Kilolar Firarda 😎

ne diyebilirim ki tamamen yanlış anlamışsın

sanırım olayın patladığı yerde ben de mum dikmişim bu durumda benim ayrılmam sanırım daha uygun olacak

sen kal canım, kusuruma da bakma her ne kadar inanmasan da bu olay beni üzdü
sen daha fazla canını sıkma

hepinize bol ve kalıcı kilo vermeler diliyorum arkadaşlar

Tebrikler canım güzel eksi
Teşekkür ederim canım
Hayır canım ya ikiniz de gitmeyin,nereye böyle ikinizin de yeri ayrı, BerryShake in yorumları ilk baata garip geliyordu bana ama zamanla anladım onun da ne demek istediğini, az yeyip dengelemek, tabi o gün sadece o değil biz de yazdık amaç biraz da espriydi, zaten menulerimizde çok azdı kaçamaklar

ben de ne demek istediğini anladım canım ve sadece espriyle başlayan birşeydi benim için öyle de devam etti ama sanırım kendimi yanlış ifade etmişim
kaldı ki inandırıcılığım da olmadığına göre çok doğal birşey sanırım bu

sıkıntı yok inan, en zor zamanlarımda desteğim olan insanlarsınız, hakkınızı helal edin ama grubun mutluluğu açısından benim ayrılmam daha doğru olacak

Gunaydin kizlar
Gecen hafta:72
Bugun: 70.85
Fark: 1.15
Yuzde: 1.59
Haftaya hedef: 69.9
BerryShake hzlsel Pnrrr-12 @yarimuhendis
ayni kilodayiz hemen hemen
tebrikler bu arada:)
masallah hayran kaldim azmine
toplam ne kadar surede verdin 50 kiloyu

Kilo bildirimim:

Cuma: 74.3
Bugunb 74.8
Fark +500 gr

Bu hafta ne yaptiysam gitmedi dukan da ise yaramadı malesef anlamadm takîlma noktam sanrm. 5 hafta once 77 kilo iken aldigim olculerle bugun karsilastirma yaptm yeniden motive oldm enazindan olculerde guzel fark var insallah haftaya fazlasiyla telafi edicem bu artiyi

El_Em hzlsel BerryShake kardelelen321

Sagol canim. Benim icin cook buyuk bir eksi gercekten

Cok guzel canim. Eksi eksidir. Birkac gun biraz fazla karbonhidrat aldjn belki ondandir. Hadi haftaya 69 u hor ucundan

Canım canım canııımmmm inanamıyorum yaa bak pilavı da iyi ki yedin

Canım tebrikler 73 ü görcem dedin ve gördün sonunda
Cook sagol canim. Bak dedigin gibi yine 10000 adim ve 1 sporla guzel gitti. Sen hep demistin kuzum diyet esnasinda insan asiri hassalasiyir, gercekten seni uzmek istememistim. Birakma bizi burda yalniz. Dur daha benim 69u girdugume sahit olacakdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…