- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Insallah canim. Goreyim artik su 69uDeryaOnDiet sağol canım inşallah senin eksin süper bence 1 kilo olur o bak iyi ki devam ettin bu diyetisyenle cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim. Goreyim artik su 69uDeryaOnDiet sağol canım inşallah senin eksin süper bence 1 kilo olur o bak iyi ki devam ettin bu diyetisyenle cnm
Sagol canimafferim kızzz maşallah maiallah
bendee öyle derimm nede olsa 5bin attım yeter ama o hırs öyle birşeykiiii ne ara 10 bin attım diyorummEvet bi de ben normalde 10bine tamamlayayım demezdim hiç ne kadae olursa ama şimdi diyetisyen her gün 10bin adım ödevi verdi bir gün bile 10binden az olursa bozuşuruz dedi korkumdan atıyorum
Canım bir müddet kaçamaklı beslenme bence insanı yoruyor bir al bir ver aynı kiloda kalmakKilo bildirimim:
Cuma: 74.3
Bugun: 75.1
Fark: - 800gr
Bi kurtulamadm 74-75lerden cok bunaldm ya
@kardelelen321
Pek umudum yok canım bana 700 gr yeterhzlsel cnm artılarımız aynı inşallah eksilerimiz de aynı ve en az 1 kilo olur cumadan
Sen daha küçükmüşsün ya ben kendime bile yaşım daha genç diyorumHeaa kızz bende korundum ama 1 sene tabii o zamanlar aklımda bile değildi belkide olmuştu çoktann nasip buişler yaa nediyimm 27 yaşındayım bende
İnşallah kuzumYaaa bunlar 5 yasa kadr surdu mu cnm valla bitmesine sevindm Allah bidaha gostermesin zor anlarnı inșallah. En cok sumuk olayina guldm yaaailahiiii simdi komik geliyor ama o an ne yasadgni biliyorum, Șuanda bizde tam oyleyiz yani herseye bir inatlasma. Bi yatmaya gidiyprz en az 5 kez elinde onu tutcam bnu tutcam kalkiypruz oyuncak ariyoruz. Durmadan ilac icmek istiyor artk bal recel veriyorm. Bide en acayibi 2 haftafr falan elinde yumurta ile geziyor kirilinca agliyor falan bazen bana kiziyor elimi neden ceneme koymusum diye aglama krizine girebiliyor yani cok zor suanda insallah okadr uzamaz ya ben simdiden kafayi yedm
Cokdeglmis cnmhalledersn insallah
Çok iyiSlm kizlar bugün on kere tartıldım acaba tartıda bı yanlislikmi var bozuluyomu diye cumaya göre -1 kilo geldim 58,700
Hiicc beklemiyordum eğer tartı beni yaniltmiyorsa
Sağ ol canımİşte güçlü bir kadın anca yapabilir bunu gerçekten tebrik ederim
Sabret canım ben de takıldım kaldım gerçekten çok sinir bozucu ama bir şekilde kurtulacağız
Evet canım kilo vermek işe yarıyor, nasıl işi gerçekten belli olmuyor ben de sezaryen de öğrendim tuplerimden birinde kist varmış Dr büyüktü de dedi, aslına bakarsan tek tuple hamile kalmak çok zor ama olmuş işte...yeter ki nasip olsun bir şekilde oluyor
Aslında ilk önce değişik geliyordu ama şimdi diyorum acaba senin gibi yapabilir miyim ama ben sıcak yemek yemeden yapamıyorum bu hafta güzel geleceğim inanıyorum veee dün demiştin ya beyaz et tuket diye akşama balık var
Ya ben de Dukan birası deneyeceğim bu akşam
Gençsin tabii kızzzzz taştaşşş daha neolsunnCanım bir müddet kaçamaklı beslenme bence insanı yoruyor bir al bir ver aynı kiloda kalmak
Pek umudum yok canım bana 700 gr yeter
Sen daha küçükmüşsün ya ben kendime bile yaşım daha genç diyorum
İnşallah kuzum
Çok iyi
Sağ ol canım
eveet olalım ben de 69.9 u görsem ne güzel olur yaaaaHadi hadi güzel sonuçlar bekliyor bizi biz 1.olalım
ben de çok istiyorum yaInsallah canim. Goreyim artik su 69u
Olsun belli olmaz canım, inşallah kalıcıdırSaol canım ama havaya giremiyorum cunki iki günde b kilo imkansız gibi bişi benim için tartıyı hiç kipirdatmam yerinden normalde bugün emin olmak için evin her kesesinde tartıldım hep aynı sonuç inşallah doğrudur
Doğrudur canım , benim her zaman adet dongulerim falan problemidir bekarliktan beri, hatta tip olarak pko der drlar ama USG normal çıkar..inan hiç düzene sokamadim regli çocuktan sonra düzene girdi, hipotiroidi var o çok fazla etkiliyor aslında, nodüllerin falan varevettt aynennnn allahımmm kurban olduğumm elbetkii isteklerimiz hayallerimiz neyse onu nasip eder zamanla
kist herzaman olurr kadında regl iken düşer hamileykende baya kist oluşurr zaten birşey değil birşekilde alınıyorr düzeliyor
adet kalmaman bile önemli değill yumurtaların iyi olsun geçen bi programda tüp bebek doktoru demişti önemli olan yumurtaların iyi olması adet olmasanda hamile kalabilirsin demişti dahada kendime geldim sonra
Cnm her gün sıcak yemek şart değil benceAslında ilk önce değişik geliyordu ama şimdi diyorum acaba senin gibi yapabilir miyim ama ben sıcak yemek yemeden yapamıyorum bu hafta güzel geleceğim inanıyorum veee dün demiştin ya beyaz et tuket diye akşama balık var
Az kaldııInsallah canim. Goreyim artik su 69u
Neden bugün kötü mü başladı cnmPek umudum yok canım bana 700 gr yeter
Dene dene bende işe yaradıYa ben de Dukan birası deneyeceğim bu akşam
Aynen öyle ya hırslanıyor insanbendee öyle derimm nede olsa 5bin attım yeter ama o hırs öyle birşeykiiii ne ara 10 bin attım diyorumm
Sen de dukan birası yap canımeveet olalım ben de 69.9 u görsem ne güzel olur yaaaa
70lerde takıldım gibi bi ileri bi geri
Doğrudurr yaaa gerçekten allahımm hepimizi farklı şekilde dengeliyorrOlsun belli olmaz canım, inşallah kalıcıdır
Doğrudur canım , benim her zaman adet dongulerim falan problemidir bekarliktan beri, hatta tip olarak pko der drlar ama USG normal çıkar..inan hiç düzene sokamadim regli çocuktan sonra düzene girdi, hipotiroidi var o çok fazla etkiliyor aslında, nodüllerin falan var
Afyt olsn ortim bende guzel menun
Aksam kotu bitmis cnm ama regl etkisidir bende oyleym bu ara hic doymuyorm ve regl oldm duzelck insallah tut kendini meyve yee3 Ekim Pazar
08.30
1 sucuklu kaşarlı tost
1 haşlanmış yumurta
13.00
1 şeftali
14.00 (bu saatten sonra cozuttum )
1 kase yoğurt çorbası
1 haşlanmış patates
1 kase şalgamlı kuskus salatası
15.15
2 parça balık
1 kase roka salatası
17.00
1 kase antep fıstığı
3 mandalina
1 armut
veeee bomba burada
18.30
3 dilim tost ekmeğine nutella
oyyyy oyyyyy rregli sıkıntım başladı sanırsamm, deli gibi iştahım açık, aç değilim ama yemek istiyorum sürekli
@eceboce @Breeze96
Hosgeldin canim aramizaTamamm canımm akşama kadar ne yaptığıysam aksam yazarım inşaallahh doğru yaparım teşekkür ederiimmm inşaallah ulaşırımm tek tesellimm bebek belki zayıflarken tutunur igneler ilaçlardan dolayı şiştim hep demekki ödemmiş okadar yemiyorum nasıl alıyorum demiştim ama bukadar çabuk gidince demekki ödemden kaynaklı şiştim dedim hep cok zor günler geçirdim
Tbrklerrr supersinnn ya
Yaa cok fenalar gercekten sebebe bak anlatirken komik oluyorda o an gercekten eziyet yadışarıdan dinleyince nasıl komik geliyor ama yaşayanlardan biri olarak aslında yaşaması çok zor be ya
senin de yumurtan olayın efsaneymiş
bizde de bi inat var ki sorma sürekli birşeye kızıp küsüp bağırıp çağırıyor ama çoğu zaman bilmiyorum neye küstüğünü
eşim sorduğunda neye küstü diye aman ne biliyim küserse küssün diyorum
bi de dil çıkarıyor küsünce bücür yaa
sabah babasının yanında üstümü değiştiriyorum diye küsüp kendini yerlere atıp ağlamaya başladı
Bazen birden gidebiliyor cnm bence dogrudur tbrklerSlm kizlar bugün on kere tartıldım acaba tartıda bı yanlislikmi var bozuluyomu diye cumaya göre -1 kilo geldim 58,700
Hiicc beklemiyordum eğer tartı beni yaniltmiyorsa
Insallah canimmİşte güçlü bir kadın anca yapabilir bunu gerçekten tebrik ederim
Sabret canım ben de takıldım kaldım gerçekten çok sinir bozucu ama bir şekilde kurtulacağız
Evet canım kilo vermek işe yarıyor, nasıl işi gerçekten belli olmuyor ben de sezaryen de öğrendim tuplerimden birinde kist varmış Dr büyüktü de dedi, aslına bakarsan tek tuple hamile kalmak çok zor ama olmuş işte...yeter ki nasip olsun bir şekilde oluyor
Aslında ilk önce değişik geliyordu ama şimdi diyorum acaba senin gibi yapabilir miyim ama ben sıcak yemek yemeden yapamıyorum bu hafta güzel geleceğim inanıyorum veee dün demiştin ya beyaz et tuket diye akşama balık var
Ya ben de Dukan birası deneyeceğim bu akşam
Evet haklisin cnm cuma bi basliyorm sonu gelmiyor her hafta ayniCanım bir müddet kaçamaklı beslenme bence insanı yoruyor bir al bir ver aynı kiloda kalmak
Pek umudum yok canım bana 700 gr yeter
Sen daha küçükmüşsün ya ben kendime bile yaşım daha genç diyorum
İnşallah kuzum
Çok iyi
Sağ ol canım
Hoşbuldumm canımmAfyt olsn ortim bende guzel menun
Aksam kotu bitmis cnm ama regl etkisidir bende oyleym bu ara hic doymuyorm ve regl oldm duzelck insallah tut kendini meyve yee
Hosgeldin canim aramiza
Tbrklerrr supersinnn ya
Yaa cok fenalar gercekten sebebe bak anlatirken komik oluyorda o an gercekten eziyet ya
bizde bugun kakaolu sut dun rafadan tayfa varms uzerinde bugun yok diye delirdi agla agla birazda uykusu var dalamadi gene delirtti butun enerjimi somurdu cok yoruldm artk :/
Bazen birden gidebiliyor cnm bence dogrudur tbrkler
Insallah canimm
Evet haklisin cnm cuma bi basliyorm sonu gelmiyor her hafta ayni
bi deniyim canım, dukan birası soda yeşil çay ve limonla oluyor dimi?Dene dene bende işe yaradı
Aynen öyle ya hırslanıyor insan
Sen de dukan birası yap canım
Evet canım kaynamış su koyuyorsun soğuyunca veya ılık ılık içiyorsunbi deniyim canım, dukan birası soda yeşil çay ve limonla oluyor dimi?
tamam canım eve gidince yapayım hemen, akşam içerimEvet canım kaynamış su koyuyorsun soğuyunca veya ılık ılık içiyorsun
Haftalık hedef mi veriyoruz günlük mu canım ben kaçırmışımKİLOLAR FİRARDA ADIM TABLOSU��
1 - 8 EKİM
ÜYE 2
EKİM 3
EKİM 4
EKİM 5
EKİM 6
EKİM 7
EKİM 8
EKİM HEDEF
ADIM TOPLAM
ADIM 13257 91.000 11000 70.000 12267 70.000 7200 10967 50.000 hzlsel 10000 70.000 5000 20.000 nnurc 4000 35.000 Pnrrr-12 7000 5000 12000 70.000 13000
Bu hafta Leslieyi eklemiyorum adımlara kızlar spor listesine ekleniyor zaten diye Hala hedeflerini vermeyenler var veya ben de gözden kaçırmış olabilirim hedeflerinizi bekliyorum
@Cagrihilal1 @eceboce Fit mutlu anne G Goklerce @Jasminium84 @karabiber01 Pnrrr-12 @Sonsuz umut @kumsal68
Yeni görmüş olsam da tabiPazar kahvaltısını eritme vakti canlar gideyim 3 mil Leslie yapayım
Fit mutlu anne ortim bugün misafirlerin var tatlı yemek yok ona göre
Tam pazar menüsü Afiyet olsun canım3 Ekim
Sabah
Türk kahvesi
Kahvaltı(13.30)
Yarım simit, 1 dilim börek, domates, salatalık, peynir, 2 çatal krem peynir, kiraz saplı çay, 2 haşlanmış yumurta
Akşam(17.00)
Izgara et, salata, 2 yk yoğurt
2 LT su, 1 LT yeşil çay
Sporumu bitirince paylaşacağım
Pnrrr-12 Fit mutlu anne
Kurabiye dışında güzel canım afiyet olsunMenum:
11:15 limonlu su
12:00 yarm dilm ekmek, 2yumrta ile. Omlett, 2 hindifume, 1kk peynir
15:00 4 nugget az yagda pisirdm
16:00 3 kurabiye :/ bugun olmadı biliyorum
18:00 1 kabak ile kiyma soslu karniyarik gibi firinda, 3ks pilav, cacık, biraz Salata
20:30 zencefilli limon cayı (icerim)
Oglan biturlu uyumadi az once uyudu esimde oturma odasinda uyudu kaldı sporum kaldı bugun malesef
3.000 Adım = 30p
2.5lt Su
@kardelelen321
Afiyet olsun canım pastayı görmedim l03.10.2021
11.30
2 yumurta ile kıymalı yumurta, 1 dilim peynir,5 zeytin,2 dilim ekmek, 1 Tk tereyağı ve reçel
15.00 1 elma, yarım muz
17.30 yarım kıymalı pide, 1 bardak ayran
19.00 küçük dilim pasta
Şu:2 lt
Afiyet olsun canım güzel menü3 ekim pazar
10.45 : yarım peynirli pide
15.00 : 1 kupa sütlü nescafe,15fındık,1 elma
18.00 : 1 kepçe çorba,2yk lahana,3yk yoğurt
Su : 2.3lt 700ml dukan birası
Spor : 40dk cardio = 200p , 10000adım = 100p , 500 tane ip = 100p totalde = 400p
hzlsel BerryShake nnurc
Afiyet olsun canım güzel menü03/10/21
Sabah 9h00
Üç yemek kaşığı kuymak 1 dilim ekmek
Ara 16:00 1cay bardağı leblebi , türk kahvesi
Akşam 18:00 iki tane çiğköfte 1 SK fırında patates
1;5 litre su
7 bin adım @Sonsuz umut
Afiyet olsun canım güzel menü bence3 Ekim Menüm
sabah 2 espresso top, 50 ml yağlı sütle granül kahve
öğlen 1 kalım dilim tahıl taneli ekşi maya ekmek, birer parça simit ve açma,1 dilim beyaz peynir, 1 üçgen peynir 3 zeytin salatalık iceberg havuç,limonlu yeşil çay
ara 1 küçük muz,1 küçük elma,telvesiyle türk kahvesi
akşam 3 dilim çavdar ekmeği,sonra limonlu yeşil çay
2 lt su 8143 adım
G Goklerce BerryShake Pnrrr-12 @diyetcigeldihanim
Afiyet olsun canım güzel menü3 ekim pazar
11:00 latte
15:00 1 yumurta, 4 dilim sucuk, 1 dilim peynir, domates, salatalik, 1 dilim ekmek
18:00 3 kasik tavuk sote, 2 kasik yogurt
Su: 2.5 litre
Spor: dunden 15 dk leslie, bugun de 15 dk leslie toplam 45 puan
hzlsel BerryShake Pnrrr-12 yarimuhendis
Afiyet olsun canım güzel menüSabah klasik kahvaltı
Öğlen 1 kase Rus salatası
20.30
1 parça tavuk ızgara - salata
1,5 litre su -3500 adım
@kumsal68
Süper menü canım afiyet olsun3 Ekim menüm
Kahvaltı:10.00
1yumurta
Kk beyaz peynir
4zeytin
4dilim pastırma
Domates
Salatalık
Avuç içi kadar lavaş
Akşam:15.00
8 çiğ köfte
Bol yeşillik
2bardak ayran
Aksam:19.00
Avuç içi kadar haşlanmış tavuk göğüs
Salata
Su:2 litre
Spor:4000 adım
Pnrrr-12 hzlsel BerryShake DeryaOnDiet ezeli rakibim Fit mutlu anne canımın içi @Jasminium84
Çok değil ortim halledersinBen de tabi artıdayım bu açlıkla en azından sabit gelirim diyordum ama olmadı artı 200 gram yazalım şuraya
Cuma: 67,6
Bugün: 67,8
BerryShake Fit mutlu anne
Yok canım güzel başladı aslında ama bugün dünden sadece 200 gram eksiyim ve saat 5ten sonra hiçbir şey yemedim o yüzden biraz karamsarımCnm her gün sıcak yemek şart değil bence
Şimdiden afiyet olsuun ben de hindi yiyorum
Az kaldıı
Neden bugün kötü mü başladı cnm
Ben de 2 haftadır sürekli haftaya artıyla başlıyorum o yüzden bu hafta saçma sapan beslenmeyeceğimAksam kotu bitmis cnm ama regl etkisidir bende oyleym bu ara hic doymuyorm ve regl oldm duzelck insallah tut kendini meyve yee
Hosgeldin canim aramiza
Tbrklerrr supersinnn ya
Yaa cok fenalar gercekten sebebe bak anlatirken komik oluyorda o an gercekten eziyet ya
bizde bugun kakaolu sut dun rafadan tayfa varms uzerinde bugun yok diye delirdi agla agla birazda uykusu var dalamadi gene delirtti butun enerjimi somurdu cok yoruldm artk :/
Bazen birden gidebiliyor cnm bence dogrudur tbrkler
Insallah canimm
Evet haklisin cnm cuma bi basliyorm sonu gelmiyor her hafta ayni
Soğuk iç bence canımtamam canım eve gidince yapayım hemen, akşam içerim