- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 44
Sağol canım diyeti tekrar rayına oturtmaya çalışıyorumHoşbuldum canım çok şükür iyiyim sen nasılsın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım diyeti tekrar rayına oturtmaya çalışıyorumHoşbuldum canım çok şükür iyiyim sen nasılsın :)
Hahahaha ,daha yeni geldin bismillah :))) gezme bdv lerdeMerhaba kızlar minik bi ban yedim de geldim
Şu an turşu vs yapıyorum. Pazara gittim bugün. Kızımı uyutmaya çalışıyorum. O uyuyunca devam edicem inşalalh
Aşırı yoruldum yalnız
Dün ve bugün biraz fazla kaçamak yaptım. Dışardaydım. Bugün de kahvaltıya gittik. Kaçamaklarım baya var umarım tartıya köy yansımaz. Dün sporla kapatmaya çalıştım da bakalım
Nasılsın kuzumOoo hayırlı olsun canım cok sevındım , inş kafana gore biyerdir
Ay sorma kız bi gaza geldim geçen gün ban ban banHahahaha ,daha yeni geldin bismillah :))) gezme bdv lerde
Aslında cuma yaptım yemiyordum.bitiyordu dayanamadım asureyeYa benimki de minimum 70 hadi 68 diyo daha fazla sakın verme diyo çok zayıf sevmiyor demek ya da aşşırı kıskanıyor destek göremeyince insan sinir oluyo cidden
insAllah canım
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun cnm bnece yakmissindr asureyi
Ahh ezom ya oğlan rehin alıyor gece beni çoğu zaman bklm bu gece ne olacak fırsat olsa oooooo
İnşallah ezom.nasılsın?Aşure hariç gusel , onu da sporla yakmıssın zaten
Teşekkür ederim cnm şükür rahatım yerinde :)Ooo hayırlı olsun canım cok sevındım , inş kafana gore biyerdir
Benimde başlamam gerek tekrardan yarın bismillah dicem :)Sağol canım diyeti tekrar rayına oturtmaya çalışıyorum
Başla canım.kaç kilosun suanBenimde başlamam gerek tekrardan yarın bismillah dicem :)
Aynen üzgün yazıoduMerhaba kızlar minik bi ban yedim de geldim
Şu an turşu vs yapıyorum. Pazara gittim bugün. Kızımı uyutmaya çalışıyorum. O uyuyunca devam edicem inşalalh
Aşırı yoruldum yalnız
Dün ve bugün biraz fazla kaçamak yaptım. Dışardaydım. Bugün de kahvaltıya gittik. Kaçamaklarım baya var umarım tartıya köy yansımaz. Dün sporla kapatmaya çalıştım da bakalım
Bugün karbonhidrat oranı kaçmış 4 dilim ekmek aşure no no no19 Eylül menüm
Kahvaltı:10.00
4yk domatesli sosis
Kk peynir
1yumurta
4zeytin
2dilim ekmek
Aksam:16.00
Sebzeli fırın tavuk
2dilim ekmek
17:00
1kase aşure(dayanamadım)
Su:2:litre
Spor:44dk zumba class
Eki Görüntüle 2918967
@Ucmelekannesi UcanSupurge @Azimliiii Fit mutlu anne
Aynen canım haklsınBugün karbonhidrat oranı kaçmış 4 dilim ekmek aşure no no no
Sabah tartılacağım canımBaşla canım.kaç kilosun suan
Sagol tatlışım sen nabıon , spora son hız devam mı , ay okdr halsizim ki okudukca ben yoruluyom sporlarınızı ,masallahİnşallah ezom.nasılsın?
Sorma canım ya eşlerimiz aynı kafada demek çok zayıflarsan gözünün önünde en sevdiğin tatlıdan yerim diyor Kıskançlıklarından yapıyorlar net ama yine de kafaya koyduğum kiloya ulaşacağım bundan sonra kaç kilo olduğumu ona söylemeyeceğimYa benimki de minimum 70 hadi 68 diyo daha fazla sakın verme diyo çok zayıf sevmiyor demek ya da aşşırı kıskanıyor destek göremeyince insan sinir oluyo cidden
insAllah canım
Afiyet olsun cnm bnece yakmissindr asureyi
Ahh ezom ya oğlan rehin alıyor gece beni çoğu zaman bklm bu gece ne olacak fırsat olsa oooooo
Harikasın canım vakti değerlendirmek lazımAy havaalanındayım da uçağıma 1.5 saat daha var alan içinde yürüyüş yapıyorum
118 den 68 e mi ,dogru mu gordümKızlar ben yine gelemedim bugün Market alışveriş yemek yarına yemek eşime okulda yesin diye börek ütü derken ancak elime alabildim telefonu şimdi geçmişe bakacağım