Kilolar Firarda 😎

Peki tam olarak ameliyatinin adi ne? Ne yaptilar? Hangi hastanede kime ysptirdi canim? Tam sorunu neydi

Canim pilinlu su uc. Hic onu da istemiyorsan sekersiz komposto ic surekli taze meyveden

Normal doğum canım ama alttan dikişlerim ve kesi oldu epey iyileşti daha düşmedi dikişler ama ilk günlere göre rahat oturup kalkıyorum şükür
Hemen geçer insAllah cnm benim kesiyi çok sonra atmislardi yırtık olmuştu dikiş attılar biraz geç iyileşmişti o yüzden

Hemen geçer insAllah cnm benim kesiyi çok sonra atmislardi yırtık olmuştu dikiş attılar biraz geç iyileşmişti o yüzden
Kızımdaki kadar büyük değil ama dediğin gibi bebeği , anneyi sıkıntıya düşürmemek için atıyorlar da iyileşmesi zaman alıyor biraz aman sağlık olsun bu da geçer inşallah
Sen nasılsın canım iyi misin?

Oy kuzum kıyamam amaben de neler yapıyorum kpss ye hazırlanmaya başladım bir yandan iş başvuruları falan geçip gidiyor
Aa çok iyi. Umarım güzel bir iş bulursun. Hem rahat hem parası güzel olsunn.
Hedef54kilo yum cnm

E 17 günde 2 kilo mu cnm hiçbir şey değil valla :)

Cnm sporu azalt istersen bu hafta, çok yüklendin galiba cnm
Ben derse başlayamadım daha
İş başvurularından dönen oldu mu cnm
Hahahahaahhaah 2 kilo diyince bi fazla geldi ama halledicez inş bebiş.
Canim pilinlu su uc. Hic onu da istemiyorsan sekersiz komposto ic surekli taze meyveden
Limonlu su mu

Öyle tabi canım şükür sağ salim doğurdun ya iyiyim şükür canım aynı bıraktığın gibi değişik bişey yok kızlar nasıl alıştılar mi birbirlerine

Perşembe günü istanbula gidiyoruz ailecek zaten sporu istemesem de azaltacağımyok canım ya ii başvurularım hep havada kalıyor
Deneyim isterler tabi cnm staj yapmış mıydın okurken

Aa çok iyi. Umarım güzel bir iş bulursun. Hem rahat hem parası güzel olsunn.

Hahahahaahhaah 2 kilo diyince bi fazla geldi ama halledicez inş bebiş.

Limonlu su mu
2 kilonun nesi fazlaa pazartesiye kaç artı gelicem Allah bilir canım
Limonlu değil pilinli yani piliçli cnm

DeryaOnDiet ayy klavye azizliğiii

Hedef54kilo yum cnm

E 17 günde 2 kilo mu cnm hiçbir şey değil valla :)

Cnm sporu azalt istersen bu hafta, çok yüklendin galiba cnm
Ben derse başlayamadım daha
İş başvurularından dönen oldu mu cnm
Biliyorum zaten canım o zaman uğraştım ama çözdüm.

Kuzucum esprilerime kimsenin kirilacagini düşünmemiştim. Çünkü asla iğnelemek azarlamak ya da başka bir kötü niyetle yapilmamislardi. Hatırın hiçe sayıldığı ya da iyi niyetin olmadığı ortamlarla ilgili kötü anilarimin olmasi maalesef gurubumu değiştirme kararı almama sebep oldu. Ben keyifle esprilerle eglenerek kilo vermek istiyorum. Kilo vermeye calismak zaten biraz stresli bir iş ve gerilmek su anda hic ihtiyaç duymadığım bir şey. Aslinda kim gerilmek ister ki...
Yeni bir başlangıç yapmak bazen gereklidir diye düşünüyorum... Hiçbir şey olmamis gibi devam etmek benim yapamadigim bir şey.
Bu yüzden kalin sağlıcakla ve istediğiniz kilolara saglikla gelin inşallah

Bir faydam olduysa ne mutlu bana
Asıl ben teşekkür ederim güzel arkadaşlığın icin

Baya katı bi diyet. Hadi bakalım inş kısa sürede verirsin canım
Abüüü çok cıss
Sufleye bayılırım da yeme
9 Ekim cumartesi
Çok yemişin annem

Gitmeseydin kız tombul kedi beni iğnele mesela yoksa yağ bağlıcam iyice

Biliyorum zaten canım o zaman uğraştım ama çözdüm.
canımsın
Tamam pisiciğim tebdil-i mekanda ferahda ferahlık vardır umarım iyi gelecektir orası sana
Geçmiş olsun canım faydası olur ins canim

Merakla bekliyorum listeni etiketlemiyi unutma
Tamamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…