Kilolar Firarda 😎

Aaa başladınız mı hedefli adımlara şahanesinizz

Yaa banada lazım aynı o durumdaym esim haric bakan kimse de yok ne benm tarad ne esimin hepsi uzak cok zor gercktn, kafani dinliyebilmene sevindm cnm tadını cikar. Kac yasinda oglun:)
24 kasımda 5 oluyor canım
Valla zor oluyor hastalık vs olduğu zaman daha bir zor oluyor ama bebeklik dönemini aştı çok şükür okulda başladı zor zamanların çoğu geride kaldı gibi Rabbim tüm sıkıntıda olanlara yardım etsin cidden cocuk mu büyüttüm ömür mü tükettim bilemedim Allah yokluğunu hissettirmesin ama pek bir eziyetli büyüdü sıpa
sümüğü akardı burnundan aldırmazdı geri koy geri koyyy yerde tepinirdi sümüğü geri koymaya çalışan ben
bu yıla kadar banyo yapmazdı yeni başladı bir anda ne olduysa ayakları leş gibi siyah kir olurdu uykuda ıslak mendille silerdim içimden derdim çok hareketli ayağı kırılacak ve bu halde doktorlara rezil olacağım leş gibi bacak sokak çocuğu derim artık falan diyordum
uyurken saç + tırnak kesmeler flaann yakın zamanda bitti yeni yeni adam oldu bizimki anlayacağın

Afiyet olsun ortim. Cok guzel olmus menun. Cig kofte ilk defa mi denedin yoksa daha once yapmis miydin? Nasil oldu?

Oyy huysuz sipa, az cektirmemis . Artik anaokuluna alisti ya rahat edersin canjm

Güzel bence canım ama suyunu azıcık daha artırabilirsin mükemmel olur

valla sana bişe demeye hakkım yok, moralim bozulmasın motivasyonum kaçmasın diye tartılmadım ben bugün

cumaya toparlamalıyız ama ortak, detoks metoks neyse yapalım bak bugünden sonra

Kuzum çok güzel gidiyorsun darisi basima amin.
Evet suyu arttiralim
Ben spor görmüyorum listelerin sonunda acaba ayrica mi paylasiyorsun kuzum?
yok kuzum spor yapmıyorum o yüzden

sümüğü akardı burnundan aldırmazdı geri koy geri koyyy yerde tepinirdi sümüğü geri koymaya çalışan ben
ayyyhhhh kahkaha attımmm
benim ufaklık da inanılmaz inat bi çocuk ama henüz bu aşamaya geçmedi
aman dilimi ısırayım bugün akşam bana neler yapacağı belli olmaz bücürün

benim ufaklık da aynı bu modda, banyoya girmezdi ayaklarının altı simsiyah olurdu, babamla annem de bana kızardı ne diye yıkamıyorsun bu çocuğu ayakları leş gibi diye, bi de annem aradan sokardı lafı eee normal kızım çalışna kadınsın evin de temiz durmaz bi de iki çocukla zor diye

ahhh bi bilseler o banyo bize ne eziyet olurdu, çığlık çığlığa komşular çocuğa işkence ediyorum zannediyor bile olabilirlerdi

Hafta sonu kaçamağı sonucu normal canım hafta içi dikkat et inşallah cumaya toparlayıp eksiye bile geçersin
Kuzum hedef mi yoksa o günkü adim mi
2 ekim 5100 adimdi
3 ekim 8770 adim
Gunluk hedef 8000 adim olsun inşallah tuttururum. Hedef tutturmak konusunda pek başarılı degilim zira....
Tamam canım eklerim
Cuma: 72
Bugun: 71.65
350 gram gitmis gayet iyi
BerryShake hzlsel @Pnrrr-20 yarimuhendis
Çok iyi canım tebrikler
Günaydın herkeseeeeyağmur yağmıyor hemen çıkıp yürüyüş yapmalıyım adımlarımı erken saatte tamamlamak beni baya rahatlatıyor
Kolay gelsin canım sabah yapınca iyi oluyor gerçekten
Etiket olmayınca sanırım cesarette edemedim kuzum kusuruma bakma lütfen benide yazarmısınız kimseyide tanımıyorum hiç burda çok çekindim herpazartesi mi tartılıp söyleniliyor
Merhaba canım hoş geldin
Aaa başladınız mı hedefli adımlara şahanesinizz
Sağ ol kaptancım başladık hedeflere bakalım kimler tutturacak
G Goklerce kuzum selam
+200 gr geldim
Cuma 61.4 Pazartesi 61.6 canım
Sabite yakın bebeğim ben de büyük ihtimal böyle bir artı göreceğim
Gunaydin kizlar ben 500gr eksideyim @Breeze96
Şahane canım

Halledersin canım moral bozmak yok
Cuma: 72
Bugun: 71.65
350 gram gitmis gayet iyi
BerryShake hzlsel @Pnrrr-20 yarimuhendis
Çok güzel canım tebrik ederim
G Goklerce kuzum selam
+200 gr geldim
Cuma 61.4 Pazartesi 61.6 canım
Bence +200 çok değil cumaya güzel bir ekşi ile geleceksin
Ayy gerçekten çok zor olmuş benim kız da tırnak kestirmiyor uykuda kesiyorum cock zor ya
Gunaydin kizlar ben 500gr eksideyim @Breeze96
Çok güzel canım tebrik ederim

Hoşbuldum canım şuan küçük tambuğday ekmegimle kaşarlı tost ettim 4 zeytin yiyorum
500gram vermişim 2 günde sanırım ödem vardı benim çok çok çabuk verdim biraz biraz yavaşladım azcıkta haftasonu kaçamak ettum kocişle

Sagol canim

Sagol canim ins bu sefer incem su 70in altina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…