- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Insallah birgun ben de senin gibi azcik tasimlik yemeyi ogrencem hocamBence dee ağlat valla bacım
Hocam diyen dillerini sevsinler kızzzz
nazar değmesin diye foto atmıcaktım ama
Rica ederiim canım benimdaha da verirsin istersen ama biraz değiştirmek gerekecek canım diyet günlüğü de şart
Diyosssuuuun
test yap bebek olmalıııı
Sen kusura bakma kuzum ya. Bizlesin ye onemli olan o. Bak bu vesileyle ne kadar cok sevildiginu gormus oldun. Canim hocamPnrrr-12 eceboce Jasminium84 DeryaOnDiet kızlar teşekkür ediyorum hayırlı bir karara ve benim durumu farketmeme vesile olduğunuz için
Bazen krizler olacak tabi ama sonuca bakmak lazımsiz de kusura bakmayın sert bi tepki verdiysem , gerçekten hormonal iniş çıkışlar etkili oluyor
Cıs cos meselelerini gelin bizim topikte konuşalım herkes
Sayfa sayısı da azalmış olur yani paylaşılmış olur böylecelink i atayım tekrar
Thread 'Doya Doya Zayıflamaya Buyurun' Doya Doya Zayıflamaya Buyurun
Oyle kaptancim. Hic yapmadigim birseydir aslinda oyle seyler yazmak. Gereksiz bur cikks oldu. Ama cook mutluyum kicanım deryam aynen öyle arada oluyor böyle şeyler biz bir aileyiz hemen kaçmak yok sanırım bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz :)
canımm ikiniz de gitmeyin lütfen. ikiniz de anlayışlı uyumlusunuz. hiçbir sorun yok, bize yansıyan bir şey yok. belki yanlış anlaşılma oldu.ne diyebilirim ki tamamen yanlış anlamışsın
sanırım olayın patladığı yerde ben de mum dikmişim bu durumda benim ayrılmam sanırım daha uygun olacak
sen kal canım, kusuruma da bakma her ne kadar inanmasan da bu olay beni üzdü
sen daha fazla canını sıkma
hepinize bol ve kalıcı kilo vermeler diliyorum arkadaşlar
canımm hoşgeldin eveet inşallah haftaya ikimiz de 69 görürüz :)ayni kilodayiz hemen hemen
tebrikler bu arada:)
masallah hayran kaldim azmine
toplam ne kadar surede verdin 50 kiloyu
canım gitmekten vazgeçtin herhalde dimi? çok sevindim. Yasmın de gitmez inşallah hep beraber devam edelimCanlar bileledim ki şimdi,aklıma fikir de geldi şincik;DeryaOnDiet deryoş a yazarken aklıma geldi
Gelin cısları cosları benim topikte, diyet sağlıklı şeyleri de burda konuşalım ha?
O kadar drama da boşa gidecek ama
Aynen öyle canım beni olacakyarimuhendis ortim az da olsa eksi eksidir gayet iyi. 69 u gördün pazartesi ama haftaya sabitlersin 69u. tebrik ederim canım
Evet cnm gercktn oyle iyiki olcu almisim sporlarn etkisi var demekkiBazen böyle oluyor canım sakın moral bozma ama bazen tartı üzse de ayna mutlu ediyor bizi inşallah sabırla bu takıldığın kilodan kurtulacaksın
Çok iyi canım tebrikler
Haftaya zor canım tam perşembe günü regl olacağımAynen bırakınca kesin 1-1.5 arası gelecek bakayım eğer devam edebilecek gibiysem 64 ü zorlarım canım
Tebrikler bebeğim sen böyle böyle hem yiyip hem kilo vereceksin hiç fark etmeden 5ler gelecek yine
Canim bende ayni durumdaym.ayni kilolarda takildik zaten ama insallah gidicek pes etmiycez ve basaricaz canimHerkesten özür diliyorum özellikle ortimDeryaOnDiet senden diliyorum.regl,stres,ve dünkü yaşadıklarımla uzun zamandır olmayan yeme atağım mahvetti beni.Bugün kendimle muhasebe halindeyim.görüyorsunuz menü ve sporumu gr gitmedi bu hafta ustunede aldım.Kafam cok karışık yolumu amacımı kaybetmiş gibiyim. 25 kiloyu tıkır tikir veren ben 74 altını kaç haftadır göremiyorum.uzerine alıyorum da.biseyler yapmalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum.Kafayı yemek üzereyim
Guzel dusunmussun canim sevindm kalmanaPnrrr-12 eceboce Jasminium84 DeryaOnDiet kızlar teşekkür ediyorum hayırlı bir karara ve benim durumu farketmeme vesile olduğunuz için
Bazen krizler olacak tabi ama sonuca bakmak lazımsiz de kusura bakmayın sert bi tepki verdiysem , gerçekten hormonal iniş çıkışlar etkili oluyor
Sagol cnm super bi puanla geldk bu hafta darisi haftaya insallahEllerine sağlıkkızlar tebrik ederim hepinizi
Tamam tatlımcım tabiki teşekkür ederiz her şey için
Yaa zor gercktn gece cok gec uyuyor aglama krizlermiz oluyor geceleri sakinlestir tekrar uyut vs yoruyor bide gun icinde hep huysuz olmasi aglak bi cocuk zaten yıprattı beni cok insallah bugunlerde gecer yine cok sukur halimize. Sizde kolay cikarirsniz insallah disleri cnmGecmus olsun canim. Benim bebis de dis cikariyor anliyorum. Uykusuz geceleremegine saglik canim.
katılma şansım var mı katılmak istiyorum bende
KİLOLAR FİRARDA...
EX 5.TAKIM ÜYELERİ
HAFTANIN SORUMLU KAPTANLARI
hzlsel
BerryShake
Pnrrr-12
Thread 'KİLOLAR FİRARDAmenü ve spor listesi' KİLOLAR FİRARDA menü ve spor listesi
KURALLARIMIZ
- Kilo bildirim günümüz cuma günüdür,fotoğraflı bildirim yapmak zorunludur
-Pazartesi kontrol tartımız vardır fotoğraf atmak zorunlu değildir.
-Takım içinde ki herkes hergün menü yazmak ve grupta katılım sağlamakla mükelleftir.
-2 hafta üst üste bildirim yapmayan listemizden çıkarılır.
ÜYE KİLO 1 @kollontai 54.6 2 BerryShake 62.6 3 G Goklerce 62.7 4 @hadikonusalim 63.9 5 @Azimliiii 65 6 @Ucmelekannesi 65.15 7 @pacman 65.8 8 @Beyaz leylak 66 9 Jasminium84 66.85 10 @Lizozom55 X 11 hzlsel 68.4 12 @Sonsuz umut 69.60 13 @Cagrihilal1 69.65 14 nnurc 72.45 15 eceboce 73.2 16 DeryaOnDiet 74.8 17 Pnrrr-12 X* 18 @Breeze96 76.35 19 @Kubraaaccc X 20 @karabiber01 X* 21 @Calypso95 76.7 22 @eliya X* 23 @Nikinik X* 24 @bilgem tomris 79.7 25 @Fit mutlu anne 82.2 26 kardelelen321 92.15 27 yarimuhendis X*
X* = bildirmeyip bilgi verenler/fotoğrafsız bildirim yapanlar
X = mazeretsiz bildirim yapmayanlar 2 çarpıda listeden çıkarılacaklar.
alllahh seniii bildiği gibi yapsınnnPnrrr-12 eceboce Jasminium84 DeryaOnDiet kızlar teşekkür ediyorum hayırlı bir karara ve benim durumu farketmeme vesile olduğunuz için
Pnrrr-12 eceboce Jasminium84 DeryaOnDiet kızlar teşekkür ediyorum hayırlı bir karara ve benim durumu farketmeme vesile olduğunuz için
selam elbacım maalesef şuan takımımız dolukatılma şansım var mı katılmak istiyorum bende
Ellerine sağlık kuzumKILOLAR FIRARDASPOR LISTESI
1 Ekim - 8 Ekim
UYE Hedef puan Cuma Cumartesi Pazar PazartesiSalı Carșamba Perșembe Toplam Puan: hzlsel 1.500 110 285 217 218 242 217 205 1.494 BerryShake 700 208 154 81 96 123 325 67 1.054 @Sonsuz umut 50 25 50 125 DeryaOnDiet 1.750 169 322 381 235 275 100 285 1.767 yarimuhendis 1.500 140 320 400 200 100 330 410 1.900 kardelelen321 1.000 100 285 40 425 Pnrrr-12 700 50 265 30 255 80 215 145 1.040 @Breeze96 1.200 220 180 300 320 354 144 160 1.678 @kumsal68 130 130 70 60 70 100 560 @Cagrihilal1 600 100 100 115 120 140 575 nnurc 350 71 40 45 60 56 60 64 396 @karabiber01 50 50 100 G Goklerce 63 72 54 62 51 34 336 @Calypso95 700 110 50 80 57 297 eceboce 560 84 51 88 85 87 47 34 476 @cotton 100 100 200
Spor listesi Sonuclar
1. yarimuhendis (1.900 puan)
2. DeryaOnDiet (1.767 puan)
3. @Breeze96 (1.678 puan)
Tebrikler kizlar
Ooo çok iyi tebrikler canımAy ayol 28 beden pantolona girdim ayol ipler işe yarıyor ayol
Bu iki hafta çok güzel yürüttük birlikte canım yine beraberiz sonuçta ellerine sağlık her şey için teşekkürlerKızlar kaptanlık icin müsade istiyorum 2 hafta oldu ama normalde devam ederdim. oglum bu ara gercekten cok zor, huysuz azı disler sebebiyle sanirim. Listeyi sabah 10 dan beri bi otur bi kalk zorla yaptım yani. Durma bisiler istiyor, canı sıkılıyor bana sarıyor, benle oynamak istiyor. Yaramazlık yapiyor zaten sürekli pesimde elimden kalemi istiyor yazcam diye
Sizide ihmal etmek istemiyorm ama bu defa ogluma sert cıkıyorm vicdan yapiyorm. O yuzden ilerde gene yapmak isterm ama suan baskasi devralırsa sevinirm kızlartabiki burda devam zaten verecek kilolar varken gidemem sadece kaptanlık zorluyor El_Em hzlsel BerryShake
Öyle de canım tam cuma öncesi olacağım ve şişkinlik olacak sonraki haftaya eksim yansır ancakOyle canim. Ben cok zor veriyorum. Neredeyse 1,5 kilo verdim saka gibi. Bunu 3-4 haftada veriyordum.
Insallah devam edip en azindan 64u gorursun canimve biliyirsun aslinda bilinenjn aksine regli doneminde metabolizma daha hizli oluyor
Kızlar maşallah ya ben ancak 28-29 a geldimWuuwuu superben hala 29 dayim Eskiden giydigim cok sevdigim var nir 28 ve ama mumkun degil kapatsmam
canım yasemincim gitme bir yere dediğin gibi halledemeyeceğimiz bir şey değil ki bunlar hele ki böyle bir elektrik yakalamışken sorunun kökü anlaşıldı sonuçtaşöyle ki açıkçası mesajından dolayı bana sert çıkıştığını düşündüm ve üzüldüm o yüzden ben birşeylere sebep olmuş gibi hissettim ve çekilmenin doğru karar olduğunu düşündüm
ama işte aslında iletişimin ne kadar önemli olduğunu bir kere daha iyi anladım, konuşunca herşey çok daha farklı
ben de alınganlık gösterdim daha iyi anlıyorum şu an ve hepinizden gerçekten çok özür diliyorum, gerginliği çabuk üstüme alan bi insanım ve o gerginlikle tüm günümü harap edebilirim, burada da gerginlik sebebi benmişim gibi algıladığım için geri çekilmeyi uygun gördüm kendimce
G GoklercePnrrr-12 BerryShake hzlsel size de yansıttım özür diliyorum
ve tamam daha fazla melankoli yapmayacağım
umarım kendimi doğru ifade edebilmişimdir
tekrar baştan başlayalım bence duymadınız görmediniz olur mu
ayyy keyfm yerine geldi, öğleden beri gözümde iki damla yaş hazırda bekliyordu biri dokunsa ağlayacaktım nasıl buraya ait hissediyorsam kendimi, yuvamdan ayrılıyor gibiydim
BerryShake yeni önerin de şahane, çünkü haftasonları için yemek tariflerine ihtiyacım olacak fazlasıyla
üzdün yahumerhabalar kızlar
BerryShake El_Em kaptanlarım
Pnrrr-12
hzlsel
Jasminium84
nnurc
yarimuhendis
@Breeze96
G Goklerce
kardelelen321
ve adını yazamadığım güzel arkadaşlarım
müsaadenizle kilo vermeye başka bir gurupta devam edeceğim
sizi tanıdığıma memnun oldum umarım yine karşılaşırız
hepinize kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum
inşallah istediğiniz kilolara sağlıkla ulaşırsınız
gitmiyoruz canım merak etme buradayız inşallahcanımm ikiniz de gitmeyin lütfen. ikiniz de anlayışlı uyumlusunuz. hiçbir sorun yok, bize yansıyan bir şey yok. belki yanlış anlaşılma oldu.
BerryShake canım lütfen ikiniz de gitmeyin.
işteyim tüm mesajları okuyamıyorum. son durum nedir vazgeçtik deyin lütfen :)
canımm hoşgeldin eveet inşallah haftaya ikimiz de 69 görürüz :)
aaaaaaamerhabalar kızlar
BerryShake El_Em kaptanlarım
Pnrrr-12
hzlsel
Jasminium84
nnurc
yarimuhendis
@Breeze96
G Goklerce
kardelelen321
ve adını yazamadığım güzel arkadaşlarım
müsaadenizle kilo vermeye başka bir gurupta devam edeceğim
sizi tanıdığıma memnun oldum umarım yine karşılaşırız
hepinize kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum
inşallah istediğiniz kilolara sağlıkla ulaşırsınız
evet canımm anlaşıldıcanım yasemincim gitme bir yere dediğin gibi halledemeyeceğimiz bir şey değil ki bunlar hele ki böyle bir elektrik yakalamışken sorunun kökü anlaşıldı sonuçta
teşekkür ederim kaptanımüzdün yahu
ama teşekkür ederiz iyi dileklerin için amacımız kilo vermek neresi senin için iyi olacaksa orada olmalısınkendine iyi bak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?