Kilolar Firarda 😎

İlaç tedavilerini uygulayın bu saçların çıkması nerdeyse olumlu sonuç verirse benim tam 6 ayda kapandı boşluk bende çok cildiueye gittim ilk başta bende inanmadım buna, ama en son çare denedim başka hiç bir ilaç kullanmadım çünkü hangisi çıkaracak diye sizde en son çare belki denersiniz canım bu saçkıran yayılan birşey benim saçımdada yayılmıştı

Ahh ahh psicik de çıktı zivanadan bu hafta sonu.... Ahey ahey nerelere gidem , nerelerden atam kendimi lililililili

Kuzum hedef mi yoksa o günkü adim mi
2 ekim 5100 adimdi
3 ekim 8770 adim
Gunluk hedef 8000 adim olsun inşallah tuttururum. Hedef tutturmak konusunda pek başarılı degilim zira....

2 Ekim

09.00
Baharatlı omlet
Örgü peyniri
Domates salatalık
7 tane siyah zeytin
1 dilim ekmek
3 tane mürdüm eriği

15.30
1 kase şehriye çorbası
1 adet balık fileto
1 kase piyaz

Su: 1 lt

eceboce @Breeze96
Kuzum çok güzel gidiyorsun darisi basima amin.
Evet suyu arttiralim
Ben spor görmüyorum listelerin sonunda acaba ayrica mi paylasiyorsun kuzum?

Hosgeldiniz kızlar. Takım epey dolu diye kimseyi almiyalim dedik en son ama sanki bikac gidende oldu, yeni kisiler canlandırir biraz daha takımı bence. Kaptanlarm siz ne diyorsunuz El_Em BerryShake hzlsel
Burcu ve hazal almayalım demiş sanıyorum değil mi
5 6 kişi gitti aslında ama zaten fazlaydık biraz daha bekleyelim isterseniz sonra olur ya bizim takımlardan da geri gelen olur yine patlamasın ortalık

Ama Jou istisna olsun ona daha önce gel diye teklif etmiştik BerryShake Pnrrr-12 hzlsel
Hoşgeldin canım tekrardan çok iyi gitmiş motivasyonun hep böyle devam etsin inşallah

Takımımızın işleyişinde dönüşümlü kaptanlarımız var yani ortalama 2 3 haftada bir gönüllü kaptanlar oluyor ve onlar takımı çekip çeviriyor :) bu hafta takımdan sorumlu kaptanlarımız BerryShake hzlsel Pnrrr-12 bende ihtiyaç oldukça aralarda dolanıyorum
Sorumlu olan kaptanlar o hafta içinde ne yapmak isterlerse ona göre takımı şekillendiriyor
  • yapılan spor puanları tablo yapıp yayınlanıyor( pnrr20 )
  • menü yazıldı yazılmadı tablosu yapılıyor ( hedef54 )
  • Haftalık hedef kiloları alınıyor tutup tutmadığı takip ediliyor ( hedef 54 )
  • Ortaklıklarımız var onunda listesi ve sonuçları paylaşılıyor ( hzlsel ) o hafta ortağın kim ise menüsünü yorumluyorsun sporlarda ve motivasyonda karşılıklı destek veriyorsunuz cuma günü Kilo verme olarak en yüksek yüzdeyi yakalamaya çalışıyorsunuz

Genel olarak yapılanlar bunlar arada adım yarışı vs de olur neyi kimin yaptığını ezberlemeye gerek yok saddce o hafta sorumlu kaptanlarımız kim bilmen yeterli bu arada ben bunu 1.sayfaya yazayım

Burcu ve hazal almayalım demiş sanıyorum değil mi
5 6 kişi gitti aslında ama zaten fazlaydık biraz daha bekleyelim isterseniz sonra olur ya bizim takımlardan da geri gelen olur yine patlamasın ortalık
Aynen kapticim şu an gayet iyi sayımız
belli olmuyor bu yaramazların hali hepsi aynı kaçaklar whatsapp grubunda bile olabilir haydin dönüyoruz diyebilirler

Etiket olmayınca sanırım cesarette edemedim kuzum kusuruma bakma lütfen benide yazarmısınız kimseyide tanımıyorum hiç burda çok çekindim herpazartesi mi tartılıp söyleniliyor

Etiket olmayınca sanırım cesarette edemedim kuzum kusuruma bakma lütfen benide yazarmısınız kimseyide tanımıyorum hiç burda çok çekindim herpazartesi mi tartılıp söyleniliyor
Evet en önemli şeyi unuttum
Pazartesi günü sadece kontrol tartısı diyoruz ( hafta sonu kaçamakları abarttık mı diye ) fotoğrafsız sadece kg ni yazman yeterli oluyor
Ama cuma günü baskül fotoğrafınla kilo bildirimini bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…