- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Masallah canim. Haftaya 65i goreceksin. Ama sana tabsiyem eger hedefin 65se, en azindan 64u gor. Birakinca 1 kilo geri geliyor cok cabuk.Geçen Hafta:67,6
Bu Hafta: 66,5
Fark: 1,1
Yüzde: 1,627
Hedef:65,9
El_Em @Fit mutlu anne Pnrrr-12 Hedef60kgolmak
Olculerde fark varsa cook guzel canim. Benim yumurtlama donemimde huc gitmiyor kilolar, belki sende de oyledir. Ve oyleyse haftaya guzel bir eksi goreceksinKilo bildirimim:
Cuma: 74.3
Bugunb 74.8
Fark +500 gr
Bu hafta ne yaptiysam gitmedi dukan da ise yaramadı malesef anlamadm takîlma noktam sanrm. 5 hafta once 77 kilo iken aldigim olculerle bugun karsilastirma yaptm yeniden motive oldm enazindan olculerde guzel fark var insallah haftaya fazlasiyla telafi edicem bu artiyiEki Görüntüle 2929595
El_Em hzlsel Hedef60kgolmak @kardelelen321
Senin de sonucunu gördüm çok güzel maşallah bu zamana kadar 1 haftada 1 kg verdiğini hiç hatırlamıyorum yanlış hayırlıyor da olabilirimCok guzel canim. Eksi eksidir. Birkac gun biraz fazla karbonhidrat aldjn belki ondandir. Hadi haftaya 69 u hor ucundan
Kesinlikle haklisin kaptancim.Kızlar sizi rahatsız eden şeyleri biraz daha yumuşak dille söylemek varken neden böyle sert giriyorsunuz mevzularazaten malum forum ortamı yüz yüze olsak belki dediğiniz ayrı ama yazı dili olunca mimik yok gülücük yok azarlama gibi oluyor onca şeyin hatrına güzel gitmiyor
Muhtemelen savaştığınız şeyin zorluğundan ama yinede kalp kırmak kolay onarmak zorHedef60kgolmak in onca emeği oldu evet bende onaylamıyorum ekstra tatlı pasta muhabbetini dillendirmesini yada özendirnesini ama hiç bir zamanda tutunda koca bi pastayı yiyin dememiştir ince bir dilim yiyip deli gibi spor yapmıştır hep planlıdır programlıdır bu sayede yeme atağı yaşamamıştır. Ani şeker krizleri yaşamamıştır. Uzun süreli diyetini hiç bozmadan devam ettirebilmiştir. Ama kimi limitinde durmasını bilir kimi duramaz sizler duramayan tarafta iseniz kırmadan belirtin ısrarla bahsedecek kadar art niyetli biri değil ya burcu asla yapmaz ne için tablo yapıyor sonuçta. Bence herşeyi halledebilirz konuşa konuşa çözemeyeceğimiz hiçbir şey yok karşılıklı yanlış anlaşılma ara ara oluyor biraz dikkat edilir olur biter
maşallah maşallahGeçen cuma 61.4 kg bugün 61.2 kg fark -200 greceboce aynı cnm G Goklerce :) El_Em
Yüzde %0.325
Eki Görüntüle 2929605
bence de kaptanım hepimiz azami dikkat gösterelim ki kırgınlıklar olmasınKızlar sizi rahatsız eden şeyleri biraz daha yumuşak dille söylemek varken neden böyle sert giriyorsunuz mevzularazaten malum forum ortamı yüz yüze olsak belki dediğiniz ayrı ama yazı dili olunca mimik yok gülücük yok azarlama gibi oluyor onca şeyin hatrına güzel gitmiyor
Muhtemelen savaştığınız şeyin zorluğundan ama yinede kalp kırmak kolay onarmak zorHedef60kgolmak in onca emeği oldu evet bende onaylamıyorum ekstra tatlı pasta muhabbetini dillendirmesini yada özendirnesini ama hiç bir zamanda tutunda koca bi pastayı yiyin dememiştir ince bir dilim yiyip deli gibi spor yapmıştır hep planlıdır programlıdır bu sayede yeme atağı yaşamamıştır. Ani şeker krizleri yaşamamıştır. Uzun süreli diyetini hiç bozmadan devam ettirebilmiştir. Ama kimi limitinde durmasını bilir kimi duramaz sizler duramayan tarafta iseniz kırmadan belirtin ısrarla bahsedecek kadar art niyetli biri değil ya burcu asla yapmaz ne için tablo yapıyor sonuçta. Bence herşeyi halledebilirz konuşa konuşa çözemeyeceğimiz hiçbir şey yok karşılıklı yanlış anlaşılma ara ara oluyor biraz dikkat edilir olur biter
Sağ ol canımHaftaya telafi edersin insAllah canım
Tebrikler kızlar çok güzel eksiler var
Cnm son kilolar yavaş gitmesi normal bence toplama bakıldığında süper rakam MaşAllah
Ben de 1 ayda 2,5 kilo verdim canım o yüzden takılma rakama önemli olan devam edip kilo vermekinşallah canım yaa keşke
en azından başadığım 31/08 den bu yana 3,2 kilo vermiş oluyorum ama az tabi
1,5 ayda 3 kilo
en azından 6 kilo gitmiş olmalıydı
Tebrikler canımKizlar günaydın
Geçen cuma: 63.1
Pazartesi:63.8
Bugün: 62.7
Fark:-400 GrHedef60kgolmak hzlsel
Eki Görüntüle 2929545
Sağ ol canımBu teşekkür ederiz canım
Canısı ne yaptın bir haftada
Tebrik ederim kizlar çok güzel eksiler varbu hafta çoğu için verimli geçmiş
Teşekkürler kuzumvallahi süpersin maşallah
Dimi ama bu akşam yine yiyeceğimCanım canım canııımmmminanamıyorum yaa bak pilavı da iyi ki yedin
Canım tebrikler73 ü görcem dedin ve gördün sonunda
Kız dur sen nereye otur oturduğun yerdeben de ne demek istediğini anladım canım ve sadece espriyle başlayan birşeydi benim için öyle de devam etti ama sanırım kendimi yanlış ifade etmişim
kaldı ki inandırıcılığım da olmadığına göre çok doğal birşey sanırım bu
sıkıntı yok inan, en zor zamanlarımda desteğim olan insanlarsınız, hakkınızı helal edin ama grubun mutluluğu açısından benim ayrılmam daha doğru olacak
Tebrikler canım çok güzel eksiGeçen hafta 68,25
Bugün 67,55
Fark -700
Yüzde 1,02
Haftaya Hedef 66,9
Sağ ol canımayni kilodayiz hemen hemen
tebrikler bu arada:)
masallah hayran kaldim azmine
toplam ne kadar surede verdin 50 kiloyu
Başlangıcın hayırlı bol eksili olsun canım hedef kaçbismillah diyorum bugun:)8Eki Görüntüle 2929596
Bazen böyle oluyor canım sakın moral bozma ama bazen tartı üzse de ayna mutlu ediyor bizi inşallah sabırla bu takıldığın kilodan kurtulacaksınKilo bildirimim:
Cuma: 74.3
Bugunb 74.8
Fark +500 gr
Bu hafta ne yaptiysam gitmedi dukan da ise yaramadı malesef anlamadm takîlma noktam sanrm. 5 hafta once 77 kilo iken aldigim olculerle bugun karsilastirma yaptm yeniden motive oldm enazindan olculerde guzel fark var insallah haftaya fazlasiyla telafi edicem bu artiyiEki Görüntüle 2929595
El_Em hzlsel Hedef60kgolmak @kardelelen321
Çok iyi canım tebriklerSelam kk da sorun mu var çok zorlanıyorum yazarken ekran donuyor.
Geçen hafta 79.7
Bu hafta 79
Fark 700
Oran %0.878
Haftaya hdf. -500
El_Em hzlsel Hedef60kgolmak
Haftaya zor canım tam perşembe günü regl olacağımMasallah canim. Haftaya 65i goreceksin. Ama sana tabsiyem eger hedefin 65se, en azindan 64u gor. Birakinca 1 kilo geri geliyor cok cabuk.
Tebrikler bebeğim sen böyle böyle hem yiyip hem kilo vereceksin hiç fark etmeden 5ler gelecek yineGeçen cuma 61.4 kg bugün 61.2 kg fark -200 greceboce aynı cnm G Goklerce :) El_Em
Yüzde %0.325
Eki Görüntüle 2929605
Evet cnm tbrk ederimeline sağlık canım benim :) ben de hedefimi tutturmuşum yaşasıın
rica ederiim kapticancımmm .Benden eksi gelmeyebilir ama maksat yazışmak olsun
tebrikler cnm valla çok iyi gittin kaç haftadırkarşılığını göreceksin illa ki
Oncesi kacti cnm fark yazmamissin ama guzl dedigne gore iyi tbrk edrmGüne güzel başlayalım
Tbrkler cnm cok iyiGunaydin kizlar
Gecen hafta:72
Bugun: 70.85
Fark: 1.15
Yuzde: 1.59
Haftaya hedef: 69.9
Hedef60kgolmak hzlsel Pnrrr-12 yarimuhendis
Tbrkler cnm supersinGeçen Hafta:67,6
Bu Hafta: 66,5
Fark: 1,1
Yüzde: 1,627
Hedef:65,9
El_Em @Fit mutlu anne Pnrrr-12 Hedef60kgolmak
Tbrkler super gitmis cnmGunaydin kizlar
Gecen haftaki kilo:74,8
Bugun:73,45
Fark: 1,35
Yuzde: 1,80
HFtaya hedef : 72,8
@Breeze96Hedef60kgolmak
Tbrkler cnm az da olsa eksisinHellöğğ dostlar
Carsamba gunu 71.3 geldiydim diye sevinmiştim
Fakat kural bozulmadi ve 200 g vermişim
Gecen hafta 72.0
Guncel 71.8
Fark 0.2 kg
Hedef60kgolmak @Jasminium84 El_Em Eki Görüntüle 2929514
Tbrkler cnm az da olsa eksisinAma ben dedim fena şiş hissediyorumama 69 gördüm o benimdir artık bırakmam(yani şimdilik yoksa uzaklaşsın benden )
Geçen cuma 70.9
Bu cuma 70.6
Faek : -300gr
Yüzde : 0.423
Haftaya hedef : 69.5
hzlsel Pnrrr-12 Hedef60kgolmak @nnurc
Supermis kalori hesabni nasl yapiyorsn cnm programmi kullaniyorsnİki haftadır cumaları çılgınlar gibi yiyordum neredeyse 3000 kalori alıyordumBu cuma bunu yapmayacağım inşallah yine yiyeceğim tabi hatta sabah gofrik ve hurma toplarıyla açılışı yaptım ama kendimi 1500-1600 kaloriyle sınırlandıracağım bakalım bu hafta 2 gün 1500 3 gün 1200 2 gün 900 kalori alma planım var cumaya nasıl yansıyacak
Tbrkler cok guzl eksi cnm keske daha sık gelsenGeçen hafta 77.5
Bu hafta 76.7
Fark - 800
%1,032
Haftaya hedef 76.0
@Cagrihilal1Hedef60kgolmak hzlsel Pnrrr-12 El_Em
Tbrkler cnmKizlar günaydın
Geçen cuma: 63.1
Pazartesi:63.8
Bugün: 62.7
Fark:-400 GrHedef60kgolmak hzlsel
Eki Görüntüle 2929545
Canim senle ne alakası var gercekten anlamadm suandane diyebilirim ki tamamen yanlış anlamışsın
sanırım olayın patladığı yerde ben de mum dikmişim bu durumda benim ayrılmam sanırım daha uygun olacak
sen kal canım, kusuruma da bakma her ne kadar inanmasan da bu olay beni üzdü
sen daha fazla canını sıkma
hepinize bol ve kalıcı kilo vermeler diliyorum arkadaşlar
Herkesten özür diliyorum özellikle ortim
Ben 69.3 ü aldım tamamdırdiyorum ki kızlar ben haftaya hedef medef koymiim
2 haftadır hedef tutturmak bir yana yanından bile geçemiyorum
zaten motivasyonum bozuldu. çok şaka maka yapmamak lazım, yanlış anlaşılıp üzüntüye sebep oluyor zira
niyetim en az 65 kg ı görmek bunun için çabalıyorum .
ilk hedefim 69.3 ü görmek 2. hedefim ise 64.3 ü görmek.
inşallah buradaki herkes en kısa zamanda hedeflerine sağlıkla ulaşır.
El_Em Pnrrr-12 @Jasminium84
Canım sen niye gidiyorsun anlamadım? Yani ona muhteşem demen çok konuşulsun istemiyorum demen e bunu da anladım :) belki de tatlı cips vs konuşulacak başka bir sayfa gerekiyordur bilemiyorum kuzum hani kütüphanede konuşmak için dışarı çıkanlar gibine diyebilirim ki tamamen yanlış anlamışsın
sanırım olayın patladığı yerde ben de mum dikmişim bu durumda benim ayrılmam sanırım daha uygun olacak
sen kal canım, kusuruma da bakma her ne kadar inanmasan da bu olay beni üzdü
sen daha fazla canını sıkma
hepinize bol ve kalıcı kilo vermeler diliyorum arkadaşlar
O bir yere gitmiyoor bir kere de ben sopa çıkarayımTeşekkür ederim canım
Hayır canım ya ikiniz de gitmeyin,nereye böyleikinizin de yeri ayrı, Hedef60kgolmak in yorumları ilk baata garip geliyordu bana ama zamanla anladım onun da ne demek istediğini, az yeyip dengelemek, tabi o gün sadece o değil biz de yazdık amaç biraz da espriydi, zaten menulerimizde çok azdı kaçamaklar
bir sopalı da ben atmıştım ama sanırım bir birikimin üzerine atmışımYani öyle de işte
Çok sağol canım beni böyle kabul ettiğin içinben de seni çok seviyorum
Tabi ki edicem cnm bnmyemek konuşmam ama
Canım bende iplerPnrrr-12 ın o sopalı gönderisiyle koptu zaten,sen de muhteşem emojisi atmışsın :) yani üzüldüğünü düşünmüyorum canım
bence öncelikle sakin ol....Herkesten özür diliyorum özellikle ortimDeryaOnDiet senden diliyorum.regl,stres,ve dünkü yaşadıklarımla uzun zamandır olmayan yeme atağım mahvetti beni.Bugün kendimle muhasebe halindeyim.görüyorsunuz menü ve sporumu gr gitmedi bu hafta ustunede aldım.Kafam cok karışık yolumu amacımı kaybetmiş gibiyim. 25 kiloyu tıkır tikir veren ben 74 altını kaç haftadır göremiyorum.uzerine alıyorum da.biseyler yapmalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum.Kafayı yemek üzereyim
Ay unutmamışsın inanmıyoruuumCook sagol canim. Bak dedigin gibi yine 10000 adim ve 1 sporla guzel gitti. Sen hep demistinkuzum diyet esnasinda insan asiri hassalasiyir, gercekten seni uzmek istememistim. Birakma bizi burda yalniz. Dur daha benim 69u girdugume sahit olacakdin
Sağol canım desteğin için.Çok istiyorum 65 i görmeyi.Buraya cok sık gelemediğim için de biraz motivasyonum düşmüş olabilir.Oğlumun saç dökmesi durmadı henüz.Bu konu beni çok sarstı.Adapte olamıyorum.Bu hafta yeniden başlamak istiyorum zayiflama yolculuğuma.Plan mi yapsam günlük mü tartılsam toparlayamiyorum aklımı.Düşüneceğim gün boyu.Hayırlısıbence öncelikle sakin ol....
o kadar kilo veren sen değil misin?
biraz ileri geri yapmak gayet insanca bir şey , bu her şeyin bittiği anlamına gelmiyor.
25 kiloyu verdiysen 5 kilo vermek çocuk oyuncağı
biraz durakladın o kadar
Bir an gideceksin diye korktumAy unutmamışsın inanmıyoruuum
Canım işe yaramasına çok sevindim tekrar
Canım belki de gerçekten diyetti sağlıklı beslenmeydi bunlar burda, cıslar coslar farklı topikte mi konuşulsa
Canım şahit olcam inşallahtakipteyim kızzz
Bence dee ağlat valla bacımSenin de sonucunu gördüm çok güzel maşallah bu zamana kadar 1 haftada 1 kg verdiğini hiç hatırlamıyorum yanlış hayırlıyor da olabilirimbu diyetisyen iyi geldi sana oooo 69u ucundan mı inşallah bir aksilik çıkmazsa 69un anasını ağlatmayı düşünüyorum
Hocam diyen dillerini sevsinler kızzzzKesinlikle haklisin kaptancim.Hedef60kgolmak in hakki cok ustumuzde. Umuyorum ki gitmeyip bizle kalcak birgun hepimiz ayrilcaz tabiki burdan ama boyle olmasin. Diyette cok hassaslasiyiryz ne yazik ki. Olmamasi gerekenler oluyor. Ben eminim ki Hedef60kgolmak hocam bizi anlayisla karsiliycak ve bizi buralarda su zor yolda yalniz birakmayacak
maşallah maşallah
bence de kaptanım hepimiz azami dikkat gösterelim ki kırgınlıklar olmasın
Rica ederiim canım benimDimi ama bu akşam yine yiyeceğimDuran kilom sayende hareketlendi canım ne kadar teşekkür etsem az
DiyosssuuuunTebrikler bebeğim sen böyle böyle hem yiyip hem kilo vereceksin hiç fark etmeden 5ler gelecek yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?