Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle canım ya bu kadar olacağını tahmin etmemiştim çok sağ ol bebeğim hayat kurtardınRica ederiim
İşe yarıyo di miiii
Kesinlikle canım ya bu kadar olacağını tahmin etmemiştim çok sağ ol bebeğim hayat kurtardın
cnöm ben de yeşil çayı 9 buçukta bitirdim dünle aynı kiloda çıktım,reglin ilk günü o da var ama yeşil çayı en geç 8 de bitirmeli sanırım böbreklerin süzme hızı da azalıyor çünküyarimuhendis ortim günaydın bu sabah + çıktım az da olsa
ama dün en az yediğim günlerdendi niye böyle oldu hatta akşam dukan birasından bile içmiştim
ne yiyceğimi şaşırdım moral bozuldu...
Sagol canimÇok güzel canım afiyet olsun
Çikolatalı gofreti yemedik ditip psikolojik olarak yakıyoruzgüzel menü olmuş canım
Sen ve sen ve yine senin enteresantik menülerinafiyet olsun balım
Dondurma mığğğ gız nerde yaşıyorsun havalar soğumadı mı ay tuzlu pisküvi miiiii çok severim her türünü
Afiyet olsun canım
Sporun yine çok güzel olmuş
Affiyet olsunn güzel bi menü olmuş sporun da çok güzel
Ortim gız ara öğün yapmıyorsun hiçnasıl dayanıyorsun ben çok severim ara öğün yapmayıyine güzel bir menüyle gelmişsin
Retro göz önüne alınsın demişsin ben de kaçamak bekliyordum menünde çok bir şey göremedimafiyet olsun
Burda yok kuzum cig kofte turk restauranlarinda da yok. Sorun degilse tarifini atar misin? Madem deneyip gelistirdigin bir tarifSağol ortim
Süpersin
Desteğin için çok teşekkür ederim canım.o kadar iyi geliyor ki beni düşünmen .çarşamba suresi bitiyor kremin mutlaka deneyeceğim
Pandeminin başından beri kendim yapıyorum canım.cevizli yapıyorum bayağı gelistirdim kendimi
Maşallah ortime.Ben +400 geldim.
Geliyor gelmekte olan rekabet baslayacak maşallah gelmiş 7 ler darısı 6 lara inşallah
Harikasın ortim
Gunaydin canjm. Neymis bakalim senin ozunGünaydınlar herkeseee :)
ben özüme dönüyorum 54 kilo olmasam da olur baaaayyys
Bilmiyorum canım ben geç içiyorum doğru genelde akşam 10da bitiyor ama dün de geç içtim bugün eksi gelmişim
cnöm ben de yeşil çayı 9 buçukta bitirdim dünle aynı kiloda çıktım,reglin ilk günü o da var ama yeşil çayı en geç 8 de bitirmeli sanırım böbreklerin süzme hızı da azalıyor çünkü
hzlsel kuzum senin de az eksi gelmesi ondan olabilir mi?
Ortimm cosmusdun, menu cok guzel. Spor harikaaaaa4 Ekim menüm
Kahvaltı:10.00
1yumurta
Bir üçgen peynir
4zeytin
2sivri biber
1közlenmiş köy biberi
1közlenmiş kapya biber
1tk bal
Bol maydanoz
Akşam:16.30
8yk ıspanak yemeği
4köfte
Yarım fırın patates
2çatal ıspanaklı pasta(ogluma sebze yedirmenin yollarını arıyorum.hiç yememistim tadına baktım)
Su:2 litre
Spor:2 saat yürüyüş+40 dk cardio
320 puan sanırımEki Görüntüle 2927152
@Pnrrr-20 hzlsel BerryShake DeryaOnDiet ezeli rakibim @Fit mutlu anne canımın içi @Jasminium84
Olsun canim ara ara boyle oluyor onemli olan yerinde durabilmek ve hizlica toparlamak bu haftayi almadan kapatirsan haftaya vermek icin çabalarsınBende bu hafta dikkat edemedim diyetisyene bu hafta yani yarın günüm kilo bildirmicem 2 haftalık sonuç bildircem çünkü bu hafta hiç gitmedi canım sıkıldı ama almadığım içinde mutluyum, önümüzdeki hafta sıkı asılıcam ama inşaAllah en az - 2 hedefim inşaAllah
günaydın kuzu,sebastian çizkek yapıcam yine adımı cnmGunaydin canjm. Neymis bakalim senin ozun
Kilonu koru yeter bebeğim kendini hiç zorlama 54 diye önemli olan rakamlar değil kendimizi mutlu hissettiğimiz kiloGünaydınlar herkeseee :)
ben özüme dönüyorum 54 kilo olmasam da olur baaaayyys
bence dee böyle de mutluum beenKilonu koru yeter bebeğim kendini hiç zorlama 54 diye önemli olan rakamlar değil kendimizi mutlu hissettiğimiz kilo
Normal besleneceksin canım olabilir şeyler bunlar.dukanı genelde gün içinde içmelisin akşama bırakma yani sabahtan başla akşamdan bitir. Morak bozmak yok ben de artı geleceğimi düşünüyorum bugün mesela. Ufacık artıya moral bozarsak kocaman artıları nasıl yollayacağız onları yollamak için iyi bir psikolojide olmamız lazım can sıkmak yok yola devam❤yarimuhendis ortim günaydın bu sabah + çıktım az da olsa
ama dün en az yediğim günlerdendi niye böyle oldu hatta akşam dukan birasından bile içmiştim
ne yiyceğimi şaşırdım moral bozuldu...
tamam ortimm diyete devam yarın eksi gelirim belkiNormal besleneceksin canım olabilir şeyler bunlar.dukanı genelde gün içinde içmelisin akşama bırakma yani sabahtan başla akşamdan bitir. Morak bozmak yok ben de artı geleceğimi düşünüyorum bugün mesela. Ufacık artıya moral bozarsak kocaman artıları nasıl yollayacağız onları yollamak için iyi bir psikolojide olmamız lazım can sıkmak yok yola devam❤
canganı sev kiloları gönder
aynen canıım yoksa ben de inemezdim 76 lardan bu kiloyaaNormal besleneceksin canım olabilir şeyler bunlar.dukanı genelde gün içinde içmelisin akşama bırakma yani sabahtan başla akşamdan bitir. Morak bozmak yok ben de artı geleceğimi düşünüyorum bugün mesela. Ufacık artıya moral bozarsak kocaman artıları nasıl yollayacağız onları yollamak için iyi bir psikolojide olmamız lazım can sıkmak yok yola devam❤
İçin rahat etsin ben de artı geldim canımve kahvaltıda yulaf yedim hemen dukan hazırlamalıyımtamam ortimm diyete devam yarın eksi gelirim belki