ama ama ama sanseboş nasıl gidersinCanlar ben yarınki kiloları da kaydedip ayrılacağım herkesi kendi iç sesiyle başbaşa bırakarakartık beni suçlayamaz kimse
Bu kiloda da sabit kalıcam gibi görünüyor ama görüntümden memnunum herkese başarılar dilerim şimdiden
Menü ve hedef kilo listesini de bugün paylaşacağım :) yeni kaptanlar belli olana kadar işte
canım yanlış anlamışsın kimse seni tabii ki suçlamadıCanlar ben yarınki kiloları da kaydedip ayrılacağım herkesi kendi iç sesiyle başbaşa bırakarakartık beni suçlayamaz kimse
Bu kiloda da sabit kalıcam gibi görünüyor ama görüntümden memnunum herkese başarılar dilerim şimdiden
Menü ve hedef kilo listesini de bugün paylaşacağım :) yeni kaptanlar belli olana kadar işte
Canım selam hoşgeldin
Hemen bugün başlamış ol o zaman canım, yarın ilk bildiriminle gel, bugünden itibaren de menülerini yaz olur mu?
Beraber yine vereceğiz sen merak etme
bugun basladim yarinda kilo bildirimi yaparimhoşgeldin canımsen de bendensin
ama en azından benim kadar almamışsın. ben 75 kilo olmuştum
inşallah birlikte veririz kilolarımızı sağlıkla
kııız alındın mı ? bana mı alındın yoksa?Canlar ben yarınki kiloları da kaydedip ayrılacağım herkesi kendi iç sesiyle başbaşa bırakarakartık beni suçlayamaz kimse
çok geçmiş olsun kuzumbugun basladim yarinda kilo bildirimi yaparim
4.ayda geniz eti ameliyati olcakti kizim
erteleye erteleye anca bugun yaptilar
guzel.gecti her sey sukur
evimoze gidecez birazdan
Çok geçmiş olsun canımmbugun basladim yarinda kilo bildirimi yaparim
evimoze gidecez birazdan
sagol canimçok geçmiş olsun kuzum
sagol canimÇok geçmiş olsun canımm
Afiyet olsun canım
Hoş geldin canım, olsun sabırla verirsin kilolarınıhosbuldum canim
71 oldum malesef
Guzel menü olmuş canım afiyet olsun6 Ekim menüm
Kahvaltı:9.00
4yk kavurma
4biber
4zeytin
Kk peynir
1armut(minik)
Aksam:16.30
1kepçe mercimek çorbası
4yk ıspanak
4yk sarımsaklı yoğurt
4 yaprak sarma
18:00 1avuç yer fıstığı
Su:2litre
Spor:14400 adım
144puan
Pnrrr-12 @hzlsel @SanSebastianCheesecake DeryaOnDiet
Çok geçmiş olsun canım, hibuskus varsa çok iyi geliyor ağrıyakızlar yaa sabaha karşı regl oldum, yeme krizlerimin sebebi çıktı meydana
ama bi ağrım var anlatamam, senelerdir ağrı çekmezdim niye bu sefer böyle oldu anlamadım
Menü çok güzel canım afiyet olsun6 ekim Perşembe
Sabah : 10.00
aç karna türk kahvesi
kiraz domates 2 , salatalık, maydanoz, haşlanmış yumurta,
bir küçük beyaz peynir, 4 zeytin
Akşam : 18.00
fırın köfte 4 tane yağsız
ayran, fırında 2 köz biber
yürüyüşte yapamadım kızlarr havanın bozukluğundan hiç güneş yoktu buz gibiydi hava
Pnrrr-12 @Fit mutlu anne G Goklerce @hzlsel El_Em
Bu şekilde tepki vermene gerek yoktuİyi gerek yoksa alma bi dahaparana yazık
Aynen kendini sıkmaya değmez
Canımsınzüberciler rock
afiyet şifa olsun cnm
Canim tabiki karar senin zaten 61 kilonun sende kotu durdugunu dusunmuyorum kesinlikle. Ama kalip kilonu koruyabolirsin. Amacim seni uzmek degildi, sadece ben tatli yemeye baslayinca senin gubi kucuk bir dilimle duramoyorum. Ve bu jnsulin direnciyle de burlesjnce en ufak bir kacamak kilo vermemi engelliyir ki benim kacamaklar oyle ufacik da olmuyor.Canlar ben yarınki kiloları da kaydedip ayrılacağım herkesi kendi iç sesiyle başbaşa bırakarakartık beni suçlayamaz kimse
canummm teşekkür ederiimAfiyet olsun canım
Hoş geldin canım, olsun sabırla verirsin kilolarını
Guzel menü olmuş canım afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım, hibuskus varsa çok iyi geliyor ağrıya
Menü çok güzel canım afiyet olsun
Bu şekilde tepki vermene gerek yoktu
sağol canım, yok hibiskus, mecbur majeziğe dayandım bugünÇok geçmiş olsun canım, hibuskus varsa çok iyi geliyor ağrıya
2 dilimden birşey olmaz tabiiikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii amaa ne iyi ettinnnnnKızlaaaaaresimin israriyla. Soguk baklava yaptim ama tabiki yemiycemm yarin 2 dilim yerim amaa
Oyle oluyor cnm y erteledikce kilolar da artiyorinsallh yaa
surekli erteliyodum yarin baslarim yok ertesi gun baslarim
Sacmalama canimmmm, seni kimse suclamıyor ki herkez birbirini yanlıș anladı bence sonucta sende kimsenin kotulugnu istemiyorsn biliyorum yani yasak diye kodlayinca daha cok istiyor insanin canî tatlı vs.Canlar ben yarınki kiloları da kaydedip ayrılacağım herkesi kendi iç sesiyle başbaşa bırakarakartık beni suçlayamaz kimse
Nereye kuzum ya. 3 gün girmedim ne kaçırdım neler oluyooCanlar ben yarınki kiloları da kaydedip ayrılacağım herkesi kendi iç sesiyle başbaşa bırakarakartık beni suçlayamaz kimse
2 dilimden birşey olmaz tabiiikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii amaa ne iyi ettinnnnn
ohhh ellerine sağlıkKızlaaaaaresimin israriyla. Soguk baklava yaptim ama tabiki yemiycemm yarin 2 dilim yerim amaa
Cok gecmis olsn cnm iyi gecmesine sevindm, artik rahatla kilo verbillirsin kendine odaklanıpbugun basladim yarinda kilo bildirimi yaparim
evimoze gidecez birazdan
Geçmiş olsun canım benim. Nasıl kızın daha iyimi peki.bugun basladim yarinda kilo bildirimi yaparim
evimoze gidecez birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?