- 1 Haziran 2018
- 27.714
- 82.187
- 598
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BuskivilerrrrSu çok az kuzum artır muhakkak
Afiyet olsun
Kaçamak ne kaçamak
İlaç tedavilerini uygulayın bu saçların çıkması nerdeyse olumlu sonuç verirse benim tam 6 ayda kapandı boşluk bende çok cildiueye gittim ilk başta bende inanmadım buna, ama en son çare denedim başka hiç bir ilaç kullanmadım çünkü hangisi çıkaracak diye sizde en son çare belki denersiniz canım bu saçkıran yayılan birşey benim saçımdada yayılmıştıOkudum tabiki canım teşekkür ederim
Polivit vitamin ilacı başladık canım.d vitamini de var içinde.sebze olarak yediği bir tek patates var.yumurta yemez mesela cok yemek seçer.ikna edemedim.çok ta üzerine gidemiyorum artıyor üzülünce.
Cep telefonu istedi aldık.arkadaşlarıyla görüşüyor.Malesef abur cubur olarak cikolataya düşkün.cips biskuvi vermiyorum ama hergün cikolata istiyor.
Sarımsak icin bekle dedi eşim 5 gün yeni başladığımız ilacı kullanalım dedi canım ikna edemedim.
İnşallah canım
Ahh ahh psicik de çıktı zivanadan bu hafta sonu.... Ahey ahey nerelere gidem , nerelerden atam kendimi lilililililicanım onlarla yapmayı denesene,onlara da oyun gibi olmaz mı?
sen duvar tarafına geç hep gözünün önünde olsunlar zaten ezberlemişsindir hareketleri de
canım özellikle d vitamini tavsiye ederim ruhsal durumunu da iyileştirecektir ve bağırsak sağlığı önemli canım abur cubur verme bu süre, bol yıoğurt sebze yesin yavrucak,iyiliği için olduğunu söyle
bir de arkadaşı varsa görüştür eğlensinler cnm
kuzum dediğim gibi sen kendine biraz daha süre ver
eceboce pisiciğin de dediği gibi haftaiçi kısarım haftasonu keyif yaparım mantığından çıkmamız gerekiyor hergün keyifli şekilde yiyebiliriz sağlıklı bir kahvaltıyı da aynı şekilde haftasonu da kültür sanat aktiviteleri,arkadaşlarla buluşmak,kahvenin yanında züber götürerek sohbet ağırlıklı geçirebiliriz.İlla koca dilim pasta yemek gerekmiyor zaten onları gördüğümüze vakit geçirdiğimize mutlu olmalı en başta ya da eşinizle vakit geçireceğinize , sağlığınıza mutlu olmak ...
bunun tek suçlusu cuma tartısı evet
Kuzum hedef mi yoksa o günkü adim miKİLOLAR FİRARDA ADIM TABLOSU��
1 - 8 EKİM
ÜYE 2
EKİM 3
EKİM 4
EKİM 5
EKİM 6
EKİM 7
EKİM 8
EKİM HEDEF
ADIM TOPLAM
ADIM 13257 91.000 11000 70.000 12267 70.000 eceboce 7200 10967 50.000 hzlsel 10000 70.000 5000 20.000 nnurc 4000 35.000 Pnrrr-12 7000 5000 12000 70.000 13000
Bu hafta Leslieyi eklemiyorum adımlara kızlar spor listesine ekleniyor zaten diye Hala hedeflerini vermeyenler var veya ben de gözden kaçırmış olabilirim hedeflerinizi bekliyorum
@Cagrihilal1 eceboce Fit mutlu anne @Goklerce Jasminium84 Deniz ve Kum Pnrrr-12 @Sonsuz umut @kumsal68
Kuzum çok güzel gidiyorsun darisi basima amin.
Canimm olsun arada oluyor oyle ama toparlarsin diyete devamHellöğğ leydiiiizz
Hafta sonu yedim aburcubur lari sistim buyrun:
Cuma: 72.0
Pazartesi: 73.1
Fark: + 1.1
Neyse artık
Ben adam olmam bacılar .....
Ne yapayım kaldığım yerden devam edecegim
BerryShake Pnrrr-12 Jasminium84
Tebrik ederim canım gayet iyi
Hoşgeldiniz kaptanımselamlar buraya taşınmışsınız hayırlı olsun kuzular umarım güzel kilolar verirsiniz fırsat buldukça ben de gelirim
Burcu ve hazal almayalım demiş sanıyorum değil miHosgeldiniz kızlar. Takım epey dolu diye kimseyi almiyalim dedik en son ama sanki bikac gidende oldu, yeni kisiler canlandırir biraz daha takımı bence. Kaptanlarm siz ne diyorsunuz El_Em BerryShake hzlsel
Ama Jou istisna olsun ona daha önce gel diye teklif etmiştik BerryShake Pnrrr-12 hzlselMerhaba El_Em cimm 2hafta hafta bianda gaza geldimm hem yürüyüş yaptım hergün hemde yeme içmeme dikkat ettim diyet yapmıyorum ama genede 2haftada 4 kilo verdim ama buraya katılmak istedim pek anlamadığım için uğrayamadım kısacasını anlatabilirmisiniz tekrar
Aynen kapticim şu an gayet iyi sayımızBurcu ve hazal almayalım demiş sanıyorum değil mi
5 6 kişi gitti aslında ama zaten fazlaydık biraz daha bekleyelim isterseniz sonra olur ya bizim takımlardan da geri gelen olur yine patlamasın ortalık
Etiket olmayınca sanırım cesarette edemedim kuzum kusuruma bakma lütfen benide yazarmısınız kimseyide tanımıyorum hiç burda çok çekindim herpazartesi mi tartılıp söyleniliyorAma Jou istisna olsun ona daha önce gel diye teklif etmiştik BerryShake Pnrrr-12 hzlsel
Hoşgeldin canım tekrardan çok iyi gitmiş motivasyonun hep böyle devam etsin inşallah
Takımımızın işleyişinde dönüşümlü kaptanlarımız var yani ortalama 2 3 haftada bir gönüllü kaptanlar oluyor ve onlar takımı çekip çeviriyor :) bu hafta takımdan sorumlu kaptanlarımız BerryShake hzlsel Pnrrr-12 bende ihtiyaç oldukça aralarda dolanıyorum
Sorumlu olan kaptanlar o hafta içinde ne yapmak isterlerse ona göre takımı şekillendiriyor
- yapılan spor puanları tablo yapıp yayınlanıyor( pnrr20 )
- menü yazıldı yazılmadı tablosu yapılıyor ( hedef54 )
- Haftalık hedef kiloları alınıyor tutup tutmadığı takip ediliyor ( hedef 54 )
- Ortaklıklarımız var onunda listesi ve sonuçları paylaşılıyor ( hzlsel ) o hafta ortağın kim ise menüsünü yorumluyorsun sporlarda ve motivasyonda karşılıklı destek veriyorsunuz cuma günü Kilo verme olarak en yüksek yüzdeyi yakalamaya çalışıyorsunuz
Genel olarak yapılanlar bunlar arada adım yarışı vs de olur neyi kimin yaptığını ezberlemeye gerek yok saddce o hafta sorumlu kaptanlarımız kim bilmen yeterli bu arada ben bunu 1.sayfaya yazayım
Evet en önemli şeyi unuttumEtiket olmayınca sanırım cesarette edemedim kuzum kusuruma bakma lütfen benide yazarmısınız kimseyide tanımıyorum hiç burda çok çekindim herpazartesi mi tartılıp söyleniliyor
Ya evet gelirler yani birde şimdi 2 takımın karması gibiyiz o yüzden sayı bir anda daha çok artıyorAynen kapticim şu an gayet iyi sayımız
belli olmuyor bu yaramazların hali hepsi aynı kaçaklar whatsapp grubunda bile olabilir haydin dönüyoruz diyebilirler