Kilolar Firarda 😎

Merhaba kızlar minik bi ban yedim de geldim😝
Şu an turşu vs yapıyorum. Pazara gittim bugün. Kızımı uyutmaya çalışıyorum. O uyuyunca devam edicem inşalalh
Aşırı yoruldum yalnız
Dün ve bugün biraz fazla kaçamak yaptım. Dışardaydım. Bugün de kahvaltıya gittik. Kaçamaklarım baya var😳 umarım tartıya köy yansımaz. Dün sporla kapatmaya çalıştım da bakalım
Hahahaha ,daha yeni geldin bismillah :))) gezme bdv lerde 😅😅

Ya benimki de minimum 70 hadi 68 diyo daha fazla sakın verme diyo çok zayıf sevmiyor demek ya da aşşırı kıskanıyor destek göremeyince insan sinir oluyo cidden

insAllah canım

Afiyet olsun canım güzel menü

Afiyet olsun cnm bnece yakmissindr asureyi

Ahh ezom ya oğlan rehin alıyor gece beni çoğu zaman bklm bu gece ne olacak fırsat olsa oooooo :oops:
Aslında cuma yaptım yemiyordum.bitiyordu dayanamadım asureye🙈

Merhaba kızlar minik bi ban yedim de geldim😝
Şu an turşu vs yapıyorum. Pazara gittim bugün. Kızımı uyutmaya çalışıyorum. O uyuyunca devam edicem inşalalh
Aşırı yoruldum yalnız
Dün ve bugün biraz fazla kaçamak yaptım. Dışardaydım. Bugün de kahvaltıya gittik. Kaçamaklarım baya var😳 umarım tartıya köy yansımaz. Dün sporla kapatmaya çalıştım da bakalım
Aynen üzgün yazıodu 😁
Ne turşusu 😘 kolay gelsin cnm
Abbovvvv senin günlük menünü gördük ya kaçamaklı menün ayy :KK70:

Ya benimki de minimum 70 hadi 68 diyo daha fazla sakın verme diyo çok zayıf sevmiyor demek ya da aşşırı kıskanıyor destek göremeyince insan sinir oluyo cidden

insAllah canım

Afiyet olsun cnm bnece yakmissindr asureyi

Ahh ezom ya oğlan rehin alıyor gece beni çoğu zaman bklm bu gece ne olacak fırsat olsa oooooo :oops:
Sorma canım ya eşlerimiz aynı kafada demek çok zayıflarsan gözünün önünde en sevdiğin tatlıdan yerim diyor🤣🤣 Kıskançlıklarından yapıyorlar net ama yine de kafaya koyduğum kiloya ulaşacağım bundan sonra kaç kilo olduğumu ona söylemeyeceğim🤭🤭
Ay havaalanındayım da uçağıma 1.5 saat daha var alan içinde yürüyüş yapıyorum🤣🤣🤣
Harikasın canım vakti değerlendirmek lazım🤩🤩

Kızlar ben yine gelemedim bugün🤣 Market alışveriş yemek yarına yemek eşime okulda yesin diye börek ütü derken ancak elime alabildim telefonu şimdi geçmişe bakacağım🥰
118 den 68 e mi ,dogru mu gordüm😱😱😱😱
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Benim gordugumu sen de gordun mu Fit mutlu anne Fit mutlu anne , idolün olsun

X