• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Akşamı baya hafif kapatmissin ❤️😘

Ay yemin ederim ben de kendimden utandım ,🙈😭

Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine,

Puding dışında güzel canım,o da artık regl hakkı ,😘

Canga goze batıyor sadece canım ❤️😘

Çok güzel canım afiyet olsun 😘😍

Evet ya wp ve Instagram açılmıyor sanki,mesajlar iletilmiuor
oyy oyy deşme yaremiiii :KK51:

Çok güzel canım afiyet olsun😍

Çikolatalı gofreti yemedik ditip psikolojik olarak yakıyoruz🤣🤣güzel menü olmuş canım😘

Sen ve sen ve yine senin enteresantik menülerin🤣afiyet olsun balım😊😘

Dondurma mığğğ gız nerde yaşıyorsun havalar soğumadı mı 🤣🤣ay tuzlu pisküvi miiiii çok severim her türünü🤣

Afiyet olsun canım😊

Sporun yine çok güzel olmuş😍

Affiyet olsunn güzel bi menü olmuş sporun da çok güzel😘😘

Ortim gız ara öğün yapmıyorsun hiç🤣nasıl dayanıyorsun ben çok severim ara öğün yapmayı🤣🤣yine güzel bir menüyle gelmişsin😍

Retro göz önüne alınsın demişsin ben de kaçamak bekliyordum menünde çok bir şey göremedim🤣🤣afiyet olsun🤗
olsung her ihtimale garşın şeettimdi :KK70:

Çok güzel canım afiyet olsun😍

Çikolatalı gofreti yemedik ditip psikolojik olarak yakıyoruz🤣🤣güzel menü olmuş canım😘

Sen ve sen ve yine senin enteresantik menülerin🤣afiyet olsun balım😊😘

Dondurma mığğğ gız nerde yaşıyorsun havalar soğumadı mı 🤣🤣ay tuzlu pisküvi miiiii çok severim her türünü🤣

Afiyet olsun canım😊

Sporun yine çok güzel olmuş😍

Affiyet olsunn güzel bi menü olmuş sporun da çok güzel😘😘

Ortim gız ara öğün yapmıyorsun hiç🤣nasıl dayanıyorsun ben çok severim ara öğün yapmayı🤣🤣yine güzel bir menüyle gelmişsin😍

Retro göz önüne alınsın demişsin ben de kaçamak bekliyordum menünde çok bir şey göremedim🤣🤣afiyet olsun🤗
angarada yaşıyom ... algidanın neyin dondurmaları dondurma gibi değil ki tatlı niyetine yiyor insan...
ayhh içim yanmış :KK70: dimek ki
heee tuzlu piskevit bi tane keşfettim ki hepsini yemeden duramadım işte... çayınan bi güzeL gitti ki aman sabahlar olmasın :KK8:
laf aramızda eti burçak zeytinli ve çörek otlu manyak güzel yauwww :KK30:

angarada yaşıyom ... algidanın neyin dondurmaları dondurma gibi değil ki tatlı niyetine yiyor insan...
heee tuzlu piskevit bi tane keşfettim ki hepsini yemeden duramadım işte... çayınan bi güzeL gitti ki aman sabahlar olmasın :KK8:
Bacııımmmm diyet sayfası ayyy burası alooooo huuuu merkürden kafa da gitti zaar 😂😂

Püskevitler dondurmalar uçuyor havada 🙈😂

Sorma valla boğazım açıyor ama benimde canım çekti gece gece zaten diyet falan hakgetire gözüm bassa yarın yapacam ama elimi kaldirasim yok😂😂
Ay işte iştahlı olmak böyle birsey, diğer insanların hasta olunca canı birşey istemez, biz hasta bile olsak hala yiyecek düşünürüz 🤣ben de aynıyım 😁
Canım bende işe yarıyor belki sende de yarar ara öğünlerimde sütlü nescafe içiyorum 5 dk sonra tuvalete çıkıyorum
Ya hergun içiyorum ama faydası yok malesef :(
KİLOLAR FİRARDA ADIM TABLOSU
1 - 8 EKİM

��
ÜYE
2
EKİM
3
EKİM
4
EKİM
5
EKİM
6
EKİM
7
EKİM
8
EKİM
HEDEF
ADIM
TOPLAM
ADIM
13257
4000​
91.000​
10000​
😴
60.000​
11000
5000​
70.000
12267
15656​
70.000
5100​
8770​
50.000​
😴
😴
?​
7200
😴
?​
14967
8143​
50.000
16000
16000​
100.000
5000
😴
?​
4000
4000​
20.000
nnurc nnurc
4000
4000​
35.000
11000
3000​
60.000​
5000
3500​
?​
12000
10000​
70.000​
13000
7000​
59.000​

Eline sağlık canım 😘😍
Sağ ol canım😍

Zaten onu önce aldım sonra bıraktım tekrar aldım yanına züber koydum ama yine dayanamayıp yedim🤣🤣

Oy Hatay dürüm😍😍 hafta sonu yesem mi acaba🤭🤭

Ben haftada bir kayısı çayı içiyordum önceden canım sadece öyle çözebilmiştim ama ne zamandır sabah içtiğim Türk kahvesinden herhalde hiç wc problemi yaşamıyorum telvesiyle Türk kahvesi tavsiye ederim🥰

Fıstıklı baklava mı:rolleyes::rolleyes:ama kadayıf da iyidir🤣🤣
Ayy ben de dün güya kuru kayısı yiyecrktim, dayanamadım çikolatalı gofret yedim 🙈.
Ya bir ara sabah aç karnına türk kahvesi içiyordum o dönem kabızlığın en şiddetli zamanlariydi kahveyi kesince biraz rahatlamıştım, kahve de bazılarında kabızlık yapabiliyormus :( bakalım suyu 3 lt ye çıkarmaya çalışıyorum
Canım ben de aynı dertten muzdaribim biliyorsun, her ne kadar zararlı deşeler de ben açlık otu kullanıyorum ya ne yapayım başka türlü mahvoluyorum
Ya açlık otu kullanmak istemiyorum, of bir ara ilaç almak zorunda kalmıştım ben de çok zor ama probiyotik denedin mi canım ?
Günaydınlar herkeseee :)
ben özüme dönüyorum 54 kilo olmasam da olur baaaayyys :KK55:
Ahaha canım ya mutlu ol yete, senin kilom güzel ,❤️😍😍ben de aldığım bir kaç kiloyu vereyim bakalım sonra ne olacak
Kızlarrr dünden 700 gram cumadan ise 500 gram eksideyim🤩🤩 bence bu yediğim canganın hikmeti G Goklerce olmamış dedin cangama bak ama kilolarımı gönderdi😂😂😂
Ooo yolla bana o cangadan 🤣🤣 ben de dün gofret yedim bugün ekşi geldim düne göre ,🤣🤣
kuzum eser miktar pirinç var .
çok az koydum, yani 1 kioya 1 yemek kaşığı pirinç ihtiva edüyür
Ohh ne guzel, daha pirasaya siftah etmedim 😍
Kız anlatmayın sonra hiç yemedigim şeyleri canım çekiyor alıp yiyorum 🤣🤣🤣

Ay işte iştahlı olmak böyle birsey, diğer insanların hasta olunca canı birşey istemez, biz hasta bile olsak hala yiyecek düşünürüz 🤣ben de aynıyım
😂😂😂 Ahahaa yaa o kadar haklısın ki.
Vallahi gözüm bassa yaparım yani istahimda zerre eksilme yok😂

eskiden burda bi zayıflama yarışması olurdu :kahve:

kahveyi kesince biraz rahatlamıştım, kahve de bazılarında kabızlık yapabiliyormus :KK43:

Ahaha canım ya mutlu ol yete, senin kilom güzel ,❤️😍😍ben de aldığım bir kaç kiloyu vereyim bakalım sonra ne olacak

Ooo yolla bana o cangadan 🤣🤣 ben de dün gofret yedim bugün ekşi geldim düne göre ,🤣🤣
cnm telvesiyle ve bol suyla içersen çıkartıyor susuz içersen siyah çay da kabızlık yapar ;) ama ardına su iç bak noluyor hehe
😍 sağol cicimm
aynen ben popkek yedim dünle aynı kilom :D demek canga yemek lazım :KK5:

Ay işte iştahlı olmak böyle birsey, diğer insanların hasta olunca canı birşey istemez, biz hasta bile olsak hala yiyecek düşünürüz 🤣ben de aynıyım 😁

Ya hergun içiyorum ama faydası yok malesef :KK43:

Eline sağlık canım 😘😍

Ayy ben de dün güya kuru kayısı yiyecrktim, dayanamadım çikolatalı gofret yedim 🙈.
Ya bir ara sabah aç karnına türk kahvesi içiyordum o dönem kabızlığın en şiddetli zamanlariydi kahveyi kesince biraz rahatlamıştım, kahve de bazılarında kabızlık yapabiliyormus :KK43: bakalım suyu 3 lt ye çıkarmaya çalışıyorum

Ya açlık otu kullanmak istemiyorum, of bir ara ilaç almak zorunda kalmıştım ben de çok zor ama probiyotik denedin mi canım ?

Ohh ne guzel, daha pirasaya siftah etmedim 😍

Kız anlatmayın sonra hiç yemedigim şeyleri canım çekiyor alıp yiyorum 🤣🤣🤣
Demek işin sırrı canga gofret çikolatada🤣🤣🤣 bugün de ben gofret yiyeceğim🤭🤭 şekerli beslenin zayıflayın kızlar😂😂
eskiden burda bi zayıflama yarışması olurdu :kahve:

cnm telvesiyle ve bol suyla içersen çıkartıyor susuz içersen siyah çay da kabızlık yapar :KK66: ama ardına su iç bak noluyor hehe
😍 sağol cicimm
aynen ben popkek yedim dünle aynı kilom :KK70: demek canga yemek lazım :KK5:
Bugün BİM’e gittim gofrik vardı hiç yemedim ondan aldım sonra zübere benzeyen toplar vardı çeşit çeşit onlardan aldım bugün ara öğünde ziyafet var🤭🤭 Sen de canga ye bugün ama karamelli olandan ye bayıldım çok güzeldi🤩🤩

Tunaydin kizlar gec uyudk gec kalktik. Kahvalti yaptik direk cocuklari oyunparkina getirdk oynuyorlar sonra eve gecince uyursa insallah Spor yapabilrm bugun listeyide yapip paylasmak niyetim. Dukani yaptmsabah iciyorm insallah fayda eder artim oldugu gbi duruyor cunki

KİLOLAR FİRARDA ADIM TABLOSU
1 - 8 EKİM

��
ÜYE
2
EKİM
3
EKİM
4
EKİM
5
EKİM
6
EKİM
7
EKİM
8
EKİM
HEDEF
ADIM
TOPLAM
ADIM
13257
4000​
91.000​
10000​
😴
60.000​
11000
5000​
70.000
12267
15656​
70.000
5100​
8770​
50.000​
😴
😴
?​
7200
😴
?​
14967
8143​
50.000
16000
16000​
100.000
5000
😴
?​
4000
4000​
20.000
nnurc nnurc
4000
4000​
35.000
11000
3000​
60.000​
5000
3500​
?​
12000
10000​
70.000​
13000
7000​
59.000​

Ellerine saglik canim
Dukan birası etkili canım ben sana şunu da tavsiye ederim ben çok faydasını gördüm😘
Kaydettm cnm cok sagol
Kızlarrr dünden 700 gram cumadan ise 500 gram eksideyim🤩🤩 bence bu yediğim canganın hikmeti G Goklerce olmamış dedin cangama bak ama kilolarımı gönderdi😂😂😂
Supersin ya masallah sana

Back