Kilolar Firarda 😎

yarimuhendis ortim günaydın bu sabah + çıktım az da olsa
ama dün en az yediğim günlerdendi niye böyle oldu hatta akşam dukan birasından bile içmiştim
ne yiyceğimi şaşırdım moral bozuldu...

Kesinlikle canım ya bu kadar olacağını tahmin etmemiştim çok sağ ol bebeğim hayat kurtardın

cnöm ben de yeşil çayı 9 buçukta bitirdim dünle aynı kiloda çıktım,reglin ilk günü o da var ama yeşil çayı en geç 8 de bitirmeli sanırım böbreklerin süzme hızı da azalıyor çünkü
hzlsel kuzum senin de az eksi gelmesi ondan olabilir mi?

Sagol canim

Burda yok kuzum cig kofte turk restauranlarinda da yok. Sorun degilse tarifini atar misin? Madem deneyip gelistirdigin bir tarif

Bilmiyorum canım ben geç içiyorum doğru genelde akşam 10da bitiyor ama dün de geç içtim bugün eksi gelmişim

Ortimm cosmusdun, menu cok guzel. Spor harikaaaaa

Olsun canim ara ara boyle oluyor onemli olan yerinde durabilmek ve hizlica toparlamak bu haftayi almadan kapatirsan haftaya vermek icin çabalarsın

Normal besleneceksin canım olabilir şeyler bunlar.dukanı genelde gün içinde içmelisin akşama bırakma yani sabahtan başla akşamdan bitir. Morak bozmak yok ben de artı geleceğimi düşünüyorum bugün mesela. Ufacık artıya moral bozarsak kocaman artıları nasıl yollayacağız onları yollamak için iyi bir psikolojide olmamız lazım can sıkmak yok yola devam

tamam ortimm diyete devam yarın eksi gelirim belki

Kızlarrr dünden 700 gram cumadan ise 500 gram eksideyim bence bu yediğim canganın hikmeti G Goklerce olmamış dedin cangama bak ama kilolarımı gönderdi
canganı sev kiloları gönder

aynen canıım yoksa ben de inemezdim 76 lardan bu kiloyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…