- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Bizim tatli yorumlarina karsi biraz dalga gecer gibi olmus canim yorumlarin. Lutfen okur misun ne yazdiklarini:off urfadan sonra künefe yenmez miiiafiyet olsun
oyy züber lokum gördümmmmafiyet olsun cicim ben de aldım 1 paket yicem yarın
canım hurma topu güzel mi :) akşam yediğin için bi ihtimal artı gelebilir ama kesin değil canımmoralini bozma kahveni içtin mi telveliiii
Güzel menu canım, akşam çok güzel olmuşMenum:
10:30 kahve, 10 fındık, 3 gunkurusu
12:00 1dilim cavdar ekmegi, 1 yumurta hasl. 1kk peynir, 3 hindifume salam, 1 dilim kașar
14:30 yarım muz
18:00 1 tabak tavuklu yogurtlu Salata
20:30 zencefilli limon cayı
2mil leslie =45p
200 mekik =20p
1000 zıplama = 100p
5.000 Adım = 50p topl= 215p
1.5lt Su
Dukan yaptm bugunde
Evet canım akşam 5 de yedim, bugün ekstra acikmistim ben yemek yemeyi seviyorum ya, sıcak yemek arıyorumEn azindan abur cubur degil normal yenek canim, bir de gec yemediysen daha da iyi
Zuber lokum ilk kez denedim, güzel ama gerek yok benceoff urfadan sonra künefe yenmez miiiafiyet olsun
canım hurma topu güzel mi :) akşam yediğin için bi ihtimal artı gelebilir ama kesin değil canımmoralini bozma kahveni içtin mi telveliiii
Sorma canım en sevdiklerimden tutamadım kendimi artık yapacak bir şey yok vicdan yapamayacağımafiyet olsun canımben de çok severim valla 3 tabak bile yerimmm
Sağ ol canımOhh miss supermiss fikir icin tessekurlerr
Ellerine saglık canım
Cnm kotu anlamda demedm aslında ben ama herkez gofret o bu dedikce benimde canm istedi ve hepimiz yersek nasl vericez anlamında soyledm, benim motivasyonm cit kirildi zatn ha bozdm ha bozcam kafasindaym ki bozunca zor toparliyorm aylardir biturlu 72 lere dusemedim mesela sar bastan 1 kacamak diyorm arkasi gelyr hep tatli bagimlilik bende yedikce yiyesm gelyr o yuzden dedm size etki etmiyor ve yedikce arti getirmiyorsa tabiki yiyin ama bugun 1 yarn 2 oluyor kendimden biliyorm oyle dusundugm icin aslında sizde yemeyin diye motive etmekti amacim yani yanls anladiysam kusura bakmasın kimse
Güzel canım ya sevdim ben arasında fıstık ezmesi vardı ama bence züber lokma daha güzel bir daha alırsam lokma alırımoff urfadan sonra künefe yenmez miiiafiyet olsun
Hosgeldin canim tekrardan kac suanda kilon :)iyi geceler
eylul ayinda araniza katilmak istedigimi yazmistim sizde kabul etmistiniz sagolun
ama ben bi turlu toprlanamadim ve motive olamamistim
simdi yekrar kabul ederseniz bu sefer bu kilolar gidene kadar vaz gecmek yok
biyerden baslamam artik
yoksa kilolar aldi basini gidiyo malesef
hosbuldum canimHosgeldin canim tekrardan kac suanda kilon :)
Tek öğün beslemişsin sanırım canım.leziz bir öğün olmuş.afiyet olsun canım
Ben eksi göremedim bir türlü ya maşallah sana ortim.Sagol ortim. Bugun cok iyi bir eksi gordum. Insallah cumaya da gorurum aynisinilisteme harfiywn uyamiyirum aslinda bu aralar cok dusardayuz birjac gundur gunesliydi burda havalar. Ama disarda da gep hafif gecirdim. Bilginize: diyetisyen dusarda corba icme dedi, icinde hep krema veya jn oldugundan kalorisi cok yuksek oluyirmus. Onun yerine et salata. Ben de yemek soylerken bazen lunch menu oluyir cirbayi kizlarima iciyorum eti salatayi kendime. 1 lunch menuye 3 kisi doyuyiruz
Güzel yürümüşsün
Kuzum rahatsızlandım biraz. Hiçbir yerim tutmuyordu adeta. Bi de regl oldum üstüne. Gelemedim kusuruma bakmayın. Ortimi de yalnız bıraktım
Geçmiş olsun canımKuzum rahatsızlandım biraz. Hiçbir yerim tutmuyordu adeta. Bi de regl oldum üstüne. Gelemedim kusuruma bakmayın. Ortimi de yalnız bıraktımPnrrr-12 çok üzgünüm canım.
Diyet spor hak getire bu hafta. Balon gibi şişim. Yarınki artım bomba olacak gibi geliyo.. Bu haftayı böyle kapatıp haftaya çok iyi başlamak istiyorum. ❤
sağol canımmTek öğün beslemişsin sanırım canım.leziz bir öğün olmuş.afiyet olsun canım
Ben eksi göremedim bir türlü ya maşallah sana ortim.
Güzel yürümüşsün
Sağol kuzum. İnşallah az olur artı. Teşekkür ederimGeçmiş olsun canımUfak bir artı veya sabit olur inşallah kuzum ama eminim haftaya çok güzel gider
Benim de bu defa çok sancılı geçti dönemim canım yaa. Benim ki gribal durumlardan da olabilir gerçi. ❤kızlar yaa sabaha karşı regl oldum, yeme krizlerimin sebebi çıktı meydana
ama bi ağrım var anlatamam, senelerdir ağrı çekmezdim niye bu sefer böyle oldu anlamadım
çok geçmiş olsun kuzumSağol kuzum. İnşallah az olur artı. Teşekkür ederim
Benim de bu defa çok sancılı geçti dönemim canım yaa. Benim ki gribal durumlardan da olabilir gerçi. ❤
ortimm menün çok iyi. doydun mu peki? ben de dün akşam yemek yemeye fırsat bulamadım. annemler vardı. ayakta koşuşturmayla geçti onlara bol kalorili bi yemek yaptım şimdi söylemiyim ne olduğunu6 ekim
10.45 : 1 yumurta,peynir salatalık domates
16 30 : 1 minnacık muz
18.00 : 2 tahta kaşık etli nohut,salata,azıcık üzüm 2 dilim ekmek
Su : 2.3lt 700ml dukan
Spor : 40dk cardio, 13000 adım totalde = 330puan
hzlsel @SanSebastianCheesecake Pnrrr-12 nnurc
canım ben de senin gibi düşünüyorum. ben de tatlı yediğim zaman az yemiş olsam da kilo veremiyorum gerçekten, hatta kilo almış oluyorum. çok severim ama son zamanlarda iyice dikkat ediyorum tatlı, ekmek, pirinç pilavı yememeye.Kuzum benim insulin direncim yuksek.biraz tatli yeyince veremiyorum indan belki cok karsiyim sekerli gidakara. Kendim yeyince hemen aliyirum ya suze de ayni etkiyi yapacakmis gibi geliyir bana
Bir de hemen selulitlerim beliriyior birjac gun biraz seker yiyeyim saka gibi.
Ve tabii bdn sizin gibi insan gibi yiyemiyirum, paketi komple yedigimden hic agzima surmuyorjm daha iyi. Zaten yeyince bas agrisi halsizlik uykusuzluk yapiyor bende seker baslangici var. eskmin dedigine gore cook sekerli yemistkm eskiden indanmis.
+1Ben de aynen senin gibiyim canim. O yuzden seni iyi anliyorum. Ama galiba cogumuzda var o kendini tutamama ki zaten o yuzden burdayiz.
Insallah inelim artik su 70i de geride birakalim beraberce
canım günaydın. pes etme ben de bikaç gün önce öyleydim. çok dikkat ediyodum ama ertesi gün artı çıktığım bile oluyordu. eminim bikaç gün sonra eksiye düşeceksin. kararlı bi şekilde devam :)Günaydıınn kızlarrr
okadar dikkat etmeme rağmen kilom baya baya durduu veremiyorumm 77.2 de kalmışım
Doydum ortim senin de menünü gördüm bugün eksi gelmişsindir tartıldıysan ben tartılacağım bakalım pazartesinden ne kadar artı göreceğimortimm menün çok iyi. doydun mu peki? ben de dün akşam yemek yemeye fırsat bulamadım. annemler vardı. ayakta koşuşturmayla geçti onlara bol kalorili bi yemek yaptım şimdi söylemiyim ne olduğunuyesem kesin yarına artık görcektim, koşuşturmadan ben yiyemeden bitti çok şükür tek öğünle bitirdim günü. bugün de yapabilirsem benim yarın eksi gelecek inşallah
canım ben de senin gibi düşünüyorum. ben de tatlı yediğim zaman az yemiş olsam da kilo veremiyorum gerçekten, hatta kilo almış oluyorum. çok severim ama son zamanlarda iyice dikkat ediyorum tatlı, ekmek, pirinç pilavı yememeye.
+169 a bi an önce inmek istiyorum psikolojik sınır oldu. çok takıldım bu 71-72 lerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?