- 31 Temmuz 2020
- 20.414
- 60.233
- 548
yine çok dengesiz26 Eylül Pazar
Sabah
Öğle
- Kahve
Akşam
- 2 dilim börek
- Yeşil çay
2 lt su
- 1 küçük şinitzel
- 1 bardak ayran
2 mil Leslie ➡45 puan
30 dk pilates ➡ 60 puan
BerryShake @Pnrrr-20
canım vejetaryen misin? öğünlerin az çeşitli ve besleyici bişey yok yani, evet hamuru azaltmışsın ama protein yok denecek kadar az27 Eylül Pazartesi
Öğle
Akşam
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- Az peynir
- 3 zeytin
- Domates salatalik
- Çay
1, 5 lt su
- 6 kaşık bulgur pilavı
- 1 kase yoğurt
- 2 mandalina
Spor yok
BerryShake
canım artık azimliyi etiketleme kaptanlar değişti27 Mayıs menüm
Sabah 8h30
1 şekersiz kahve, 1 tane 150 kalorilik diyet dilim kek
Öğlen
1 SK kıymalı menemem 1 dilim ekmek
Ara
16h00 iki ceviz yeşil çay
Akşam 18h00
1 mergez ( sosiz tarzı bişi ) domates salatası
2,5 litre su
14 bin adım @AzimliiiiUcmelekannesi
aynen tşkYine çok iyi bir menü canım afiyet olsun
Kavrulmuş fındıklar yenilmiş afiyet olsun canım spor şahane
Afiyet olsun canım çok güzel menü şekersiz karbonsuz olmuş dediğin gibi
8 bile çok az cnmEvet yedim vallahi napayım bugün 8 tane yemeyip yarına 16 tane mi yiyeydimkısıtlamıyorum kendimi böyle devam
Şey diyormuşum gidip biraz daha yiyeyim8 bile çok az cnm
ÜYE | 24 EYLÜL | 25 EYLÜL | 26 EYLÜL | 27 EYLÜL |
14730 | 8000 | 13190 | 10938 | |
C
Cagrihilal1
| 10000 | 10000 | ||
10000 | ||||
4000 | ||||
9200 | 2000 | 10000 | ||
6000 | ||||
16908 | 18001 | 16000 | 15150 | |
6000 | 14984 | 14000 | 16000 | |
4000 | 4000 | |||
4300 | 4000 | |||
4000 | 12000 | 9000 | ||
5000 | 5000 | |||
11928 | 7273 | 6228 | ||
10222 | 11200 | 10000 | 10000 | |
8000 | 8000 | 14000 | ||
kuzu yorumları burda yapıyoruzGayet güzel canım. Sporun da çok iyi
ye bence :)Şey diyormuşum gidip biraz daha yiyeyim
Yok yok yemiyim yarın yine yerim belki
Hangi ilçede canım ben de Anadolu yakasındayımAnadolu yakasına geleceğiz abim orda oturuyor ama gezeceğiz muhtemelenama iş nerde olursa oraya okeyim bulursam abimle Anadolu yakasında yaşayacağım
çok iyi yapmışsın canım sonradan saldıracağına böyle istediğinde dengeli yemek en güzeli hatta biraz daha yiyebilirmişsinEvet yedim vallahi napayım bugün 8 tane yemeyip yarına 16 tane mi yiyeydimkısıtlamıyorum kendimi böyle devam
Diyetisyenim sağ olsun şahane menüler veriyor banayine çok dengesizsporun güzel ama besleyici bişey yok canım
canım vejetaryen misin? öğünlerin az çeşitli ve besleyici bişey yok yani, evet hamuru azaltmışsın ama protein yok denecek kadar az
canım artık azimliyi etiketleme kaptanlar değiştiortini etiketlemen yeterli
aynen tşk
sana da afiyet olsundiyetisyen menüsü mübarek
Sağ ol canım
Üsküdarda oturuyor canımHangi ilçede canım ben de Anadolu yakasındayım
çok iyi yapmışsın canım sonradan saldıracağına böyle istediğinde dengeli yemek en güzeli hatta biraz daha yiyebilirmişsin
sınırsız yicem desen zaten 1 avuç yersin ve doyarsın mutlu olursun cnm :)Üsküdarda oturuyor canımartık naaasip o an yemedim yarına yine yerim
Sence ben sınırsız yiyeceğim diyip 1 avuçla doyar mıydımsınırsız yicem desen zaten 1 avuç yersin ve doyarsın mutlu olursun cnm :)
Ne yalan söyleyeyim ben de aynısını düşündüm 1 avuç neyine yeter insanın şöyle kase kase yiyeceksinSence ben sınırsız yiyeceğim diyip 1 avuçla doyar mıydım
Yani bi de söz konusu kavrulmuş fındıkNe yalan söyleyeyim ben de aynısını düşündüm 1 avuç neyine yeter insanın şöyle kase kase yiyeceksin
Sağol tatlım nasıl gidiyor diyetGeçmiş olsun kaptanım
Sağol ZeynebimGeçmiş olsun kaptanım❤
Dönerim dönerimayneninşallah bir iki haftaya bomba gibi dönersiin spora
Aynen öyle canım hAzal ın dediği gibi birde erkek nazıGecmis olsun canim. Kolay degil tabiki goz.
Ah kuzun biran önce güzel bir uyku rutuni tuttursun sende rahat et inşallah canım uykusuz hiç bir şey olmaz o kadar haklısın ki.. şu süreçte elini hamur işi sağlıksız gıdalardan çeksen bile sana yeter sonrasında biz seni bekliyoruzKızlar hep söylerim kendim de onayladım bu 2 haftalık süreçte evet diyet kesinlikle zihinsel bir süreç. Zihinsel olarak hazır olmak gerekiyor. Anladım ki ben şu ara diyete hazır değilim. Sayfanın motivasyonunu düşürmemek için biraz müsade istiyorum sizden. Bu şekilde kötü hissediyorum çünkü kendinle birlikte kimseye faydam yok. Kızımın uykusuzluk sendromu aşırı yoğun okul ailemin sorunları vs beni fazla meşgul etti sanırım. Kafamı toparlayıp geri gelicem inşallah ancak şu an buraya odaklanamıyorum. Daha fazla kilo almıcam merak etmeyin. Kısa bir mola sonra buradayım inş. Sizi seviyorum
Galiba kadin erkek pek farketmiyir da cani biraz fazla tatliAynen öyle canım hAzal ın dediği gibi birde erkek nazıayy damla neymiş gözünün tam ortasına düşmüyormuş altta gidiyormuş damlayı niye tam gözünün ortasına denk getiremiyormuşum gözünü açmıyorsun saniyede 48484 kez kırpıyorsun desem olmaz
Insallah kizinin uykusu biran once duzelsin canim. Uykusuzken diyet cok zor. Kendine iyi bak, soz verdin bak kilo almayacaksinKızlar hep söylerim kendim de onayladım bu 2 haftalık süreçte evet diyet kesinlikle zihinsel bir süreç. Zihinsel olarak hazır olmak gerekiyor. Anladım ki ben şu ara diyete hazır değilim. Sayfanın motivasyonunu düşürmemek için biraz müsade istiyorum sizden. Bu şekilde kötü hissediyorum çünkü kendinle birlikte kimseye faydam yok. Kızımın uykusuzluk sendromu aşırı yoğun okul ailemin sorunları vs beni fazla meşgul etti sanırım. Kafamı toparlayıp geri gelicem inşallah ancak şu an buraya odaklanamıyorum. Daha fazla kilo almıcam merak etmeyin. Kısa bir mola sonra buradayım inş. Sizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?