Kilolar Firarda 😎

Bizim tatli yorumlarina karsi biraz dalga gecer gibi olmus canim yorumlarin. Lutfen okur misun ne yazdiklarini:

Off urfadan sonra kunefe yenmez mii.
Lokum gordum. Afiyet oldun ben de aldim bi pakey yarin yiycem.

Tmm seker seviyorsun anladik, ama burasi yemek yarismasi veya lezzet denemesi degil. Zayiflama grubu. Yani inanmayacaksin hiic aklimda yokken kunefeler, lokumlar, cheesecakeler ucusuyor gozumun onunde.

Güzel menu canım, akşam çok güzel olmuş
En azindan abur cubur degil normal yenek canim, bir de gec yemediysen daha da iyi
Evet canım akşam 5 de yedim, bugün ekstra acikmistim ben yemek yemeyi seviyorum ya, sıcak yemek arıyorum
Zuber lokum ilk kez denedim, güzel ama gerek yok bence yani normal hurma daha güzel ya da kuru incir, zamanında kızıma çok alıyordum zuber ben de yiyordum o zamanlar sıkıldım belki de

afiyet olsun canım ben de çok severim valla 3 tabak bile yerimmm
Sorma canım en sevdiklerimden tutamadım kendimi artık yapacak bir şey yok vicdan yapamayacağım
Sağ ol canım
Güzel canım ya sevdim ben arasında fıstık ezmesi vardı ama bence züber lokma daha güzel bir daha alırsam lokma alırım İçtim telvesiyle canım özellikle telvesini içmeye dikkat ettim Ben de artı bekliyorum cidden geç yedim çünkü yarın tavuk yiyeceğim 1000 kalorinin altında kapatmaya çalışacağım bakalım son anda yine bir şey çıkmaz inşallah

Hosgeldin canim tekrardan kac suanda kilon :)

5 Ekim Salı

12.30
1 kase ezogelin çorba
1 kase çoban salata
1 dürüm döner
1 dilim irmik helvası
1 salkım üzüm

su: 2,5 lt

@Breeze96 @eceboce
Tek öğün beslemişsin sanırım canım.leziz bir öğün olmuş.afiyet olsun canım
Ben eksi göremedim bir türlü ya maşallah sana ortim.
6 ekim

Bugun bebisle ve kizkmla balkabagi senligine gittik, sabah 9 da ciktik evden aksam 8 e dogru donduk. Ondan sadece adimlarim var. ama bayaaa yoruldum yani

10000 adim: 100 puan
Pnrrr-12
@Breeze96
Güzel yürümüşsün

Kuzum rahatsızlandım biraz. Hiçbir yerim tutmuyordu adeta. Bi de regl oldum üstüne. Gelemedim kusuruma bakmayın. Ortimi de yalnız bıraktım Pnrrr-12 çok üzgünüm canım.
Diyet spor hak getire bu hafta. Balon gibi şişim. Yarınki artım bomba olacak gibi geliyo.. Bu haftayı böyle kapatıp haftaya çok iyi başlamak istiyorum. ❤

Geçmiş olsun canım Ufak bir artı veya sabit olur inşallah kuzum ama eminim haftaya çok güzel gider

Geçmiş olsun canım Ufak bir artı veya sabit olur inşallah kuzum ama eminim haftaya çok güzel gider
Sağol kuzum. İnşallah az olur artı. Teşekkür ederim
kızlar yaa sabaha karşı regl oldum, yeme krizlerimin sebebi çıktı meydana

ama bi ağrım var anlatamam, senelerdir ağrı çekmezdim niye bu sefer böyle oldu anlamadım
Benim de bu defa çok sancılı geçti dönemim canım yaa. Benim ki gribal durumlardan da olabilir gerçi. ❤

Sağol kuzum. İnşallah az olur artı. Teşekkür ederim

Benim de bu defa çok sancılı geçti dönemim canım yaa. Benim ki gribal durumlardan da olabilir gerçi. ❤
çok geçmiş olsun kuzum

ben de ondan şüphelendim 1 haftadır grip gibiyim burnum akıyor sürekli, sanırım üşütmüşüm, heralde üşütmemle regl sancım birleşti

ortimm menün çok iyi. doydun mu peki? ben de dün akşam yemek yemeye fırsat bulamadım. annemler vardı. ayakta koşuşturmayla geçti onlara bol kalorili bi yemek yaptım şimdi söylemiyim ne olduğunu yesem kesin yarına artık görcektim, koşuşturmadan ben yiyemeden bitti çok şükür tek öğünle bitirdim günü. bugün de yapabilirsem benim yarın eksi gelecek inşallah
canım ben de senin gibi düşünüyorum. ben de tatlı yediğim zaman az yemiş olsam da kilo veremiyorum gerçekten, hatta kilo almış oluyorum. çok severim ama son zamanlarda iyice dikkat ediyorum tatlı, ekmek, pirinç pilavı yememeye.
Ben de aynen senin gibiyim canim. O yuzden seni iyi anliyorum. Ama galiba cogumuzda var o kendini tutamama ki zaten o yuzden burdayiz.
Insallah inelim artik su 70i de geride birakalim beraberce
+1 69 a bi an önce inmek istiyorum psikolojik sınır oldu. çok takıldım bu 71-72 lerde

Günaydıınn kızlarrr

okadar dikkat etmeme rağmen kilom baya baya durduu veremiyorumm 77.2 de kalmışım
canım günaydın. pes etme ben de bikaç gün önce öyleydim. çok dikkat ediyodum ama ertesi gün artı çıktığım bile oluyordu. eminim bikaç gün sonra eksiye düşeceksin. kararlı bi şekilde devam :)

Doydum ortim senin de menünü gördüm bugün eksi gelmişsindir tartıldıysan ben tartılacağım bakalım pazartesinden ne kadar artı göreceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…