• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

IMG_20211007_170107.jpg
Züberlr kahvemi iciyorumm :rolleyes: BerryShake BerryShake

Slm kızlar 🤗
hzlsel hzlsel ortim kusura bakma aktif olamadım 😐😔 niye bilmiyorum gelip yazamadım buraya hiç geceleri yine diş nobetindeyiz alttan bı dış patlamış ama üst azı dişinin yeri kabarmış ondan devam yani sömürmeye diyet idare eder gidiyor pazartesiye göre eksim artmadı malesef yarın belli olacak adete de 3-4 günüm var

1 - 7 Ekim Cuma Hedef Tablosu
🎯

����
KİLOLAR FİRARDA ÜYELERİ1 EKİMPAZARTESİ KİLOSUCUMA HEDEFİ
hzlsel hzlsel 67,667,866,9
Calypso95 Calypso95 75,5?74,8
eliya eliya 79,7?78,7
@Sonsuz umut68,25?67,5
kardelelen321 kardelelen321 91,5?90
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 74,473,973,5
@Breeze9674,65?73,5
Pnrrr-12 Pnrrr-12 74,375,173,3
BerryShake BerryShake 61,461,660,7
Fit mutlu anne Fit mutlu anne 81,0579,9580
eceboce eceboce 7273,171,1
G Goklerce 63,163,862,4
nnurc nnurc 72,071,6571,1
Jasminium84 Jasminium84 65,95tartılmıyordu65
C Cagrihilal1 68,368,8567,7
@karabiber0176,676,376,0
yarimuhendis yarimuhendis 70,969,569,9
@diyetcigeldihanim77,577,576,5
kumsal68 kumsal68 59,758,759
Jou Jou 77,275,9

Canlar hedefleri hatırlatayım dedim :)

canım yanlış anlamışsın kimse seni tabii ki suçlamadı
sadece kendi adıma söyleyeyim duygusal yeme krizlerim çok olduğu için bir de başladı mı duramayan bi insan olduğum için içinde çikolata geçen kelime bile aklımı çelmeye yeter
ama kimseye de demiyorum aman sakın konuşmayın böyle bi hakkım tabii ki yok
cuma yarışmalarında olduğu gibi kaçamak olduğu zaman birbirimizi uyarıyoruz sadece hepsi bu
tamam memnunsan halinden kal burada kilonu korumaya al
neden toptan terkediyorsun burayı
işte kendin söylüyorsun kuzum,anlıyorum çok etkileniyor olabilirsin:KK200: ama kalırsam yine konuşmak isterim konuşamazsam mutsuz olurum ;) ki konuşmak istemediğim için bu sayfadan ayrılıcam , sohbete gelirim tabi,kitap kulübüne yazıyorum canım :)

kııız alındın mı ? bana mı alındın yoksa?
ben şaka dedimdi baştan çıkarma diye ha...
sakın gerçek sanmayasın...baştan çıkarırsan çıkar sana kurban olsun canım benim
espriler şakalar yani
hele de de bilelim
benim yüzümden gidersen çok üzülürüm ....
yok canım alınmak yook :KK19: beni en çok sevenlerden olduğu biliyorum aşkımsu 😍
geçen yıl da aynı şeyler olmuştu,demek ki zayıflama grubuna uymuyorum 😂
sohbete gelirim kuzum, kitap kulübüne yazıyorum burdaki, yeni başlık açtım am kafam karışık diyet sayfası mı tarif mi belli olmadı ,oraya da yazan olursa anlatırım hani nasıl dengeledim filan ama onun dışında oraya da yazmam biri bişey yazmadıkça kuzum

canım ben yiyin diyerek moral veriyorum :KK70: bu da zayıflama grubuna uymuyor tabi haklısınız :)
Canım sensiz olmaz gitme bir yere ❤️
Eline emeğine sağlık canım 😘😍

Canim tabiki karar senin zaten 61 kilonun sende kotu durdugunu dusunmuyorum kesinlikle. Ama kalip kilonu koruyabolirsin. Amacim seni uzmek degildi, sadece ben tatli yemeye baslayinca senin gubi kucuk bir dilimle duramoyorum. Ve bu jnsulin direnciyle de burlesjnce en ufak bir kacamak kilo vermemi engelliyir ki benim kacamaklar oyle ufacik da olmuyor.
Ne zamandir beraberiz burada. Yani bu tur konusmakarin beni rahatsiz ettigini aklima surekli tatli soktugunu soylemek istemistim sadece. Zaten gram gram gittigi icin diyete zor motive oluyorum. Yani sekerli gidalara alkis tutmanin huc de dogru olmadigini vurgulamak istedim, ama tabiki herkes dilegjni yapmakta, konusmakta ozgur yalnizca bu tur tatli konulari benj kacamaga itiyor. Ki bu kinuda baska arkadaslar da belirttiler buna benzer dusuncelerini. Neyse cok uzun yazdim.
Sen kaptanlardansin kuzum, emegin cok fazla. Hic gitmek olur mu.
Canım üzüldüğüm yok,haklısın tabi ki,ben de bunu anladım :)
Aynı şeyi söylüyoruz canım ,kimseyi kışkırtmak benim yüzümden diyetini bozdurmak istemem o yüzden zayıflama grubunda olmak beni strese sokacak daha ama sohbete gelirim etiketlediğinizde dediğim gibi ;)
teşekkür ederim saygı duyduğun için de 🤗 ben de sizin zayıflama ve daha çok sağlıklı beslenme isteğinize saygı duyuyorum kuzum 😘

Oyle oluyor cnm y erteledikce kilolar da artiyor :KK43:

Sacmalama canimmmm, seni kimse suclamıyor ki herkez birbirini yanlıș anladı bence sonucta sende kimsenin kotulugnu istemiyorsn biliyorum yani yasak diye kodlayinca daha cok istiyor insanin canî tatlı vs.
canım senin o sopalı emojini görünce ha dedim tamam başlıyoruz yine 😂 El_Em El_Em kapticim de az kızmadı zamanında 😂 dedim yeterli tamam , kimse görmek istemiyor ne resim ne isim :) yani doğru anladım canım , herkes kaçamaksız diyet peşinde,sizi de anlıyorum o yüzden bir daha atmıyorum canım

Nereye kuzum ya. 3 gün girmedim ne kaçırdım neler oluyoo
kuzum eski meseleler hortladı,yani zaten vardı da işte yarışma mantığından kurtulursak daha rahat kilo veririz burda sanmıştım olmadı, o stres devam ediyor insanlarda malesef :) e ben de kilo veremiyorum daha, dedim tatlıdan ondan bundan bahsedip insanların canını çektirmeyeyim bu gruptan ayrılayım canım ;) ismim zaten başlı başına kaçamak sebebi biliyorsun 😂

Canım üzüldüğüm yok,haklısın tabi ki,ben de bunu anladım :)
Aynı şeyi söylüyoruz canım ,kimseyi kışkırtmak benim yüzümden diyetini bozdurmak istemem o yüzden zayıflama grubunda olmak beni strese sokacak daha ama sohbete gelirim etiketlediğinizde dediğim gibi :KK66:
teşekkür ederim saygı duyduğun için de 🤗 ben de sizin zayıflama ve daha çok sağlıklı beslenme isteğinize saygı duyuyorum kuzum 😘
Eline emegine saglik canim. Yine hazirlamissin tablolari, cok sagol. Insallah dedigin gibi artik buralara hep sadece sohbete gelirsin bir daha hic kilo problemi cekmezsin 🙏

Afiyet olsun :)

Canım sensiz olmaz gitme bir yere ❤️

Eline emeğine sağlık canım 😘😍
canım ben de huzursuz olmaya başladım ama,kaçamağa teşvik ediyorum diye çünkü bozmamam lazım diyorsunuz 5 gün 1 hafta mesela ama ben bir şey söylüyorum ve aklınızda kalabiliyo o yüzeden daha iyi olcak canım

07.10.2021
11.00 sütlü kahve,3 suda beklemiş kuru kayısı ve suyu

12 .30 yarım kıymalı pide ( iş yerinde yedik böyle oldu) ayran

16.00 sade kahve
17.30 1 kepçe tarhana çorbası, 2 sk karnbahar haşlama ve sarımsaklı yoğurt, çeyrek simit
19.00 2 hurma

Şu: 2.5 lt
Adım 3400 hzlsel hzlsel BerryShake BerryShake
afiyet olsun güzel menü :)

Eline emegine saglik canim. Yine hazirlamissin tablolari, cok sagol. Insallah dedigin gibi artik buralara hep sadece sohbete gelirsin bir daha hic kilo problemi cekmezsin 🙏
İnşallah siz de haftada 1-2 ufak kaçamakla yatıştıracağınız sağlıklı beslenmelere sahip olursunuz canım 😘
Teşekkür ederim 🤗 rica ederim cnm vazifemiz 😃

Slm kızlar 🤗
hzlsel hzlsel ortim kusura bakma aktif olamadım 😐😔 niye bilmiyorum gelip yazamadım buraya hiç geceleri yine diş nobetindeyiz alttan bı dış patlamış ama üst azı dişinin yeri kabarmış ondan devam yani sömürmeye diyet idare eder gidiyor pazartesiye göre eksim artmadı malesef yarın belli olacak adete de 3-4 günüm var
Olsun canım oy kolay gelsin canım zordur diş çıkartma🥺 İnşallah en kötü pazartesiyle aynısındır benim de 1 hafta var regle ama kendini hissettirmeye başladı🙈

1 - 7 Ekim Cuma Hedef Tablosu
🎯

����
KİLOLAR FİRARDA ÜYELERİ1 EKİMPAZARTESİ KİLOSUCUMA HEDEFİ
hzlsel hzlsel 67,667,866,9
Calypso95 Calypso95 75,5?74,8
eliya eliya 79,7?78,7
@Sonsuz umut68,25?67,5
kardelelen321 kardelelen321 91,5?90
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 74,473,973,5
@Breeze9674,65?73,5
Pnrrr-12 Pnrrr-12 74,375,173,3