gider inşallah artılarımız çok dikkat edelim ortimİçin rahat etsin ben de artı geldim canımve kahvaltıda yulaf yedim hemen dukan hazırlamalıyım
Aynen öyle canım şimdi ben ders çalışmaya kaçıyorum görüşürüzgider inşallah artılarımız çok dikkat edelim ortim
Kolay gelsin canımAynen öyle canım şimdi ben ders çalışmaya kaçıyorum görüşürüz
Himm tmm simdi anladim.günaydın kuzu,sebastian çizkek yapıcam yine adımı cnm
Himm tmm simdi anladim.en iyisi yaa. Gerci bu nickin de guzel ama baskarda alisamalistim yeni nickine
Leslie görevimi tamamladığıma göre kahvaltı vakti
yaa sormaretrodan yine iyi yırtmışsın
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım güzel olmuş
ayyy maşallah, darısı başıma çocuklarımın büyüdüğünü görmeyi nasip etsin Allah
evet canım sorma
kuzum eser miktar pirinç var .Güzel canım akşam pilav miktarı az ama pırasa pirinçli mi
Çok güzel canım afiyet olsun
oyy oyy deşme yaremiiiiAkşamı baya hafif kapatmissin
Ay yemin ederim ben de kendimden utandım ,
Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine,
Puding dışında güzel canım,o da artık regl hakkı ,
Canga goze batıyor sadece canım
Çok güzel canım afiyet olsun
Evet ya wp ve Instagram açılmıyor sanki,mesajlar iletilmiuor
olsung her ihtimale garşın şeettimdiÇok güzel canım afiyet olsun
Çikolatalı gofreti yemedik ditip psikolojik olarak yakıyoruzgüzel menü olmuş canım
Sen ve sen ve yine senin enteresantik menülerinafiyet olsun balım
Dondurma mığğğ gız nerde yaşıyorsun havalar soğumadı mıay tuzlu pisküvi miiiii çok severim her türünü
Afiyet olsun canım
Sporun yine çok güzel olmuş
Affiyet olsunn güzel bi menü olmuş sporun da çok güzel
Ortim gız ara öğün yapmıyorsun hiçnasıl dayanıyorsun ben çok severim ara öğün yapmayı yine güzel bir menüyle gelmişsin
Retro göz önüne alınsın demişsin ben de kaçamak bekliyordum menünde çok bir şey göremedimafiyet olsun
angarada yaşıyom ... algidanın neyin dondurmaları dondurma gibi değil ki tatlı niyetine yiyor insan...Çok güzel canım afiyet olsun
Çikolatalı gofreti yemedik ditip psikolojik olarak yakıyoruzgüzel menü olmuş canım
Sen ve sen ve yine senin enteresantik menülerinafiyet olsun balım
Dondurma mığğğ gız nerde yaşıyorsun havalar soğumadı mıay tuzlu pisküvi miiiii çok severim her türünü
Afiyet olsun canım
Sporun yine çok güzel olmuş
Affiyet olsunn güzel bi menü olmuş sporun da çok güzel
Ortim gız ara öğün yapmıyorsun hiçnasıl dayanıyorsun ben çok severim ara öğün yapmayı yine güzel bir menüyle gelmişsin
Retro göz önüne alınsın demişsin ben de kaçamak bekliyordum menünde çok bir şey göremedimafiyet olsun
efferim girding bah gozümeeetamam appla
Bacııımmmm diyet sayfası ayyy burası alooooo huuuu merkürden kafa da gitti zaarangarada yaşıyom ... algidanın neyin dondurmaları dondurma gibi değil ki tatlı niyetine yiyor insan...
ayhh içim yanmışdimek ki
heee tuzlu piskevit bi tane keşfettim ki hepsini yemeden duramadım işte... çayınan bi güzeL gitti ki aman sabahlar olmasın
laf aramızda eti burçak zeytinli ve çörek otlu manyak güzel yauwww
Ay işte iştahlı olmak böyle birsey, diğer insanların hasta olunca canı birşey istemez, biz hasta bile olsak hala yiyecek düşünürüzSorma valla boğazım açıyor ama benimde canım çekti gece gece zaten diyet falan hakgetire gözüm bassa yarın yapacam ama elimi kaldirasim yok
Ya hergun içiyorum ama faydası yok malesefCanım bende işe yarıyor belki sende de yarar ara öğünlerimde sütlü nescafe içiyorum 5 dk sonra tuvalete çıkıyorum
Eline sağlık canımKİLOLAR FİRARDA ADIM TABLOSU��
1 - 8 EKİM
ÜYE 2
EKİM 3
EKİM 4
EKİM 5
EKİM 6
EKİM 7
EKİM 8
EKİM HEDEF
ADIM TOPLAM
ADIM 13257 4000 91.000 10000 60.000 11000 5000 70.000 12267 15656 70.000 eceboce 5100 8770 50.000 ? 7200 ? 14967 8143 50.000 hzlsel 16000 16000 100.000 5000 ? 4000 4000 20.000 nnurc 4000 4000 35.000 Pnrrr-12 11000 3000 60.000 5000 3500 ? 12000 10000 70.000 13000 7000 59.000
Ayy ben de dün güya kuru kayısı yiyecrktim, dayanamadım çikolatalı gofret yedimSağ ol canım
Zaten onu önce aldım sonra bıraktım tekrar aldım yanına züber koydum ama yine dayanamayıp yedim
Oy Hatay dürümhafta sonu yesem mi acaba
Ben haftada bir kayısı çayı içiyordum önceden canım sadece öyle çözebilmiştim ama ne zamandır sabah içtiğim Türk kahvesinden herhalde hiç wc problemi yaşamıyorum telvesiyle Türk kahvesi tavsiye ederim
Fıstıklı baklava mıama kadayıf da iyidir
Ya açlık otu kullanmak istemiyorum, of bir ara ilaç almak zorunda kalmıştım ben de çok zor ama probiyotik denedin mi canım ?Canım ben de aynı dertten muzdaribim biliyorsun, her ne kadar zararlı deşeler de ben açlık otu kullanıyorum ya ne yapayım başka türlü mahvoluyorum
Ahaha canım ya mutlu ol yete, senin kilom güzel ,Günaydınlar herkeseee :)
ben özüme dönüyorum 54 kilo olmasam da olur baaaayyys
Ooo yolla bana o cangadan
Ohh ne guzel, daha pirasaya siftah etmedimkuzum eser miktar pirinç var .
çok az koydum, yani 1 kioya 1 yemek kaşığı pirinç ihtiva edüyür
Kız anlatmayın sonra hiç yemedigim şeyleri canım çekiyor alıp yiyorumangarada yaşıyom ... algidanın neyin dondurmaları dondurma gibi değil ki tatlı niyetine yiyor insan...
ayhh içim yanmışdimek ki
heee tuzlu piskevit bi tane keşfettim ki hepsini yemeden duramadım işte... çayınan bi güzeL gitti ki aman sabahlar olmasın
Ay işte iştahlı olmak böyle birsey, diğer insanların hasta olunca canı birşey istemez, biz hasta bile olsak hala yiyecek düşünürüzben de aynıyım
kullandım canım ama işe yaramadıYa açlık otu kullanmak istemiyorum, of bir ara ilaç almak zorunda kalmıştım ben de çok zor ama probiyotik denedin mi canım ?
eskiden burda bi zayıflama yarışması olurduangarada yaşıyom ... algidanın neyin dondurmaları dondurma gibi değil ki tatlı niyetine yiyor insan...
ayhh içim yanmışdimek ki
cnm telvesiyle ve bol suyla içersen çıkartıyor susuz içersen siyah çay da kabızlık yaparkahveyi kesince biraz rahatlamıştım, kahve de bazılarında kabızlık yapabiliyormus
Ahaha canım ya mutlu ol yete, senin kilom güzel ,ben de aldığım bir kaç kiloyu vereyim bakalım sonra ne olacak
Ooo yolla bana o cangadanben de dün gofret yedim bugün ekşi geldim düne göre ,
Demek işin sırrı canga gofret çikolatadaAy işte iştahlı olmak böyle birsey, diğer insanların hasta olunca canı birşey istemez, biz hasta bile olsak hala yiyecek düşünürüzben de aynıyım
Ya hergun içiyorum ama faydası yok malesef
Eline sağlık canım
Ayy ben de dün güya kuru kayısı yiyecrktim, dayanamadım çikolatalı gofret yedim.
Ya bir ara sabah aç karnına türk kahvesi içiyordum o dönem kabızlığın en şiddetli zamanlariydi kahveyi kesince biraz rahatlamıştım, kahve de bazılarında kabızlık yapabiliyormusbakalım suyu 3 lt ye çıkarmaya çalışıyorum
Ya açlık otu kullanmak istemiyorum, of bir ara ilaç almak zorunda kalmıştım ben de çok zor ama probiyotik denedin mi canım ?
Ahaha canım ya mutlu ol yete, senin kilom güzel ,ben de aldığım bir kaç kiloyu vereyim bakalım sonra ne olacak
Ooo yolla bana o cangadanben de dün gofret yedim bugün ekşi geldim düne göre ,
Ohh ne guzel, daha pirasaya siftah etmedim
Kız anlatmayın sonra hiç yemedigim şeyleri canım çekiyor alıp yiyorum
Bugün BİM’e gittim gofrik vardı hiç yemedim ondan aldım sonra zübere benzeyen toplar vardı çeşit çeşit onlardan aldım bugün ara öğünde ziyafet vareskiden burda bi zayıflama yarışması olurdu
cnm telvesiyle ve bol suyla içersen çıkartıyor susuz içersen siyah çay da kabızlık yaparama ardına su iç bak noluyor hehe
sağol cicimm
aynen ben popkek yedim dünle aynı kilomdemek canga yemek lazım
Ellerine saglik canimKİLOLAR FİRARDA ADIM TABLOSU��
1 - 8 EKİM
ÜYE 2
EKİM 3
EKİM 4
EKİM 5
EKİM 6
EKİM 7
EKİM 8
EKİM HEDEF
ADIM TOPLAM
ADIM 13257 4000 91.000 10000 60.000 11000 5000 70.000 12267 15656 70.000 eceboce 5100 8770 50.000 ? 7200 ? 14967 8143 50.000 hzlsel 16000 16000 100.000 5000 ? 4000 4000 20.000 nnurc 4000 4000 35.000 Pnrrr-12 11000 3000 60.000 5000 3500 ? 12000 10000 70.000 13000 7000 59.000
Kaydettm cnm cok sagolDukan birası etkili canım ben sana şunu da tavsiye ederim ben çok faydasını gördüm
Supersin ya masallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?