Kilolar Firarda 😎

Burası olmasa zaten ben de kesin bırakırdım uzun soluklu diyet yapmak kolay değil ama devam canım bebişi düşün ve hemen kalk sporunu yap Leslie yapabilirsin bence vücudu biraz şaşırtır kilo vermeyi hızlandırır belki sadece yürüyüş yetmeyebiliyor
İyi gerek yoksa alma bi daha parana yazık

Aynen kendini sıkmaya değmez
Canımsın züberciler rock
afiyet şifa olsun cnm
Sağ ol kuzum bugün zaten 300 gram artıdayım ama akşam 9.30 da yemekten kalkıp sabah 8.30 da tartıldığım için olabilir bugünü biraz daha hafif geçireceğim

evett yürüyüş yetmeyebiliyor maaleseff ama lesliede benim desen heryerimi kırıyor

evett yürüyüş yetmeyebiliyor maaleseff ama lesliede benim desen heryerimi kırıyor
Birkaç gün üst üste yapınca alışıyor canım insan bence 1 mil bile olsa başla ama 3-4 gün üst üste yap bırakma sonra arttırırsın yavaş yavaş
Kalkk kızzz tembellik etmee
Bugün tam tembellik modundayım ama kalkıyorum çünkü yarın hiçbir şey yapmayacağım sırf yarın yatayım diye başlıyorum

Yaa gecmis olsn cnm ses cikmayinca tahmin ettim bisi var. Insallah bu hafta banada pek yaramadi hala artiyim insallah bidhaki hafta guzel vericegizz
kızlar yaa sabaha karşı regl oldum, yeme krizlerimin sebebi çıktı meydana

ama bi ağrım var anlatamam, senelerdir ağrı çekmezdim niye bu sefer böyle oldu anlamadım
Yaa gozun aydin
Benimde hep degisiyor bazn cok sancili bazen hic agrisiz nedenini merak ediyorm aslinda
Günaydıınn kızlarrr

okadar dikkat etmeme rağmen kilom baya baya durduu veremiyorumm 77.2 de kalmışım
Bazen takilip bir anda gidiyor cnm insallah oyle olr bende artilari hala atamadim 2 gundur dukan yapmama ragmen ama pes etmek yok
6 Ekim sporum 2 mil leslie 45 p
40 dk cardio 200 p
8043 adım 80 p
Toplam 325 p
hzlsel Pnrrr-12
Super spor cnm

aaaa demekkii ödemin yok benim çok ödemden yana gittii hepten

bakalım canım benim yaa

benim 10 senedir hiç ağrım olmazdı sadece sırtımda ağrı olurdu ondan anlardım reglin geldiğini
ama uzun aradan sonra böyle bir ağrı çektim
üşüttüm biraz, galiba ondan oldu

yok anam
baştan çıkarma beni

cicim 4 ekim pazartesi de yürüdüm be bak 8500 adım ama onu yazmamışsın

benim 10 senedir hiç ağrım olmazdı sadece sırtımda ağrı olurdu ondan anlardım reglin geldiğini
ama uzun aradan sonra böyle bir ağrı çektim
üşüttüm biraz, galiba ondan oldu
Anladm cnm belkide usutmekten oldu dedign gbi
cicim 4 ekim pazartesi de yürüdüm be bak 8500 adım ama onu yazmamışsın
Pazartesi bisi olms kimseninki yazmamism cnm smdi kaydettim

hoşgeldin canımsen de bendensin
ama en azından benim kadar almamışsın. ben 75 kilo olmuştum
inşallah birlikte veririz kilolarımızı sağlıkla

300 gr hiçbir şey değiiil

Canlar ben yarınki kiloları da kaydedip ayrılacağım herkesi kendi iç sesiyle başbaşa bırakarak artık beni suçlayamaz kimse
Bu kiloda da sabit kalıcam gibi görünüyor ama görüntümden memnunum herkese başarılar dilerim şimdiden
Menü ve hedef kilo listesini de bugün paylaşacağım :) yeni kaptanlar belli olana kadar işte

Neyse ben gidince kışkırtacak kimse kalmıcak pıtır pıtır gider kilolarınız anacımmm
gitmek ne kız almiim ayağımın altına
sensiz buralar nice olur yakışıklım
kim bizi motive der kim moral verir
asıl o zaman gitmez kilolarımız
gitme sakın bir yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…