• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Günaydın kizlar, malesef biraz fazla artidayim ama cumaya halledeceğim inanıyorum ❤️
@hedef54kg canım +700 Gr :KK43: haftasonu biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu sanırım
Olsun canım cumaya kadar gönderirsin 🥰
Hoşbuldum canım şuan küçük tambuğday ekmegimle kaşarlı tost ettim 4 zeytin yiyorum
500gram vermişim 2 günde 🤭 sanırım ödem vardı benim çok çok çabuk verdim biraz biraz yavaşladım azcıkta haftasonu kaçamak ettum kocişle 🙈
Yeni başladıysan ilk hafta çok güzel ödem gidiyor sonra tabi yavaşlıyor😘 Kilon, boyun kaç canım 🥰

Ohh harikasin canim. Ben de seviyorum erkenden tamamlamayj sonra insan rahat oluyir 👍
Evet bi de ben normalde 10bine tamamlayayım demezdim hiç ne kadae olursa ama şimdi diyetisyen her gün 10bin adım ödevi verdi bir gün bile 10binden az olursa bozuşuruz dedi korkumdan atıyorum🤣🤣

Olsun canım cumaya kadar gönderirsin 🥰

Yeni başladıysan ilk hafta çok güzel ödem gidiyor sonra tabi yavaşlıyor😘 Kilon, boyun kaç canım 🥰
Yokcanım 2 hafta önce başladım gaza geldim bianda ve dukan birası bana çok işe yaradı 15 gün içtim dün bittii
82 kilodan 77.2 grama düşmüşüm bugün baktım sabah açkarna birazdan yürüyüşe çıkacağım🤭 adım resminide atabiliyormuyuz boyum 160

Gunaydinnn kızlar, gece adet olmusum aslında 1 hafta sonra bekliyordum șașırdım. Birazdan tartilcam bakalm nekadr artiyimm

Evet bi de ben normalde 10bine tamamlayayım demezdim hiç ne kadae olursa ama şimdi diyetisyen her gün 10bin adım ödevi verdi bir gün bile 10binden az olursa bozuşuruz dedi korkumdan atıyorum🤣🤣
İyi yapıyorsun canım ben de öyleyim bu ara 9bin oluyor ama yok illa 10bini göreceğim🤣
Yokcanım 2 hafta önce başladım gaza geldim bianda ve dukan birası bana çok işe yaradı 15 gün içtim dün bittii
82 kilodan 77.2 grama düşmüşüm bugün baktım sabah açkarna birazdan yürüyüşe çıkacağım🤭 adım resminide atabiliyormuyuz boyum 160
Çok iyi canım ben de seviyorum dukan birasını güzel ödem attırıyor inşallah hedef kilona en kısa zamanda ulaşırsın canım😍 menü sayfamıza menünü yazarken yaptığın sporu ve adımı da yazıyorsun ve resmî de oraya ekliyorsun yine haftalık adım ve spor hedefin varsa söyle canım ekleyelim onları da listeye ben adım listesini tutuyorum Pnrrr-12 Pnrrr-12 de spor listesini tutuyor menülerine bizleri de etiketleyebilirsin🥰😘
Ay inşallah eve çıkıp tartılayım hemen ama yolum var biraz🤣
Tartılınca haber ver ama🤭🤭

Halledersin canım moral bozmak yok ❤️😎

Çok güzel canım tebrik ederim 😘😍

Bence +200 çok değil cumaya güzel bir ekşi ile geleceksin ❤️😘😍

Ayy gerçekten çok zor olmuş 😳 benim kız da tırnak kestirmiyor uykuda kesiyorum cock zor ya :KK43:

Çok güzel canım tebrik ederim 😘😍
piki :KK200:

İyi yapıyorsun canım ben de öyleyim bu ara 9bin oluyor ama yok illa 10bini göreceğim🤣

Çok iyi canım ben de seviyorum dukan birasını güzel ödem attırıyor inşallah hedef kilona en kısa zamanda ulaşırsın canım😍 menü sayfamıza menünü yazarken yaptığın sporu ve adımı da yazıyorsun ve resmî de oraya ekliyorsun yine haftalık adım ve spor hedefin varsa söyle canım ekleyelim onları da listeye ben adım listesini tutuyorum Pnrrr-12 Pnrrr-12 de spor listesini tutuyor menülerine bizleri de etiketleyebilirsin🥰😘

Tamam tamam vereceğim bu hafta sürpriz yok🤣🤗

Güzel bence canım ama suyunu azıcık daha artırabilirsin mükemmel olur :KK60:

valla sana bişe demeye hakkım yok, moralim bozulmasın motivasyonum kaçmasın diye tartılmadım ben bugün :KK43:

cumaya toparlamalıyız ama ortak, detoks metoks neyse yapalım bak bugünden sonra

yok kuzum spor yapmıyorum o yüzden

ayyyhhhh kahkaha attımmm :KK70: :KK70: :KK70:
benim ufaklık da inanılmaz inat bi çocuk ama henüz bu aşamaya geçmedi
aman dilimi ısırayım bugün akşam bana neler yapacağı belli olmaz bücürün :KK70:

benim ufaklık da aynı bu modda, banyoya girmezdi ayaklarının altı simsiyah olurdu, babamla annem de bana kızardı ne diye yıkamıyorsun bu çocuğu ayakları leş gibi diye, bi de annem aradan sokardı lafı eee normal kızım çalışna kadınsın evin de temiz durmaz bi de iki çocukla zor diye :KK70:

ahhh bi bilseler o banyo bize ne eziyet olurdu, çığlık çığlığa komşular çocuğa işkence ediyorum zannediyor bile olabilirlerdi
bakalım neler olacak kendimden pek de ümitli değilim

Tamamm canımm akşama kadar ne yaptığıysam aksam yazarım inşaallahh doğru yaparım 🤭 teşekkür ederiimmm🥰 inşaallah ulaşırımm tek tesellimm bebek belki zayıflarken tutunur igneler ilaçlardan dolayı şiştim hep demekki ödemmiş okadar yemiyorum nasıl alıyorum demiştim ama bukadar çabuk gidince demekki ödemden kaynaklı şiştim dedim hep cok zor günler geçirdim

Hafta sonu kaçamağı sonucu normal canım hafta içi dikkat et inşallah cumaya toparlayıp eksiye bile geçersin😘

Tamam canım eklerim 😍

Çok iyi canım tebrikler🤩

Kolay gelsin canım sabah yapınca iyi oluyor gerçekten😍

Merhaba canım hoş geldin 😍

Sağ ol kaptancım başladık hedeflere bakalım kimler tutturacak😍

Sabite yakın bebeğim ben de büyük ihtimal böyle bir artı göreceğim🥰😘

Şahane canım 🤩🤩
hay ağzın bal yesin
ay inşallah telafi edebilirim :KK51:

Tamamm canımm akşama kadar ne yaptığıysam aksam yazarım inşaallahh doğru yaparım 🤭 teşekkür ederiimmm🥰 inşaallah ulaşırımm tek tesellimm bebek belki zayıflarken tutunur igneler ilaçlardan dolayı şiştim hep demekki ödemmiş okadar yemiyorum nasıl alıyorum demiştim ama bukadar çabuk gidince demekki ödemden kaynaklı şiştim dedim hep cok zor günler geçirdim
Hamile misin canım😍 inşallah bebiş tutunur ve sağlıkla kucağına alırsın🥰😘

Back