Kilolar Firarda 😎

Insallah birgun ben de senin gibi azcik tasimlik yemeyi ogrencem hocam

Sen kusura bakma kuzum ya. Bizlesin ye onemli olan o. Bak bu vesileyle ne kadar cok sevildiginu gormus oldun. Canim hocam

canım deryam aynen öyle arada oluyor böyle şeyler biz bir aileyiz hemen kaçmak yok sanırım bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz :)
Oyle kaptancim. Hic yapmadigim birseydir aslinda oyle seyler yazmak. Gereksiz bur cikks oldu. Ama cook mutluyum ki BerryShake bizi birakip gitmiyor

canımm ikiniz de gitmeyin lütfen. ikiniz de anlayışlı uyumlusunuz. hiçbir sorun yok, bize yansıyan bir şey yok. belki yanlış anlaşılma oldu.
BerryShake canım lütfen ikiniz de gitmeyin.
işteyim tüm mesajları okuyamıyorum. son durum nedir vazgeçtik deyin lütfen :)
ayni kilodayiz hemen hemen
tebrikler bu arada:)

masallah hayran kaldim azmine
toplam ne kadar surede verdin 50 kiloyu
canımm hoşgeldin eveet inşallah haftaya ikimiz de 69 görürüz :)

canım gitmekten vazgeçtin herhalde dimi? çok sevindim. Yasmın de gitmez inşallah hep beraber devam edelim

Evet cnm gercktn oyle iyiki olcu almisim sporlarn etkisi var demekki
Canim bende ayni durumdaym.ayni kilolarda takildik zaten ama insallah gidicek pes etmiycez ve basaricaz canim
Guzel dusunmussun canim sevindm kalmana
Ellerine sağlıkkızlar tebrik ederim hepinizi
Sagol cnm super bi puanla geldk bu hafta darisi haftaya insallah
Tamam tatlımcım tabiki teşekkür ederiz her şey için
ne demek kaptanım
Gecmus olsun canim. Benim bebis de dis cikariyor anliyorum. Uykusuz geceler emegine saglik canim.
Yaa zor gercktn gece cok gec uyuyor aglama krizlermiz oluyor geceleri sakinlestir tekrar uyut vs yoruyor bide gun icinde hep huysuz olmasi aglak bi cocuk zaten yıprattı beni cok insallah bugunlerde gecer yine cok sukur halimize. Sizde kolay cikarirsniz insallah disleri cnm

katılma şansım var mı katılmak istiyorum bende

alllahh seniii bildiği gibi yapsınnn
doya doya moda gibi oldu bu :))))

şöyle ki açıkçası mesajından dolayı bana sert çıkıştığını düşündüm ve üzüldüm o yüzden ben birşeylere sebep olmuş gibi hissettim ve çekilmenin doğru karar olduğunu düşündüm

ama işte aslında iletişimin ne kadar önemli olduğunu bir kere daha iyi anladım, konuşunca herşey çok daha farklı

ben de alınganlık gösterdim daha iyi anlıyorum şu an ve hepinizden gerçekten çok özür diliyorum, gerginliği çabuk üstüme alan bi insanım ve o gerginlikle tüm günümü harap edebilirim, burada da gerginlik sebebi benmişim gibi algıladığım için geri çekilmeyi uygun gördüm kendimce

G Goklerce Pnrrr-12 BerryShake hzlsel size de yansıttım özür diliyorum

ve tamam daha fazla melankoli yapmayacağım

umarım kendimi doğru ifade edebilmişimdir

tekrar baştan başlayalım bence duymadınız görmediniz olur mu

ayyy keyfm yerine geldi, öğleden beri gözümde iki damla yaş hazırda bekliyordu biri dokunsa ağlayacaktım nasıl buraya ait hissediyorsam kendimi, yuvamdan ayrılıyor gibiydim

BerryShake yeni önerin de şahane, çünkü haftasonları için yemek tariflerine ihtiyacım olacak fazlasıyla

Ellerine sağlık kuzum kızlar hepinizi tebrik ederim
Ay ayol 28 beden pantolona girdim ayol ipler işe yarıyor ayol
Ooo çok iyi tebrikler canım
Bu iki hafta çok güzel yürüttük birlikte canım yine beraberiz sonuçta ellerine sağlık her şey için teşekkürler
Oyle canim. Ben cok zor veriyorum. Neredeyse 1,5 kilo verdim saka gibi. Bunu 3-4 haftada veriyordum.

Insallah devam edip en azindan 64u gorursun canim ve biliyirsun aslinda bilinenjn aksine regli doneminde metabolizma daha hizli oluyor
Öyle de canım tam cuma öncesi olacağım ve şişkinlik olacak sonraki haftaya eksim yansır ancak
Wuuwuu super ben hala 29 dayim Eskiden giydigim cok sevdigim var nir 28 ve ama mumkun degil kapatsmam
Kızlar maşallah ya ben ancak 28-29 a geldim

canım yasemincim gitme bir yere dediğin gibi halledemeyeceğimiz bir şey değil ki bunlar hele ki böyle bir elektrik yakalamışken sorunun kökü anlaşıldı sonuçta

üzdün yahu
ama teşekkür ederiz iyi dileklerin için amacımız kilo vermek neresi senin için iyi olacaksa orada olmalısın kendine iyi bak canım

gitmiyoruz canım merak etme buradayız inşallah

aaaaaaa

neden ama ne oldu ki, niye gidiyorsun
gitme lütfen ya

canım yasemincim gitme bir yere dediğin gibi halledemeyeceğimiz bir şey değil ki bunlar hele ki böyle bir elektrik yakalamışken sorunun kökü anlaşıldı sonuçta
evet canımm anlaşıldı

aile içinde de olur ya bazen yanlış anlamalar anlaşmazlıklar 2 küsersin sonrasında unutulur bence bu da böyle birşeydi, konuşunca çözüldü

üzdün yahu
ama teşekkür ederiz iyi dileklerin için amacımız kilo vermek neresi senin için iyi olacaksa orada olmalısın kendine iyi bak canım
teşekkür ederim kaptanım
üzülmeyin ortam bozan biri olarak gitmeme sevinin hatta bence
doğrusu ne yaptığımı bile anlamadım ama
her şeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…