sagol canim evet artik kafam rahat buda gecti sukurCok gecmis olsn cnm iyi gecmesine sevindm, artik rahatla kilo verbillirsin kendine odaklanıp
hosbuldum sagol canimGeçmiş olsun canım benim. Nasıl kızın daha iyimi peki.
Sende yeni başlangıç yapmışsın hayırlı olsun kuzum hosgeldin
hosbuldum canim
ne diyebilirim ki tamamen yanlış anlamışsınYani öyle de işte
Çok sağol canım beni böyle kabul ettiğin içinben de seni çok seviyorum
Tabi ki edicem cnm bnmyemek konuşmam ama
Canım bende iplerPnrrr-12 ın o sopalı gönderisiyle koptu zaten,sen de muhteşem emojisi atmışsın :) yani üzüldüğünü düşünmüyorum canım
Canım canım canııımmmmGeçen Hafta:67,6
Bu Hafta: 66,5
Fark: 1,1
Yüzde: 1,627
Hedef:65,9
El_Em @Fit mutlu anne Pnrrr-12 BerryShake
Canım tebriklerGunaydin kizlar
Gecen haftaki kilo:74,8
Bugun:73,45
Fark: 1,35
Yuzde: 1,80
HFtaya hedef : 72,8
@Breeze96BerryShake
Teşekkür ederim canımTebrikler canım güzel eksi
Hayır canım ya ikiniz de gitmeyin,nereye böylene diyebilirim ki tamamen yanlış anlamışsın
sanırım olayın patladığı yerde ben de mum dikmişim bu durumda benim ayrılmam sanırım daha uygun olacak
sen kal canım, kusuruma da bakma her ne kadar inanmasan da bu olay beni üzdü
sen daha fazla canını sıkma
hepinize bol ve kalıcı kilo vermeler diliyorum arkadaşlar
Ortim tebrik ederim ben de son tartımı atıcam birazdan
ben de ne demek istediğini anladım canım ve sadece espriyle başlayan birşeydi benim için öyle de devam etti ama sanırım kendimi yanlış ifade etmişimTeşekkür ederim canım
Hayır canım ya ikiniz de gitmeyin,nereye böyleikinizin de yeri ayrı, BerryShake in yorumları ilk baata garip geliyordu bana ama zamanla anladım onun da ne demek istediğini, az yeyip dengelemek, tabi o gün sadece o değil biz de yazdık amaç biraz da espriydi, zaten menulerimizde çok azdı kaçamaklar
ayni kilodayiz hemen hemenGunaydin kizlar
Gecen hafta:72
Bugun: 70.85
Fark: 1.15
Yuzde: 1.59
Haftaya hedef: 69.9
BerryShake hzlsel Pnrrr-12 @yarimuhendis
masallah hayran kaldim azmineŞimdi baktım da 1 ayda ancak 2,5 kilo verebilmişim 1 kilosunu bu hafta verdim zateneskiden 1 haftada verirdim bu kiloları hey gidi günler neyse toplamda tam 50 kilo gitti hedefime ulaşıp kilo koruma günlerine geçmeme 1,5 kilo kaldı kaç haftada veririm Allah bilir
Sagol canim. Cok mutlu oldum. Baya dikkat ettim 10 gundursüpersin canım tebrikler
ortim ben de sendenim 300 gr verebilmişim sadece neyse az olsun bizim olsun tebrikler şekerim
Hadi insallah haftaya 69u gormen dilegiyle. Hosgeldin canimbismillah diyorum bugun:)8Eki Görüntüle 2929596
Sagol canim. Benim icin cook buyuk bir eksi gercektenBen saçlarımla hiç uğraşmıyorum herhalde o yüzden hiç zor gelmiyor banaHer gün yapma o zaman canım haftada 2-3 günle başla
Sağ ol canım bitmek üzere verilecek kilolar inşallah senin de az bir kilo zaten blr an önce verip uzun yıllar koruyabilelim
Tebrikler canım çok iyi vermişsin
Eksi candır kuzum bu hafta sonu çok kaçamak yapmamaya çalış inşallah haftaya daha fazla gitsin
Sagol canimHaftaya telafi edersin insAllah canım
Tebrikler kızlar çok güzel eksiler var
Cnm son kilolar yavaş gitmesi normal bence toplama bakıldığında süper rakam MaşAllah
Cok guzel canim. Eksi eksidir. Birkac gun biraz fazla karbonhidrat aldjn belki ondandir. Hadi haftaya 69 u hor ucundanAma ben dedim fena şiş hissediyorumama 69 gördüm o benimdir artık bırakmam(yani şimdilik yoksa uzaklaşsın benden )
Geçen cuma 70.9
Bu cuma 70.6
Faek : -300gr
Yüzde : 0.423
Haftaya hedef : 69.5
hzlsel Pnrrr-12 BerryShake @nnurc
Cook sagol canim. Bak dedigin gibi yine 10000 adim ve 1 sporla guzel gitti. Sen hep demistinCanım canım canııımmmminanamıyorum yaa bak pilavı da iyi ki yedin
Canım tebrikler73 ü görcem dedin ve gördün sonunda
Bu kiloda bu eksi cook guzel canimKizlar günaydın
Geçen cuma: 63.1
Pazartesi:63.8
Bugün: 62.7
Fark:-400 GrBerryShake hzlsel
Eki Görüntüle 2929545
Sagol canimBu teşekkür ederiz canım
Canısı ne yaptın bir haftada
Tebrik ederim kizlar çok güzel eksiler varbu hafta çoğu için verimli geçmiş
Cok guzel bur eksi canim. Haftaya gelsin 78Selam kk da sorun mu var çok zorlanıyorum yazarken ekran donuyor.
Geçen hafta 79.7
Bu hafta 79
Fark 700
Oran %0.878
Haftaya hdf. -500
El_Em hzlsel BerryShake
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?