Aaa başladınız mı hedefli adımlara şahanesinizzKİLOLAR FİRARDA ADIM TABLOSU��
1 - 8 EKİM
ÜYE 2
EKİM 3
EKİM 4
EKİM 5
EKİM 6
EKİM 7
EKİM 8
EKİM HEDEF
ADIM TOPLAM
ADIM 13257 91.000 11000 70.000 12267 70.000 7200 10967 50.000 hzlsel 10000 70.000 5000 20.000 4000 35.000 7000 5000 12000 70.000 13000
Bu hafta Leslieyi eklemiyorum adımlara kızlar spor listesine ekleniyor zaten diyeHala hedeflerini vermeyenler var veya ben de gözden kaçırmış olabilirim hedeflerinizi bekliyorum
@Cagrihilal1 @eceboceFit mutlu anne G Goklerce Jasminium84 @karabiber01 @Pnrrr-20 @Sonsuz umut @kumsal68
24 kasımda 5 oluyor canımYaa banada lazım aynı o durumdaym esim haric bakan kimse de yok ne benm tarad ne esimin hepsi uzak cok zor gercktn, kafani dinliyebilmene sevindm cnm tadını cikar. Kac yasinda oglun:)
Afiyet olsun ortim. Cok guzel olmus menun. Cig kofte ilk defa mi denedin yoksa daha once yapmis miydin? Nasil oldu?3 Ekim menüm
Kahvaltı:10.00
1yumurta
Kk beyaz peynir
4zeytin
4dilim pastırma
Domates
Salatalık
Avuç içi kadar lavaş
Akşam:15.00
8 çiğ köfte
Bol yeşillik
2bardak ayran
Aksam:19.00
Avuç içi kadar haşlanmış tavuk göğüs
Salata
Su:2 litre
Spor:4000 adım
@Pnrrr-20hzlsel BerryShake DeryaOnDiet ezeli rakibim Fit mutlu anne canımın içi Jasminium84
Oyy huysuz sipa, az cektirmemis24 kasımda 5 oluyor canım
Valla zor oluyor hastalık vs olduğu zaman daha bir zor oluyor ama bebeklik dönemini aştı çok şükür okulda başladı zor zamanların çoğu geride kaldı gibi Rabbim tüm sıkıntıda olanlara yardım etsincidden cocuk mu büyüttüm ömür mü tükettim bilemedim Allah yokluğunu hissettirmesin ama pek bir eziyetli büyüdü sıpa
sümüğü akardı burnundan aldırmazdı geri koy geri koyyy yerde tepinirdisümüğü geri koymaya çalışan ben
bu yıla kadar banyo yapmazdı yeni başladı bir anda ne olduysaayakları leş gibi siyah kir olurdu uykuda ıslak mendille silerdim içimden derdim çok hareketli ayağı kırılacak ve bu halde doktorlara rezil olacağım leş gibi bacak sokak çocuğu derim artık falan diyordum
uyurken saç + tırnak kesmeler flaann yakın zamanda bittiyeni yeni adam oldu bizimki anlayacağın
Cok degil canim artin cumaya yine guzel bur eksiyle gelirsin
Güzel bence canım ama suyunu azıcık daha artırabilirsin mükemmel olur3 Ekim menüm
Kahvaltı:10.00
1yumurta
Kk beyaz peynir
4zeytin
4dilim pastırma
Domates
Salatalık
Avuç içi kadar lavaş
Akşam:15.00
8 çiğ köfte
Bol yeşillik
2bardak ayran
Aksam:19.00
Avuç içi kadar haşlanmış tavuk göğüs
Salata
Su:2 litre
Spor:4000 adım
@Pnrrr-20hzlsel BerryShake DeryaOnDiet ezeli rakibim Fit mutlu anne canımın içi Jasminium84
valla sana bişe demeye hakkım yok, moralim bozulmasın motivasyonum kaçmasın diye tartılmadım ben bugünHellöğğ leydiiiizz
Hafta sonu yedim aburcubur lari sistim buyrun:
Cuma: 72.0
Pazartesi: 73.1
Fark: + 1.1
Neyse artık
Ben adam olmam bacılar .....
Ne yapayım kaldığım yerden devam edecegim
BerryShake @Pnrrr-20 Jasminium84
yok kuzum spor yapmıyorum o yüzdenKuzum çok güzel gidiyorsun darisi basima amin.
Evet suyu arttiralim
Ben spor görmüyorum listelerin sonunda acaba ayrica mi paylasiyorsun kuzum?
ayyyhhhh kahkaha attımmmsümüğü akardı burnundan aldırmazdı geri koy geri koyyy yerde tepinirdisümüğü geri koymaya çalışan ben
benim ufaklık da aynı bu modda, banyoya girmezdi ayaklarının altı simsiyah olurdu, babamla annem de bana kızardı ne diye yıkamıyorsun bu çocuğu ayakları leş gibi diye, bi de annem aradan sokardı lafı eee normal kızım çalışna kadınsın evin de temiz durmaz bi de iki çocukla zor diyebu yıla kadar banyo yapmazdı yeni başladı bir anda ne olduysaayakları leş gibi siyah kir olurdu uykuda ıslak mendille silerdim içimden derdim çok hareketli ayağı kırılacak ve bu halde doktorlara rezil olacağım leş gibi bacak
Tartıl resminimiEvet en önemli şeyi unuttum
Pazartesi günü sadece kontrol tartısı diyoruz ( hafta sonu kaçamakları abarttık mı diye ) fotoğrafsız sadece kg ni yazman yeterli oluyor
Ama cuma günü baskül fotoğrafınla kilo bildirimini bekleriz
Hafta sonu kaçamağı sonucu normal canım hafta içi dikkat et inşallah cumaya toparlayıp eksiye bile geçersinHellöğğ leydiiiizz
Neyse artık
Tamam canım eklerimKuzum hedef mi yoksa o günkü adim mi
2 ekim 5100 adimdi
3 ekim 8770 adim
Gunluk hedef 8000 adim olsun inşallah tuttururum. Hedef tutturmak konusunda pek başarılı degilim zira....
Çok iyi canım tebrikler
Kolay gelsin canım sabah yapınca iyi oluyor gerçektenGünaydın herkeseeeeyağmur yağmıyor hemen çıkıp yürüyüş yapmalıyım adımlarımı erken saatte tamamlamak beni baya rahatlatıyor
Merhaba canım hoş geldinEtiket olmayınca sanırım cesarette edemedim kuzum kusuruma bakma lütfenbenide yazarmısınız kimseyide tanımıyorum hiç burda çok çekindim herpazartesi mi tartılıp söyleniliyor
Sağ ol kaptancım başladık hedeflere bakalım kimler tutturacakAaa başladınız mı hedefli adımlara şahanesinizz
Sabite yakın bebeğim ben de büyük ihtimal böyle bir artı göreceğim
Şahane canımGunaydin kizlar ben 500gr eksideyim @Breeze96
İyi cumaya eksi gelirsin
Aaayyy çok sevindim 1 haftada verdiğin kiloyu hafta sonu vermişsin bile cumaya daha güzelleriyle bekliyoruzGunaydin kizlar ben 500gr eksideyim @Breeze96
Halledersin canım moral bozmak yokHellöğğ leydiiiizz
Neyse artık
Çok güzel canım tebrik ederim
Bence +200 çok değil cumaya güzel bir ekşi ile geleceksin
Ayy gerçekten çok zor olmuş24 kasımda 5 oluyor canım
Valla zor oluyor hastalık vs olduğu zaman daha bir zor oluyor ama bebeklik dönemini aştı çok şükür okulda başladı zor zamanların çoğu geride kaldı gibi Rabbim tüm sıkıntıda olanlara yardım etsincidden cocuk mu büyüttüm ömür mü tükettim bilemedim Allah yokluğunu hissettirmesin ama pek bir eziyetli büyüdü sıpa
sümüğü akardı burnundan aldırmazdı geri koy geri koyyy yerde tepinirdisümüğü geri koymaya çalışan ben
bu yıla kadar banyo yapmazdı yeni başladı bir anda ne olduysaayakları leş gibi siyah kir olurdu uykuda ıslak mendille silerdim içimden derdim çok hareketli ayağı kırılacak ve bu halde doktorlara rezil olacağım leş gibi bacak sokak çocuğu derim artık falan diyordum
uyurken saç + tırnak kesmeler flaann yakın zamanda bittiyeni yeni adam oldu bizimki anlayacağın
Çok güzel canım tebrik ederimGunaydin kizlar ben 500gr eksideyim @Breeze96
Hoşbuldum canım şuan küçük tambuğday ekmegimle kaşarlı tost ettim 4 zeytin yiyorumHafta sonu kaçamağı sonucu normal canım hafta içi dikkat et inşallah cumaya toparlayıp eksiye bile geçersin
Tamam canım eklerim
Çok iyi canım tebrikler
Kolay gelsin canım sabah yapınca iyi oluyor gerçekten
Merhaba canım hoş geldin
Sağ ol kaptancım başladık hedeflere bakalım kimler tutturacak
Şahane canım
Sagol canim, insallahİyi cumaya eksi gelirsin
Aaayyy çok sevindim 1 haftada verdiğin kiloyu hafta sonu vermişsin bile cumaya daha güzelleriyle bekliyoruz
Sagol canimHalledersin canım moral bozmak yok
Bence +200 çok değil cumaya güzel bir ekşi ile geleceksin
Ayy gerçekten çok zor olmuşbenim kız da tırnak kestirmiyor uykuda kesiyorum cock zor ya
Sagol canim ins bu sefer incem su 70in altinaHafta sonu kaçamağı sonucu normal canım hafta içi dikkat et inşallah cumaya toparlayıp eksiye bile geçersin
Tamam canım eklerim
Çok iyi canım tebrikler
Kolay gelsin canım sabah yapınca iyi oluyor gerçekten
Merhaba canım hoş geldin
Sağ ol kaptancım başladık hedeflere bakalım kimler tutturacak
Şahane canım
E iyiymişBen de tabi artıdayım bu açlıkla en azından sabit gelirim diyordum ama olmadıartı 200 gram yazalım şuraya
Cuma: 67,6
Bugün: 67,8
BerryShake Fit mutlu anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?