Kilolar Firarda 😎

Alanı bir tur atınca 1000 adım atıyorum iyi geldi tüm fün hareketsizdim

Sağ ol canım ya Bir yıldan fazla oldu Bitmek bilmeyen bir diyet serüvenim var

Uçağa binene kadar 10bine tamamlarsın ben de bugün hiç adım atamadım ya yarın inşallah artık
7 bin oldu bakalım tamamlamaya çalışacağım sırtımda da 4 kg yükle hem de

Sagol tatlışım sen nabıon , spora son hız devam mı , ay okdr halsizim ki okudukca ben yoruluyom sporlarınızı ,masallah
Ay yok nerde.okul açıldığından beri düzen kurmaya çalışıyorum.Beni en iyi sen anlarsın ezom.okullar korona dolu.Küçük oğlumun okulu pis yarısı karantinada kafayı yiyorum.büyük oğlumun okulunda 4 sınıf karantinada esimin okulunda da 4 sınıf.öğretmenlerdende korona olanlar var.

Ayyy kuzu siz aılecek korona olmamısmıydınız sanki , o bagısıklık saglamıs mıdır biraz acaba cocuklara ? Benim korona korkum da şuan manyadi yeniden. Ikı doz snovac asım var ama bu korumuyor ssnırım deltaya karsı , bi tane de biyontec olaydım uc doz olurdu dıyom.. eşimin teyzesigil almanyadan geldi fıldır fıldır gezıolar ve biz de az da olsa gorusuyoruz onlarla mecburen ,baya yakın ilişkileri var cunku. Ödüm kopuyo ödüm. Durumumu soyledım de artık açık havada gorusuyoz ve maskeli , okula gitse cocuklar ben de sen gibi olurdum kesın , okulda karantına durumları ınsallah gusel yonetılır canım , Allahım korusun hepımızı tum kotuluklerden hastalıklardan. Seni çok iyi anlıyorum

Dün bakamamıştım canım sabahki ekmek sayısı fazla olmuş ama onun dışında harika menü ben de bugün tavuk sote yedim
19 eylul
kahvalti
1 dilim ekmek
1 yumurtadan kiymali omlet
2 yk yogurt
1 kk peynir

ara
3 ceviz
Kahve

aksam
1 tabak yogurtlu kereviz

2.5 lt su

@Sonsuz umut Ucmelekannesi Azimliiii
Harika menü canım afiyet olsun
Biraz fazla olmuş canım keşke o hoşbeş ve kek olmasaymış
Afiyet olsun canım çok güzel menü

Cnm emziren anne menüsü olmuş afiyet olsun

10.09/17.09
ORTAKLAR TABLOSU KAZANANLARİ

UYEUYESONUÇ
Azimliiii (+)@Jasminium84(+) ×
@Ucmelekannesi(+) Lizozom55 (?) ×
G Goklerce pacman %0.454
denizbenimadim kardelelen321 %1267
Beyaz leylak hzlsel %1.460
Pnrrr-12 (+)@bilgem tomris%1.116
@Breeze96 (+)@Kubraaaccc(?) ×
@karabiber01(?) Calypso95 %0.776
nnurc Nikinik %2.424
yarimuhendis (?) eceboce %1.215
Fit mutlu anne (+) Hedef60kgolmak (+) ×

BİRİNCİLER
nnurc Nikinik tebrikler kizlar

İKİNCİLER
Beyaz leylak hzlsel tebrikler canlar

ÜÇÜNCÜLER
denizbenimadim kardelelen321 tebrikler kizlar

Kizlarrr ins doğru hesaplamışimdir yapabilmiş indir. Aktif olmayanları çıkarıp yeni listeyi hazırlayacağım ins Azimliiii

(Nick yanındaki artılar kişinin artı olduğunu soru işareti kilo bildiriminin olmadığın temsil eder)

Pek değişim yok canım midem ağrımıyor sadece diş , grip hepsi devam midemi ağrıtıyor diye antibiyotiği bırakmıştım dişim yine nüksedince tekrar başladım
Diş ağrısı ne beter birşey. Allah yardımcın olsun canim . Hayırlısıyla doğum zamanın felsefe rahatlasan. Vakti saatini beklesin tabi kuzucuk.
Ah analık ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…