• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

canım günaydın. pes etme ben de bikaç gün önce öyleydim. çok dikkat ediyodum ama ertesi gün artı çıktığım bile oluyordu. eminim bikaç gün sonra eksiye düşeceksin. kararlı bi şekilde devam :)
öylemi diyorsunn vallaha sabah tartıldım pes ediyordumm :(
bide haftaya adet olma haftasııı kilom iyice şaşacak şişicem bide 🤦‍♂️

Doydum ortim senin de menünü gördüm bugün eksi gelmişsindir tartıldıysan ben tartılacağım bakalım pazartesinden ne kadar artı göreceğim🙈
evet eksi geldim ortimm :D :D 69a az kaldı gerçekten ya
senin pazartesi baya iyiydi kilon ama bence dengelemişsindir. bugün de dikkat edersen pazartesiyle hemen hemen aynı gelirsin inşallah

öylemi diyorsunn vallaha sabah tartıldım pes ediyordumm :KK43:
bide haftaya adet olma haftasııı kilom iyice şaşacak şişicem bide 🤦‍♂️
yok yok pes etme gerçekten bazen öyle durabiliyor kilo. ben de eşime arkadaşlarıma dert yanıyordum o kadar salata yiyorum ona rağmen kilo almışım diye ama devam ettim diyete sonra eksi görmeye başladım çok şükür :D
burdaki kızların da çok desteği oldu bana o dönemde, bırakmadım o yüzden diyeti.
sen de devam et canım tamam mı :)

yok yok pes etme gerçekten bazen öyle durabiliyor kilo. ben de eşime arkadaşlarıma dert yanıyordum o kadar salata yiyorum ona rağmen kilo almışım diye ama devam ettim diyete sonra eksi görmeye başladım çok şükür :KK70:
burdaki kızların da çok desteği oldu bana o dönemde, bırakmadım o yüzden diyeti.
sen de devam et canım tamam mı :)
tamammmm canımm sağoll desteğin içinn o zaman bozmiyimm devammmm 🤗
bugün hava güzell olursa çıkıcam yürüyüşee 🙈

evet eksi geldim ortimm :KK70: :KK70: 69a az kaldı gerçekten ya
senin pazartesi baya iyiydi kilon ama bence dengelemişsindir. bugün de dikkat edersen pazartesiyle hemen hemen aynı gelirsin inşallah
Ay çok sevindim hadi bakalım yarın 69ları gör inşallah😍😍ben de cardio yaptım ip atlayayım tartılacağım sonra

ortimm menün çok iyi. doydun mu peki? ben de dün akşam yemek yemeye fırsat bulamadım. annemler vardı. ayakta koşuşturmayla geçti onlara bol kalorili bi yemek yaptım şimdi söylemiyim ne olduğunu :KK70: yesem kesin yarına artık görcektim, koşuşturmadan ben yiyemeden bitti çok şükür :KK70: tek öğünle bitirdim günü. bugün de yapabilirsem benim yarın eksi gelecek inşallah

canım ben de senin gibi düşünüyorum. ben de tatlı yediğim zaman az yemiş olsam da kilo veremiyorum gerçekten, hatta kilo almış oluyorum. çok severim ama son zamanlarda iyice dikkat ediyorum tatlı, ekmek, pirinç pilavı yememeye.

+1 :KK70: 69 a bi an önce inmek istiyorum psikolojik sınır oldu. çok takıldım bu 71-72 lerde
Insallah inelim canim. Su gereksiz abur cuburlari, sekerli gidalari cikaralim ve inelim artik du 69a 🙏🙏 az kaldi canim s

Kızlar pes etmek yok her zaman kilo istediğimiz kadar gitmiyor veya duruyor inişli çıkışlı bir süreç kilolarınız çok da değil moral bozmak yok hem şimdi bıraksanız üzerine kilolar eklenecek belki verdiklerinizi geri alacaksınız tartı insanı motive ediyor doğru ama pes etmek yok benim başlangıç kiloma bakın mesela ameliyatsız kendi kendime 1 sene önce bu kiloları göreceğimi hayal bile edemezdim ama hiç bırakmadım o yüzden devam inat edeceğiz ve o direnen kilolardan kurtulacağız🤩🤩 nnurc nnurc Jou Jou

yanlışım varsa söylersinnn senide etiketleyem o zaman paylaşırken :KK70: :KK70:
ara öğünleri hiç yemiyorum nedense canım hiç istemiyor normalde ara öğünleride iyidir
etiketle canım. ben de hiç ara öğün yapmıyorum. eğer aralarda acıkmıyosan sen de yapma

Kızlar pes etmek yok her zaman kilo istediğimiz kadar gitmiyor veya duruyor inişli çıkışlı bir süreç kilolarınız çok da değil moral bozmak yok hem şimdi bıraksanız üzerine kilolar eklenecek belki verdiklerinizi geri alacaksınız tartı insanı motive ediyor doğru ama pes etmek yok benim başlangıç kiloma bakın mesela ameliyatsız kendi kendime 1 sene önce bu kiloları göreceğimi hayal bile edemezdim ama hiç bırakmadım o yüzden devam inat edeceğiz ve o direnen kilolardan kurtulacağız🤩🤩 nnurc nnurc Jou Jou
yaaaaaa canımmm teşekkürrr ederiimmmmm inankiii bozmadım sizin desteğiniz beni güzel motive ettii ediyorda hepp

teşekkür ederimm gerçektennn nnurc nnurc 💕🤗😍🥰
sende ne güzel pess etmemişssin helal olsun sana kuzucum hzlsel hzlsel

Zuber lokum ilk kez denedim, güzel ama gerek yok bence 🙈 yani normal hurma daha güzel ya da kuru incir, zamanında kızıma çok alıyordum zuber ben de yiyordum o zamanlar sıkıldım belki de 🤔
İyi gerek yoksa alma bi daha 😂 parana yazık

Sorma canım en sevdiklerimden tutamadım kendimi artık yapacak bir şey yok vicdan yapamayacağım🤣🤣

Sağ ol canım🥰😘

Güzel canım ya sevdim ben arasında fıstık ezmesi vardı ama bence züber lokma daha güzel bir daha alırsam lokma alırım🥰 İçtim telvesiyle canım özellikle telvesini içmeye dikkat ettim🤣 Ben de artı bekliyorum cidden geç yedim çünkü yarın tavuk yiyeceğim 1000 kalorinin altında kapatmaya çalışacağım bakalım son anda yine bir şey çıkmaz inşallah😅
Aynen kendini sıkmaya değmez 😘
Canımsın 😍 züberciler rock :rapci:
afiyet şifa olsun cnm 😘

evet canım senin gibi iradeli olmamız lazım. sen çok güzel kilo vermişsin fotoda da harika görünüyordun :) :KK200:

Back