öylemi diyorsunn vallaha sabah tartıldım pes ediyordummcanım günaydın. pes etme ben de bikaç gün önce öyleydim. çok dikkat ediyodum ama ertesi gün artı çıktığım bile oluyordu. eminim bikaç gün sonra eksiye düşeceksin. kararlı bi şekilde devam :)
evet eksi geldim ortimmDoydum ortim senin de menünü gördüm bugün eksi gelmişsindir tartıldıysan ben tartılacağım bakalım pazartesinden ne kadar artı göreceğim
yok yok pes etme gerçekten bazen öyle durabiliyor kilo. ben de eşime arkadaşlarıma dert yanıyordum o kadar salata yiyorum ona rağmen kilo almışım diye ama devam ettim diyete sonra eksi görmeye başladım çok şüküröylemi diyorsunn vallaha sabah tartıldım pes ediyordumm
bide haftaya adet olma haftasııı kilom iyice şaşacak şişicem bide
tamammmm canımm sağoll desteğin içinn o zaman bozmiyimm devammmmyok yok pes etme gerçekten bazen öyle durabiliyor kilo. ben de eşime arkadaşlarıma dert yanıyordum o kadar salata yiyorum ona rağmen kilo almışım diye ama devam ettim diyete sonra eksi görmeye başladım çok şükür
burdaki kızların da çok desteği oldu bana o dönemde, bırakmadım o yüzden diyeti.
sen de devam et canım tamam mı :)
Ay çok sevindim hadi bakalım yarın 69ları gör inşallahevet eksi geldim ortimm69a az kaldı gerçekten ya
senin pazartesi baya iyiydi kilon ama bence dengelemişsindir. bugün de dikkat edersen pazartesiyle hemen hemen aynı gelirsin inşallah
harikasın canımtamammmm canımm sağoll desteğin içinn o zaman bozmiyimm devammmm
bugün hava güzell olursa çıkıcam yürüyüşee
kanayan yaram sporAy çok sevindim hadi bakalım yarın 69ları gör inşallahben de cardio yaptım ip atlayayım tartılacağım sonra
yanlışım varsa söylersinnn senide etiketleyem o zaman paylaşırkenharikasın canımakşam senin de menüne dikkat edicem
Olsun ortim ben de çalışsam senin gibi olurum herhalde benim boş zaman varkanayan yaram sporbenim yerime de yap ortim ben de azcık yüriycem iş yerinde koridorda
Insallah inelim canim. Su gereksiz abur cuburlari, sekerli gidalari cikaralim ve inelim artik du 69aortimm menün çok iyi. doydun mu peki? ben de dün akşam yemek yemeye fırsat bulamadım. annemler vardı. ayakta koşuşturmayla geçti onlara bol kalorili bi yemek yaptım şimdi söylemiyim ne olduğunuyesem kesin yarına artık görcektim, koşuşturmadan ben yiyemeden bitti çok şükür tek öğünle bitirdim günü. bugün de yapabilirsem benim yarın eksi gelecek inşallah
canım ben de senin gibi düşünüyorum. ben de tatlı yediğim zaman az yemiş olsam da kilo veremiyorum gerçekten, hatta kilo almış oluyorum. çok severim ama son zamanlarda iyice dikkat ediyorum tatlı, ekmek, pirinç pilavı yememeye.
+169 a bi an önce inmek istiyorum psikolojik sınır oldu. çok takıldım bu 71-72 lerde
etiketle canım. ben de hiç ara öğün yapmıyorum. eğer aralarda acıkmıyosan sen de yapmayanlışım varsa söylersinnn senide etiketleyem o zaman paylaşırken
ara öğünleri hiç yemiyorum nedense canım hiç istemiyor normalde ara öğünleride iyidir
evet canım az kaldı dediğin gibi abur cuburları kesince kolay gidiyor. inşallah 69 olalım da kutlayalım hep beraberInsallah inelim canim. Su gereksiz abur cuburlari, sekerli gidalari cikaralim ve inelim artik du 69aaz kaldi canim s
yaaaaaa canımmm teşekkürrr ederiimmmmm inankiii bozmadım sizin desteğiniz beni güzel motive ettii ediyorda heppKızlar pes etmek yok her zaman kilo istediğimiz kadar gitmiyor veya duruyor inişli çıkışlı bir süreç kilolarınız çok da değil moral bozmak yok hem şimdi bıraksanız üzerine kilolar eklenecek belki verdiklerinizi geri alacaksınız tartı insanı motive ediyor doğru ama pes etmek yok benim başlangıç kiloma bakın mesela ameliyatsız kendi kendime 1 sene önce bu kiloları göreceğimi hayal bile edemezdim ama hiç bırakmadım o yüzden devam inat edeceğiz ve o direnen kilolardan kurtulacağıznnurc Jou
Menu cok iyi saglikli, dengeli olmus ortim6 Ekim menüm
Kahvaltı:9.00
4yk kavurma
4biber
4zeytin
Kk peynir
1armut(minik)
Aksam:16.30
1kepçe mercimek çorbası
4yk ıspanak
4yk sarımsaklı yoğurt
4 yaprak sarma
18:00 1avuç yer fıstığı
Su:2litre
Spor:14400 adım
144puan
Pnrrr-12 hzlsel BerryShake DeryaOnDiet
İyi gerek yoksa alma bi dahaZuber lokum ilk kez denedim, güzel ama gerek yok benceyani normal hurma daha güzel ya da kuru incir, zamanında kızıma çok alıyordum zuber ben de yiyordum o zamanlar sıkıldım belki de
Aynen kendini sıkmaya değmezSorma canım en sevdiklerimden tutamadım kendimi artık yapacak bir şey yok vicdan yapamayacağım
Sağ ol canım
Güzel canım ya sevdim ben arasında fıstık ezmesi vardı ama bence züber lokma daha güzel bir daha alırsam lokma alırımİçtim telvesiyle canım özellikle telvesini içmeye dikkat ettim Ben de artı bekliyorum cidden geç yedim çünkü yarın tavuk yiyeceğim 1000 kalorinin altında kapatmaya çalışacağım bakalım son anda yine bir şey çıkmaz inşallah
aynenn canım acıkmıyorum pekkketiketle canım. ben de hiç ara öğün yapmıyorum. eğer aralarda acıkmıyosan sen de yapma
Ayy insallah canimevet canım az kaldı dediğin gibi abur cuburları kesince kolay gidiyor. inşallah 69 olalım da kutlayalım hep beraber
evet canım senin gibi iradeli olmamız lazım. sen çok güzel kilo vermişsin fotoda da harika görünüyordun :)Kızlar pes etmek yok her zaman kilo istediğimiz kadar gitmiyor veya duruyor inişli çıkışlı bir süreç kilolarınız çok da değil moral bozmak yok hem şimdi bıraksanız üzerine kilolar eklenecek belki verdiklerinizi geri alacaksınız tartı insanı motive ediyor doğru ama pes etmek yok benim başlangıç kiloma bakın mesela ameliyatsız kendi kendime 1 sene önce bu kiloları göreceğimi hayal bile edemezdim ama hiç bırakmadım o yüzden devam inat edeceğiz ve o direnen kilolardan kurtulacağıznnurc Jou
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?