• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Yani öyle de işte 😀
Çok sağol canım beni böyle kabul ettiğin için 😘 ben de seni çok seviyorum 💟
Tabi ki edicem cnm bnm 🤗 yemek konuşmam ama 😂

Canım bende ipler Pnrrr-12 Pnrrr-12 ın o sopalı gönderisiyle koptu zaten,sen de muhteşem emojisi atmışsın :) yani üzüldüğünü düşünmüyorum canım :KK66:
ne diyebilirim ki tamamen yanlış anlamışsın

sanırım olayın patladığı yerde ben de mum dikmişim bu durumda benim ayrılmam sanırım daha uygun olacak

sen kal canım, kusuruma da bakma her ne kadar inanmasan da bu olay beni üzdü
sen daha fazla canını sıkma

hepinize bol ve kalıcı kilo vermeler diliyorum arkadaşlar :KK60:

Tebrikler canım güzel eksi
Teşekkür ederim canım 😘😍
ne diyebilirim ki tamamen yanlış anlamışsın

sanırım olayın patladığı yerde ben de mum dikmişim bu durumda benim ayrılmam sanırım daha uygun olacak

sen kal canım, kusuruma da bakma her ne kadar inanmasan da bu olay beni üzdü
sen daha fazla canını sıkma

hepinize bol ve kalıcı kilo vermeler diliyorum arkadaşlar :KK60:
Hayır canım ya ikiniz de gitmeyin,nereye böyle :( ikinizin de yeri ayrı, BerryShake BerryShake in yorumları ilk baata garip geliyordu bana ama zamanla anladım onun da ne demek istediğini, az yeyip dengelemek, tabi o gün sadece o değil biz de yazdık amaç biraz da espriydi, zaten menulerimizde çok azdı kaçamaklar :(

Teşekkür ederim canım 😘😍

Hayır canım ya ikiniz de gitmeyin,nereye böyle :KK43: ikinizin de yeri ayrı, BerryShake BerryShake in yorumları ilk baata garip geliyordu bana ama zamanla anladım onun da ne demek istediğini, az yeyip dengelemek, tabi o gün sadece o değil biz de yazdık amaç biraz da espriydi, zaten menulerimizde çok azdı kaçamaklar :KK43:
ben de ne demek istediğini anladım canım ve sadece espriyle başlayan birşeydi benim için öyle de devam etti ama sanırım kendimi yanlış ifade etmişim
kaldı ki inandırıcılığım da olmadığına göre çok doğal birşey sanırım bu

sıkıntı yok inan, en zor zamanlarımda desteğim olan insanlarsınız, hakkınızı helal edin ama grubun mutluluğu açısından benim ayrılmam daha doğru olacak

Geçen hafta 68,25
Bugün 67,55
Fark -700
Yüzde 1,02
Haftaya Hedef 66,9

Eklentiler

• 99A684B7-4F48-4359-A764-5626539FB835.jpeg
    99A684B7-4F48-4359-A764-5626539FB835.jpeg
    106,1 KB · Görüntüleme: 23
Gunaydin kizlar
Gecen hafta:72
Bugun: 70.85
Fark: 1.15
Yuzde: 1.59
Haftaya hedef: 69.9 😄
BerryShake BerryShake hzlsel hzlsel Pnrrr-12 Pnrrr-12 @yarimuhendis
ayni kilodayiz hemen hemen
tebrikler bu arada:)
Şimdi baktım da 1 ayda ancak 2,5 kilo verebilmişim 1 kilosunu bu hafta verdim zaten😱😱😱eskiden 1 haftada verirdim bu kiloları hey gidi günler neyse toplamda tam 50 kilo gitti hedefime ulaşıp kilo koruma günlerine geçmeme 1,5 kilo kaldı kaç haftada veririm Allah bilir🤣🤣🤣
masallah hayran kaldim azmine 😍😍
toplam ne kadar surede verdin 50 kiloyu

Kilo bildirimim:

Cuma: 74.3
Bugunb 74.8
Fark +500 gr

Bu hafta ne yaptiysam gitmedi dukan da ise yaramadı malesef anlamadm takîlma noktam sanrm. 5 hafta once 77 kilo iken aldigim olculerle bugun karsilastirma yaptm yeniden motive oldm enazindan olculerde guzel fark var insallah haftaya fazlasiyla telafi edicem bu artiyi IMG_20211008_113719.jpg

El_Em El_Em hzlsel hzlsel BerryShake BerryShake kardelelen321 kardelelen321

Ben saçlarımla hiç uğraşmıyorum herhalde o yüzden hiç zor gelmiyor bana🤣 Her gün yapma o zaman canım haftada 2-3 günle başla😘
Sağ ol canım bitmek üzere verilecek kilolar inşallah senin de az bir kilo zaten blr an önce verip uzun yıllar koruyabilelim😍

Tebrikler canım çok iyi vermişsin😍😍

Eksi candır kuzum bu hafta sonu çok kaçamak yapmamaya çalış inşallah haftaya daha fazla gitsin😍
Sagol canim. Benim icin cook buyuk bir eksi gercekten

Ama ben dedim fena şiş hissediyorum🤣ama 69 gördüm o benimdir artık bırakmam(yani şimdilik yoksa uzaklaşsın benden🤣)😍
Geçen cuma 70.9
Bu cuma 70.6
Faek : -300gr
Yüzde : 0.423
Haftaya hedef : 69.5
hzlsel hzlsel Pnrrr-12 Pnrrr-12 BerryShake BerryShake @nnurc
Cok guzel canim. Eksi eksidir. Birkac gun biraz fazla karbonhidrat aldjn belki ondandir. Hadi haftaya 69 u hor ucundan 👍

Canım canım canııımmmm :KK73: :KK71::rolleyes:inanamıyorum yaa bak pilavı da iyi ki yedin 😂😂😂

Canım tebrikler :KK66: 73 ü görcem dedin ve gördün sonunda 😻
Cook sagol canim. Bak dedigin gibi yine 10000 adim ve 1 sporla guzel gitti. Sen hep demistin 😉 kuzum diyet esnasinda insan asiri hassalasiyir, gercekten seni uzmek istememistim. Birakma bizi burda yalniz. Dur daha benim 69u girdugume sahit olacakdin 🙏😀😀

Back