• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Tebrik ederin canım çok iyi😍
Sağ ol canım sonunda haftalar sonra 1 kilo verebildim🤣🤣
kuzum evet sporu istiyorum da bi türlü başlayamıyorum yaa bi elim gitmiyor üşengeçlikten
Çalışan için daha da zor canım haklısın gerçekten ben de öğlenciyim diye sabahları yapıyorum ama gerçekten ne kadar zor geliyor en azından yapabilirsen yürüyüş veya 1 mil Leslie yapmaya çalış onun bile faydası olur bence🥰

Şimdi baktım da 1 ayda ancak 2,5 kilo verebilmişim 1 kilosunu bu hafta verdim zaten😱😱😱eskiden 1 haftada verirdim bu kiloları hey gidi günler neyse toplamda tam 50 kilo gitti hedefime ulaşıp kilo koruma günlerine geçmeme 1,5 kilo kaldı kaç haftada veririm Allah bilir🤣🤣🤣

Sağ ol canım sonunda haftalar sonra 1 kilo verebildim🤣🤣

Çalışan için daha da zor canım haklısın gerçekten ben de öğlenciyim diye sabahları yapıyorum ama gerçekten ne kadar zor geliyor en azından yapabilirsen yürüyüş veya 1 mil Leslie yapmaya çalış onun bile faydası olur bence🥰
doğru diyorsun canım 15-20 dk olsun leslie eklemeye çalışayım
aslında biliyor musun spor değil de spor sonrası duş işi beni üşendiren :D
saçlarımı yapmak saatlerimi alıyor sonra çünkü :olamaz:

Şimdi baktım da 1 ayda ancak 2,5 kilo verebilmişim 1 kilosunu bu hafta verdim zaten😱😱😱eskiden 1 haftada verirdim bu kiloları hey gidi günler neyse toplamda tam 50 kilo gitti hedefime ulaşıp kilo koruma günlerine geçmeme 1,5 kilo kaldı kaç haftada veririm Allah bilir🤣🤣🤣
artık verecek kilon azaldığı için çok normal yavaşlaması
ama maşallah sana kuzum yaa :nazar: ben şurada 10 kilo için ne nazlanıyorum ne söyleniyorum helal olsun sana ne kadar çok kilo vermişsin :KK9::KK9:

Gunaydin kizlar
Gecen haftaki kilo:74,8
Bugun:73,45 💃💃💃
Fark: 1,35
Yuzde: 1,80
HFtaya hedef : 72,8

@Breeze96 BerryShake BerryShake

Eklentiler

• 06EF788D-C9D8-4B4A-9459-186D7A74B6BD.jpeg
    06EF788D-C9D8-4B4A-9459-186D7A74B6BD.jpeg
    57,7 KB · Görüntüleme: 20
Gunaydin kizlar

süpersin canım tebrikler :KK9: :KK60:

Hellöğğ dostlar
Carsamba gunu 71.3 geldiydim diye sevinmiştim
Fakat kural bozulmadi ve 200 g vermişim 😂😂😂
Gecen hafta 72.0
Guncel 71.8
Fark 0.2 kg

BerryShake BerryShake Jasminium84 Jasminium84 El_Em El_Em
ortim ben de sendenim 300 gr verebilmişim sadece neyse az olsun bizim olsun tebrikler şekerim :KK9: :KK60:

doğru diyorsun canım 15-20 dk olsun leslie eklemeye çalışayım
aslında biliyor musun spor değil de spor sonrası duş işi beni üşendiren :KK70:
saçlarımı yapmak saatlerimi alıyor sonra çünkü :olamaz:

artık verecek kilon azaldığı için çok normal yavaşlaması
ama maşallah sana kuzum yaa :nazar: ben şurada 10 kilo için ne nazlanıyorum ne söyleniyorum helal olsun sana ne kadar çok kilo vermişsin :KK9::KK9:
Ben saçlarımla hiç uğraşmıyorum herhalde o yüzden hiç zor gelmiyor bana🤣 Her gün yapma o zaman canım haftada 2-3 günle başla😘
Sağ ol canım bitmek üzere verilecek kilolar inşallah senin de az bir kilo zaten blr an önce verip uzun yıllar koruyabilelim😍
Gunaydin kizlar

Tebrikler canım çok iyi vermişsin😍😍
Hellöğğ dostlar
Carsamba gunu 71.3 geldiydim diye sevinmiştim
Fakat kural bozulmadi ve 200 g vermişim 😂😂😂
Gecen hafta 72.0
Guncel 71.8
Fark 0.2 kg

BerryShake BerryShake Jasminium84 Jasminium84 El_Em El_Em
Eksi candır kuzum bu hafta sonu çok kaçamak yapmamaya çalış inşallah haftaya daha fazla gitsin😍

Ama ben dedim fena şiş hissediyorum🤣ama 69 gördüm o benimdir artık bırakmam(yani şimdilik yoksa uzaklaşsın benden🤣)😍
Geçen cuma 70.9
Bu cuma 70.6
Faek : -300gr
Yüzde : 0.423
Haftaya hedef : 69.5
hzlsel hzlsel Pnrrr-12 Pnrrr-12 BerryShake BerryShake nnurc nnurc
Dün çok iyi spor yapmıştın canım sporun şişliğidir o zaten inşallah haftaya tamamen 69 a geçmiş olacaksın ve bir daha 7 rakamını görmeyeceksin😍😍

Ben saçlarımla hiç uğraşmıyorum herhalde o yüzden hiç zor gelmiyor bana🤣 Her gün yapma o zaman canım haftada 2-3 günle başla😘
Sağ ol canım bitmek üzere verilecek kilolar inşallah senin de az bir kilo zaten blr an önce verip uzun yıllar koruyabilelim😍

Tebrikler canım çok iyi vermişsin😍😍

Eksi candır kuzum bu hafta sonu çok kaçamak yapmamaya çalış inşallah haftaya daha fazla gitsin😍
Ayy inşallah canım kalıcı olsun artık verdiğimiz kilolar 🤲🏻☺️🥰🥰

Şöyle yapabilirim aslında banyo yapacağım günler spor yapayım ee o da 3-4 gün spor demek hiç fena değil bence 😃

İki haftadır cumaları çılgınlar gibi yiyordum neredeyse 3000 kalori alıyordum🤣🤣 Bu cuma bunu yapmayacağım inşallah yine yiyeceğim tabi🤭 hatta sabah gofrik ve hurma toplarıyla açılışı yaptım🤣 ama kendimi 1500-1600 kaloriyle sınırlandıracağım bakalım bu hafta 2 gün 1500 3 gün 1200 2 gün 900 kalori alma planım var cumaya nasıl yansıyacak😅

Back