Kilolar Firarda 😎

Günaydın kizlar, malesef biraz fazla artidayim ama cumaya halledeceğim inanıyorum
@hedef54kg canım +700 Gr haftasonu biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu sanırım
Olsun canım cumaya kadar gönderirsin
Yeni başladıysan ilk hafta çok güzel ödem gidiyor sonra tabi yavaşlıyor Kilon, boyun kaç canım

Ohh harikasin canim. Ben de seviyorum erkenden tamamlamayj sonra insan rahat oluyir
Evet bi de ben normalde 10bine tamamlayayım demezdim hiç ne kadae olursa ama şimdi diyetisyen her gün 10bin adım ödevi verdi bir gün bile 10binden az olursa bozuşuruz dedi korkumdan atıyorum

Olsun canım cumaya kadar gönderirsin

Yeni başladıysan ilk hafta çok güzel ödem gidiyor sonra tabi yavaşlıyor Kilon, boyun kaç canım
Yokcanım 2 hafta önce başladım gaza geldim bianda ve dukan birası bana çok işe yaradı 15 gün içtim dün bittii
82 kilodan 77.2 grama düşmüşüm bugün baktım sabah açkarna birazdan yürüyüşe çıkacağım adım resminide atabiliyormuyuz boyum 160

Gunaydinnn kızlar, gece adet olmusum aslında 1 hafta sonra bekliyordum șașırdım. Birazdan tartilcam bakalm nekadr artiyimm

Evet bi de ben normalde 10bine tamamlayayım demezdim hiç ne kadae olursa ama şimdi diyetisyen her gün 10bin adım ödevi verdi bir gün bile 10binden az olursa bozuşuruz dedi korkumdan atıyorum
İyi yapıyorsun canım ben de öyleyim bu ara 9bin oluyor ama yok illa 10bini göreceğim
Çok iyi canım ben de seviyorum dukan birasını güzel ödem attırıyor inşallah hedef kilona en kısa zamanda ulaşırsın canım menü sayfamıza menünü yazarken yaptığın sporu ve adımı da yazıyorsun ve resmî de oraya ekliyorsun yine haftalık adım ve spor hedefin varsa söyle canım ekleyelim onları da listeye ben adım listesini tutuyorum Pnrrr-12 de spor listesini tutuyor menülerine bizleri de etiketleyebilirsin
Ay inşallah eve çıkıp tartılayım hemen ama yolum var biraz
Tartılınca haber ver ama

piki

Tamam tamam vereceğim bu hafta sürpriz yok

bakalım neler olacak kendimden pek de ümitli değilim

Tamamm canımm akşama kadar ne yaptığıysam aksam yazarım inşaallahh doğru yaparım teşekkür ederiimmm inşaallah ulaşırımm tek tesellimm bebek belki zayıflarken tutunur igneler ilaçlardan dolayı şiştim hep demekki ödemmiş okadar yemiyorum nasıl alıyorum demiştim ama bukadar çabuk gidince demekki ödemden kaynaklı şiştim dedim hep cok zor günler geçirdim

hay ağzın bal yesin
ay inşallah telafi edebilirim

Hamile misin canım inşallah bebiş tutunur ve sağlıkla kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…