Bende aynıyım canım çok geçmiş olsun korona dan şüpleniyorum gibiİyi aksamlar çanlar nasılsınız
Ben iyi grip olmuşum bütün yattım neredeyse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aynıyım canım çok geçmiş olsun korona dan şüpleniyorum gibiİyi aksamlar çanlar nasılsınız
Ben iyi grip olmuşum bütün yattım neredeyse
Sen adınımı değiştirdin canımbenim de bir gidiyor bir geliyor cnm merkür retrosundan mı
Ya bende bı şüphelendim ama dün büyük kızı sağlık ocağına götürdüm kendimize söyledim ateş tat koku da kayıp yoksa değildir gibi konuştu. Grip salgını var şu ara okulla giden çocuklar hep böyle dedi. Bizim eve de küçük getirdi geçen hafta onu gondermemistim 2 gün bu hafta da biz böyle olduk. İns değilizdir canim ikimizdeBende aynıyım canım çok geçmiş olsun korona dan şüpleniyorum gibi
AynenDemek işin sırrı canga gofret çikolatada bugün de ben gofret yiyeceğim şekerli beslenin zayıflayın kızlar
Bugün BİM’e gittim gofrik vardı hiç yemedim ondan aldım sonra zübere benzeyen toplar vardı çeşit çeşit onlardan aldım bugün ara öğünde ziyafet var Sen de canga ye bugün ama karamelli olandan ye bayıldım çok güzeldi
Aynen cnm özüme döndümSen adınımı değiştirdin canım
Belki de öyledir canım , Dr a gitmiş mıydınkullandım canım ama işe yaramadı
gerçi her probiyotiğin farklı kullanım alanları varmış
belki de doğru probiyotiği kullanmamış olabilirm
Ya aslında baya su içiyorum ama gerçekten o dönem kahveden sonra çok su içmiştim en zor dönem oydu, ilaç kullanmak zorunda kalmıştımeskiden burda bi zayıflama yarışması olurdu
cnm telvesiyle ve bol suyla içersen çıkartıyor susuz içersen siyah çay da kabızlık yapar ama ardına su iç bak noluyor hehe
sağol cicimm
aynen ben popkek yedim dünle aynı kilom demek canga yemek lazım
Ahahaha ay ben çok severim gofrik aklıma geldi alayım ilk fırsattaDemek işin sırrı canga gofret çikolatada bugün de ben gofret yiyeceğim şekerli beslenin zayıflayın kızlar
Bugün BİM’e gittim gofrik vardı hiç yemedim ondan aldım sonra zübere benzeyen toplar vardı çeşit çeşit onlardan aldım bugün ara öğünde ziyafet var Sen de canga ye bugün ama karamelli olandan ye bayıldım çok güzeldi
Daha uzun bir nick bulamadinmi canim. Bu ne böyleAynen
Ay afiyet olsun şimdiden güzelse söyle aşkom
Canga favorilerimden aynen canım
Bugün hiçbir güne uymıcak coşma gününe çevirdim ne yersem artık
gittim canım ama çok ilgilenmedi ya da alanı değildi bilmiyorum ilaç yazdı yolladı neden olduğunu araştırmadanBelki de öyledir canım , Dr a gitmiş mıydın
Ya aslında baya su içiyorum ama gerçekten o dönem kahveden sonra çok su içmiştim en zor dönem oydu, ilaç kullanmak zorunda kalmıştım
Ahahaha ay ben çok severim gofrik aklıma geldi alayım ilk fırsatta
Dukan birkaç gün sonra tam fayda ediyor canım cumaya kadar görürsün etkisiniTunaydin kizlar gec uyudk gec kalktik. Kahvalti yaptik direk cocuklari oyunparkina getirdk oynuyorlar sonra eve gecince uyursa insallah Spor yapabilrm bugun listeyide yapip paylasmak niyetim. Dukani yaptmsabah iciyorm insallah fayda eder artim oldugu gbi duruyor cunki
Sağ ol kuzum bir anda gitti sende de öyle olacak bak görürsünEllerine saglik canim
Kaydettm cnm cok sagol
Supersin ya masallah sana
Çok güzel gerçekten ama her gün yemeyeyim dedim bugün farklı tatlışlar seçtim sabırsızlıkla bekliyorum boş dersi en sevdiğim öğün Ne yiyeceksin çok merak ettim menünü paylaşmanı bekliyorum dört gözleAynen
Ay afiyet olsun şimdiden güzelse söyle aşkom
Canga favorilerimden aynen canım
Bugün hiçbir güne uymıcak coşma gününe çevirdim ne yersem artık
Zaten sayfa artık zayıflama amacını kaybetmek üzere sürekli yemememiz gereken bir şeyler görüyoruz ve sonra canımız çekiyorBelki de öyledir canım , Dr a gitmiş mıydın
Ya aslında baya su içiyorum ama gerçekten o dönem kahveden sonra çok su içmiştim en zor dönem oydu, ilaç kullanmak zorunda kalmıştım
Ahahaha ay ben çok severim gofrik aklıma geldi alayım ilk fırsatta
Aslında sadece diyet dönemi mı böyle oluyor yoksa hep mi ? Benim sadece diyet döneminde oluyorgittim canım ama çok ilgilenmedi ya da alanı değildi bilmiyorum ilaç yazdı yolladı neden olduğunu araştırmadan
hadi dedim yine de kullanayım ama bi işe yaramadı
aslında gastro bölümüne gitmem şart benim de ona sıra gelmiyor ki
Ya gerçekten az önce canga aldım ama zuber, yulaf ve lifalif de aldım ,Dukan birkaç gün sonra tam fayda ediyor canım cumaya kadar görürsün etkisini
Sağ ol kuzum bir anda gitti sende de öyle olacak bak görürsün
Çok güzel gerçekten ama her gün yemeyeyim dedim bugün farklı tatlışlar seçtim sabırsızlıkla bekliyorum boş dersi en sevdiğim öğün Ne yiyeceksin çok merak ettim menünü paylaşmanı bekliyorum dört gözle
Zaten sayfa artık zayıflama amacını kaybetmek üzere sürekli yemememiz gereken bir şeyler görüyoruz ve sonra canımız çekiyor
her zaman bu şekildeAslında sadece diyet dönemi mı böyle oluyor yoksa hep mi ? Benim sadece diyet döneminde oluyor
Ya gerçekten az önce canga aldım ama zuber, yulaf ve lifalif de aldım ,
Dün ben de öyle yapmıştım içimizi rahatlatalım bugün mesela hem gofret hem züber yiyip dengeleyeceğimAslında sadece diyet dönemi mı böyle oluyor yoksa hep mi ? Benim sadece diyet döneminde oluyor
Ya gerçekten az önce canga aldım ama zuber, yulaf ve lifalif de aldım ,
aman Yarabbim benim caanııımmmmm grubuma neler oluyor böyle yahuDün ben de öyle yapmıştım içimizi rahatlatalım bugün mesela hem gofret hem züber yiyip dengeleyeceğim
Ben tatlı konusunda iyice çığrımdan çıktım diyet filan hiç yapmak istemiyorum zaten şu an kendimi zorlaya zorlaya yapıyorumaman Yarabbim benim caanııımmmmm grubuma neler oluyor böyle yahu
gofretler, bisküviler, çikolatalar uçuşuyor havada, aklım çelindi çelinecek zor tutuyorum zaten kendimi
hu huuuuu hanımlar kilolar firarda ismini kilolar kapıda olarak mı değişsek bilemedim şu an
BerryShake G Goklerce eceboce
Burda yok kuzum cig kofte turk restauranlarinda da yok. Sorun degilse tarifini atar misin? Madem deneyip gelistirdigin bir tarif
Bacak ağrısı hic güzel degildi ortim.hala sızlıyor.Ortimm cosmusdun, menu cok guzel. Spor harikaaaaa
eskiden burda bi zayıflama yarışması olurdu
cnm telvesiyle ve bol suyla içersen çıkartıyor susuz içersen siyah çay da kabızlık yapar ama ardına su iç bak noluyor hehe
sağol cicimm
aynen ben popkek yedim dünle aynı kilom demek canga yemek lazım
AbbbovvvvvvvDemek işin sırrı canga gofret çikolatada bugün de ben gofret yiyeceğim şekerli beslenin zayıflayın kızlar
Senin de gözün bir tek beni görüyorBacııımmmm diyet sayfası ayyy burası alooooo huuuu merkürden kafa da gitti zaar
Püskevitler dondurmalar uçuyor havada
yok bebeğim senden sonra neler gördü bu gözlerde, gücüm yetmedi be yaSenin de gözün bir tek beni görüyor
Kiz cangalar popkrkler gofrikler havada uçuşuyor