- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
Benim de ilk vitamin eksikliği geldi aklıma canım. Dün birkaç takviye sipariş ettim bugün gelecek inşallah. D vitamini eksikliği vardı zaten. B 12 kullandım bi süre. Sağol canım❤Canim gun icinde magnez al vitamin d takviyesi al. Ve cok sevdigin veya seni rahatlatacak birsey tap, herhangi birsey. Sanki hafif bir depresyon baslangici gibi. Oluyor bazen hepimizde.
Zihin yorgunluğu var canım. Düşünceler bırakmıyor. Diyete de odaklanamıyorum. Spor da düzensizleşti. Aslında spor hayatımı düzene sokuyor benim ama hiç yapasım yok. Çok sağol kuzum❤Abla dün yurt çıktı ona bugün kaydını yapacağız ama şehire alışana kadar birkaç gün daha ben de olur sanirmacaba gerçekten mutlu yeyince etkiliyor mu
Çok sağ ol canım, dün netleşti çok şükür yurt çıktı
Geçmiş olsun
Vayy helal olsun sana
Ya acaba fazla bir yorgunluk falan mı var sende ya da canını sıkan birşey ? Ben de bu hafta dikkat edemiyorum misafirim var biraz kosturmali geçiyor
tamam cnm cuma da kahvaltıda ye istersen simit peynir yumurta zeytin ileKek de yapayım ikindi kaçamağı olsun cumartesi yaparım o zaman
canım normal patlamankızlar dün sıvı detoksun son saatlerinde patladım
velhasılı kelam şuna karar verdim sıvı detoks işini haftanın bir günü o da perşembeleri yapacağım diğer günler de aralıklı oruçla adam gibi besleneceğim
bugün de öğlen normal öğün yiyeceğim diğer öğünlerde sıvıları içeceğim ziyan olmasın bi ton para verdim
canım biliyorsun hepimiz öyle,bıraksan bütün gün kh yerizYok kuzum son zamanlarda canım hep kh istiyo. Ne yesem bilemiyorum.
Yok kuzum vejeteryan değilim. Bizim evde her yemekte et vardır. Bazen yemek istemiyorum. Canım hamur işi istiyor bu ara. Zaten çok koptum nasıl toparlicam bilemiyorum.
Sağ ol bebeğim ya cuma kahvaltısında da iyi gider dediğin gibi yapayım börek yemeyi özledim çünkütamam cnm cuma da kahvaltıda ye istersen simit peynir yumurta zeytin ilereçel bal yemezsen ara öğün de züber lokum yersin yine akşam da kıymalı sebze yemeği ve ayran salata tamamdır
canım normal patlamanbi de iyileştin artık afiyet olsun cnm
çok iyi bir plan ayrıca
canım biliyorsun hepimiz öyle,bıraksan bütün gün kh yeriz
ama buraya gelip menüleri yazma amacımız dengesiz yediğimizin farkına varıp birbirimizi dürterek daha çeşitli besleyici gıdalardan da yemek gülüm
biraz çaba sarfetmek gerekiyor gerçekten ,o güç de sende var biliyorum
bu hafta gitti diye düşünme cnm geç bi kahvaltı yap canının istediğini ye, sonra 1 sütlü kahveli hurmalı cevizli ara 1 protein ve salatalı öğün şeklinde toparlarsın
Kuzum yaşam koçu gibisiniz hepiniz. Seviyorum sizleri. Bi uyanmaya başlıyo gibi oldum . Harekete geçicem bugün spor yapıcam. Burdan ayrılmak zaten yok hedefime ulaşana kadar. ❤❤❤tamam cnm cuma da kahvaltıda ye istersen simit peynir yumurta zeytin ilereçel bal yemezsen ara öğün de züber lokum yersin yine akşam da kıymalı sebze yemeği ve ayran salata tamamdır
çok iyi bir plan ayrıca
ama buraya gelip menüleri yazma amacımız dengesiz yediğimizin farkına varıp birbirimizi dürterek daha çeşitli besleyici gıdalardan da yemek gülüm
bu hafta gitti diye düşünme cnm geç bi kahvaltı yap canının istediğini ye, sonra 1 sütlü kahveli hurmalı cevizli ara 1 protein ve salatalı öğün şeklinde toparlarsın
+500 uyandıminşaAllah yarına gitmiş olur
Kızlar bu hafta bi türlü toparlayamıyorum ne oluyo bana bilmiyorum. Uyku kalitem düşük kaç gündür. Bi aptallaştım. Unutkanlık hat safhada. Her şeye penceden bakıyo gibiyim yaşıyor gibi değil. Bilmiyorum anlatabildim mi ama ben de kendimi çözemedim. Bu nedir yaaa.
eline sağlık canımKILOLAR FIRARDASPOR LISTESI
24 Eylul - 1 Ekim
UYE Cuma Cumartesi Pazar PazartesiSalı Carșamba Perșembe Toplam Puan: hzlsel 195 145 165 195 BerryShake 205 227.5 205 157.5 140 kardelelen321 125 105 @DeryaOnDiet 15 eceboce 92 100 @yarimuhendis 150 262 100 300 326 @Breeze96 140 80 200 100 240 @kumsal68 80 120 80 140 90 @Sonsuz umut 50 50 Begonya2 40 @Cagrihilal1 100 100 @Pnrrr-20 40 125 170 197.5 @nnurc 43 40 50 @Ucmelekannesi 190 60 @eliya 45 @Calypso95 100
- Kızlar sadece Spor yapanları ekledim listeye yani isminizin listede olması icin Spor yapmalısınız
- Herkez menusunun altina yaptigi sporu yazarken ilk Sayfadan puanini hesaplayip nekadar oldugunuda yazabillirmi ve beni etiketlemeyi unutmayin kızlar, hesaplayamayan olursa tabiki yardımcı olurum.
ben keşke daha çok çekilseydim diyorum çünkü hayatımın o yılları yok gibi ve kiloluyken elbise giyip süslenen kızlar vardı keşke ben de yapabilseydim o yılları da doyasıya yaşasaydımHangimiz Kiloluyken boydan resim cekilmek ister ki? Ben Șahsen hic sevmedim istemedim! Dügün resimlerimi bile zoraki cekildim hatıra olsun diye, ozamanlar 85kiloydum. Kendimi hic begenmezdim Özguvenim sıfırdı nezaman zayıfladım nekadar mutluydum boydan pozlar veriyordum. Hadi sende Kendinle Mutlu özguvenli bir Hayat icin Bogazını tut bugun!
Dün veya az önce ne yedigin önemli degil, illa pazartesi de gelmesi gerekmiyor Canlar.
Elimde boydan sadece bir iki resim var hep surattan resimler gerçekteneline sağlık canım
ben keşke daha çok çekilseydim diyorum çünkü hayatımın o yılları yok gibi ve kiloluyken elbise giyip süslenen kızlar vardı keşke ben de yapabilseydim o yılları da doyasıya yaşasaydımyani kilolu olmak yaşamdan izole ettiren birşey olmamalı asla, ben kilolarımla kendimi sevince zayıflamaya başladım
Kendinizi erkenden sevmeye başlayın kızlar ve yaşayın
KILOLAR FIRARDASPOR LISTESI
24 Eylul - 1 Ekim
UYE Cuma Cumartesi Pazar PazartesiSalı Carșamba Perșembe Toplam Puan: hzlsel 195 145 165 195 BerryShake 205 227.5 205 157.5 140 kardelelen321 125 105 @DeryaOnDiet 15 eceboce 92 100 @yarimuhendis 150 262 100 300 326 @Breeze96 140 80 200 100 240 @kumsal68 80 120 80 140 90 @Sonsuz umut 50 50 Begonya2 40 @Cagrihilal1 100 100 @Pnrrr-20 40 125 170 197.5 @nnurc 43 40 50 @Ucmelekannesi 190 60 @eliya 45 @Calypso95 100
- Kızlar sadece Spor yapanları ekledim listeye yani isminizin listede olması icin Spor yapmalısınız
- Herkez menusunun altina yaptigi sporu yazarken ilk Sayfadan puanini hesaplayip nekadar oldugunuda yazabillirmi ve beni etiketlemeyi unutmayin kızlar, hesaplayamayan olursa tabiki yardımcı olurum.
Ellerine sağlık canımEki Görüntüle 2923969
Eki Görüntüle 2923968
ResimlerAlıntıdır / Deniz Yalabak (Kendisini takip ediyorum ve gercekten Motivasyon dolu paylasimlari var sizede atmak istedim)
Hangimiz Kiloluyken boydan resim cekilmek ister ki? Ben Șahsen hic sevmedim istemedim! Dügün resimlerimi bile zoraki cekildim hatıra olsun diye, ozamanlar 85kiloydum. Kendimi hic begenmezdim Özguvenim sıfırdı nezaman zayıfladım nekadar mutluydum boydan pozlar veriyordum. Hadi sende Kendinle Mutlu özguvenli bir Hayat icin Bogazını tut bugun!
Dün veya az önce ne yedigin önemli degil, illa pazartesi de gelmesi gerekmiyor Canlar.
afiyet olsun şimdiden cnmsSağ ol bebeğim ya cuma kahvaltısında da iyi gider dediğin gibi yapayım börek yemeyi özledim çünkü
Kuzum yaşam koçu gibisiniz hepiniz. Seviyorum sizleri. Bi uyanmaya başlıyo gibi oldum . Harekete geçicem bugün spor yapıcam. Burdan ayrılmak zaten yok hedefime ulaşana kadar. ❤❤❤
ooo tedbirler de alınmışşşBenim de ilk vitamin eksikliği geldi aklıma canım. Dün birkaç takviye sipariş ettim bugün gelecek inşallah. D vitamini eksikliği vardı zaten. B 12 kullandım bi süre. Sağol canım❤
Zihin yorgunluğu var canım. Düşünceler bırakmıyor. Diyete de odaklanamıyorum. Spor da düzensizleşti. Aslında spor hayatımı düzene sokuyor benim ama hiç yapasım yok. Çok sağol kuzum❤
oo yine erkencisiinGünlük yürüyüş görevimi de bitirdiğime göre gönül rahatlığıyla tembellik yapabilirim
"hissediyorum" nedir kız :) tartılsanamerhabalar kızlar
4 gündür doğru dürüst yürüyüş yapamadım bu gün kendimi kilo almış hissediyorum
hiç olmazsa gündüz iş yerimde yürüyeyim bari öğlen arasında
tartıldım 200 g artı çıktım yaaaooo tedbirler de alınmışşş
canım bir küçük defter al kendine ve yazmaya başla ilk sayfaya ,kafanı kemiren düşünceler korkular ne? sonra tek tek düşün gerçekten sorun mu, yoksa bakış açısı mı,sorunsa nasıl çözülebilir? ve aklına gelen diğer şeyler
oo yine erkencisiinben de odamda 2 bin yapam bari
"hissediyorum" nedir kız :) tartılsana
minnoş minnoş yürü bari
inan ben de çok üzüldüm ve çok pişman oldum yedikten sonraiyi geceler diycektim gunaydinn olsun hadi napiyorsn cnm nasl gidiyorr
Guzel cnm afyt olsn
Yaa ama ben asiri aburcubura duskunumm
Yaa uzuldm cnm ama zor tabiki. Guzel dusunmussn persembeleri yapmakla
Ayyy maleseff yaa
dii miiiiee yani bir ton paranın hatırına devaammmmmmm
sağol kuzucumtamam cnm cuma da kahvaltıda ye istersen simit peynir yumurta zeytin ilereçel bal yemezsen ara öğün de züber lokum yersin yine akşam da kıymalı sebze yemeği ve ayran salata tamamdır
çok iyi bir plan ayrıca
afiyet olsun canımm çok iyi28 eylul
Kahvalti
2 dilim ekmek
1 yumurta yagda
Zeytin
Ara
2 murdum erigi
Aksam
6 tane sardalya az yagda kizarmis
1 dilim ekmek
Salata
2.5 lt su
11 bin adim
hzlsel @Pnrrr-20 Jasminium84
ha şöyle dökül bakalımtartıldım 200 g artı çıktım yaaa
ama neden hissediyorum diyorum çunkuuuu böyle bi şiş hissedersin ya bazen öyle
canım pişmanlık mı şişmanlık mıinan ben de çok üzüldüm ve çok pişman oldum yedikten sonra
ol kuzucum
Hooommm hom hom
Öyle yapıyorum canım yatırmasınlar hastaneyeBolbol emzir canım sarılık uyku yapar sen uyandır emzir.
Yatırılacak kadar Yüksek değil şükür abla beslenme ile atabilir dedi inşallah öyle olurbir kaç günde bile geçiyormuş duyduğuma göre bir de mavi ışık muhabbeti vardı sarılıklı bebekler için doktor bir şey dedi mi
Canım öyle şey olurmu, yaa en azından sohbete gel kız sensiz buraların tadı olmaz nereye hemen gidiyorsun bakalım senBurdakilerin yazdiklarini paylastim hep, nerden bilcek bulcak burdaki diye ama. Bu turk, bilindik. Durduk yere agritmayayim basimi. Ben bir sure ayriliyorum kizlar. Dedikletini yapayim bakalim sonuc ne olacak. Kendinize oyi bakin. Nasilsa ilerde birgun yone gelirim. Artik donup dolasip geliyoruz buraya hep. Coook sagolun canim butun emekleriniz icin.
Çok doğru, demişsin canım gitmek yokDur cnm nereye gidiyorsun?menü paylaşmasan da sohbet et, kilo bildirimi yap ne dersin? ve sporunu paylaşabilirsin
inşallah düzelir en kısa zamanda kuzuÖyle yapıyorum canım yatırmasınlar hastaneye
Yatırılacak kadar Yüksek değil şükür abla beslenme ile atabilir dedi inşallah öyle olur
canım her öğünde tahıl var onun dışında gayet dengeli bi menü bencehellöğğ
28 eylül menüsü
kahvaltı
1 yumurta
zeytin peynir domt salt
1 dlm tbe
öğle
çubuk kraker
mocha
akşam
fırında tavuk patates
1 kepçe tavuk çorbası
1 dlm tbe
salata
yoğurt+çubuk kraker
biraz fındık
su 1,5 lt
spor yaklaşık 4000 adım
canım afiyet olsun sabah çok iyi ama keki öğlen yulaf yerine yiyip akşam da çorbanı yoğurt ve salatayla yesen daha güzel olurmuşSalı günü dünkü menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
3 zeytin
2 yemek kaşığı lor
Ara
1 türk kahvesi
Öğlen
3 yemek kaşığı yulaf muzlu
Akşam
2 kepçe yüksük çorbası
Ara
2 dilim kek
7000 adım yürüyüş
@Pnrrr-20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?