- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
Sonuncu olmakla kalmamış yerin dibine girmisiz ortimTbrklwr cnm guzel eksi
Hayirlisi olsun hakkında
Sagol cnm sizinde ellerinize saglık
ellerine saglık kaptanım
Ellerine saglık kaptanım
Sonuncu olmusuz ortimkardelelen321
Hosgeldin tekrardan cnm insallah yoluna koyucaksın kilolar da gidicek cnm bence once kendimizle goruntumuzle mutlu olmaliyiz sonra gerisi gelir inșallah
Sagolasin cnm
Kolay gelsin cnm
Ayy ne guzel bir sebeb cnm insallah hayirlisiyla zayiflar ve hamile kalirsin
Yeni ortim de belli OLmUuusORTAKLAR
( 8- 15 EKİM )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
yarimuhendis Pnrrr-12 nnurc I Ilyusa kardelelen321 @diyetcigeldihanim @Cagrihilal1 @Goklerce Jasminium84 DeryaOnDiet BerryShake @kumsal68 @Sonsuz umut @Breeze96
NOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Hoşgeldin canımEl_Em ve BerryShake canlarım ilk sayfayı okudum. Kurallar eski takım kurallarıyla aynı sanki ama kişi limiti göremedim.
Eğer yeriniz varsa kürkçü dükkanına dönebilir miyim?
Ne olursam olayım yine de geleyim mi?
58 ile ayrılıp 70 ile dönüş yapıyor olsam bile mi?
( cevap bekliyorum ona göre gidip bişiker yiyecem
canlarım benim)
Hayırlı olsun ortim bu hafta bol eksİli olsun
Aslinda cok fena degildi. Yani 20dk tabata yapiyirsun gercekten yoruldum. Ustumde kablolar takili bir sekilde. Normalde calisan kaslari cok daha fazla calistiriyor. Yani 4-5 kati kadar spor yapsan ayni etkiyi alirsin bence.ameliyat sansi felan yokmu
teyzem ameliyat oldu ve simdi cok memnun
hayirli olsun yeni ismin
anlami ne diycektim galiba film deki karekterin ismiymis:)
insallah canim:)
28 yasindayim
kizim var 8 yasina girecek oda
hadi bismillah ozman canim:)
merhaba canim:)
bu hafta birinciligi kaptirmayalim kimseye:)
yemekli misafirlerinmi olcak canim
sonucunuda bize yazmayi unutma canim
Ellerine sağlık kuzummORTAKLAR
( 8- 15 EKİM )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
yarimuhendis Pnrrr-12 nnurc I Ilyusa kardelelen321 @diyetcigeldihanim @Cagrihilal1 @Goklerce Jasminium84 DeryaOnDiet BerryShake @kumsal68 @Sonsuz umut @Breeze96
NOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
Şifa olsun inşallah canımmKizlar son gunlerde ayagimda ve belimde agri var, fisyoterapist cok onerdi su ems fitnessi oraya denemeye gidecegim bugun. Saat 13te. Ilk deneme seansim var.
Eeee küçük zaten yaşın daha yeni 2leri bitirmişsinMerhaba canım hoş geldin istersen son bir ye aklında kalmasın jübileni yap öyle başla
30 canım ya bende daha çoluk çocuk yok bir senedir filan çocuk istemeye başladık senin boyunca çocuğun var ve ben hala yaşım küçük ya benim diye dolanıyorum
Eliptik varsa çok iyi canım vakit buldukça yap
Geçmiş olsun kuzumaTakımlar ve Cuma zayıflama yarışması komple kapatıldı canım çok teşekkür ederim
Şükür canım daha iyi sol gözü iltihaplanıyor dün doktora götürdük damla filan verdi o da geçer inşallah artık sen nasılsın?
Ben onu misafir gibi görsem de görmesem de o devamlı misafir modundaaman sayılı gün işte gelip geçiyor kuzum
Allah şifa versin size de canım
Gözümden kaçmış sanırım pazartesi detoksu ne canımCnm benim pztsi detoksu da alıntılamışsın katılıyor musun
Tamam canim birincilik bizde senin diyette ilk haftan kesin cok verirsinameliyat sansi felan yokmu
teyzem ameliyat oldu ve simdi cok memnun
hayirli olsun yeni ismin
anlami ne diycektim galiba film deki karekterin ismiymis:)
insallah canim:)
28 yasindayim
kizim var 8 yasina girecek oda
hadi bismillah ozman canim:)
merhaba canim:)
bu hafta birinciligi kaptirmayalim kimseye:)
yemekli misafirlerinmi olcak canim
sonucunuda bize yazmayi unutma canim
Bi toparlayamadım kuzum. Kızım hastalandı şimdi de. Evde dolaşıyor sırayla hasta oluyoruz. İnşallah bu hafta kızımla beraber ben de toparlarımKız ne yaptın senBu hafta hemen kendine geliyorsun 89u görecektik güya bu hafta neyse artık yapacak bir şey yok acil spor ve diyet zamanı
Vayy maaşallah kuzum yaaa. Helal sana. ❤Şimdi baktım da 1 ayda ancak 2,5 kilo verebilmişim 1 kilosunu bu hafta verdim zateneskiden 1 haftada verirdim bu kiloları hey gidi günler neyse toplamda tam 50 kilo gitti hedefime ulaşıp kilo koruma günlerine geçmeme 1,5 kilo kaldı kaç haftada veririm Allah bilir
Kafama sıktım kuzum ya. Hastalandım bir de regl oldum üstüne.. Sonuç böyle oldu. İnşallah haftaya güzel olacak.Bu teşekkür ederiz canım
Canısı ne yaptın bir haftada
Tebrik ederim kizlar çok güzel eksiler varbu hafta çoğu için verimli geçmiş
Ortican bu haftayı hafızadan silelim yeniden başlayalım emiKilo bildirimim:
Cuma: 74.3
Bugunb 74.8
Fark +500 gr
Bu hafta ne yaptiysam gitmedi dukan da ise yaramadı malesef anlamadm takîlma noktam sanrm. 5 hafta once 77 kilo iken aldigim olculerle bugun karsilastirma yaptm yeniden motive oldm enazindan olculerde guzel fark var insallah haftaya fazlasiyla telafi edicem bu artiyiEki Görüntüle 2929595
El_Em @hzlsel BerryShake kardelelen321
Bence dee ağlat valla bacım
Hocam diyen dillerini sevsinler kızzzz
nazar değmesin diye foto atmıcaktım ama
Rica ederiim canım benimdaha da verirsin istersen ama biraz değiştirmek gerekecek canım diyet günlüğü de şart
Diyosssuuuun
test yap bebek olmalııııne yaptınn kuzuuuuuuuuu
Yaaaa kuzum yaprak dökümü gibi herkes gitmekten bahsediyor. Gitmeee❤❤❤❤merhabalar kızlar
BerryShake El_Em kaptanlarım
Pnrrr-12
@hzlsel
Jasminium84
nnurc
yarimuhendis
@Breeze96
@Goklerce
kardelelen321
ve adını yazamadığım güzel arkadaşlarım
müsaadenizle kilo vermeye başka bir gurupta devam edeceğim
sizi tanıdığıma memnun oldum umarım yine karşılaşırız
hepinize kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum
inşallah istediğiniz kilolara sağlıkla ulaşırsınız
Kuzum biz o esprilerinle sevdik seni. Çok üzüldüm. ❤❤böyle olması daha iyi canım
huzurları bozmayayım
şaka maka derken ne yaptığımı da anlamadım
demek uslubum hatalı
yeni yerimde iyice dikkat edeyim
sıfırdan başlayayım
kimseye espri fln yapmayayım neme lazım
Aaa benim de okumadığım kitabı çok azdır. Gerilim ben de severimYaaa gerçekten miiii
Annem ve ben dışında başka kimse tanımıyormuş gibi kimse söylesem böyle boş boş bakıyordu
Nasıl mutlu oldum canııımmmm dedektifimi tanıyan birini bulduğuma
Cnm liste hazırlıcamEllerine sağlık kuzumm
eceboce canımm ortaklığın İçin sağol
DeryaOnDiet yeni ortağım hayırlı olsun Cuma’ya güzel eksiler görürüz inşallah
Şifa olsun inşallah canımm
Eeee küçük zaten yaşın daha yeni 2leri bitirmişsin
Ben ilk kuzumu doğurduğumda 30 yaşındaydım
Ve bi iş arkadaşım ilk doğum yaptığında 42 yaşındaydı çok da güzel bi anne oldu
Geçmiş olsun kuzuma
İyiyim canım ben sağolasın
Ben olmak istiyoruumkumsal aktif değil gördüğüm kadarıyla cnm menü yazıp çıkıyor
Gözümden kaçmış sanırım pazartesi detoksu ne canım
Kuzum benim alıntı kalmışBi toparlayamadım kuzum. Kızım hastalandı şimdi de. Evde dolaşıyor sırayla hasta oluyoruz. İnşallah bu hafta kızımla beraber ben de toparlarım
Vayy maaşallah kuzum yaaa. Helal sana. ❤
Kafama sıktım kuzum ya. Hastalandım bir de regl oldum üstüne.. Sonuç böyle oldu. İnşallah haftaya güzel olacak.
Ortican bu haftayı hafızadan silelim yeniden başlayalım emi
Kuzum çok güldüm yaa...
Yok yok ödemdir o ödem
Yaaaa kuzum yaprak dökümü gibi herkes gitmekten bahsediyor. Gitmeee❤❤❤❤
Kuzum biz o esprilerinle sevdik seni. Çok üzüldüm. ❤❤
Aaa benim de okumadığım kitabı çok azdır. Gerilim ben de severim
Ay sorma simdi komik duruma düşcem diye soramiyorumda ta geçmişe falan gittim.menülerde farkettim.Aynen oradan anlaşılabilir
Haklı olarak nerden çıktı bu
Çok teşekkür ederim canım bakalım şu damlayla geçmese göz doktoruna götürürüz canım bahsettiğim damlayı aile hekimliğinde yazdırdımGeçmiş olsun kuzucuga canim
Benim en küçüğün de doğuştan sağ gözü işliyordu. Göz pınarı tikaliymis neredeyse 1 sene işledi. Damla masaj derken ancak açıldı. Geçmezse aklında olsun canim
Öyle tabi geçip gidecek. Ama ilk cocugunda yaşadıklarını hatırlayınca ondan yazdım canim. Sakın herşeye yetişmeye falan çalışma diye. Gerçi o zaman çalışıyordun ama olsun sen kendine dikkat et yinede
Hayirli olsun yeni nickin bende degistirmek istiyorm cok desifreym ismimle nickGünaydın kızlar ismim resmim cismim değişti bu kim deneyin sonra Hazal ben
Aynen oylee cnmTamam canım seni eklerim o zaman kesinlikle daha motive oluyor insan
Hadi inşallah Allah nasipsin etsin kuzum ben de bu amaçla başlamıştım ilk kilo vermeye yaşın kaç
İkiniz de artı gelince kaçınılmaz son tam ortak oldunuz
Afiyet olsun canım ne yedin
Merhaba canım çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun kendimi böyle bir tempoda hiç hayal edemedim her zaman senin için yerimiz var bebiş
Ellerine saglik canimORTAKLAR
( 8- 15 EKİM )
NOT:
Hadi inșallah canımDün en kotu beslenmemi de yaptığıma göre artık kendime gelebilirim. Bugünden itibaren menulerimi yazmaya başlıyorum ins .
Tartıyı da pazartesi bildiririm. Kahvaltim süperdi ins gerisi de öyle gelecek
Nasil gidiyor ortiiim benm bu ara biraz kotuBen de çok teşekkür ederim canım her şey için
Evettttttt
sen gec kalmadin canim biz erken evlendigimiz icin cok acele ettikMerhaba canım hoş geldin istersen son bir ye aklında kalmasın jübileni yap öyle başla
30 canım ya bende daha çoluk çocuk yok bir senedir filan çocuk istemeye başladık senin boyunca çocuğun var ve ben hala yaşım küçük ya benim diye dolanıyorum
Eliptik varsa çok iyi canım vakit buldukça yap
hosgeldin canimTeşekkürler canım akşam menü sayfasında ilk bidirimi yapacam.
insalah faydasini gorursun canimAslinda cok fena degildi. Yani 20dk tabata yapiyirsun gercekten yoruldum. Ustumde kablolar takili bir sekilde. Normalde calisan kaslari cok daha fazla calistiriyor. Yani 4-5 kati kadar spor yapsan ayni etkiyi alirsin bence.
Teyzen nerde ne ameliyati oldu canim?
hasi iradene kuvvet canimTamam canim birincilik bizde senin diyette ilk haftan kesin cok verirsinMisafirler bugunku yemekli ama pilav yemiycem kek yediler biraz once ben hic yemedim
gecmis olsun canim insalalh fayda eder damlalarÇok teşekkür ederim canım bakalım şu damlayla geçmese göz doktoruna götürürüz canım bahsettiğim damlayı aile hekimliğinde yazdırdım
istersen yaparsin canimİyi akşamlar kızlar
Bugün adet oldum şükür hem şüphem gitti hemde pazartesi eksi görürüm insAllah öğlen cıslı idi akşam yemeyebilirim insAllah ya da salata ayran cacık tarzı hafif yerim annemlerdeydim sabah geldik kocam bey işini bitirince bizi alacak eve gecicez gece sporlarını aktiflestirmeliyim artık kararlıyım vericem bu kiloları veremezsin diyenlere inat 69.9 da olsa 6lari görmek istiyorum onun için önce 70lere kesin giris yapmalıyım
YaaaBi toparlayamadım kuzum. Kızım hastalandı şimdi de. Evde dolaşıyor sırayla hasta oluyoruz. İnşallah bu hafta kızımla beraber ben de toparlarım
Vayy maaşallah kuzum yaaa. Helal sana. ❤
Kafama sıktım kuzum ya. Hastalandım bir de regl oldum üstüne.. Sonuç böyle oldu. İnşallah haftaya güzel olacak.
Ortican bu haftayı hafızadan silelim yeniden başlayalım emi
Kuzum çok güldüm yaa...
Yok yok ödemdir o ödem
Yaaaa kuzum yaprak dökümü gibi herkes gitmekten bahsediyor. Gitmeee❤❤❤❤
Kuzum biz o esprilerinle sevdik seni. Çok üzüldüm. ❤❤
Aaa benim de okumadığım kitabı çok azdır. Gerilim ben de severim
insAllah canım ya son 13 kg kaldı cidden sabretsem gidecek kiloistersen yaparsin canim
kafada bititirdimi kesin 60 lardasin zaten
Hahahahahah aldım birazcık. Ama beklediğim kadar değil şükür. Ben de şaşırdım. Hiç su içemiyorum ama. Keşke içsem belki hiç almazdım.Masallah canim.Baya yogun tempon. Bu tempoda zaten cok kilo alman da mumkun gorunmuyor
Ahahahahaha ben de edemiyorum zaten. Eve gidince bayılıyorum resmen yorgunluktan. Ne bulursam yedim 2 haftadır.Tamam canım seni eklerim o zaman kesinlikle daha motive oluyor insan
Hadi inşallah Allah nasipsin etsin kuzum ben de bu amaçla başlamıştım ilk kilo vermeye yaşın kaç
İkiniz de artı gelince kaçınılmaz son tam ortak oldunuz
Afiyet olsun canım ne yedin
Merhaba canım çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun kendimi böyle bir tempoda hiç hayal edemedim her zaman senin için yerimiz var bebiş
Bebişiim teşekkür ederim. İnşallah güzel olur ne diyim. Sınav günü ağlıycaktım o derece akdkskdks Şimdi iyiyim şükür. Sen nasılsın neler yapıyorsun?pacman oy canım Allah kolaylık versin cidden çok yoğun tempoda çalışıyorsun ama sonu güzel olacak sabrın sonu selamet
67lerdeyim bebiş. Hiç diyet yapamadım ama beklediğim kadar almadım neyse ki.Unutur muyuuuzanlaşılıyor ki 70lere çıkmışsın gel gel hallederiz
Aynen 61 küsürlerdeyim cnm
Cnm zayıflama yarışı olarak kapandı burdan devam ediyoruz
Aleykümselam sen de söyle çok yerleşmesinler gidiciler zira
Canım gel gelsınavlarına çok sevindim kiloyu kafana takma
Ya sporlarım çok iyi ama bugün beslenmem umduğum gibi gitmedi ortimNasil gidiyor ortiiim benm bu ara biraz kotu
Oy kuzum kıyamam amaBebişiim teşekkür ederim. İnşallah güzel olur ne diyim. Sınav günü ağlıycaktım o derece akdkskdks Şimdi iyiyim şükür. Sen nasılsın neler yapıyorsun?
Hedef54kilo yum cnmAy sorma simdi komik duruma düşcem diye soramiyorumda ta geçmişe falan gittim.menülerde farkettim.BerryShake hele bir kaç gün tam girmemistim.Allahım diyorum bu kim
E 17 günde 2 kilo mu cnm hiçbir şey değil valla :)67lerdeyim bebiş. Hiç diyet yapamadım ama beklediğim kadar almadım neyse ki.En azından buraya menümü yazayım iatiyorum. Buranın kıymetini bilelim dostlar!! Canım takımım.
Cnm sporu azalt istersen bu hafta, çok yüklendin galiba cnmYa sporlarım çok iyi ama bugün beslenmem umduğum gibi gitmedi ortim
Perşembe günü istanbula gidiyoruz ailecek zaten sporu istemesem de azaltacağımCnm sporu azalt istersen bu hafta, çok yüklendin galiba cnm
Ben derse başlayamadım daha
İş başvurularından dönen oldu mu cnm
Selam ortimEllerine sağlık kuzumm
eceboce canımm ortaklığın İçin sağol
DeryaOnDiet yeni ortağım hayırlı olsun Cuma’ya güzel eksiler görürüz inşallah
Şifa olsun inşallah canımm
Eeee küçük zaten yaşın daha yeni 2leri bitirmişsin
Ben ilk kuzumu doğurduğumda 30 yaşındaydım
Ve bi iş arkadaşım ilk doğum yaptığında 42 yaşındaydı çok da güzel bi anne oldu
Geçmiş olsun kuzuma
İyiyim canım ben sağolasın
Ben olmak istiyoruumkumsal aktif değil gördüğüm kadarıyla cnm menü yazıp çıkıyor
Gözümden kaçmış sanırım pazartesi detoksu ne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?