Kilolar Firarda 😎

Kızlar ben tartıldım akşam 67 çıktım 🥰Çok şükür kilo vermeye başlamışım. Ama benim tartım yok . Evde herşey var tartı yok. Sabah annemlere gidip Aticam resim insaAllah orda da 67 çıkarım . Her tartı bir olmuyor malum
Pazartesi tartısı için fotoya gerek yok canım cuma atsan yeterli sadece

Kola olmasa güzel menuymus canim

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim güzel bence

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim.
Dondurma geç saate kalmasaymis iyi olurmuş. Geç yatıyorsun yakmissindir

Afiyet olsun canim

Miktarlar az ama karbonhidrat ağırlıklı olmuş canım. Afiyet olsun

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim

Ekmekler azcik göze batsada guzelm menü afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim gezmenin tadını çıkardin öyle düşünüp yolumuza devam edelim🤭😘

Afiyet olsun canim

Akşam azcik ayar kaçmış afiyet olsun canim

Halledeceksin canim. Yerleşmeden gitcek onlar 💪👍
Sagol cnm
Ben şu akıllı saat olayına alışamadım sifirlayinca uygulamada görünmüyor. Yoksa cuma günü güzel adımim vardı dünde yürümüştüm oysaki😔
Aslinda uygulamasni indirip telfnla eslestirince ordan geriye donuk de gorunuyor diye biliyorm
Günaydınnn bugün bana yolculuk var aksi gibi de uyuyacak günü bulmuşum🤣🤣ay burdan trenle ankaraya ordan gece yarısı trabzona🤣🤣neyse ki otobüsten daha az yorucu olacak benim için🤣💃
Hayirli yolculuklar cnm ben yazana vardin bile belki
Günaydın kızlar 💕💕💕 Dün saat 12de yattım 10da kalktım nasıl yorulmuşsam🤣 Eşimle sürekli kilo konusunda tartışıyoruz hiçbir şekilde ne yürüyüş be evde spor yapmamı istemiyor sanırım bu durum benim modumu düşürüyor🙈
Kiskaniyor olabillr cnm
Günaydın kızlar 🥰

Bugün eşimin doğumgünü akşama yemeğe davet ettim ailesini ve bizimkileri, işim çoookkkkk bugün ❤️
Selam vereyim dedim, arada girmeye çalışırım yine 😘
Kolay gelsn cnm insallah guzel gecer gununuz
Sağ ol canım ya aynen sporlarım hafif ama yok tabi gıcıklık yapıyor sabah yine bir tartışma zaten reglim duygularım tavan yapmış bir ağladım sonra tabi pişman oldu🤣

Ben dün alt tarafı fazladan köfte yedim hemen artı gördüm 69 olmuşum🙈 Sporların çok iyiydi dengelemiş demek çok sevindim canım😍😍

Sağ ol canım ama pek güzel değil anlaşılan menüm hemen artı gördüm🤣🤣
Aslinda et miktari biraz fazla kacmis yazacaktm ama dedm ona mi takildn diycekler kendisi bar cikolata goturuyor :olamaz: :rolleyes:
her hastalıkta her diş çıkarma da huy değişiyor uyku düzeni bozuluyor gülüm bu çocukların , inşallah uzun sürmez azı dişleri de çabuk çıkar
Gercekten oyle ya insallah ablam :KK200:
Canim alma eve aldirma, esin de mecburen alisir. Alinca bir paket al ve ye hepsini de. Yemez de birakirsa at gitsin bize yag olacagina cope gitsin daha iyi 😉

Yine verirsin canim. Basladin ya devami gelir 👍
Insallah canim :KK200:
Afiyet olsun cnm 😘
Sagolasn cnm

Sagol cnm

Aslinda uygulamasni indirip telfnla eslestirince ordan geriye donuk de gorunuyor diye biliyorm

Kiskaniyor olabillr cnm

Aslinda et miktari biraz fazla kacmis yazacaktm ama dedm ona mi takildn diycekler kendisi bar cikolata goturuyor :olamaz: :rolleyes:

Sagolasn cnm
Yok canım daha havaalanındayım gitmedim😊

19 Eylül menüm

Kahvaltı:10.00
4yk domatesli sosis
Kk peynir
1yumurta
4zeytin
2dilim ekmek

Aksam:16.00
Sebzeli fırın tavuk
2dilim ekmek

17:00
1kase aşure(dayanamadım)

Su:2:litre

Spor:44dk zumba class
Eki Görüntüle 2918967

Ucmelekannesi Ucmelekannesi UcanSupurge UcanSupurge @Azimliiii @Fit mutlu anne
Asure gec degl spor da var bence guzl menu
Hayırlı akşamlar kızlar gelemedim bugün kahvaltıya dışarı çıktık ordan yolluk halı almaya gittik pazara uğradık turşuluk aldık kornişon falan eve gelince de akşam yemeği hazırlığına girdim çay faslı derken yenice uzandım koltuğa makineye çamaşır atmıştım o bitti o serip oğlanı uyuturum uykusu geldi snrm mızmızlanıyo yarın temizliğe kaldığım yerden devam halılar yıkamadan gelmeden bitirsem iyi olacak bugün kendime bakım yaptım komple vücut kişisel temizlik öyle iyi geldi ki :KK70:
Menümü yazarım uyumadan yorumlarım menuelri de insAllah sizde neler var neler yok
Ooo supersn yogun tempolu geciyor gunlern genelde :rolleyes:
Merhaba kızlar minik bi ban yedim de geldim😝
Şu an turşu vs yapıyorum. Pazara gittim bugün. Kızımı uyutmaya çalışıyorum. O uyuyunca devam edicem inşalalh
Aşırı yoruldum yalnız
Dün ve bugün biraz fazla kaçamak yaptım. Dışardaydım. Bugün de kahvaltıya gittik. Kaçamaklarım baya var😳 umarım tartıya köy yansımaz. Dün sporla kapatmaya çalıştım da bakalım
Hosgeldinn naptim bdv de mi takildn yine :rolleyes: kolay gelsn bende bu hafta alicam kornison insallah.
Hafta ici sıkı tutarsan dengelersin bence canim

Canım 900 ziplama dediğin ip atlama mi ve nasıl bu kadar atlayabiliyorsun ben 50 ye zor dayaniyorum da
Ip degl cnm oldugum yerse zipliyorum ipsiz hoplama da denebilr bende 100 kadr ziplayip dinlenip devam ediyorm bikerekte 900 yapamam aralarda da mekikleri yapiyorm

Ip degl cnm oldugum yerse zipliyorum ipsiz hoplama da denebilr bende 100 kadr ziplayip dinlenip devam ediyorm bikerekte 900 yapamam aralarda da mekikleri yapiyorm
Tamam canim ip atlamasi çok zor oluyor bütün ağırlık bacaklarıma iniyor . Bende 5 set halinde 20li yapcam bakalım birdde durduğum yerde koşu yapar gibi yapmayı düşünüyorum evi bı halledeyim de daha bulaşıklar duruyor 😒

Eve gideyim listemi paylasacagim arkadaşlarım . Gözümün önünde abur cubur yiyorlar ,😃Gözümün ucuyla bilen bakmadim çok zorlandılar yemedim 😃
Masallah iradene canım
Ay havaalanındayım da uçağıma 1.5 saat daha var alan içinde yürüyüş yapıyorum🤣🤣🤣
Supersinnn
Kızlar ben yine gelemedim bugün🤣 Market alışveriş yemek yarına yemek eşime okulda yesin diye börek ütü derken ancak elime alabildim telefonu şimdi geçmişe bakacağım🥰
Ohh miss kolay gelsn cnm
10.09/17.09
ORTAKLAR TABLOSU KAZANANLARİ

UYEUYESONUÇ
@Azimliiii (+)@Jasminium84(+) ×
@Ucmelekannesi(+)@Lizozom55 (?) ×
@Goklerce@pacman%0.454
@hadikonusalim@kardelelen321%1267
Beyaz leylak Beyaz leylak hzlsel hzlsel %1.460
Pnrrr-12 Pnrrr-12 (+)@bilgem tomris%1.116
@Breeze96 (+)@Kubraaaccc(?) ×
@karabiber01(?)@Calypso95%0.776
@nnurc@Nikinik%2.424
yarimuhendis yarimuhendis (?)@eceboce%1.215
@Fit mutlu anne (+) Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak (+) ×

BİRİNCİLER
@nnurc @Nikinik tebrikler kizlar 👏👏👏

İKİNCİLER
Beyaz leylak Beyaz leylak hzlsel hzlsel tebrikler canlar👏👏

ÜÇÜNCÜLER
@hadikonusalim @kardelelen321 tebrikler kizlar👏

Kizlarrr ins doğru hesaplamışimdir yapabilmiş indir. Aktif olmayanları çıkarıp yeni listeyi hazırlayacağım ins @Azimliiii

(Nick yanındaki artılar kişinin artı olduğunu soru işareti kilo bildiriminin olmadığın temsil eder)
Eline emegine saglik cnm. Kizlar tbrklerr
Kızlar ben tartıldım akşam 67 çıktım 🥰Çok şükür kilo vermeye başlamışım. Ama benim tartım yok . Evde herşey var tartı yok. Sabah annemlere gidip Aticam resim insaAllah orda da 67 çıkarım . Her tartı bir olmuyor malum
Masallah super ozaman baya iyi gitmis :)
Yok canım daha havaalanındayım gitmedim😊
Hayirlisiyla git ozaman insallahh
Eslestirmistim ama hesap acmamisim canim az sonra açıp bır daha deneyecegim
Tamam cnm umarm olur
Ya menülerde genelde bar turu bisküvi tarzı görüyorum. Ee ben yemiyorum. Yiyebilirmiyim bende 😃Ben onları komple sildim suanlik aklımdan.
Bence yemedende oluyorsa yeme ben dayanamiyorm sonra kriz geliyor hepten saldiriyorm o yuzden kendimi cok kasmak istemiyorm. Asiri duskunum abur cubura
Tamam canim ip atlamasi çok zor oluyor bütün ağırlık bacaklarıma iniyor . Bende 5 set halinde 20li yapcam bakalım birdde durduğum yerde koşu yapar gibi yapmayı düşünüyorum evi bı halledeyim de daha bulaşıklar duruyor 😒
Aynen cnm az dan basla cogaltirsin insallah. Bende bazen leslie tarzi yapiyorm videosuz kosup kollati kaldir indir falan

Sagol cnm

Kiskaniyor olabillr cnm

Sagolasn cnm
Çikolata yesem içim gam yemeyecek bugünkü yemekten sonra bakalım yarın kaç çıkacağım🤣

10.09/17.09
ORTAKLAR TABLOSU KAZANANLARİ

UYEUYESONUÇ
@Azimliiii (+)@Jasminium84(+) ×
@Ucmelekannesi(+)@Lizozom55 (?) ×
@Goklerce@pacman%0.454
@hadikonusalim@kardelelen321%1267
Beyaz leylak Beyaz leylak hzlsel hzlsel %1.460
Pnrrr-12 Pnrrr-12 (+)@bilgem tomris%1.116
@Breeze96 (+)@Kubraaaccc(?) ×
@karabiber01(?)@Calypso95%0.776
@nnurc@Nikinik%2.424
yarimuhendis yarimuhendis (?)@eceboce%1.215
@Fit mutlu anne (+) Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak (+) ×

BİRİNCİLER
@nnurc @Nikinik tebrikler kizlar 👏👏👏

İKİNCİLER
Beyaz leylak Beyaz leylak hzlsel hzlsel tebrikler canlar👏👏

ÜÇÜNCÜLER
@hadikonusalim @kardelelen321 tebrikler kizlar👏

Kizlarrr ins doğru hesaplamışimdir yapabilmiş indir. Aktif olmayanları çıkarıp yeni listeyi hazırlayacağım ins @Azimliiii

(Nick yanındaki artılar kişinin artı olduğunu soru işareti kilo bildiriminin olmadığın temsil eder)
Ellerine sağlık canım Beyaz leylak Beyaz leylak tebrik ederim canım 2. Olmuşuz💕💕💕

X