Yok kuzumm kalmaya çalışıyorumm yanii olur belki zayıflamamla demek istedimHamile misin canıminşallah bebiş tutunur ve sağlıkla kucağına alırsın
kızarım amaaabakalım neler olacak kendimden pek de ümitli değilim
Olur bence canım ben geçen sene 93 kiloyla hamile kalmıştım 23 kilo vermiş halimleYok kuzumm kalmaya çalışıyorumm yanii olur belki zayıflamamla demek istedim
Ben şok kız yetiştin bana
Evett kuzumm gerçektendeOlur bence canım ben geçen sene 93 kiloyla hamile kalmıştım 23 kilo vermiş halimlesonra benim 5. Ayda kaybım oldu tabi ama bambaşka sebeplerle kilo verme çok etkili inşallah olur kuzum
Ben şok kız yetiştin banaOy maşallah Cuma kilonu hayal edemiyorum
ortim naptınn
canım zayıflamanın etkisi olur inşallah hayırlısıyla bebişin olur inşallahEvett kuzumm gerçektendeöylee belki yumurtalar hareketlenir diye de ediyorumm haniii olmasada buay tüplü olcaz allahın ixniylee 5 ay kaybım oldu derken
Insaallahhh canım beniimmcanım zayıflamanın etkisi olur inşallah hayırlısıyla bebişin olur inşallah
İnşallah canım hayırlı güzel haberler alırsın zaten çocuk sahibi olmak ne kadar zor oldu artık hamile kalmak ayrı bir dert kalınca tutunacak mı diye geçen korkulu ilk üç ay acaba bir şey çıkacak mı sağlıklı olacak mı düşünceleri Allah isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvett kuzumm gerçektendeöylee belki yumurtalar hareketlenir diye de ediyorumm haniii olmasada buay tüplü olcaz allahın ixniylee 5 ay kaybım oldu derken
Evettt eski çağındakiler hemen kalırlardı yediğimiz içtiğimizz bile artıkk zararlı evett hamile kalmak ayrı dert kaldınmıda doktora gidip strese girmekte ayrı bi dert ama olsun biz kadınlarr çok güçlüyüzz herşeyin üstesinden bile gelirizz çok geçmiş olsun canım beniimm normal yollamı hamilelik yoksa belli bi tedavilerinmi oluyor kuzum bende 2 aşılamayla ne yazıkki tutmadı iğne desen ilaç desen insanı gerçekten bitiriyor artıkİnşallah canım hayırlı güzel haberler alırsın zaten çocuk sahibi olmak ne kadar zor oldu artık hamile kalmak ayrı bir dert kalınca tutunacak mı diye geçen korkulu ilk üç ay acaba bir şey çıkacak mı sağlıklı olacak mı düşünceleri Allah isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBende de 22 haftalık hamileyken rahim açıldı canım ağrısız sancısız meğer rahim ağzı yetmezliği varmış bir sonraki hamileliğimde serklaj(dikiş) yapılacak ve yata yata yerimden kalkmadan herhalde stresten kendimi yiyip bitireceğim bir hamilelik olacak vaktinde doğsun da gerisi hiç önemli değil tabi
200 çok değil canımBen de tabi artıdayım bu açlıkla en azından sabit gelirim diyordum ama olmadıartı 200 gram yazalım şuraya
Cuma: 67,6
Bugün: 67,8
BerryShake @Fit mutlu anne
Bak gor zayiflamanin çok faydası olacak ,kilo da engel oluyor bazenYok kuzumm kalmaya çalışıyorumm yanii olur belki zayıflamamla demek istedim
Ben daha kendimden bir şey beklemiyorum cumaya sabit gelsem iyiBen şok kız yetiştin banaOy maşallah Cuma kilonu hayal edemiyorum
Daha gitmez diye düşünüyorum ama nasip bu işler belli de olmaz ay bi sevindirik oldım kızortim naptınnbravo ya cumaya verceğin kiloyu düşünemiyorum
Çok geçmiş olsun canım zor günler geçirmişsin , şimdiden stresli geçecek diye düşünme ne zor hamilelikler kolay geçiyor, Allah sana nasip ettiyse bir şekilde olacak onun rahatlığıni düşün ve stres yapmaİnşallah canım hayırlı güzel haberler alırsın zaten çocuk sahibi olmak ne kadar zor oldu artık hamile kalmak ayrı bir dert kalınca tutunacak mı diye geçen korkulu ilk üç ay acaba bir şey çıkacak mı sağlıklı olacak mı düşünceleri Allah isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBende de 22 haftalık hamileyken rahim açıldı canım ağrısız sancısız meğer rahim ağzı yetmezliği varmış bir sonraki hamileliğimde serklaj(dikiş) yapılacak ve yata yata yerimden kalkmadan herhalde stresten kendimi yiyip bitireceğim bir hamilelik olacak vaktinde doğsun da gerisi hiç önemli değil tabi
Evett canım benim teşekkür ederimm inşaallahhh200 çok değil canım
Bak gor zayiflamanin çok faydası olacak ,kilo da engel oluyor bazensağlıkla hamile kalırsın inşallah
Sağ ol canım Benim normal yolla oldu pek beklemedim hamile kalmak için hatta pkos olduğu için bende çok şaşırmıştım kilo vermek işe yaradı diye düşünüyorum neler neler yaşıyoruz ama gerçekten çok güçlüyüz kadınlar olarakEvettt eski çağındakiler hemen kalırlardı yediğimiz içtiğimizz bile artıkk zararlı evett hamile kalmak ayrı dert kaldınmıda doktora gidip strese girmekte ayrı bi dert ama olsun biz kadınlarr çok güçlüyüzz herşeyin üstesinden bile gelirizz çok geçmiş olsun canım beniimm normal yollamı hamilelik yoksa belli bi tedavilerinmi oluyor kuzum bende 2 aşılamayla ne yazıkki tutmadı iğne desen ilaç desen insanı gerçekten bitiriyor artık
Sağ ol canım ya öyle nasip bir yerde olumlu düşünmek lazım inşallah dediğin gibi olurÇok geçmiş olsun canım zor günler geçirmişsin , şimdiden stresli geçecek diye düşünme ne zor hamilelikler kolay geçiyor, Allah sana nasip ettiyse bir şekilde olacak onun rahatlığıni düşün ve stres yapma
Bencede kilo vermektende yarıyorr çünkü sağlıklı beslenmeye çalışıyoruzz yürüyüş yapmaktanda rahme iyi geliyorr bakalım bu ay bi gaza geldim pko bile engel değill daha benim komşum korona olduktan 1 ay içinde hamile kaldı heleki o zaman catlatma iğnesi vurulmuştu doktor demişti büyümemiş çatlamamış diye bazen diyorumm allah ol der ve olur gerçektende komşumun başına öyle geldi yumurtaları bile hiç çatlamadı oda pkoydu arkadaşın kızı ömür boyu allah sağlık versin inşaallahh en önemlisi da oSağ ol canım Benim normal yolla oldu pek beklemedim hamile kalmak için hatta pkos olduğu için bende çok şaşırmıştım kilo vermek işe yaradı diye düşünüyorum neler neler yaşıyoruz ama gerçekten çok güçlüyüz kadınlar olarakOkuldan bir arkadaş tedavi görmüştü uzun süre birkaç kez tüp bebek tedavisi olmuştu artık kız tüm umudunu yitirmek üzereydi son kez deneyeyim dedi şimdi maşallah çok şeker bir kızı var yıpratıcı bir süreç inşallah çok beklemeden güzel haberler alırsın canım ben de yaza kadar bekleyeceğim ondan sonra tekrar düşünmeye başlayacağım
Hareket spor özellikle çok iyi geliyor her gün Leslie yapardım şimdi mesela regl düzenli oluyor normalde 2-3 ayda bir olurdum nasibin önüne geçemiyorsun bazen inşallah bizim de nasibimizde vardırBencede kilo vermektende yarıyorr çünkü sağlıklı beslenmeye çalışıyoruzz yürüyüş yapmaktanda rahme iyi geliyorr bakalım bu ay bi gaza geldim pko bile engel değill daha benim komşum korona olduktan 1 ay içinde hamile kaldı heleki o zaman catlatma iğnesi vurulmuştu doktor demişti büyümemiş çatlamamış diye bazen diyorumm allah ol der ve olur gerçektende komşumun başına öyle geldi yumurtaları bile hiç çatlamadı oda pkoydu arkadaşın kızı ömür boyu allah sağlık versin inşaallahh en önemlisi da okaç yaşındasınız pekii inşaallahh yaza kalmazz hamile kalırsın
Tabiki oyle canimHafif göründü gözüme, aslında çok çözemedim ama fazla değil, dengeli mi az mı onu bilemedim
Güzel menu canım afiyet olsun
Güzel menu canım afiyet olsun
Ay evet ya pidesi çok güzeltam kalori bombası ama
Teşekkür ederim canımgüzel oldu benim sıpa kıza dedim sakın pasta yaptığımızı söyleme supriz dedim, adam kapıyı açar açmaz baba sana supriz pasta yaptik diye bağırdı canım yarin akşam köye gideceğim, bakalım kv ne yapmış ama bu hafta balık yerim geçen hafta 2 gün yedim
Olsun canım zararın neresinden dönersek kardır, yarın ne gelirse gelsin moral bozmak yok,yine yeniden devam
Ah ahh insallah toparliycaz bacim bende ayni durumdaym fazla karbon tukettim haftasonuHellöğğ leydiiiizz
Hafta sonu yedim aburcubur lari sistim buyrun:
Cuma: 72.0
Pazartesi: 73.1
Fark: + 1.1
Neyse artık
Ben adam olmam bacılar .....
Ne yapayım kaldığım yerden devam edecegim
BerryShake Pnrrr-12 Jasminium84
Tbrkler cok iyi cnm
Tamamdir kaptanimBurcu ve hazal almayalım demiş sanıyorum değil mi
5 6 kişi gitti aslında ama zaten fazlaydık biraz daha bekleyelim isterseniz sonra olur ya bizim takımlardan da geri gelen olur yine patlamasın ortalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?