• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

26 Eylül Pazar
Sabah
  • Kahve
Öğle
  • 2 dilim börek
  • Yeşil çay
Akşam
  • 1 küçük şinitzel
  • 1 bardak ayran
2 lt su
2 mil Leslie ➡45 puan
30 dk pilates ➡ 60 puan
BerryShake BerryShake @Pnrrr-20
yine çok dengesiz :( sporun güzel ama besleyici bişey yok canım

27 Eylül Pazartesi

Öğle
  • 1 dilim tam buğday ekmeği
  • Az peynir
  • 3 zeytin
  • Domates salatalik
  • Çay
Akşam
  • 6 kaşık bulgur pilavı
  • 1 kase yoğurt
  • 2 mandalina
1, 5 lt su
Spor yok
BerryShake BerryShake
canım vejetaryen misin? öğünlerin az çeşitli ve besleyici bişey yok yani, evet hamuru azaltmışsın ama protein yok denecek kadar az :(

27 Mayıs menüm
Sabah 8h30
1 şekersiz kahve, 1 tane 150 kalorilik diyet dilim kek

Öğlen
1 SK kıymalı menemem 1 dilim ekmek

Ara
16h00 iki ceviz yeşil çay

Akşam 18h00
1 mergez ( sosiz tarzı bişi ) domates salatası

2,5 litre su
14 bin adım @Azimliiii Ucmelekannesi Ucmelekannesi
canım artık azimliyi etiketleme kaptanlar değişti 😂 ortini etiketlemen yeterli

Yine çok iyi bir menü canım afiyet olsun😍

Kavrulmuş fındıklar yenilmiş afiyet olsun canım spor şahane😍😍

Afiyet olsun canım çok güzel menü şekersiz karbonsuz olmuş dediğin gibi🤩🤩
aynen tşk 🥰
sana da afiyet olsun 😍 diyetisyen menüsü mübarek 🤭

KİLOLAR FİRARDA ADIM TABLOSU
24 EYLÜL - 1 EKİM

ÜYE
24 EYLÜL
25 EYLÜL
26 EYLÜL
27 EYLÜL
14730
8000
13190
10938
10000
:KK43:
10000
10000
4000
9200
2000
10000
eliya eliya
6000
16908
18001
16000
15150
6000
14984
14000
16000
4000
4000
nnurc nnurc
4300
4000
4000
12000
9000
5000
5000
11928
7273
6228
10222
11200
10000
10000
8000
8000
14000

Anadolu yakasına geleceğiz abim orda oturuyor ama gezeceğiz muhtemelen🤣ama iş nerde olursa oraya okeyim bulursam abimle Anadolu yakasında yaşayacağım😊
Hangi ilçede canım ben de Anadolu yakasındayım🤩🤩
Evet yedim vallahi napayım bugün 8 tane yemeyip yarına 16 tane mi yiyeydim🤣🤣🤣kısıtlamıyorum kendimi böyle devam💃💃
çok iyi yapmışsın canım sonradan saldıracağına böyle istediğinde dengeli yemek en güzeli hatta biraz daha yiyebilirmişsin 😍😍
yine çok dengesiz :KK43: sporun güzel ama besleyici bişey yok canım

canım vejetaryen misin? öğünlerin az çeşitli ve besleyici bişey yok yani, evet hamuru azaltmışsın ama protein yok denecek kadar az :KK43:

canım artık azimliyi etiketleme kaptanlar değişti 😂 ortini etiketlemen yeterli

aynen tşk 🥰
sana da afiyet olsun 😍 diyetisyen menüsü mübarek 🤭
Diyetisyenim sağ olsun şahane menüler veriyor bana😍😍
kuzu yorumları burda yapıyoruz 😂 az ilgilen daa burayla 🤭

ye bence :)

hzlsel hzlsel eline sağlık kuzum
Sağ ol canım🥰

Eklentiler

• IMG_20210928_215608.jpg
    IMG_20210928_215608.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar hep söylerim kendim de onayladım bu 2 haftalık süreçte evet diyet kesinlikle zihinsel bir süreç. Zihinsel olarak hazır olmak gerekiyor. Anladım ki ben şu ara diyete hazır değilim. Sayfanın motivasyonunu düşürmemek için biraz müsade istiyorum sizden. Bu şekilde kötü hissediyorum çünkü kendinle birlikte kimseye faydam yok. Kızımın uykusuzluk sendromu aşırı yoğun okul ailemin sorunları vs beni fazla meşgul etti sanırım. Kafamı toparlayıp geri gelicem inşallah ancak şu an buraya odaklanamıyorum. Daha fazla kilo almıcam merak etmeyin. Kısa bir mola sonra buradayım inş. Sizi seviyorum 💕💕

Gecmis olsun canim. Kolay degil tabiki goz.
Aynen öyle canım hAzal ın dediği gibi birde erkek nazı 🤣🤣 ayy damla neymiş gözünün tam ortasına düşmüyormuş altta gidiyormuş damlayı niye tam gözünün ortasına denk getiremiyormuşum 🙈 gözünü açmıyorsun saniyede 48484 kez kırpıyorsun desem olmaz 🤦🏻‍♀️

Kızlar hep söylerim kendim de onayladım bu 2 haftalık süreçte evet diyet kesinlikle zihinsel bir süreç. Zihinsel olarak hazır olmak gerekiyor. Anladım ki ben şu ara diyete hazır değilim. Sayfanın motivasyonunu düşürmemek için biraz müsade istiyorum sizden. Bu şekilde kötü hissediyorum çünkü kendinle birlikte kimseye faydam yok. Kızımın uykusuzluk sendromu aşırı yoğun okul ailemin sorunları vs beni fazla meşgul etti sanırım. Kafamı toparlayıp geri gelicem inşallah ancak şu an buraya odaklanamıyorum. Daha fazla kilo almıcam merak etmeyin. Kısa bir mola sonra buradayım inş. Sizi seviyorum 💕💕
Ah kuzun biran önce güzel bir uyku rutuni tuttursun sende rahat et inşallah canım uykusuz hiç bir şey olmaz o kadar haklısın ki.. şu süreçte elini hamur işi sağlıksız gıdalardan çeksen bile sana yeter sonrasında biz seni bekliyoruz 💕💕 kendine çok iyi bak

Aynen öyle canım hAzal ın dediği gibi birde erkek nazı 🤣🤣 ayy damla neymiş gözünün tam ortasına düşmüyormuş altta gidiyormuş damlayı niye tam gözünün ortasına denk getiremiyormuşum 🙈 gözünü açmıyorsun saniyede 48484 kez kırpıyorsun desem olmaz 🤦🏻‍♀️
Galiba kadin erkek pek farketmiyir da cani biraz fazla tatli 😉 ben hasta olunca ben de oyle oluyorum ne yazik ki tum dunya durcak ben hasta olunca. Allah yardimcin olsun canim.

Insallah kizinin uykusu biran once duzelsin canim. Uykusuzken diyet cok zor. Kendine iyi bak, soz verdin bak kilo almayacaksin 😉

Back