• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

1 - 7 Ekim Cuma Hedef Tablosu
🎯

����
5.TAKIM
ÜYELERİ
SONUÇPAZARTESİ KİLOSUCUMA HEDEFİ
hzlsel hzlsel 67,667,866,9
Calypso95 Calypso95 75,574,8
eliya eliya 79,778,7
@Sonsuz umut68,2567,5
kardelelen321 kardelelen321 91,590
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 74,473,973,5
@Breeze9674,6573,5
Pnrrr-12 Pnrrr-12 74,375,173,3
BerryShake BerryShake 61,461,660,7
eceboce eceboce 7273,171,1
G Goklerce 63,163,862,4
nnurc nnurc 72,071,6571,1
Jasminium84 Jasminium84 65,95tartılmıyordu65
C Cagrihilal1 68,367,7
@karabiber0176,676,0
yarimuhendis yarimuhendis 70,969,5 69,9
@diyetcigeldihanim77,576,5
kumsal68 kumsal68 59,759
Jou Jou 77,2

Jou Jou cnm hoşgeldin 🤗 yabancılık çekmene gerek yok bir süre yazmıştın zaten burda :) cuma için hedef kilon nedir canım?
menülerimizi de kilolar firarda menü sayfasına yazıyoruz gün sonunda ;) içtiğin su ve spor yaptıysan onunla beraber

Hareket spor özellikle çok iyi geliyor her gün Leslie yapardım şimdi mesela regl düzenli oluyor normalde 2-3 ayda bir olurdum nasibin önüne geçemiyorsun bazen inşallah bizim de nasibimizde vardır😍 30 yaşındayım canım altı senelik evliyiz şimdiki aklım olsa evlenir evlenmez yapardım diyorum gezmeden tozmadan ancak 30 yaş sendromuna girince aklımız başımıza geldi🤣 Sen kaç yaşındasın
Heaa kızz bende korundum ama 1 sene tabii o zamanlar aklımda bile değildi belkide olmuştu çoktann 😁 nasip buişler yaa nediyimm 27 yaşındayım bende 🥰

1 - 7 Ekim Cuma Hedef Tablosu
🎯

����
5.TAKIM
ÜYELERİ
SONUÇPAZARTESİ KİLOSUCUMA HEDEFİ
hzlsel hzlsel 67,667,866,9
Calypso95 Calypso95 75,574,8
eliya eliya 79,778,7
@Sonsuz umut68,2567,5
kardelelen321 kardelelen321 91,590
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 74,473,973,5
@Breeze9674,6573,5
Pnrrr-12 Pnrrr-12 74,375,173,3
BerryShake BerryShake 61,461,660,7
eceboce eceboce 7273,171,1
G Goklerce 63,163,862,4
nnurc nnurc 72,071,6571,1
Jasminium84 Jasminium84 65,95tartılmıyordu65
C Cagrihilal1 68,367,7
@karabiber0176,676,0
yarimuhendis yarimuhendis 70,969,569,9
@diyetcigeldihanim77,576,5
kumsal68 kumsal68 59,759
Jou Jou 77,2

Jou Jou cnm hoşgeldin 🤗 yabancılık çekmene gerek yok bir süre yazmıştın zaten burda :) cuma için hedef kilon nedir canım?
menülerimizi de kilolar firarda menü sayfasına yazıyoruz gün sonunda :KK66: içtiğin su ve spor yaptıysan onunla beraber
Evet yazmıştım ama çekindim sonradan gene 😊
Sanırım cuma güne kadar 75.9 olabilirim inşaallahh akşam menümü yazacağım sizleride etiektleyip😊😊

24 kasımda 5 oluyor canım 💕
Valla zor oluyor hastalık vs olduğu zaman daha bir zor oluyor ama bebeklik dönemini aştı çok şükür okulda başladı zor zamanların çoğu geride kaldı gibi Rabbim tüm sıkıntıda olanlara yardım etsin ❤️ cidden cocuk mu büyüttüm ömür mü tükettim bilemedim😜🤣🤣🤣 Allah yokluğunu hissettirmesin ama pek bir eziyetli büyüdü sıpa 🙃
sümüğü akardı burnundan aldırmazdı geri koy geri koyyy yerde tepinirdi 🤦🏻‍♀️ sümüğü geri koymaya çalışan ben 😭
bu yıla kadar banyo yapmazdı yeni başladı bir anda ne olduysa 🤦🏻‍♀️ ayakları leş gibi siyah kir olurdu uykuda ıslak mendille silerdim içimden derdim çok hareketli ayağı kırılacak ve bu halde doktorlara rezil olacağım leş gibi bacak 🤣🤣🤣sokak çocuğu derim artık falan diyordum 🤭
uyurken saç + tırnak kesmeler flaann yakın zamanda bitti 😐 yeni yeni adam oldu bizimki anlayacağın 🤯🤯🤯
Yaaa bunlar 5 yasa kadr surdu mu cnm valla bitmesine sevindm Allah bidaha gostermesin zor anlarnı inșallah. En cok sumuk olayina guldm yaaailahiiii :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: simdi komik geliyor ama o an ne yasadgni biliyorum, Șuanda bizde tam oyleyiz yani herseye bir inatlasma. Bi yatmaya gidiyprz en az 5 kez elinde onu tutcam bnu tutcam kalkiypruz oyuncak ariyoruz. Durmadan ilac icmek istiyor artk bal recel veriyorm. Bide en acayibi 2 haftafr falan elinde yumurta ile geziyor kirilinca agliyor falan :confused: bazen bana kiziyor elimi neden ceneme koymusum diye aglama krizine girebiliyor yani cok zor suanda insallah okadr uzamaz ya ben simdiden kafayi yedm :olamaz:
Ben de tabi artıdayım bu açlıkla en azından sabit gelirim diyordum ama olmadı🤣🤣 artı 200 gram yazalım şuraya🤭
Cuma: 67,6
Bugün: 67,8
BerryShake BerryShake @Fit mutlu anne
Cokdeglmis cnmhalledersn insallah

Șuanda bizde tam oyleyiz yani herseye bir inatlasma. Bi yatmaya gidiyprz en az 5 kez elinde onu tutcam bnu tutcam kalkiypruz oyuncak ariyoruz. Durmadan ilac icmek istiyor artk bal recel veriyorm. Bide en acayibi 2 haftafr falan elinde yumurta ile geziyor kirilinca agliyor falan :confused: bazen bana kiziyor elimi neden ceneme koymusum diye aglama krizine girebiliyor yani cok zor suanda insallah okadr uzamaz ya ben simdiden kafayi yedm :olamaz:
dışarıdan dinleyince nasıl komik geliyor ama yaşayanlardan biri olarak aslında yaşaması çok zor be ya :D

senin de yumurtan olayın efsaneymiş

bizde de bi inat var ki sorma sürekli birşeye kızıp küsüp bağırıp çağırıyor ama çoğu zaman bilmiyorum neye küstüğünü
eşim sorduğunda neye küstü diye aman ne biliyim küserse küssün diyorum :D

bi de dil çıkarıyor küsünce bücür yaa

sabah babasının yanında üstümü değiştiriyorum diye küsüp kendini yerlere atıp ağlamaya başladı :D

Ben daha kendimden bir şey beklemiyorum cumaya sabit gelsem iyi🤣🤣dukan birası işe yarıyor galiba💃

Daha gitmez diye düşünüyorum ama nasip bu işler belli de olmaz ay bi sevindirik oldım kız🤣💃
canım çok iyi gerçekten hatta sen cuma hedefini bile tutturmuşsun şimdiden :) sayende ben de gaza geldim, daha da dikkat edicem

Sağ ol canım ya öyle nasip bir yerde olumlu düşünmek lazım inşallah dediğin gibi olur😍işte bende kendimi kilo vermeye adadım yaşadığım olumsuz olaydan sonra hangi aklı başında insan pazartesi hastaneden çıkıp cuma diyete başlar🙈🤣
İşte güçlü bir kadın anca yapabilir bunu 😎 gerçekten tebrik ederim 😘
Kilo bildirimim:

Cuma: 74.3
Bugun: 75.1
Fark: - 800gr

Bi kurtulamadm 74-75lerden cok bunaldm ya
kardelelen321 kardelelen321
Sabret canım ben de takıldım kaldım gerçekten çok sinir bozucu ama bir şekilde kurtulacağız
Bencede kilo vermektende yarıyorr çünkü sağlıklı beslenmeye çalışıyoruzz yürüyüş yapmaktanda rahme iyi geliyorr bakalım bu ay bi gaza geldim pko bile engel değill daha benim komşum korona olduktan 1 ay içinde hamile kaldı heleki o zaman catlatma iğnesi vurulmuştu doktor demişti büyümemiş çatlamamış diye bazen diyorumm allah ol der ve olur gerçektende komşumun başına öyle geldi yumurtaları bile hiç çatlamadı oda pkoydu arkadaşın kızı ömür boyu allah sağlık versin inşaallahh en önemlisi da o🤲🤲🥰 kaç yaşındasınız pekii inşaallahh yaza kalmazz hamile kalırsın 😍
Evet canım kilo vermek işe yarıyor, nasıl işi gerçekten belli olmuyor ben de sezaryen de öğrendim tuplerimden birinde kist varmış Dr büyüktü de dedi, aslına bakarsan tek tuple hamile kalmak çok zor ama olmuş işte...yeter ki nasip olsun bir şekilde oluyor ❤️🤲
G Goklerce cnm benim menüler öyle 😂
cnm teşekkürler eksi gelicem inşallah 😘 sen de sabit gelmeye bak cnm 😍 haftaya düzenlersin kendini balım
Aslında ilk önce değişik geliyordu ama şimdi diyorum acaba senin gibi yapabilir miyim 🤔 ama ben sıcak yemek yemeden yapamıyorum :( bu hafta güzel geleceğim inanıyorum ❤️ veee dün demiştin ya beyaz et tuket diye akşama balık var 😍😁
Bana bence dukan birası iyi geldi 3 gün içtim bir haftaya tamamlayacağım sonra ara verip tekrar içeceğim💃💃
Ya ben de Dukan birası deneyeceğim bu akşam ❤️

Çok güzel canım tebrik ederim 😍😍
Saol canım ama havaya giremiyorum cunki iki günde b kilo imkansız gibi bişi benim için tartıyı hiç kipirdatmam yerinden normalde bugün emin olmak için evin her kesesinde tartıldım hep aynı sonuç inşallah doğrudur

Evet canım kilo vermek işe yarıyor, nasıl işi gerçekten belli olmuyor ben de sezaryen de öğrendim tuplerimden birinde kist varmış Dr büyüktü de dedi, aslına bakarsan tek tuple hamile kalmak çok zor ama olmuş işte...yeter ki nasip olsun bir şekilde oluyor ❤️🤲
evettt aynennnn allahımmm kurban olduğumm elbetkii isteklerimiz hayallerimiz neyse onu nasip eder zamanla 🤲🤲
kist herzaman olurr kadında regl iken düşer hamileykende baya kist oluşurr zaten birşey değil birşekilde alınıyorr düzeliyor
adet kalmaman bile önemli değill yumurtaların iyi olsun geçen bi programda tüp bebek doktoru demişti önemli olan yumurtaların iyi olması adet olmasanda hamile kalabilirsin demişti dahada kendime geldim sonra

Back