• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

KİLOLAR FİRARDA ADIM TABLOSU
1 - 8 EKİM

��
ÜYE
2
EKİM
3
EKİM
4
EKİM
5
EKİM
6
EKİM
7
EKİM
8
EKİM
HEDEF
ADIM
TOPLAM
ADIM
13257
91.000​
😴
11000
70.000
12267
70.000
😴
😴
7200
10967
50.000
10000
70.000
😴
5000
😴
20.000
4000
35.000
7000
5000
12000
70.000​
13000

Bu hafta Leslieyi eklemiyorum adımlara kızlar spor listesine ekleniyor zaten diye😉😘 Hala hedeflerini vermeyenler var veya ben de gözden kaçırmış olabilirim hedeflerinizi bekliyorum🥰
@Cagrihilal1 @eceboce Fit mutlu anne Fit mutlu anne G Goklerce Jasminium84 Jasminium84 @karabiber01 @Pnrrr-20 @Sonsuz umut @kumsal68

Aaa başladınız mı hedefli adımlara şahanesinizz 🤩

Yaa banada lazım aynı o durumdaym esim haric bakan kimse de yok ne benm tarad ne esimin hepsi uzak cok zor gercktn, kafani dinliyebilmene sevindm cnm tadını cikar. Kac yasinda oglun:)
24 kasımda 5 oluyor canım 💕
Valla zor oluyor hastalık vs olduğu zaman daha bir zor oluyor ama bebeklik dönemini aştı çok şükür okulda başladı zor zamanların çoğu geride kaldı gibi Rabbim tüm sıkıntıda olanlara yardım etsin ❤️ cidden cocuk mu büyüttüm ömür mü tükettim bilemedim😜🤣🤣🤣 Allah yokluğunu hissettirmesin ama pek bir eziyetli büyüdü sıpa 🙃
sümüğü akardı burnundan aldırmazdı geri koy geri koyyy yerde tepinirdi 🤦🏻‍♀️ sümüğü geri koymaya çalışan ben 😭
bu yıla kadar banyo yapmazdı yeni başladı bir anda ne olduysa 🤦🏻‍♀️ ayakları leş gibi siyah kir olurdu uykuda ıslak mendille silerdim içimden derdim çok hareketli ayağı kırılacak ve bu halde doktorlara rezil olacağım leş gibi bacak 🤣🤣🤣sokak çocuğu derim artık falan diyordum 🤭
uyurken saç + tırnak kesmeler flaann yakın zamanda bitti 😐 yeni yeni adam oldu bizimki anlayacağın 🤯🤯🤯

3 Ekim menüm

Kahvaltı:10.00
1yumurta
Kk beyaz peynir
4zeytin
4dilim pastırma
Domates
Salatalık
Avuç içi kadar lavaş

Akşam:15.00
8 çiğ köfte
Bol yeşillik
2bardak ayran

Aksam:19.00
Avuç içi kadar haşlanmış tavuk göğüs
Salata

Su:2 litre
Spor:4000 adım

@Pnrrr-20 hzlsel hzlsel BerryShake BerryShake DeryaOnDiet DeryaOnDiet ezeli rakibim Fit mutlu anne Fit mutlu anne canımın içi Jasminium84 Jasminium84
Afiyet olsun ortim. Cok guzel olmus menun. Cig kofte ilk defa mi denedin yoksa daha once yapmis miydin? Nasil oldu?

Valla zor oluyor hastalık vs olduğu zaman daha bir zor oluyor ama bebeklik dönemini aştı çok şükür okulda başladı zor zamanların çoğu geride kaldı gibi Rabbim tüm sıkıntıda olanlara yardım etsin ❤️ cidden cocuk mu büyüttüm ömür mü tükettim bilemedim😜🤣🤣🤣 Allah yokluğunu hissettirmesin ama pek bir eziyetli büyüdü sıpa 🙃
sümüğü akardı burnundan aldırmazdı geri koy geri koyyy yerde tepinirdi 🤦🏻‍♀️ sümüğü geri koymaya çalışan ben 😭
bu yıla kadar banyo yapmazdı yeni başladı bir anda ne olduysa 🤦🏻‍♀️ ayakları leş gibi siyah kir olurdu uykuda ıslak mendille silerdim içimden derdim çok hareketli ayağı kırılacak ve bu halde doktorlara rezil olacağım leş gibi bacak 🤣🤣🤣sokak çocuğu derim artık falan diyordum 🤭
uyurken saç + tırnak kesmeler flaann yakın zamanda bitti 😐 yeni yeni adam oldu bizimki anlayacağın 🤯🤯🤯
Oyy huysuz sipa, az cektirmemis 😉. Artik anaokuluna alisti ya rahat edersin canjm ☕☕

3 Ekim menüm

Kahvaltı:10.00
1yumurta
Kk beyaz peynir
4zeytin
4dilim pastırma
Domates
Salatalık
Avuç içi kadar lavaş

Akşam:15.00
8 çiğ köfte
Bol yeşillik
2bardak ayran

Aksam:19.00
Avuç içi kadar haşlanmış tavuk göğüs
Salata

Su:2 litre
Spor:4000 adım

@Pnrrr-20 hzlsel hzlsel BerryShake BerryShake DeryaOnDiet DeryaOnDiet ezeli rakibim Fit mutlu anne Fit mutlu anne canımın içi Jasminium84 Jasminium84
Güzel bence canım ama suyunu azıcık daha artırabilirsin mükemmel olur :KK60:

Hellöğğ leydiiiizz
Hafta sonu yedim aburcubur lari sistim buyrun:
Cuma: 72.0
Pazartesi: 73.1
Fark: + 1.1

Neyse artık 🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Ben adam olmam bacılar .....
Ne yapayım kaldığım yerden devam edecegim 😩😩😩😩
BerryShake BerryShake @Pnrrr-20 Jasminium84 Jasminium84
valla sana bişe demeye hakkım yok, moralim bozulmasın motivasyonum kaçmasın diye tartılmadım ben bugün :(

cumaya toparlamalıyız ama ortak, detoks metoks neyse yapalım bak bugünden sonra

Kuzum çok güzel gidiyorsun darisi basima amin.
Evet suyu arttiralim
Ben spor görmüyorum listelerin sonunda acaba ayrica mi paylasiyorsun kuzum?
yok kuzum spor yapmıyorum o yüzden

ayyyhhhh kahkaha attımmm :D :D :D
benim ufaklık da inanılmaz inat bi çocuk ama henüz bu aşamaya geçmedi
aman dilimi ısırayım bugün akşam bana neler yapacağı belli olmaz bücürün :D

bu yıla kadar banyo yapmazdı yeni başladı bir anda ne olduysa 🤦🏻‍♀️ ayakları leş gibi siyah kir olurdu uykuda ıslak mendille silerdim içimden derdim çok hareketli ayağı kırılacak ve bu halde doktorlara rezil olacağım leş gibi bacak 🤣🤣🤣
benim ufaklık da aynı bu modda, banyoya girmezdi ayaklarının altı simsiyah olurdu, babamla annem de bana kızardı ne diye yıkamıyorsun bu çocuğu ayakları leş gibi diye, bi de annem aradan sokardı lafı eee normal kızım çalışna kadınsın evin de temiz durmaz bi de iki çocukla zor diye :D

ahhh bi bilseler o banyo bize ne eziyet olurdu, çığlık çığlığa komşular çocuğa işkence ediyorum zannediyor bile olabilirlerdi

Hellöğğ leydiiiizz

Neyse artık 🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Hafta sonu kaçamağı sonucu normal canım hafta içi dikkat et inşallah cumaya toparlayıp eksiye bile geçersin😘
Kuzum hedef mi yoksa o günkü adim mi
2 ekim 5100 adimdi
3 ekim 8770 adim
Gunluk hedef 8000 adim olsun inşallah tuttururum. Hedef tutturmak konusunda pek başarılı degilim zira....😂
Tamam canım eklerim 😍
Cuma: 72
Bugun: 71.65
350 gram gitmis gayet iyi 🥳🥳
BerryShake BerryShake hzlsel hzlsel @Pnrrr-20 yarimuhendis yarimuhendis
Çok iyi canım tebrikler🤩
Günaydın herkeseeee😍😍yağmur yağmıyor hemen çıkıp yürüyüş yapmalıyım adımlarımı erken saatte tamamlamak beni baya rahatlatıyor💃💃
Kolay gelsin canım sabah yapınca iyi oluyor gerçekten😍
Etiket olmayınca sanırım cesarette edemedim kuzum kusuruma bakma lütfen 💜 benide yazarmısınız kimseyide tanımıyorum hiç burda çok çekindim 🙈 herpazartesi mi tartılıp söyleniliyor
Merhaba canım hoş geldin 😍
Aaa başladınız mı hedefli adımlara şahanesinizz 🤩
Sağ ol kaptancım başladık hedeflere bakalım kimler tutturacak😍
G Goklerce kuzum selam 😘
+200 gr geldim
Cuma 61.4 Pazartesi 61.6 canım
Sabite yakın bebeğim ben de büyük ihtimal böyle bir artı göreceğim🥰😘
Gunaydin kizlar ben 500gr eksideyim @Breeze96
Şahane canım 🤩🤩

Hellöğğ leydiiiizz

Neyse artık 🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Halledersin canım moral bozmak yok ❤️😎
Cuma: 72
Bugun: 71.65
350 gram gitmis gayet iyi 🥳🥳
BerryShake BerryShake hzlsel hzlsel @Pnrrr-20 yarimuhendis yarimuhendis
Çok güzel canım tebrik ederim 😘😍
G Goklerce kuzum selam 😘
+200 gr geldim
Cuma 61.4 Pazartesi 61.6 canım
Bence +200 çok değil cumaya güzel bir ekşi ile geleceksin ❤️😘😍
Ayy gerçekten çok zor olmuş 😳 benim kız da tırnak kestirmiyor uykuda kesiyorum cock zor ya :(
Gunaydin kizlar ben 500gr eksideyim @Breeze96

Hafta sonu kaçamağı sonucu normal canım hafta içi dikkat et inşallah cumaya toparlayıp eksiye bile geçersin😘

Tamam canım eklerim 😍

Çok iyi canım tebrikler🤩

Şahane canım 🤩🤩
Hoşbuldum canım şuan küçük tambuğday ekmegimle kaşarlı tost ettim 4 zeytin yiyorum
500gram vermişim 2 günde 🤭 sanırım ödem vardı benim çok çok çabuk verdim biraz biraz yavaşladım azcıkta haftasonu kaçamak ettum kocişle 🙈

Halledersin canım moral bozmak yok ❤️😎

Bence +200 çok değil cumaya güzel bir ekşi ile geleceksin ❤️😘😍

Ayy gerçekten çok zor olmuş 😳 benim kız da tırnak kestirmiyor uykuda kesiyorum cock zor ya :KK43:

Sagol canim

Tamam canım eklerim 😍

Çok iyi canım tebrikler🤩

Şahane canım 🤩🤩
Sagol canim ins bu sefer incem su 70in altina 🙏

Back