Kilolar Firarda 😎

Canim gun icinde magnez al vitamin d takviyesi al. Ve cok sevdigin veya seni rahatlatacak birsey tap, herhangi birsey. Sanki hafif bir depresyon baslangici gibi. Oluyor bazen hepimizde.
Benim de ilk vitamin eksikliği geldi aklıma canım. Dün birkaç takviye sipariş ettim bugün gelecek inşallah. D vitamini eksikliği vardı zaten. B 12 kullandım bi süre. Sağol canım❤
Zihin yorgunluğu var canım. Düşünceler bırakmıyor. Diyete de odaklanamıyorum. Spor da düzensizleşti. Aslında spor hayatımı düzene sokuyor benim ama hiç yapasım yok. Çok sağol kuzum❤

Kek de yapayım ikindi kaçamağı olsun cumartesi yaparım o zaman
tamam cnm cuma da kahvaltıda ye istersen simit peynir yumurta zeytin ile reçel bal yemezsen ara öğün de züber lokum yersin yine akşam da kıymalı sebze yemeği ve ayran salata tamamdır

canım normal patlaman bi de iyileştin artık afiyet olsun cnm
çok iyi bir plan ayrıca

canım biliyorsun hepimiz öyle,bıraksan bütün gün kh yeriz
ama buraya gelip menüleri yazma amacımız dengesiz yediğimizin farkına varıp birbirimizi dürterek daha çeşitli besleyici gıdalardan da yemek gülüm
biraz çaba sarfetmek gerekiyor gerçekten ,o güç de sende var biliyorum
bu hafta gitti diye düşünme cnm geç bi kahvaltı yap canının istediğini ye, sonra 1 sütlü kahveli hurmalı cevizli ara 1 protein ve salatalı öğün şeklinde toparlarsın

Sağ ol bebeğim ya cuma kahvaltısında da iyi gider dediğin gibi yapayım börek yemeyi özledim çünkü

Kuzum yaşam koçu gibisiniz hepiniz. Seviyorum sizleri. Bi uyanmaya başlıyo gibi oldum . Harekete geçicem bugün spor yapıcam. Burdan ayrılmak zaten yok hedefime ulaşana kadar. ❤❤❤

+500 uyandım inşaAllah yarına gitmiş olur

eline sağlık canım

ben keşke daha çok çekilseydim diyorum çünkü hayatımın o yılları yok gibi ve kiloluyken elbise giyip süslenen kızlar vardı keşke ben de yapabilseydim o yılları da doyasıya yaşasaydım yani kilolu olmak yaşamdan izole ettiren birşey olmamalı asla, ben kilolarımla kendimi sevince zayıflamaya başladım
Kendinizi erkenden sevmeye başlayın kızlar ve yaşayın

Elimde boydan sadece bir iki resim var hep surattan resimler gerçektensuratım da şu an bakıyorum sanki bana değil başkasına ait gibi Ben kilolarımla hiç sevmedim kendimi özelikle son 1-2 yıl ne doğru düzgün makyaj yaptım okula sürekli saçımı toplayıp giderdim kendime yeni kıyafet almazdım aynaya bile doğru düzgün bakmazdım ama şu an aynalarla aşk yaşıyorum Keşke kilolarımızla sevebilsek kendimizi ama çok kolay bir iş değil

Ellerine sağlık canım

Sağ ol bebeğim ya cuma kahvaltısında da iyi gider dediğin gibi yapayım börek yemeyi özledim çünkü
afiyet olsun şimdiden cnms

Kuzum yaşam koçu gibisiniz hepiniz. Seviyorum sizleri. Bi uyanmaya başlıyo gibi oldum . Harekete geçicem bugün spor yapıcam. Burdan ayrılmak zaten yok hedefime ulaşana kadar. ❤❤❤

Begonya2 ben de pazartesi kiloma gelebildim bu hafta sabit gelsem yeter diyordum

ooo tedbirler de alınmışşş
canım bir küçük defter al kendine ve yazmaya başla ilk sayfaya ,kafanı kemiren düşünceler korkular ne? sonra tek tek düşün gerçekten sorun mu, yoksa bakış açısı mı,sorunsa nasıl çözülebilir? ve aklına gelen diğer şeyler

Günlük yürüyüş görevimi de bitirdiğime göre gönül rahatlığıyla tembellik yapabilirim
oo yine erkencisiin ben de odamda 2 bin yapam bari
merhabalar kızlar
4 gündür doğru dürüst yürüyüş yapamadım bu gün kendimi kilo almış hissediyorum
hiç olmazsa gündüz iş yerimde yürüyeyim bari öğlen arasında
"hissediyorum" nedir kız :) tartılsana
minnoş minnoş yürü bari

tartıldım 200 g artı çıktım yaaa
ama neden hissediyorum diyorum çunkuuuu böyle bi şiş hissedersin ya bazen öyle

iyi geceler diycektim gunaydinn olsun hadi napiyorsn cnm nasl gidiyorr

Guzel cnm afyt olsn

Yaa ama ben asiri aburcubura duskunumm

Yaa uzuldm cnm ama zor tabiki. Guzel dusunmussn persembeleri yapmakla

Ayyy maleseff yaa
inan ben de çok üzüldüm ve çok pişman oldum yedikten sonra

ama neyse önümüze bakalım di mi
en azından kendimi denedim bana neyin iyi geldiğini artık çok daha iyi anladım bu bakımdan iyi oldu aslında bu deneyim

ee yani bir ton paranın hatırına devaammmmmmm
dii miiii

sağol kuzucum

28 eylul
Kahvalti
2 dilim ekmek
1 yumurta yagda
Zeytin

Ara
2 murdum erigi

Aksam
6 tane sardalya az yagda kizarmis
1 dilim ekmek
Salata

2.5 lt su

11 bin adim

hzlsel @Pnrrr-20 Jasminium84
afiyet olsun canımm çok iyi

tartıldım 200 g artı çıktım yaaa
ama neden hissediyorum diyorum çunkuuuu böyle bi şiş hissedersin ya bazen öyle
ha şöyle dökül bakalım hahaha
canım menülerin normal ama bu 2 gün kh aha kıs istersen ve erken bitirmeye çalış ekstradan limon maydanoz kürü deneyebilirsin hatta yeşil çayla karıştırabilirsin düşük tansiyonun yoksa ya da sadece bharatlı yeşil çay ve akşam leslie seansları

inan ben de çok üzüldüm ve çok pişman oldum yedikten sonra
ol kuzucum
canım pişmanlık mı şişmanlık mı
pişman olursan kendine ceza gibi düşünüp sonra kendi kendini kurtarmak için daha çok yersin,karışık bir durum ama vücudun kendini korumaya çalışır böyle,o yüzden pozitif düşün ve eminim eksinin yanında bu sabahki artın hiçbirşeydir

Bolbol emzir canım sarılık uyku yapar sen uyandır emzir.
Öyle yapıyorum canım yatırmasınlar hastaneye
bir kaç günde bile geçiyormuş duyduğuma göre bir de mavi ışık muhabbeti vardı sarılıklı bebekler için doktor bir şey dedi mi
Yatırılacak kadar Yüksek değil şükür abla beslenme ile atabilir dedi inşallah öyle olur

Canım öyle şey olurmu, yaa en azından sohbete gel kız sensiz buraların tadı olmaz nereye hemen gidiyorsun bakalım sen

Dur cnm nereye gidiyorsun? menü paylaşmasan da sohbet et, kilo bildirimi yap ne dersin? ve sporunu paylaşabilirsin
Çok doğru, demişsin canım gitmek yok

canım her öğünde tahıl var onun dışında gayet dengeli bi menü bence

canım afiyet olsun sabah çok iyi ama keki öğlen yulaf yerine yiyip akşam da çorbanı yoğurt ve salatayla yesen daha güzel olurmuş yeşil çay içtin mi canım? yürüyüş de güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…