Kilolar Firarda 😎

Ben bugün menü paylaşamayacağım her cuma olduğu gibi yine cıvıttım yapmayacağım diye söz veriyorum sonra yine yapıyorum ne olacak bu cuma halim bilmiyorum Ama iki günlük kabak detoksu ile toparlayacağım durumu inşallah

Kızlar esimin annesi covid oldu yașı da var epey 68. Kendisi bursa da buyuk oglu alt katta oturuyordu calisiyor ondan gecmis once o olmus. Kizi var bitane esimin ablasi o ve esi hastaneye goturduler 3 gundur evde haplari ilaclari kullaniyor ama kotulesmis dja qibugun terar gittiler cigerlerde tutunma var demis doktor yatıșı yapıldı. Tabi yaninda kalacak kimse yok gorumce 2 oglu var. Esim izin aldı 2 hafta gidiyor. Yani biraz tek kalicaz oglumla bakalm nasl olcak ilkdefa oyle uzun tek olucaz acıkcası kendimede kiziyorm kadin orda kotuyken bunu dusunuyorm diye. Insallah iyi olur

Rabbim nasip eder insallah saglikla kucagina alirsin canim
Anladm cnm haklisin sır degl iș agzı tutmak da bakalm pazartesiden sonra belki sahursuz oruc tutarm diyorm ztn oglan 2 de uyuyor 11 de kalkiyor bu ara. Uyandiktan sonra 7 saat fln ac kalicam hem borclari oderm hemde ramazanda guzl kilo vermistm
Sen toparlarsin canimm. Civittim desense cok kotu oldugnu dusunmuyorum

Çok geçmiş olsun canım Allah şifasını versin Çok bir süre değil canım tabi biraz zor olur başta sana ama sayılı gün çabuk geçer

Evde de tek olacaksın rahat yaparsın orucu canım ama kahvaltı tarzında bir sahur yap bence zor olur tek öğün beslenmek
Bugün bayağı bozdum canım yarın ciddi bir artı bekliyorum ama toparlarım birkaç güne

İnşallah bozmak yok canım yola devam

Pazartesiden sonra kaçamaksız başlarsın .sen halledersin

Afiyet olsun ortim.
Ayyy bravo canımm

Cuma kaçamak olunca toparlayamıyorum ortim .Şunun şurasında son 8 kilo sabretmeliyim
Hiçbirşey kalmamış maşallah
Ben de bi 8 kilo daha versem artık korumaya geçeceğim inşallah

Ben de bi 10 kg versem şu anda çok rahatlayacağım
Yaa verirsinnnn

Ayy sorma sorma oldum olası kalçam ve bacaklarım derttir bana
Üst bedenimin 36 olduğu zamanlarda bile alttan gören kilolu zannederdi beni

Offf sorma ben de dün fena cozuttum cuma niyetine

Ahhhh kuzum çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını versin
Yanında birisi kalması gerekiyorsa imkan varsa bakıcı tutsunlar kuzum sakın kendileri kalmasın
Sen de üzülme nolur 2 hafta çarçabuk geçer hem biz buradayız sıkıldığın an yaz buraya seve seve yarenlik ederiz sana

Emeğine sağlık kuzum bu hafta daha sıkı tutacağım inşallah

Neden canim neyin var
Oyle belirgin bişey yok aslında canim.
Yeme düzenim kaçtı iyice.
Takmıyorum dediğim bazı konular zaman zaman aklıma gelip modumu düşürüyor. Öyle bir zamandayim yine sanırım.

Ama bunun yanı sıra diyet te yapmak istemiyorum sanırım. Arada uğrarım bakarım sizlere iyi olunca gelirim zatensağol kuzum

Inşallah vereceğiz canım

Geçmiş olsun canım
Emeğine sağlık canım
Gidersen iyice motivasyonun düşecek konyalım.Gitme burada topla kendini

Buraya menü yazsan aslında daha çabuk toparlarsın düzene girersin canım çok kopma buralardan
Bu da alıntı da kalmış geç oldu görmem ama
Girip yazmaya elim gitmiyor çoğu zaman canim.

Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin ins hızlıca toparlanır çıkar hastaneden

Cancağzım niye motivasyonun düştü bu kadar 65e yaklaşmışken 7ler gelmiş bile gidişata dur demezsek 75i görebiliriz bir anda yazık etme emeklerine

Cancağzım niye motivasyonun düştü bu kadar 65e yaklaşmışken 7ler gelmiş bile gidişata dur demezsek 75i görebiliriz bir anda yazık etme emeklerine
Biliyorum çok saçma birisi için kendini salmak ama.
Eşimle olan problemlerin hep üstünü ortuyorum. Takmıyor gibi görünüyorum. Herşeye ragmen alttan alıp evin düzenini düşünüyorum.
Ama böyle arada da bir patlama yaşıyorum ve kendimi toparlayamiyorum.

Amann işte öyle ha diyeceksin bunun için neden kendine zarar veriyorsun.

Hayırlısı toparlarim canim kiloyu düşünemiyorum şu sıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…