Kilolar Firarda 😎

Olculerde fark varsa cook guzel canim. Benim yumurtlama donemimde huc gitmiyor kilolar, belki sende de oyledir. Ve oyleyse haftaya guzel bir eksi goreceksin

Cok guzel canim. Eksi eksidir. Birkac gun biraz fazla karbonhidrat aldjn belki ondandir. Hadi haftaya 69 u hor ucundan
Senin de sonucunu gördüm çok güzel maşallah bu zamana kadar 1 haftada 1 kg verdiğini hiç hatırlamıyorum yanlış hayırlıyor da olabilirimbu diyetisyen iyi geldi sanaoooo 69u ucundan mı inşallah bir aksilik çıkmazsa 69un anasını ağlatmayı düşünüyorum

Kesinlikle haklisin kaptancim. Hedef60kgolmak in hakki cok ustumuzde. Umuyorum ki gitmeyip bizle kalcak birgun hepimiz ayrilcaz tabiki burdan ama boyle olmasin. Diyette cok hassaslasiyiryz ne yazik ki. Olmamasi gerekenler oluyor. Ben eminim ki Hedef60kgolmak hocam bizi anlayisla karsiliycak ve bizi buralarda su zor yolda yalniz birakmayacak

bence de kaptanım hepimiz azami dikkat gösterelim ki kırgınlıklar olmasın

Haftaya telafi edersin insAllah canım

Tebrikler kızlar çok güzel eksiler var

Cnm son kilolar yavaş gitmesi normal bence toplama bakıldığında süper rakam MaşAllah
Sağ ol canım
inşallah canım yaa keşke
en azından başadığım 31/08 den bu yana 3,2 kilo vermiş oluyorum ama az tabi
1,5 ayda 3 kilo
en azından 6 kilo gitmiş olmalıydı
Ben de 1 ayda 2,5 kilo verdim canım o yüzden takılma rakama önemli olan devam edip kilo vermek
Kizlar günaydın
Geçen cuma: 63.1
Pazartesi:63.8
Bugün: 62.7
Fark:-400 Gr Hedef60kgolmak hzlsel
Eki Görüntüle 2929545
Tebrikler canım
Bu teşekkür ederiz canım

Canısı ne yaptın bir haftada

Tebrik ederim kizlar çok güzel eksiler var bu hafta çoğu için verimli geçmiş
Sağ ol canım
vallahi süpersin maşallah
Teşekkürler kuzum
Canım canım canııımmmm inanamıyorum yaa bak pilavı da iyi ki yedin

Canım tebrikler 73 ü görcem dedin ve gördün sonunda
Dimi ama bu akşam yine yiyeceğim Duran kilom sayende hareketlendi canım ne kadar teşekkür etsem az
Kız dur sen nereye otur oturduğun yerde
Geçen hafta 68,25
Bugün 67,55
Fark -700
Yüzde 1,02
Haftaya Hedef 66,9
Tebrikler canım çok güzel eksi
ayni kilodayiz hemen hemen
tebrikler bu arada:)

masallah hayran kaldim azmine
toplam ne kadar surede verdin 50 kiloyu
Sağ ol canım 2020 temmuzda başladım ama arada 6 ay boşluğum var herhalde 9-10 ay sürdü
Başlangıcın hayırlı bol eksili olsun canım hedef kaç

Bazen böyle oluyor canım sakın moral bozma ama bazen tartı üzse de ayna mutlu ediyor bizi inşallah sabırla bu takıldığın kilodan kurtulacaksın
Selam kk da sorun mu var çok zorlanıyorum yazarken ekran donuyor.

Geçen hafta 79.7
Bu hafta 79
Fark 700
Oran %0.878
Haftaya hdf. -500

El_Em hzlsel Hedef60kgolmak
Çok iyi canım tebrikler
Masallah canim. Haftaya 65i goreceksin. Ama sana tabsiyem eger hedefin 65se, en azindan 64u gor. Birakinca 1 kilo geri geliyor cok cabuk.
Haftaya zor canım tam perşembe günü regl olacağım Aynen bırakınca kesin 1-1.5 arası gelecek bakayım eğer devam edebilecek gibiysem 64 ü zorlarım canım
Geçen cuma 61.4 kg bugün 61.2 kg fark -200 gr eceboce aynı cnm G Goklerce :) El_Em
Yüzde %0.325
Eki Görüntüle 2929605
Tebrikler bebeğim sen böyle böyle hem yiyip hem kilo vereceksin hiç fark etmeden 5ler gelecek yine

Evet cnm tbrk ederim
Güne güzel başlayalım
Oncesi kacti cnm fark yazmamissin ama guzl dedigne gore iyi tbrk edrm
Gunaydin kizlar
Gecen hafta:72
Bugun: 70.85
Fark: 1.15
Yuzde: 1.59
Haftaya hedef: 69.9
Hedef60kgolmak hzlsel Pnrrr-12 yarimuhendis
Tbrkler cnm cok iyi
Geçen Hafta:67,6
Bu Hafta: 66,5
Fark: 1,1
Yüzde: 1,627
Hedef:65,9
El_Em @Fit mutlu anne Pnrrr-12 Hedef60kgolmak
Tbrkler cnm supersin
Gunaydin kizlar
Gecen haftaki kilo:74,8
Bugun:73,45
Fark: 1,35
Yuzde: 1,80
HFtaya hedef : 72,8

@Breeze96 Hedef60kgolmak
Tbrkler super gitmis cnm
Tbrkler cnm az da olsa eksisin
Tbrkler cnm az da olsa eksisin
Supermis kalori hesabni nasl yapiyorsn cnm programmi kullaniyorsn
Geçen hafta 77.5
Bu hafta 76.7
Fark - 800
%1,032

Haftaya hedef 76.0

@Cagrihilal1 Hedef60kgolmak hzlsel Pnrrr-12 El_Em
Tbrkler cok guzl eksi cnm keske daha sık gelsen
Kizlar günaydın
Geçen cuma: 63.1
Pazartesi:63.8
Bugün: 62.7
Fark:-400 Gr Hedef60kgolmak hzlsel
Eki Görüntüle 2929545
Tbrkler cnm
Canim senle ne alakası var gercekten anlamadm suanda

Geçen hafta:74.65
Bu hafta:75.5
Fark:+0,9
Eki Görüntüle 2929609
Herkesten özür diliyorum özellikle ortim DeryaOnDiet senden diliyorum.regl,stres,ve dünkü yaşadıklarımla uzun zamandır olmayan yeme atağım mahvetti beni.Bugün kendimle muhasebe halindeyim.görüyorsunuz menü ve sporumu gr gitmedi bu hafta ustunede aldım.Kafam cok karışık yolumu amacımı kaybetmiş gibiyim. 25 kiloyu tıkır tikir veren ben 74 altını kaç haftadır göremiyorum.uzerine alıyorum da.biseyler yapmalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum.Kafayı yemek üzereyim

Ben 69.3 ü aldım tamamdır

Canım sen niye gidiyorsun anlamadım? Yani ona muhteşem demen çok konuşulsun istemiyorum demen e bunu da anladım :) belki de tatlı cips vs konuşulacak başka bir sayfa gerekiyordur bilemiyorum kuzum hani kütüphanede konuşmak için dışarı çıkanlar gibi
Ama ben biraz geriliyorum konuşulmasın dendikçe menülerde en ufak kurabiye eleştirilince ,farkettim ki daha çok abur cubur yeme isteği geliyor canım.
Yani lütfen üzülme fikrinden dolayı suçluluk duyacak bir şey yok, ben kütüphanenin yanındaki kafede sebastianımı yiyor olucam sadece
Ve hepinizi seviyorum zaten canım benim

O bir yere gitmiyoor bir kere de ben sopa çıkarayım

bir sopalı da ben atmıştım ama sanırım bir birikimin üzerine atmışım
bir insanın sevgisini kazanmak ne kadar zor kırmak ne kadar kolay ...
keşke olmasaydı
ama hiç olmazsa insanlar daha dikkatli olur şaka konusunda. dersimizi almış olduk

bence öncelikle sakin ol....
o kadar kilo veren sen değil misin?
biraz ileri geri yapmak gayet insanca bir şey , bu her şeyin bittiği anlamına gelmiyor.
25 kiloyu verdiysen 5 kilo vermek çocuk oyuncağı
biraz durakladın o kadar

Cook sagol canim. Bak dedigin gibi yine 10000 adim ve 1 sporla guzel gitti. Sen hep demistin kuzum diyet esnasinda insan asiri hassalasiyir, gercekten seni uzmek istememistim. Birakma bizi burda yalniz. Dur daha benim 69u girdugume sahit olacakdin
Ay unutmamışsın inanmıyoruuum
Canım işe yaramasına çok sevindim tekrar
Canım belki de gerçekten diyetti sağlıklı beslenmeydi bunlar burda, cıslar coslar farklı topikte mi konuşulsa
Canım şahit olcam inşallah takipteyim kızzz

Sağol canım desteğin için.Çok istiyorum 65 i görmeyi.Buraya cok sık gelemediğim için de biraz motivasyonum düşmüş olabilir.Oğlumun saç dökmesi durmadı henüz.Bu konu beni çok sarstı.Adapte olamıyorum.Bu hafta yeniden başlamak istiyorum zayiflama yolculuğuma.Plan mi yapsam günlük mü tartılsam toparlayamiyorum aklımı.Düşüneceğim gün boyu.Hayırlısı

Bir an gideceksin diye korktum

Bence dee ağlat valla bacım

Hocam diyen dillerini sevsinler kızzzz

maşallah maşallah
nazar değmesin diye foto atmıcaktım ama

bence de kaptanım hepimiz azami dikkat gösterelim ki kırgınlıklar olmasın

Dimi ama bu akşam yine yiyeceğim Duran kilom sayende hareketlendi canım ne kadar teşekkür etsem az
Rica ederiim canım benim daha da verirsin istersen ama biraz değiştirmek gerekecek canım diyet günlüğü de şart

Tebrikler bebeğim sen böyle böyle hem yiyip hem kilo vereceksin hiç fark etmeden 5ler gelecek yine
Diyosssuuuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…