Kilolar Firarda 😎

oyy oyy deşme yaremiiii

olsung her ihtimale garşın şeettimdi

angarada yaşıyom ... algidanın neyin dondurmaları dondurma gibi değil ki tatlı niyetine yiyor insan...
ayhh içim yanmış dimek ki
heee tuzlu piskevit bi tane keşfettim ki hepsini yemeden duramadım işte... çayınan bi güzeL gitti ki aman sabahlar olmasın
laf aramızda eti burçak zeytinli ve çörek otlu manyak güzel yauwww

Bacııımmmm diyet sayfası ayyy burası alooooo huuuu merkürden kafa da gitti zaar

Püskevitler dondurmalar uçuyor havada

Sorma valla boğazım açıyor ama benimde canım çekti gece gece zaten diyet falan hakgetire gözüm bassa yarın yapacam ama elimi kaldirasim yok
Ay işte iştahlı olmak böyle birsey, diğer insanların hasta olunca canı birşey istemez, biz hasta bile olsak hala yiyecek düşünürüz ben de aynıyım
Canım bende işe yarıyor belki sende de yarar ara öğünlerimde sütlü nescafe içiyorum 5 dk sonra tuvalete çıkıyorum
Ya hergun içiyorum ama faydası yok malesef
Eline sağlık canım
Ayy ben de dün güya kuru kayısı yiyecrktim, dayanamadım çikolatalı gofret yedim .
Ya bir ara sabah aç karnına türk kahvesi içiyordum o dönem kabızlığın en şiddetli zamanlariydi kahveyi kesince biraz rahatlamıştım, kahve de bazılarında kabızlık yapabiliyormus bakalım suyu 3 lt ye çıkarmaya çalışıyorum
Canım ben de aynı dertten muzdaribim biliyorsun, her ne kadar zararlı deşeler de ben açlık otu kullanıyorum ya ne yapayım başka türlü mahvoluyorum
Ya açlık otu kullanmak istemiyorum, of bir ara ilaç almak zorunda kalmıştım ben de çok zor ama probiyotik denedin mi canım ?
Günaydınlar herkeseee :)
ben özüme dönüyorum 54 kilo olmasam da olur baaaayyys
Ahaha canım ya mutlu ol yete, senin kilom güzel ,ben de aldığım bir kaç kiloyu vereyim bakalım sonra ne olacak
Kızlarrr dünden 700 gram cumadan ise 500 gram eksideyim bence bu yediğim canganın hikmeti G Goklerce olmamış dedin cangama bak ama kilolarımı gönderdi
Ooo yolla bana o cangadan ben de dün gofret yedim bugün ekşi geldim düne göre ,
kuzum eser miktar pirinç var .
çok az koydum, yani 1 kioya 1 yemek kaşığı pirinç ihtiva edüyür
Ohh ne guzel, daha pirasaya siftah etmedim
Kız anlatmayın sonra hiç yemedigim şeyleri canım çekiyor alıp yiyorum

Ay işte iştahlı olmak böyle birsey, diğer insanların hasta olunca canı birşey istemez, biz hasta bile olsak hala yiyecek düşünürüz ben de aynıyım
Ahahaa yaa o kadar haklısın ki.
Vallahi gözüm bassa yaparım yani istahimda zerre eksilme yok

eskiden burda bi zayıflama yarışması olurdu

cnm telvesiyle ve bol suyla içersen çıkartıyor susuz içersen siyah çay da kabızlık yapar ama ardına su iç bak noluyor hehe
sağol cicimm
aynen ben popkek yedim dünle aynı kilom demek canga yemek lazım

Demek işin sırrı canga gofret çikolatada bugün de ben gofret yiyeceğim şekerli beslenin zayıflayın kızlar
Bugün BİM’e gittim gofrik vardı hiç yemedim ondan aldım sonra zübere benzeyen toplar vardı çeşit çeşit onlardan aldım bugün ara öğünde ziyafet var Sen de canga ye bugün ama karamelli olandan ye bayıldım çok güzeldi

Tunaydin kizlar gec uyudk gec kalktik. Kahvalti yaptik direk cocuklari oyunparkina getirdk oynuyorlar sonra eve gecince uyursa insallah Spor yapabilrm bugun listeyide yapip paylasmak niyetim. Dukani yaptmsabah iciyorm insallah fayda eder artim oldugu gbi duruyor cunki

Ellerine saglik canim
Dukan birası etkili canım ben sana şunu da tavsiye ederim ben çok faydasını gördüm
Kaydettm cnm cok sagol
Kızlarrr dünden 700 gram cumadan ise 500 gram eksideyim bence bu yediğim canganın hikmeti G Goklerce olmamış dedin cangama bak ama kilolarımı gönderdi
Supersin ya masallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…