• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Evet bi de ben normalde 10bine tamamlayayım demezdim hiç ne kadae olursa ama şimdi diyetisyen her gün 10bin adım ödevi verdi bir gün bile 10binden az olursa bozuşuruz dedi korkumdan atıyorum🤣🤣
bendee öyle derimm nede olsa 5bin attım yeter ama o hırs öyle birşeykiiii ne ara 10 bin attım diyorumm

Kilo bildirimim:

Cuma: 74.3
Bugun: 75.1
Fark: - 800gr

Bi kurtulamadm 74-75lerden cok bunaldm ya
@kardelelen321
Canım bir müddet kaçamaklı beslenme bence insanı yoruyor bir al bir ver aynı kiloda kalmak🥰
hzlsel hzlsel cnm artılarımız aynı 😂 inşallah eksilerimiz de aynı ve en az 1 kilo olur cumadan 😍
Pek umudum yok canım bana 700 gr yeter🤣🤣
Heaa kızz bende korundum ama 1 sene tabii o zamanlar aklımda bile değildi belkide olmuştu çoktann 😁 nasip buişler yaa nediyimm 27 yaşındayım bende 🥰
Sen daha küçükmüşsün ya ben kendime bile yaşım daha genç diyorum🤣🤣🤣
Yaaa bunlar 5 yasa kadr surdu mu cnm valla bitmesine sevindm Allah bidaha gostermesin zor anlarnı inșallah. En cok sumuk olayina guldm yaaailahiiii :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: simdi komik geliyor ama o an ne yasadgni biliyorum, Șuanda bizde tam oyleyiz yani herseye bir inatlasma. Bi yatmaya gidiyprz en az 5 kez elinde onu tutcam bnu tutcam kalkiypruz oyuncak ariyoruz. Durmadan ilac icmek istiyor artk bal recel veriyorm. Bide en acayibi 2 haftafr falan elinde yumurta ile geziyor kirilinca agliyor falan :confused: bazen bana kiziyor elimi neden ceneme koymusum diye aglama krizine girebiliyor yani cok zor suanda insallah okadr uzamaz ya ben simdiden kafayi yedm :olamaz:

Cokdeglmis cnmhalledersn insallah
İnşallah kuzum😍
Slm kizlar bugün on kere tartıldım acaba tartıda bı yanlislikmi var bozuluyomu diye cumaya göre -1 kilo geldim 58,700
Hiicc beklemiyordum eğer tartı beni yaniltmiyorsa
Çok iyi🤩🤩
İşte güçlü bir kadın anca yapabilir bunu 😎 gerçekten tebrik ederim 😘

Sabret canım ben de takıldım kaldım gerçekten çok sinir bozucu ama bir şekilde kurtulacağız

Evet canım kilo vermek işe yarıyor, nasıl işi gerçekten belli olmuyor ben de sezaryen de öğrendim tuplerimden birinde kist varmış Dr büyüktü de dedi, aslına bakarsan tek tuple hamile kalmak çok zor ama olmuş işte...yeter ki nasip olsun bir şekilde oluyor ❤️🤲

Aslında ilk önce değişik geliyordu ama şimdi diyorum acaba senin gibi yapabilir miyim 🤔 ama ben sıcak yemek yemeden yapamıyorum :KK43: bu hafta güzel geleceğim inanıyorum ❤️ veee dün demiştin ya beyaz et tuket diye akşama balık var 😍😁

Ya ben de Dukan birası deneyeceğim bu akşam ❤️
Sağ ol canım 😍😍😍

Canım bir müddet kaçamaklı beslenme bence insanı yoruyor bir al bir ver aynı kiloda kalmak🥰

İnşallah kuzum😍

Çok iyi🤩🤩

Sağ ol canım 😍😍😍
Gençsin tabii kızzzzz taştaşşş daha neolsunn :KK8:

Saol canım ama havaya giremiyorum cunki iki günde b kilo imkansız gibi bişi benim için tartıyı hiç kipirdatmam yerinden normalde bugün emin olmak için evin her kesesinde tartıldım hep aynı sonuç inşallah doğrudur
Olsun belli olmaz canım, inşallah kalıcıdır ❤️
evettt aynennnn allahımmm kurban olduğumm elbetkii isteklerimiz hayallerimiz neyse onu nasip eder zamanla 🤲🤲
kist herzaman olurr kadında regl iken düşer hamileykende baya kist oluşurr zaten birşey değil birşekilde alınıyorr düzeliyor
adet kalmaman bile önemli değill yumurtaların iyi olsun geçen bi programda tüp bebek doktoru demişti önemli olan yumurtaların iyi olması adet olmasanda hamile kalabilirsin demişti dahada kendime geldim sonra
Doğrudur canım , benim her zaman adet dongulerim falan problemidir bekarliktan beri, hatta tip olarak pko der drlar ama USG normal çıkar..inan hiç düzene sokamadim regli çocuktan sonra düzene girdi, hipotiroidi var o çok fazla etkiliyor aslında, nodüllerin falan var

• Beğen
Reactions: Jou
Aslında ilk önce değişik geliyordu ama şimdi diyorum acaba senin gibi yapabilir miyim 🤔 ama ben sıcak yemek yemeden yapamıyorum :KK43: bu hafta güzel geleceğim inanıyorum ❤️ veee dün demiştin ya beyaz et tuket diye akşama balık var 😍😁
Cnm her gün sıcak yemek şart değil bence 😉
Şimdiden afiyet olsuun ben de hindi yiyorum 🦃

Insallah canim. Goreyim artik su 69u 😉
Az kaldıı :21:

Neden bugün kötü mü başladı cnm

Olsun belli olmaz canım, inşallah kalıcıdır ❤️

Doğrudur canım , benim her zaman adet dongulerim falan problemidir bekarliktan beri, hatta tip olarak pko der drlar ama USG normal çıkar..inan hiç düzene sokamadim regli çocuktan sonra düzene girdi, hipotiroidi var o çok fazla etkiliyor aslında, nodüllerin falan var
Doğrudurr yaaa gerçekten allahımm hepimizi farklı şekilde dengeliyorr

3 Ekim Pazar
Sabah
  • Menemen
  • 2 dilim tam buğday ekmeği
  • Yeşil çay
Akşam
  • Etli bamya yemeği
  • Bulgur pilavı (akşam yemeği porsiyon ları büyük oldu maalesef, doymuyorum)
3 lt su
4000 adım➡ 40 puan
Pnrrr-12 Pnrrr-12 hzlsel hzlsel
Afyt olsn ortim bende guzel menun
3 Ekim Pazar

08.30
1 sucuklu kaşarlı tost
1 haşlanmış yumurta

13.00
1 şeftali

14.00 (bu saatten sonra cozuttum :KK43: )
1 kase yoğurt çorbası
1 haşlanmış patates
1 kase şalgamlı kuskus salatası

15.15
2 parça balık
1 kase roka salatası

17.00
1 kase antep fıstığı
3 mandalina
1 armut

veeee bomba burada

18.30
3 dilim tost ekmeğine nutella :KK43:

oyyyy oyyyyy rregli sıkıntım başladı sanırsamm, deli gibi iştahım açık, aç değilim ama yemek istiyorum sürekli

@eceboce @Breeze96
Aksam kotu bitmis cnm ama regl etkisidir bende oyleym bu ara hic doymuyorm ve regl oldm duzelck insallah tut kendini meyve yee
Tamamm canımm akşama kadar ne yaptığıysam aksam yazarım inşaallahh doğru yaparım 🤭 teşekkür ederiimmm🥰 inşaallah ulaşırımm tek tesellimm bebek belki zayıflarken tutunur igneler ilaçlardan dolayı şiştim hep demekki ödemmiş okadar yemiyorum nasıl alıyorum demiştim ama bukadar çabuk gidince demekki ödemden kaynaklı şiştim dedim hep cok zor günler geçirdim
Hosgeldin canim aramiza :KK200:
Cuma : 70.9
Pazartesi : 69.5
Fark : -1.4kg💃💃
hzlsel hzlsel BerryShake BerryShake nnurc nnurc
Tbrklerrr supersinnn ya :KK36:
dışarıdan dinleyince nasıl komik geliyor ama yaşayanlardan biri olarak aslında yaşaması çok zor be ya :KK70:

senin de yumurtan olayın efsaneymiş

bizde de bi inat var ki sorma sürekli birşeye kızıp küsüp bağırıp çağırıyor ama çoğu zaman bilmiyorum neye küstüğünü
eşim sorduğunda neye küstü diye aman ne biliyim küserse küssün diyorum :KK70:

bi de dil çıkarıyor küsünce bücür yaa

sabah babasının yanında üstümü değiştiriyorum diye küsüp kendini yerlere atıp ağlamaya başladı :KK70:
Yaa cok fenalar gercekten sebebe bak :olamaz: :rolleyes: anlatirken komik oluyorda o an gercekten eziyet ya
bizde bugun kakaolu sut dun rafadan tayfa varms uzerinde bugun yok diye delirdi agla agla birazda uykusu var dalamadi gene delirtti butun enerjimi somurdu cok yoruldm artk :/
Slm kizlar bugün on kere tartıldım acaba tartıda bı yanlislikmi var bozuluyomu diye cumaya göre -1 kilo geldim 58,700
Hiicc beklemiyordum eğer tartı beni yaniltmiyorsa
Bazen birden gidebiliyor cnm bence dogrudur tbrkler
İşte güçlü bir kadın anca yapabilir bunu 😎 gerçekten tebrik ederim 😘

Sabret canım ben de takıldım kaldım gerçekten çok sinir bozucu ama bir şekilde kurtulacağız

Evet canım kilo vermek işe yarıyor, nasıl işi gerçekten belli olmuyor ben de sezaryen de öğrendim tuplerimden birinde kist varmış Dr büyüktü de dedi, aslına bakarsan tek tuple hamile kalmak çok zor ama olmuş işte...yeter ki nasip olsun bir şekilde oluyor ❤️🤲

Ya ben de Dukan birası deneyeceğim bu akşam ❤️
Insallah canimm :KK200:

İnşallah kuzum😍

Çok iyi🤩🤩

Sağ ol canım 😍😍😍
Evet haklisin cnm cuma bi basliyorm sonu gelmiyor her hafta ayni :olamaz:

Afyt olsn ortim bende guzel menun

Aksam kotu bitmis cnm ama regl etkisidir bende oyleym bu ara hic doymuyorm ve regl oldm duzelck insallah tut kendini meyve yee

Yaa cok fenalar gercekten sebebe bak :olamaz: :rolleyes: anlatirken komik oluyorda o an gercekten eziyet ya
bizde bugun kakaolu sut dun rafadan tayfa varms uzerinde bugun yok diye delirdi agla agla birazda uykusu var dalamadi gene delirtti butun enerjimi somurdu cok yoruldm artk :/

Hoşbuldumm canımm:KK25:

KİLOLAR FİRARDA ADIM TABLOSU
1 - 8 EKİM

��
ÜYE
2
EKİM
3
EKİM
4
EKİM
5
EKİM
6
EKİM
7
EKİM
8
EKİM
HEDEF
ADIM
TOPLAM
ADIM
13257
91.000​
😴
11000
70.000
12267
70.000
😴
😴
7200
10967
50.000
10000
70.000
😴
5000
😴
20.000
nnurc nnurc
4000
35.000
7000
5000
12000
70.000​
13000

Bu hafta Leslieyi eklemiyorum adımlara kızlar spor listesine ekleniyor zaten diye😉😘 Hala hedeflerini vermeyenler var veya ben de gözden kaçırmış olabilirim hedeflerinizi bekliyorum🥰
@Cagrihilal1 @eceboce Fit mutlu anne Fit mutlu anne G Goklerce @Jasminium84 @karabiber01 Pnrrr-12 Pnrrr-12 @Sonsuz umut @kumsal68

Haftalık hedef mi veriyoruz günlük mu canım ben kaçırmışım
Pazar kahvaltısını eritme vakti canlar gideyim 3 mil Leslie yapayım😍
Fit mutlu anne Fit mutlu anne ortim bugün misafirlerin var tatlı yemek yok ona göre🤭🤭
Yeni görmüş olsam da tabi 👍😉
3 Ekim
Sabah

Türk kahvesi
Kahvaltı(13.30)
Yarım simit, 1 dilim börek, domates, salatalık, peynir, 2 çatal krem peynir, kiraz saplı çay, 2 haşlanmış yumurta
Akşam(17.00)
Izgara et, salata, 2 yk yoğurt

2 LT su, 1 LT yeşil çay

Sporumu bitirince paylaşacağım🥰

Pnrrr-12 Pnrrr-12 Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Tam pazar menüsü Afiyet olsun canım
Menum:

11:15 limonlu su

12:00 yarm dilm ekmek, 2yumrta ile. Omlett, 2 hindifume, 1kk peynir

15:00 4 nugget az yagda pisirdm

16:00 3 kurabiye :/ bugun olmadı biliyorum

18:00 1 kabak ile kiyma soslu karniyarik gibi firinda, 3ks pilav, cacık, biraz Salata

20:30 zencefilli limon cayı (icerim)

Oglan biturlu uyumadi az once uyudu esimde oturma odasinda uyudu kaldı sporum kaldı bugun malesef

3.000 Adım = 30p
2.5lt Su
@kardelelen321
Kurabiye dışında güzel canım afiyet olsun
03.10.2021

11.30
2 yumurta ile kıymalı yumurta, 1 dilim peynir,5 zeytin,2 dilim ekmek, 1 Tk tereyağı ve reçel

15.00 1 elma, yarım muz

17.30 yarım kıymalı pide, 1 bardak ayran

19.00 küçük dilim pasta
Şu:2 lt
Afiyet olsun canım pastayı görmedim l
3 ekim pazar
10.45 : yarım peynirli pide
15.00 : 1 kupa sütlü nescafe,15fındık,1 elma
18.00 : 1 kepçe çorba,2yk lahana,3yk yoğurt
Su : 2.3lt 700ml dukan birası
Spor : 40dk cardio = 200p , 10000adım = 100p , 500 tane ip = 100p totalde = 400p
hzlsel hzlsel BerryShake BerryShake nnurc nnurc
Afiyet olsun canım güzel menü
03/10/21
Sabah 9h00
Üç yemek kaşığı kuymak 1 dilim ekmek

Ara 16:00 1cay bardağı leblebi , türk kahvesi

Akşam 18:00 iki tane çiğköfte 1 SK fırında patates

1;5 litre su
7 bin adım @Sonsuz umut

3 Ekim Menüm
sabah 2 espresso top, 50 ml yağlı sütle granül kahve
öğlen 1 kalım dilim tahıl taneli ekşi maya ekmek, birer parça simit ve açma,1 dilim beyaz peynir, 1 üçgen peynir 3 zeytin salatalık iceberg havuç,limonlu yeşil çay
ara 1 küçük muz,1 küçük elma,telvesiyle türk kahvesi
akşam 3 dilim çavdar ekmeği,sonra limonlu yeşil çay

2 lt su 8143 adım

G Goklerce BerryShake BerryShake Pnrrr-12 Pnrrr-12 @diyetcigeldihanim
Afiyet olsun canım güzel menü bence
3 ekim pazar
11:00 latte
15:00 1 yumurta, 4 dilim sucuk, 1 dilim peynir, domates, salatalik, 1 dilim ekmek
18:00 3 kasik tavuk sote, 2 kasik yogurt
Su: 2.5 litre
Spor: dunden 15 dk leslie, bugun de 15 dk leslie toplam 45 puan
hzlsel hzlsel BerryShake BerryShake Pnrrr-12 Pnrrr-12 yarimuhendis yarimuhendis
Sabah klasik kahvaltı
Öğlen 1 kase Rus salatası
20.30
1 parça tavuk ızgara - salata
1,5 litre su -3500 adım
@kumsal68
3 Ekim menüm

Kahvaltı:10.00
1yumurta
Kk beyaz peynir
4zeytin
4dilim pastırma
Domates
Salatalık
Avuç içi kadar lavaş

Akşam:15.00
8 çiğ köfte
Bol yeşillik
2bardak ayran

Aksam:19.00
Avuç içi kadar haşlanmış tavuk göğüs
Salata

Su:2 litre
Spor:4000 adım

Pnrrr-12 Pnrrr-12 hzlsel hzlsel BerryShake BerryShake DeryaOnDiet DeryaOnDiet ezeli rakibim Fit mutlu anne Fit mutlu anne canımın içi @Jasminium84
Süper menü canım afiyet olsun

Cnm her gün sıcak yemek şart değil bence 😉
Şimdiden afiyet olsuun ben de hindi yiyorum 🦃

Az kaldıı :21:

Neden bugün kötü mü başladı cnm
Yok canım güzel başladı aslında ama bugün dünden sadece 200 gram eksiyim ve saat 5ten sonra hiçbir şey yemedim o yüzden biraz karamsarım

Ben de 2 haftadır sürekli haftaya artıyla başlıyorum o yüzden bu hafta saçma sapan beslenmeyeceğim 🥺
tamam canım eve gidince yapayım hemen, akşam içerim
Soğuk iç bence canım😘

Back