ORTAKLAR
( 8- 15 EKİM )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
yarimuhendis Pnrrr-12 @nnurc @medine66 kardelelen321 Begonya2 @Cagrihilal1 G Goklerce @Jasminium84 DeryaOnDiet BerryShake kumsal68 @Sonsuz umut @Breeze96
NOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Canım gel gel, yani kişi sayısıysa 1 kişi gitti zaten
Ki sen bizim eski üyemizsinyersen yine ye cnm pzts başla
Ay canım bilsen kaç haftadır hatta kaç aydır son kez yiyorum.Merhaba canım hoş geldin istersen son bir ye aklında kalmasın jübileni yap öyle başla
Ben de çok teşekkür ederim canım her şey içinyarimuhendis canimm ortiligimiz cok guzeldi tesekkur ederim desteklerin icin seni yine takip ediyor olacagimm
Evettttttt
Pain Killer canımcımmm evett kesin girdin kapticim de çok sevindi dönmene canım telefondan ulaştım bebeğim
Ay canım sen de buradasın. Çok sevindim.
70.6yım canımAy canım sen de buradasın. Çok sevindim.
Beraber tekrar verecz canım. Hemen bakayım kaç olmuşun
Hep öyle oluyor zaten canım haklısın bu hafta aktif olacaksan ortak yazayım mı sanabugünden itibaren sizleyim canım.
Ay canım bilsen kaç haftadır hatta kaç aydır son kez yiyorum.
Takımlar ve Cuma zayıflama yarışması komple kapatıldı canım çok teşekkür ederimZehracım tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün inşallah. Ayrılalı o kadar zaman olmamış gibi sanki şaşırdım. Ara ara girip baktım size burası takım değil sanırım ama herkescikler burda.
Şükür canım daha iyi sol gözü iltihaplanıyor dün doktora götürdük damla filan verdi o da geçer inşallah artık sen nasılsın?Allah kolaylık versin balımmdüzene alıştıkça ufaklık büyüdükçe inşallah boş zamanlar yaratacaksın kendine
Minnoşum nasıl iyi di mi?
Ben onu misafir gibi görsem de görmesem de o devamlı misafir modundaYok canım önce eşim grip gibiydi sonra tüm eve yayıldı.
Canım ne zamandır burda kv misafirden görme nolur fırsat bulunca gündüz akşam farketmez yat dinlen canim .
O boş oturma hissidini çok iyi anlıyorum ins küçük birazcık büyüsün rahatlarsin .
Hadi hayırlı olsun canım yeni nickin profilinGünaydın kızlar ismim resmim cismim değişti bu kim deneyin sonra Hazal ben
Eki Görüntüle 2930153
Haydi kızlarrrr
Pazartesiden öbür pazartesiye diyet listesi hazırlıcamkatılmak isteyenleri beklerim canlar
İnsta hesaplarından karma gibi olacak
Geçmiş olsun kuzucuga canimTakımlar ve Cuma zayıflama yarışması komple kapatıldı canım çok teşekkür ederim
Şükür canım daha iyi sol gözü iltihaplanıyor dün doktora götürdük damla filan verdi o da geçer inşallah artık sen nasılsın?
Ben onu misafir gibi görsem de görmesem de o devamlı misafir modundaaman sayılı gün işte gelip geçiyor kuzum
Allah şifa versin size de canım
Ayy teşekkür ederim canım, çok mutlu olurum bir ortağım olursa.Hep öyle oluyor zaten canım haklısın bu hafta aktif olacaksan ortak yazayım mı sana
Ben olmak istiyoruumHep öyle oluyor zaten canım haklısın bu hafta aktif olacaksan ortak yazayım mı sana
Cnm benim pztsi detoksu da alıntılamışsın katılıyor musunHadi hayırlı olsun canım yeni nickin profilin
Canım alıntı yaptım yazdım çıkmadı bende arada oluyor nedense yapabileceğim evde bulunan malzemeler olursa uyarım cnmCnm benim pztsi detoksu da alıntılamışsın katılıyor musun
Tabi tabi cnm evdeki malzemelerCanım alıntı yaptım yazdım çıkmadı bende arada oluyor nedense yapabileceğim evde bulunan malzemeler olursa uyarım cnm
Aksami erken kapat canim gelmezsin sen ayarlarsin onuKahvaltıdan önce sporumu yapayım bugün biraz fazla karbonlu olacak yarına çok artı gelmem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?