Kilolar Firarda 😎

öylemi diyorsunn vallaha sabah tartıldım pes ediyordumm
bide haftaya adet olma haftasııı kilom iyice şaşacak şişicem bide

Doydum ortim senin de menünü gördüm bugün eksi gelmişsindir tartıldıysan ben tartılacağım bakalım pazartesinden ne kadar artı göreceğim
evet eksi geldim ortimm 69a az kaldı gerçekten ya
senin pazartesi baya iyiydi kilon ama bence dengelemişsindir. bugün de dikkat edersen pazartesiyle hemen hemen aynı gelirsin inşallah

öylemi diyorsunn vallaha sabah tartıldım pes ediyordumm
bide haftaya adet olma haftasııı kilom iyice şaşacak şişicem bide
yok yok pes etme gerçekten bazen öyle durabiliyor kilo. ben de eşime arkadaşlarıma dert yanıyordum o kadar salata yiyorum ona rağmen kilo almışım diye ama devam ettim diyete sonra eksi görmeye başladım çok şükür
burdaki kızların da çok desteği oldu bana o dönemde, bırakmadım o yüzden diyeti.
sen de devam et canım tamam mı :)

tamammmm canımm sağoll desteğin içinn o zaman bozmiyimm devammmm
bugün hava güzell olursa çıkıcam yürüyüşee

evet eksi geldim ortimm 69a az kaldı gerçekten ya
senin pazartesi baya iyiydi kilon ama bence dengelemişsindir. bugün de dikkat edersen pazartesiyle hemen hemen aynı gelirsin inşallah
Ay çok sevindim hadi bakalım yarın 69ları gör inşallahben de cardio yaptım ip atlayayım tartılacağım sonra

Insallah inelim canim. Su gereksiz abur cuburlari, sekerli gidalari cikaralim ve inelim artik du 69a az kaldi canim s

Kızlar pes etmek yok her zaman kilo istediğimiz kadar gitmiyor veya duruyor inişli çıkışlı bir süreç kilolarınız çok da değil moral bozmak yok hem şimdi bıraksanız üzerine kilolar eklenecek belki verdiklerinizi geri alacaksınız tartı insanı motive ediyor doğru ama pes etmek yok benim başlangıç kiloma bakın mesela ameliyatsız kendi kendime 1 sene önce bu kiloları göreceğimi hayal bile edemezdim ama hiç bırakmadım o yüzden devam inat edeceğiz ve o direnen kilolardan kurtulacağız nnurc Jou

yanlışım varsa söylersinnn senide etiketleyem o zaman paylaşırken
ara öğünleri hiç yemiyorum nedense canım hiç istemiyor normalde ara öğünleride iyidir
etiketle canım. ben de hiç ara öğün yapmıyorum. eğer aralarda acıkmıyosan sen de yapma

yaaaaaa canımmm teşekkürrr ederiimmmmm inankiii bozmadım sizin desteğiniz beni güzel motive ettii ediyorda hepp

teşekkür ederimm gerçektennn nnurc
sende ne güzel pess etmemişssin helal olsun sana kuzucum hzlsel

Zuber lokum ilk kez denedim, güzel ama gerek yok bence yani normal hurma daha güzel ya da kuru incir, zamanında kızıma çok alıyordum zuber ben de yiyordum o zamanlar sıkıldım belki de
İyi gerek yoksa alma bi daha parana yazık

Aynen kendini sıkmaya değmez
Canımsın züberciler rock
afiyet şifa olsun cnm

evet canım senin gibi iradeli olmamız lazım. sen çok güzel kilo vermişsin fotoda da harika görünüyordun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…