorum pazartesi tartılarını acayip bi artı geliyorum yaa
Kaç gram artı kız

Yaa zayiflaman iyi olmus tabiki ama o disardan yorum yapanlar moral bozmaktan baska bisi degl benm hakkimda da hep konusurlardı öyle
Azcık düşünceli olsalar ne olur yani :/ hayır karışanların da çoğu kilolu oluyor fit olsa hadi dicem

Hadi söyle artık kilonu meraktan çatlatıyorsun insanı

Ah evet inşallah yine öyle olur bi kere sabit gelmiştim onda da İzmir’e taziyeye gitmiştik 300-800 gram aralığında gitti hemen her hafta

Hadi söyle artık kilonu meraktan çatlatıyorsun insanı
Tmm kız ölçümleri aldım yine o yüzden

Hedef60kgolmak kız bak vallahi tartılmadım ablam gel tartıl diye ısrar etti yok dedim istemiyorumçünkü full ödemliyimdir hafta sonu katlettim dedim ya
Tamam cınım inanıyorum sana

Maalesef benim tartı bu sabah +1 gösterdi. Ama cumaya kadar hallederim eksiye bile geçerim diye düşünüyorum ❤
Oleyyy 1 kg tabi ki cnm geçersiinn

Gunaydin kizlar. Kapandi mi cuma yarismasi ne oldu? 3 gun yoktum adjmiz sayfamiz hepsi degismis?
Günaydın canım. Kapandı yarışma evet ama burda küllerimizden yeniden doğduk.
Tatil nasıl geçti canım❤
Ayy ben de ayniyim kizlar. Baskulecikmaya korkuyorum
Kulübe hoş geldin
Vaoooww Şahanesin ❤
Benim büyük kızım 42+3 te doğdu. 3,5 kilo 51cm doğdu. Çıkmaya niyeti yoktu hiç.
Şu an bile yaşından büyük görünüyo, akranlarından uzun.

Maalesef benim tartı bu sabah +1 gösterdi. Ama cumaya kadar hallederim eksiye bile geçerim diye düşünüyorum ❤
Halledersin tabi canım hafta sonu kaçamaklarından dolayı ödem zaten hepsi
Ah evet inşallah yine öyle olur bi kere sabit gelmiştim onda da İzmir’e taziyeye gitmiştik 300-800 gram aralığında gitti hemen her hafta
Ben de aynıyım canım inşallah senin gibi korumayı da başarabilirim
Ay Allahım hamileliğimde bana da nasip eder inşallah
Kastamonu prodakşıns iftiharla sunar efenim
Geçen cuma 61.2 bugün 63.2 fark +2 kg
Eki Görüntüle 2915292
Benim detoks işe yaramamış ama dedim akşam da şeker yeseydin bugün artı 2 değil eksi 2 gelecektin

Ahahahaha artık alırım 3 günde 2 kilo listeni

Kastamonu prodakşıns iftiharla sunar efenim
Geçen cuma 61.2 bugün 63.2 fark +2 kg
Eki Görüntüle 2915292
Çoğu ödem kuzum hiç takılma. Halledersin cumaya kadar.
Ayyy inşallah canım. Allah güzel gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…