Insallah vericeksin cnm uzulme cok guzel mezun olmustuk yakın zamanlarda yine basaririzhosbuldum canim
71 oldum malesef
Burası olmasa zaten ben de kesin bırakırdım uzun soluklu diyet yapmak kolay değil ama devam canım bebişi düşün ve hemen kalk sporunu yap
Sağ ol kuzum bugün zaten 300 gram artıdayım ama akşam 9.30 da yemekten kalkıp sabah 8.30 da tartıldığım için olabilir bugünü biraz daha hafif geçireceğimİyi gerek yoksa alma bi dahaparana yazık
Aynen kendini sıkmaya değmez
Canımsınzüberciler rock
afiyet şifa olsun cnm
evett yürüyüş yetmeyebiliyor maaleseff ama lesliede benim desen heryerimi kırıyorBurası olmasa zaten ben de kesin bırakırdım uzun soluklu diyet yapmak kolay değil ama devam canım bebişi düşün ve hemen kalk sporunu yapLeslie yapabilirsin bence vücudu biraz şaşırtır kilo vermeyi hızlandırır belki sadece yürüyüş yetmeyebiliyor
Sağ ol kuzum bugün zaten 300 gram artıdayım ama akşam 9.30 da yemekten kalkıp sabah 8.30 da tartıldığım için olabilir bugünü biraz daha hafif geçireceğim
Kalkk kızzz tembellik etmeeLeslieye başlamam lazım 1 saattir başlayacağım güya daha fakat hiç yapasım yok bugün ama düne göre artıyım mecburen yapmak lazım
Birkaç gün üst üste yapınca alışıyor canım insan bence 1 mil bile olsa başla ama 3-4 gün üst üste yap bırakma sonra arttırırsın yavaş yavaşevett yürüyüş yetmeyebiliyor maaleseff ama lesliede benim desen heryerimi kırıyor
Bugün tam tembellik modundayım ama kalkıyorum çünkü yarın hiçbir şey yapmayacağım sırf yarın yatayım diye başlıyorumKalkk kızzz tembellik etmee
Yaa gecmis olsn cnm ses cikmayinca tahmin ettim bisi var. Insallah bu hafta banada pek yaramadi hala artiyim insallah bidhaki hafta guzel vericegizzKuzum rahatsızlandım biraz. Hiçbir yerim tutmuyordu adeta. Bi de regl oldum üstüne. Gelemedim kusuruma bakmayın. Ortimi de yalnız bıraktımPnrrr-12 çok üzgünüm canım.
Diyet spor hak getire bu hafta. Balon gibi şişim. Yarınki artım bomba olacak gibi geliyo.. Bu haftayı böyle kapatıp haftaya çok iyi başlamak istiyorum. ❤
Yaa gozun aydinkızlar yaa sabaha karşı regl oldum, yeme krizlerimin sebebi çıktı meydana
ama bi ağrım var anlatamam, senelerdir ağrı çekmezdim niye bu sefer böyle oldu anlamadım
Bazen takilip bir anda gidiyor cnm insallah oyle olr bende artilari hala atamadim 2 gundur dukan yapmama ragmen ama pes etmek yokGünaydıınn kızlarrr
okadar dikkat etmeme rağmen kilom baya baya durduu veremiyorumm 77.2 de kalmışım
Super spor cnm
aaaa demekkii ödemin yok benim çok ödemden yana gittii heptenYaa gecmis olsn cnm ses cikmayinca tahmin ettim bisi var. Insallah bu hafta banada pek yaramadi hala artiyim insallah bidhaki hafta guzel vericegizz
Yaa gozun aydin
Benimde hep degisiyor bazn cok sancili bazen hic agrisiz nedenini merak ediyorm aslinda
Bazen takilip bir anda gidiyor cnm insallah oyle olr bende artilari hala atamadim 2 gundur dukan yapmama ragmen ama pes etmek yok
Super spor cnm
bakalım canım benim yaaBirkaç gün üst üste yapınca alışıyor canım insan bence 1 mil bile olsa başla ama 3-4 gün üst üste yap bırakma sonra arttırırsın yavaş yavaş
Bugün tam tembellik modundayım ama kalkıyorum çünkü yarın hiçbir şey yapmayacağım sırf yarın yatayım diye başlıyorum
benim 10 senedir hiç ağrım olmazdı sadece sırtımda ağrı olurdu ondan anlardım reglin geldiğiniYaa gecmis olsn cnm ses cikmayinca tahmin ettim bisi var. Insallah bu hafta banada pek yaramadi hala artiyim insallah bidhaki hafta guzel vericegizz
Yaa gozun aydin
Benimde hep degisiyor bazn cok sancili bazen hic agrisiz nedenini merak ediyorm aslinda
Bazen takilip bir anda gidiyor cnm insallah oyle olr bende artilari hala atamadim 2 gundur dukan yapmama ragmen ama pes etmek yok
Super spor cnm
yok anamoff urfadan sonra künefe yenmez miiiafiyet olsun
oyy züber lokum gördümmmmafiyet olsun cicim ben de aldım 1 paket yicem yarın
canım hurma topu güzel mi :) akşam yediğin için bi ihtimal artı gelebilir ama kesin değil canımmoralini bozma kahveni içtin mi telveliiii
KILOLAR FIRARDASPOR LISTESI
1 Ekim - 8 Ekim
UYE Hedef puan Cuma Cumartesi Pazar PazartesiSalı Carșamba Perșembe Toplam Puan: hzlsel 1.500 110 285 217 242 BerryShake 700 208 154 81 96 123 @Sonsuz umut 50 25 @DeryaOnDiet 1.750 169 322 381 275 @yarimuhendis 1.500 140 320 400 100 @kardelelen321 1.000 100 285 40 Pnrrr-12 700 50 265 30 255 80 @Breeze96 1.200 220 180 300 320 354 @kumsal68 130 130 70 60 @Cagrihilal1 600 100 100 115 @nnurc 350 71 40 45 56 @karabiber01 50 50 @Goklerce 63 72 54 62 @Calypso95 700 110 50 80 eceboce 560 84 51 88 87 Jou 100 100
- @Sonsuz umut @karabiber01Jou @kumsal68 kizlar hedef belirlemek isterseniz etiketle bana yazın
@Goklerce sen yazmissin dun cnm tabiki belirlemek zorunda degilsin.
- Spor konusunda aktiv olanlar ekli sadece listede.
- Herkez menusunun altina yaptigi sporu yazarken ilk Sayfadan puanini hesaplayip nekadar oldugunuda yazabillirmi ve beni etiketlemeyi unutmayin kızlar, hesaplayamayan olursa tabiki yardımcı olurum.
- Hadiii ozaman Spor yapmayan kalmasın kızlarr hedeflere ulașalımmm
cicim 4 ekim pazartesi de yürüdüm be bak 8500 adım ama onu yazmamışsın4 ekim menüsü (lütfen Merkür retrosu göz önüne alınsın)
Kahvaltı
1 yimirtadan omlet
Peynir zeytin domates salatalık
1 dlm tbe
Öğle
Peynir zeytin domates salatalık
1 dlm tbe
4-5 çubuk kraker
Akşam
1 kepçe mantarçorbası
3 yk pirasa
2yk etli piliv
Salatayoğurt
1dlm tbe
Su 1.5 lt
Spor 8500 adım
BerryShake Pnrrr-12 Jasminium84
Anladm cnm belkide usutmekten oldu dedign gbibenim 10 senedir hiç ağrım olmazdı sadece sırtımda ağrı olurdu ondan anlardım reglin geldiğini
ama uzun aradan sonra böyle bir ağrı çektim
üşüttüm biraz, galiba ondan oldu
Pazartesi bisi olms kimseninki yazmamism cnm smdi kaydettimcicim 4 ekim pazartesi de yürüdüm be bak 8500 adım ama onu yazmamışsın
insallh yaaInsallah vericeksin cnm uzulme cok guzel mezun olmustuk yakın zamanlarda yine basaririz
Canım selam hoşgeldininsallh yaa
surekli erteliyodum yarin baslarim yok ertesi gun baslarim
hoşgeldin canımsen de bendensiniyi geceler
eylul ayinda araniza katilmak istedigimi yazmistim sizde kabul etmistiniz sagolun
ama ben bi turlu toprlanamadim ve motive olamamistim
simdi yekrar kabul ederseniz bu sefer bu kilolar gidene kadar vaz gecmek yok
biyerden baslamam artik
yoksa kilolar aldi basini gidiyo malesef
yok anam
baştan çıkarma beni
300 gr hiçbir şey değiiilBurası olmasa zaten ben de kesin bırakırdım uzun soluklu diyet yapmak kolay değil ama devam canım bebişi düşün ve hemen kalk sporunu yapLeslie yapabilirsin bence vücudu biraz şaşırtır kilo vermeyi hızlandırır belki sadece yürüyüş yetmeyebiliyor
Sağ ol kuzum bugün zaten 300 gram artıdayım ama akşam 9.30 da yemekten kalkıp sabah 8.30 da tartıldığım için olabilir bugünü biraz daha hafif geçireceğim
gitmek ne kız almiim ayağımın altınaNeyse ben gidince kışkırtacak kimse kalmıcak pıtır pıtır gider kilolarınız anacımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?