Olsun canım cumaya kadar gönderirsinGünaydın kizlar, malesef biraz fazla artidayim ama cumaya halledeceğim inanıyorum
@hedef54kg canım +700 Grhaftasonu biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu sanırım
Yeni başladıysan ilk hafta çok güzel ödem gidiyor sonra tabi yavaşlıyorHoşbuldum canım şuan küçük tambuğday ekmegimle kaşarlı tost ettim 4 zeytin yiyorum
500gram vermişim 2 gündesanırım ödem vardı benim çok çok çabuk verdim biraz biraz yavaşladım azcıkta haftasonu kaçamak ettum kocişle
Ohh harikasin canim. Ben de seviyorum erkenden tamamlamayj sonra insan rahat oluyirGünaydın herkeseeeeyağmur yağmıyor hemen çıkıp yürüyüş yapmalıyım adımlarımı erken saatte tamamlamak beni baya rahatlatıyor
Ters köşe olursan şaşırma canım ama sen hafta sonunu güzel geçirdin bence yine iyi bir rakam görürsünE iyiymişben de bu açlığa iyi bi eksi görürüm diyorum ama ters köşe olacak gibiyim
Evet bi de ben normalde 10bine tamamlayayım demezdim hiç ne kadae olursa ama şimdi diyetisyen her gün 10bin adım ödevi verdi bir gün bile 10binden az olursa bozuşuruz dedi korkumdan atıyorumOhh harikasin canim. Ben de seviyorum erkenden tamamlamayj sonra insan rahat oluyir
Yokcanım 2 hafta önce başladım gaza geldim bianda ve dukan birası bana çok işe yaradı 15 gün içtim dün bittiiOlsun canım cumaya kadar gönderirsin
Yeni başladıysan ilk hafta çok güzel ödem gidiyor sonra tabi yavaşlıyorKilon, boyun kaç canım
Ay inşallah eve çıkıp tartılayım hemen ama yolum var birazTers köşe olursan şaşırma canım ama sen hafta sonunu güzel geçirdin bence yine iyi bir rakam görürsün
ortim eve gidince hemen at merak ettim ama bence kesin eksi gelecek :) :)E iyiymişben de bu açlığa iyi bi eksi görürüm diyorum ama ters köşe olacak gibiyim
Ay eve gidebilirsem inşallah atacağımortim eve gidince hemen at merak ettim ama bence kesin eksi gelecek :) :)
İyi yapıyorsun canım ben de öyleyim bu ara 9bin oluyor ama yok illa 10bini göreceğimEvet bi de ben normalde 10bine tamamlayayım demezdim hiç ne kadae olursa ama şimdi diyetisyen her gün 10bin adım ödevi verdi bir gün bile 10binden az olursa bozuşuruz dedi korkumdan atıyorum
Çok iyi canım ben de seviyorum dukan birasını güzel ödem attırıyor inşallah hedef kilona en kısa zamanda ulaşırsın canımYokcanım 2 hafta önce başladım gaza geldim bianda ve dukan birası bana çok işe yaradı 15 gün içtim dün bittii
82 kilodan 77.2 grama düşmüşüm bugün baktım sabah açkarna birazdan yürüyüşe çıkacağımadım resminide atabiliyormuyuz boyum 160
Tartılınca haber ver amaAy inşallah eve çıkıp tartılayım hemen ama yolum var biraz
Belki eksi geleceksin evrene olumlu mesajlar iletelimGunaydinnn kızlar, gece adet olmusum aslında 1 hafta sonra bekliyordum șașırdım. Birazdan tartilcam bakalm nekadr artiyimm
pikiHalledersin canım moral bozmak yok
Çok güzel canım tebrik ederim
Bence +200 çok değil cumaya güzel bir ekşi ile geleceksin
Ayy gerçekten çok zor olmuşbenim kız da tırnak kestirmiyor uykuda kesiyorum cock zor ya
Çok güzel canım tebrik ederim
Tamam tamam vereceğim bu hafta sürpriz yokİyi yapıyorsun canım ben de öyleyim bu ara 9bin oluyor ama yok illa 10bini göreceğim
Çok iyi canım ben de seviyorum dukan birasını güzel ödem attırıyor inşallah hedef kilona en kısa zamanda ulaşırsın canımmenü sayfamıza menünü yazarken yaptığın sporu ve adımı da yazıyorsun ve resmî de oraya ekliyorsun yine haftalık adım ve spor hedefin varsa söyle canım ekleyelim onları da listeye ben adım listesini tutuyorum Pnrrr-12 de spor listesini tutuyor menülerine bizleri de etiketleyebilirsin
Tartılınca haber ver ama
bakalım neler olacak kendimden pek de ümitli değilimGüzel bence canım ama suyunu azıcık daha artırabilirsin mükemmel olur
valla sana bişe demeye hakkım yok, moralim bozulmasın motivasyonum kaçmasın diye tartılmadım ben bugün
cumaya toparlamalıyız ama ortak, detoks metoks neyse yapalım bak bugünden sonra
yok kuzum spor yapmıyorum o yüzden
ayyyhhhh kahkaha attımmm
benim ufaklık da inanılmaz inat bi çocuk ama henüz bu aşamaya geçmedi
aman dilimi ısırayım bugün akşam bana neler yapacağı belli olmaz bücürün
benim ufaklık da aynı bu modda, banyoya girmezdi ayaklarının altı simsiyah olurdu, babamla annem de bana kızardı ne diye yıkamıyorsun bu çocuğu ayakları leş gibi diye, bi de annem aradan sokardı lafı eee normal kızım çalışna kadınsın evin de temiz durmaz bi de iki çocukla zor diye
ahhh bi bilseler o banyo bize ne eziyet olurdu, çığlık çığlığa komşular çocuğa işkence ediyorum zannediyor bile olabilirlerdi
afferim kızzz maşallah maiallahGunaydin kizlar ben 500gr eksideyim @Breeze96
Tamamm canımm akşama kadar ne yaptığıysam aksam yazarım inşaallahh doğru yaparımİyi yapıyorsun canım ben de öyleyim bu ara 9bin oluyor ama yok illa 10bini göreceğim
Çok iyi canım ben de seviyorum dukan birasını güzel ödem attırıyor inşallah hedef kilona en kısa zamanda ulaşırsın canımmenü sayfamıza menünü yazarken yaptığın sporu ve adımı da yazıyorsun ve resmî de oraya ekliyorsun yine haftalık adım ve spor hedefin varsa söyle canım ekleyelim onları da listeye ben adım listesini tutuyorum Pnrrr-12 de spor listesini tutuyor menülerine bizleri de etiketleyebilirsin
Tartılınca haber ver ama
hay ağzın bal yesinHafta sonu kaçamağı sonucu normal canım hafta içi dikkat et inşallah cumaya toparlayıp eksiye bile geçersin
Tamam canım eklerim
Çok iyi canım tebrikler
Kolay gelsin canım sabah yapınca iyi oluyor gerçekten
Merhaba canım hoş geldin
Sağ ol kaptancım başladık hedeflere bakalım kimler tutturacak
Sabite yakın bebeğim ben de büyük ihtimal böyle bir artı göreceğim
Şahane canım
Hamile misin canımTamamm canımm akşama kadar ne yaptığıysam aksam yazarım inşaallahh doğru yaparımteşekkür ederiimmm inşaallah ulaşırımm tek tesellimm bebek belki zayıflarken tutunur igneler ilaçlardan dolayı şiştim hep demekki ödemmiş okadar yemiyorum nasıl alıyorum demiştim ama bukadar çabuk gidince demekki ödemden kaynaklı şiştim dedim hep cok zor günler geçirdim
Edersin edersin ben de geçen hafta kötü başlamıştım ama eksiye geçtim cuma günü bu hafta da cuma çıldırışı yaşadım yine haftaya yapmayacağım ama hep geriye atıyor benihay ağzın bal yesin
ay inşallah telafi edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?