• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Bende aynıyım canım çok geçmiş olsun korona dan şüpleniyorum gibi
Ya bende bı şüphelendim ama dün büyük kızı sağlık ocağına götürdüm kendimize söyledim ateş tat koku da kayıp yoksa değildir gibi konuştu. Grip salgını var şu ara okulla giden çocuklar hep böyle dedi. Bizim eve de küçük getirdi geçen hafta onu gondermemistim 2 gün bu hafta da biz böyle olduk. İns değilizdir canim ikimizde

Demek işin sırrı canga gofret çikolatada🤣🤣🤣 bugün de ben gofret yiyeceğim🤭🤭 şekerli beslenin zayıflayın kızlar😂😂

Bugün BİM’e gittim gofrik vardı hiç yemedim ondan aldım sonra zübere benzeyen toplar vardı çeşit çeşit onlardan aldım bugün ara öğünde ziyafet var🤭🤭 Sen de canga ye bugün ama karamelli olandan ye bayıldım çok güzeldi🤩🤩
Aynen 😂😂😂
Ay afiyet olsun şimdiden😘 güzelse söyle aşkom
Canga favorilerimden aynen canım 😍
Bugün hiçbir güne uymıcak coşma gününe çevirdim ne yersem artık 😂😂😂

kullandım canım ama işe yaramadı
gerçi her probiyotiğin farklı kullanım alanları varmış
belki de doğru probiyotiği kullanmamış olabilirm
Belki de öyledir canım , Dr a gitmiş mıydın
eskiden burda bi zayıflama yarışması olurdu :kahve:

cnm telvesiyle ve bol suyla içersen çıkartıyor susuz içersen siyah çay da kabızlık yapar :KK66: ama ardına su iç bak noluyor hehe
😍 sağol cicimm
aynen ben popkek yedim dünle aynı kilom :KK70: demek canga yemek lazım :KK5:
Ya aslında baya su içiyorum ama gerçekten o dönem kahveden sonra çok su içmiştim en zor dönem oydu, ilaç kullanmak zorunda kalmıştım
Demek işin sırrı canga gofret çikolatada🤣🤣🤣 bugün de ben gofret yiyeceğim🤭🤭 şekerli beslenin zayıflayın kızlar😂😂

Bugün BİM’e gittim gofrik vardı hiç yemedim ondan aldım sonra zübere benzeyen toplar vardı çeşit çeşit onlardan aldım bugün ara öğünde ziyafet var🤭🤭 Sen de canga ye bugün ama karamelli olandan ye bayıldım çok güzeldi🤩🤩
Ahahaha 🤣🤣🤣ay ben çok severim gofrik 😍😍aklıma geldi alayım ilk fırsatta

Aynen 😂😂😂
Daha uzun bir nick bulamadinmi canim. Bu ne böyle😂😂😂😂
Hedefte değişiklik mi varki ismini degistirdin

Ya aslında baya su içiyorum ama gerçekten o dönem kahveden sonra çok su içmiştim en zor dönem oydu, ilaç kullanmak zorunda kalmıştım

gittim canım ama çok ilgilenmedi ya da alanı değildi bilmiyorum ilaç yazdı yolladı neden olduğunu araştırmadan
hadi dedim yine de kullanayım ama bi işe yaramadı
aslında gastro bölümüne gitmem şart benim de ona sıra gelmiyor ki

Tunaydin kizlar gec uyudk gec kalktik. Kahvalti yaptik direk cocuklari oyunparkina getirdk oynuyorlar sonra eve gecince uyursa insallah Spor yapabilrm bugun listeyide yapip paylasmak niyetim. Dukani yaptmsabah iciyorm insallah fayda eder artim oldugu gbi duruyor cunki
Dukan birkaç gün sonra tam fayda ediyor canım cumaya kadar görürsün etkisini😍😍
Ellerine saglik canim

Kaydettm cnm cok sagol

Supersin ya masallah sana
Sağ ol kuzum bir anda gitti sende de öyle olacak bak görürsün🤩🤩
Aynen 😂😂😂
Çok güzel gerçekten ama her gün yemeyeyim dedim bugün farklı tatlışlar seçtim sabırsızlıkla bekliyorum boş dersi en sevdiğim öğün😍😍 Ne yiyeceksin çok merak ettim menünü paylaşmanı bekliyorum dört gözle🤭🤭

Zaten sayfa artık zayıflama amacını kaybetmek üzere sürekli yemememiz gereken bir şeyler görüyoruz ve sonra canımız çekiyor🤣🤣🤣

gittim canım ama çok ilgilenmedi ya da alanı değildi bilmiyorum ilaç yazdı yolladı neden olduğunu araştırmadan
hadi dedim yine de kullanayım ama bi işe yaramadı
aslında gastro bölümüne gitmem şart benim de ona sıra gelmiyor ki
Aslında sadece diyet dönemi mı böyle oluyor yoksa hep mi ? Benim sadece diyet döneminde oluyor
Dukan birkaç gün sonra tam fayda ediyor canım cumaya kadar görürsün etkisini😍😍

Sağ ol kuzum bir anda gitti sende de öyle olacak bak görürsün🤩🤩

Çok güzel gerçekten ama her gün yemeyeyim dedim bugün farklı tatlışlar seçtim sabırsızlıkla bekliyorum boş dersi en sevdiğim öğün😍😍 Ne yiyeceksin çok merak ettim menünü paylaşmanı bekliyorum dört gözle🤭🤭

Zaten sayfa artık zayıflama amacını kaybetmek üzere sürekli yemememiz gereken bir şeyler görüyoruz ve sonra canımız çekiyor🤣🤣🤣
Ya gerçekten az önce canga aldım 🤦🤣🤣🤣 ama zuber, yulaf ve lifalif de aldım ,🙄🤣🤣🤣

Aslında sadece diyet dönemi mı böyle oluyor yoksa hep mi ? Benim sadece diyet döneminde oluyor

Ya gerçekten az önce canga aldım 🤦🤣🤣🤣 ama zuber, yulaf ve lifalif de aldım ,🙄🤣🤣🤣
her zaman bu şekilde
diyet yaptığım dönem neredeyse hiç çıkamaz oluyorum
normal yediğim dönemlerde de 4-5 günü bulabiliyor wcye çıkmadığım

Dün ben de öyle yapmıştım🤣🤣 içimizi rahatlatalım bugün mesela hem gofret hem züber yiyip dengeleyeceğim😂😂😂

Dün ben de öyle yapmıştım🤣🤣 içimizi rahatlatalım bugün mesela hem gofret hem züber yiyip dengeleyeceğim😂😂😂
aman Yarabbim benim caanııımmmmm grubuma neler oluyor böyle yahu
gofretler, bisküviler, çikolatalar uçuşuyor havada, aklım çelindi çelinecek zor tutuyorum zaten kendimi :D
hu huuuuu hanımlar kilolar firarda ismini kilolar kapıda olarak mı değişsek bilemedim şu an :KK76:

BerryShake BerryShake G Goklerce eceboce eceboce

aman Yarabbim benim caanııımmmmm grubuma neler oluyor böyle yahu
gofretler, bisküviler, çikolatalar uçuşuyor havada, aklım çelindi çelinecek zor tutuyorum zaten kendimi :KK70:
hu huuuuu hanımlar kilolar firarda ismini kilolar kapıda olarak mı değişsek bilemedim şu an :KK76:

BerryShake BerryShake G Goklerce eceboce eceboce
Ben tatlı konusunda iyice çığrımdan çıktım diyet filan hiç yapmak istemiyorum zaten şu an kendimi zorlaya zorlaya yapıyorum🙈

Burda yok kuzum cig kofte turk restauranlarinda da yok. Sorun degilse tarifini atar misin? Madem deneyip gelistirdigin bir tarif 😉
Tarif bu canım mutlaka dene😍😘
Ben baharatı fazla koyuyorum.ozellikle acı biber ve isotu damak zevkine gore koy canım👍

eskiden burda bi zayıflama yarışması olurdu :kahve:

cnm telvesiyle ve bol suyla içersen çıkartıyor susuz içersen siyah çay da kabızlık yapar :KK66: ama ardına su iç bak noluyor hehe
😍 sağol cicimm
aynen ben popkek yedim dünle aynı kilom :KK70: demek canga yemek lazım :KK5:

Abbbovvvvvvv :skandal:

Back