• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Canlar ben yarınki kiloları da kaydedip ayrılacağım herkesi kendi iç sesiyle başbaşa bırakarak 😂 artık beni suçlayamaz kimse 😘
Bu kiloda da sabit kalıcam gibi görünüyor ama görüntümden memnunum herkese başarılar dilerim şimdiden :KK54:
Menü ve hedef kilo listesini de bugün paylaşacağım :) yeni kaptanlar belli olana kadar işte 😂
ama ama ama sanseboş nasıl gidersin
nasıl bırakırsın bizi buralarda
hiç mi için sızlamaz anacım
niye söyle neden bu gidişin

Canlar ben yarınki kiloları da kaydedip ayrılacağım herkesi kendi iç sesiyle başbaşa bırakarak 😂 artık beni suçlayamaz kimse 😘
Bu kiloda da sabit kalıcam gibi görünüyor ama görüntümden memnunum herkese başarılar dilerim şimdiden :KK54:
Menü ve hedef kilo listesini de bugün paylaşacağım :) yeni kaptanlar belli olana kadar işte 😂
canım yanlış anlamışsın kimse seni tabii ki suçlamadı
sadece kendi adıma söyleyeyim duygusal yeme krizlerim çok olduğu için bir de başladı mı duramayan bi insan olduğum için içinde çikolata geçen kelime bile aklımı çelmeye yeter
ama kimseye de demiyorum aman sakın konuşmayın böyle bi hakkım tabii ki yok
cuma yarışmalarında olduğu gibi kaçamak olduğu zaman birbirimizi uyarıyoruz sadece hepsi bu
tamam memnunsan halinden kal burada kilonu korumaya al
neden toptan terkediyorsun burayı

Canım selam hoşgeldin 🥰🥰

Hemen bugün başlamış ol o zaman canım, yarın ilk bildiriminle gel, bugünden itibaren de menülerini yaz olur mu?

Beraber yine vereceğiz sen merak etme 🥰❤️

hoşgeldin canımsen de bendensin
ama en azından benim kadar almamışsın. ben 75 kilo olmuştum
inşallah birlikte veririz kilolarımızı sağlıkla :KK200::KK200::KK200:
bugun basladim yarinda kilo bildirimi yaparim

4.ayda geniz eti ameliyati olcakti kizim
erteleye erteleye anca bugun yaptilar

guzel.gecti her sey sukur
evimoze gidecez birazdan

kııız alındın mı ? bana mı alındın yoksa?
ben şaka dedimdi baştan çıkarma diye ha...
sakın gerçek sanmayasın...baştan çıkarırsan çıkar sana kurban olsun canım benim
espriler şakalar yani
hele de de bilelim
benim yüzümden gidersen çok üzülürüm ....

6 Ekim Menüm
uyanınca ılık ballı limonlu su
12:00 hazır tavuk döner,salata,ayran
13:00 mandalina,karabuğday patlağı,hurma,kaju ezmesi
15:00 çikolata soslu san sebastian çizkek 😍 ,türk kahvesi
Ara limonlu yeşil çay
Akşam leblebi ve çiyalı süt

2.5 lt su

G Goklerce
Afiyet olsun canım 😘
hosbuldum canim
71 oldum malesef:KK43:
Hoş geldin canım, olsun sabırla verirsin kilolarını 😍
6 Ekim menüm

Kahvaltı:9.00
4yk kavurma
4biber
4zeytin
Kk peynir
1armut(minik)

Aksam:16.30
1kepçe mercimek çorbası
4yk ıspanak
4yk sarımsaklı yoğurt
4 yaprak sarma

18:00 1avuç yer fıstığı

Su:2litre
Spor:14400 adım
144puan

Pnrrr-12 Pnrrr-12 @hzlsel @SanSebastianCheesecake DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Guzel menü olmuş canım afiyet olsun 😘😍
kızlar yaa sabaha karşı regl oldum, yeme krizlerimin sebebi çıktı meydana :KK70:

ama bi ağrım var anlatamam, senelerdir ağrı çekmezdim niye bu sefer böyle oldu anlamadım
Çok geçmiş olsun canım, hibuskus varsa çok iyi geliyor ağrıya ❤️
6 ekim Perşembe
Sabah
: 10.00
aç karna türk kahvesi
kiraz domates 2 , salatalık, maydanoz, haşlanmış yumurta,
bir küçük beyaz peynir, 4 zeytin

Akşam : 18.00
fırın köfte 4 tane yağsız
ayran, fırında 2 köz biber

yürüyüşte yapamadım kızlarr havanın bozukluğundan hiç güneş yoktu buz gibiydi hava

Pnrrr-12 Pnrrr-12 @Fit mutlu anne G Goklerce @hzlsel El_Em El_Em
Menü çok güzel canım afiyet olsun 😘😍
İyi gerek yoksa alma bi daha 😂 parana yazık

Aynen kendini sıkmaya değmez 😘
Canımsın 😍 züberciler rock :rapci:
afiyet şifa olsun cnm 😘
Bu şekilde tepki vermene gerek yoktu

Canim tabiki karar senin zaten 61 kilonun sende kotu durdugunu dusunmuyorum kesinlikle. Ama kalip kilonu koruyabolirsin. Amacim seni uzmek degildi, sadece ben tatli yemeye baslayinca senin gubi kucuk bir dilimle duramoyorum. Ve bu jnsulin direnciyle de burlesjnce en ufak bir kacamak kilo vermemi engelliyir ki benim kacamaklar oyle ufacik da olmuyor.
Ne zamandir beraberiz burada. Yani bu tur konusmakarin beni rahatsiz ettigini aklima surekli tatli soktugunu soylemek istemistim sadece. Zaten gram gram gittigi icin diyete zor motive oluyorum. Yani sekerli gidalara alkis tutmanin huc de dogru olmadigini vurgulamak istedim, ama tabiki herkes dilegjni yapmakta, konusmakta ozgur yalnizca bu tur tatli konulari benj kacamaga itiyor. Ki bu kinuda baska arkadaslar da belirttiler buna benzer dusuncelerini. Neyse cok uzun yazdim.
Sen kaptanlardansin kuzum, emegin cok fazla. Hic gitmek olur mu.

insallh yaa
surekli erteliyodum yarin baslarim yok ertesi gun baslarim
Oyle oluyor cnm y erteledikce kilolar da artiyor :(
Sacmalama canimmmm, seni kimse suclamıyor ki herkez birbirini yanlıș anladı bence sonucta sende kimsenin kotulugnu istemiyorsn biliyorum yani yasak diye kodlayinca daha cok istiyor insanin canî tatlı vs.

Nereye kuzum ya. 3 gün girmedim ne kaçırdım neler oluyoo

evimoze gidecez birazdan
Cok gecmis olsn cnm iyi gecmesine sevindm, artik rahatla kilo verbillirsin kendine odaklanıp :KK36:

evimoze gidecez birazdan
Geçmiş olsun canım benim. Nasıl kızın daha iyimi peki.

Sende yeni başlangıç yapmışsın hayırlı olsun kuzum hosgeldin

Back