• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Canım kpss ciddi çalışmak gerektiriyor hele sadece 6 kişi almışlarsa sen annene tamam de kendi bildiğini oku canımcım🤭🤭
Şimdi kitap alacağım dedim en azından gönlü olsun🤣boş boş dururken çalışırım iş başvurularımdan da ses gelene kadar ekimin 20si gibi istanbula gideceğiz ailecek tekrar oralarda dolanacağım iş için bakalım🙈
ohaaa diyorum sayın seyircilerr :rolleyes: 7 bin de benden :KK70:

ben de TUS a hazırlanıcam gel otur çalışalım 😂 diyeti oturtmadan kafamı bişeye veremiyorum ya sürekli kafamda hesaplar... ama az kaldı hissediyorum :KK70:
Ben kafamı diyetten başka bir şeye yönlendirince diyet daha kolay oluyor ya🤣geçen kış finallerle boğuşurken diyet aşırı kolay gelmişti🤣

Şimdi kitap alacağım dedim en azından gönlü olsun🤣boş boş dururken çalışırım iş başvurularımdan da ses gelene kadar ekimin 20si gibi istanbula gideceğiz ailecek tekrar oralarda dolanacağım iş için bakalım🙈

Ben kafamı diyetten başka bir şeye yönlendirince diyet daha kolay oluyor ya🤣geçen kış finallerle boğuşurken diyet aşırı kolay gelmişti🤣
aynen cnm yarım saat 1 saat ne kadar okursan 😊
hıım o daha iyiymiş ya 😂 bi hobi bulsan o zaman kuzum? el oyalayıcı birşey olabilir ya da sanal ortamda çizim yapmak vs
derse başlayınca benim kafamda bütün ana ve ara öğün seçenekleri dolaşıyor ah bir görsen hahaha :D

aynen cnm yarım saat 1 saat ne kadar okursan 😊
hıım o daha iyiymiş ya 😂 bi hobi bulsan o zaman kuzum? el oyalayıcı birşey olabilir ya da sanal ortamda çizim yapmak vs
derse başlayınca benim kafamda bütün ana ve ara öğün seçenekleri dolaşıyor ah bir görsen hahaha :KK70:
Aayyy ne güldüm🤣🤣ben derse odaklanıyorum ya🤣ama elişini de çok çok severim yeteneğim var o konuda çok güzel şeyler işledim duruyorlar kenarda💃

Pnrrr-12 Pnrrr-12 canım 5 tane zıp 1 puan yani 1000 tane zıp 200puan menünde gördüm de boşuna puanın gitmesin🤣
Cnm ben ipsiz atliyorm ipliye gore dha kolay oluyor o yuzden spor listesinede 10 ipsiz zıplamayi 1 puan olark ekledm :KK36: sagol cok dikkatlisinn cnm

KİLOLAR FİRARDA MENU TABLOSU
24-30 EYLÜL

NoUye24 Eylül25 Eylül26 Eylül27 Eylül28 Eylül
2@Breeze96☑️☑️☑️☑️
3 C Cagrihilal1 ☑️☑️☑️☑️
4 Calypso95 Calypso95 ----☑️----------
5 DeryaOnDiet DeryaOnDiet ☑️☑️-----🆓
7@diyetcigeldihanim--------☑️☑️
8 eceboce eceboce ☑️☑️☑️ ☑️
9 eliya eliya ☑️☑️☑️ ☑️
10 Fit mutlu anne Fit mutlu anne ----------------
11 G Goklerce ☑️--------
18 BerryShake BerryShake ☑️☑️☑️☑️
19 hzlsel hzlsel ☑️☑️☑️☑️
20 Jasminium84 Jasminium84 ------------☑️
21@karabiber01------------☑️
22 kardelelen321 kardelelen321 ----☑️☑️☑️
23 kumsal68 kumsal68 ☑️☑️☑️ ☑️
24 nnurc nnurc ☑️☑️☑️☑️
26 Pnrrr-12 Pnrrr-12 -----☑️☑️☑️ ☑️
27@Sonsuz umut☑️--------☑️
28 Tempus Tempus ☑️----☑️----
29 Ucmelekannesi Ucmelekannesi --------☑️☑️ 🆓
30 yarimuhendis yarimuhendis ☑️☑️☑️☑️ ☑️

Fit mutlu anne Fit mutlu anne kuzum iyi misin? diyeti bıraktın mı? ya da bu haftalık mı cnm :/

Ağır yaşamlar izliyorum biliyorsunuz motivasyon için 7. Sezondayım.simdiye kadar anladığım 270 kilo bir insan 1200 kalorilik düşük karbonhidrat yüksek protein diyet yapabiliyor.Açlıktan ölmüyor.:oha:sabah 1saat aksam 1saat yürüyüş yapabiliyor sıkıntı yok.:KK57:.
Dr now a seslendigim oldu yalnızdım evde.Dedim nowcugum o koca toto kilo veremez gizli gizli yiyor ben gördüm diye.Ama tam anlamıyla dikkat edip kacamak yapmayanlar güzel zayıflıyor.biraz kaçamak yapanlar az veriyor.Demem o ki Bu cumaları kendime serbest yapma olayı nı kaldırmayı düşünüyorum.bir bozuyorum diyet miyet kalmıyor.Takıldı kaldı kilom 74-75 yetti valla.:sus::KK55:

28 Eylül
Kahvaltı

1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, kiraz saplı çay, 2 dilim hindi füme, 2 wasa, 1 çatal krem peynir
Ara
2 mandalina, 1 avuç kuruyemiş, züber limonlu lokum
Akşam
Kuru fasulye, 1 sb ayran, salata

2 LT su, 1 LT yeşil çay
15bin adım, 2 mil Leslie-195 puan

Pnrrr-12 Pnrrr-12 yarimuhendis yarimuhendis
Çok güzel sade tertemiz bi menğ olmuş canım afiyet olsun😊sporun da çok güzel💃

Şahane 😂
Huniyi nerden aldın ben de istiyorum 🙈

Ağır yaşamlar izliyorum biliyorsunuz motivasyon için 7. Sezondayım.simdiye kadar anladığım 270 kilo bir insan 1200 kalorilik düşük karbonhidrat yüksek protein diyet yapabiliyor.Açlıktan ölmüyor.:oha:sabah 1saat aksam 1saat yürüyüş yapabiliyor sıkıntı yok.:KK57:.
Dr now a seslendigim oldu yalnızdım evde.Dedim nowcugum o koca toto kilo veremez gizli gizli yiyor ben gördüm diye.Ama tam anlamıyla dikkat edip kacamak yapmayanlar güzel zayıflıyor.biraz kaçamak yapanlar az veriyor.Demem o ki Bu cumaları kendime serbest yapma olayı nı kaldırmayı düşünüyorum.bir bozuyorum diyet miyet kalmıyor.Takıldı kaldı kilom 74-75 yetti valla.:sus::KK55:
Aynı şey bende de var cuma yaptığım kaçamaklar beni hem geriye atıyor hem de pazartesi tartısında artıya sebep olduğu İçin motivasyonum düşüyor

Aslında şöyle yapsak kendimize kısa süreli hedefler koyalım o hedefe ulaşırsak çok istediğimiz bişeyi yiyelim

Mesela ben 67,50yim ya ilk hedefim 64 olsun 64ü gördüğümde o gün en çok neyi istiyorsa ondan yiyeyim

Ne dersin böyle mi yapsak

İnşallah İstanbul’da olur bir şeyler canım Anadolu yakası mı Avrupa yakası mı🥰
Ben de hatırlıyorum kpss senesi hem ders çalışmıştım o yaz hem diyet yapmıştım tabi atanınca parayı bulunca yedim de yedim kıtlıktan çıkmış gibi hepsini geri aldım fazlasıyla🤣🤣
yok cnm ya 10 bin olabilir ama 3 gün dinleneyim diyorum 😂

ooo hamarat kızzz 😍
Dinlenmeyi hak ettin canım ne zamandır çok yoğun spor yapıyorsun 😍
KİLOLAR FİRARDA MENU TABLOSU
24-30 EYLÜL

NoUye24 Eylül25 Eylül26 Eylül27 Eylül28 Eylül
2@Breeze96☑️☑️☑️☑️
3 C Cagrihilal1 ☑️☑️☑️☑️
4 Calypso95 Calypso95 ----☑️----------
5 DeryaOnDiet DeryaOnDiet ☑️☑️-----🆓
7@diyetcigeldihanim--------☑️☑️
8 eceboce eceboce ☑️☑️☑️☑️
9 eliya eliya ☑️☑️☑️☑️
10 Fit mutlu anne Fit mutlu anne ----------------
11 G Goklerce ☑️--------
18 BerryShake BerryShake ☑️☑️☑️☑️
19 hzlsel hzlsel ☑️☑️☑️☑️
20 Jasminium84 Jasminium84 ------------☑️
21@karabiber01------------☑️
22 kardelelen321 kardelelen321 ----☑️☑️☑️
23 kumsal68 kumsal68 ☑️☑️☑️☑️
24 nnurc nnurc ☑️☑️☑️☑️
26 Pnrrr-12 Pnrrr-12 -----☑️☑️☑️☑️
27@Sonsuz umut☑️--------☑️
28 Tempus Tempus ☑️----☑️----
29 Ucmelekannesi Ucmelekannesi --------☑️☑️🆓
30 yarimuhendis yarimuhendis ☑️☑️☑️☑️☑️

Fit mutlu anne Fit mutlu anne kuzum iyi misin? diyeti bıraktın mı? ya da bu haftalık mı cnm :/
ellerine sağlık canım🥰

Aynen abla sık sık emzirmeye çalışıyorum inşallah geçer bi an önce

Yok canım annemler gitti kız kardeşim ve kayınvalidem var onlar da birkaç güne giderler
Ahh kız kardeşin nasıl güzel bir yardımcı oldu sana. Sende iyice toparlanirsin alışırsın az biraz artık
Yaa bende bogaym ve yemege asiri duskunumm burda bogalar olark kalabaligizzz :rolleyes: :confused:

Anladm cnm insallah iyi gelr 1 hafta sal ama sonra toparla kesn cnm yoksa artilar cok cabuk geliyor biliyorsun
Aynen canım gelsede sıkıntı değil inan daha motive olacağıma eminim canim
e ondan önceki hafta da artıymışsın :KK70:
bak doymalı diyeti bulmama az kaldı :KK70: o zamana kadar çık dolaş bi hava al bakalım hahaha :KK70:
bence kendimi seviyorum yicem modundasın e hepimiz öyleyiz cnm bu normal bişey üzülme 😍 kendimizi seviyoruz napak
Evet artiydim canim . Ama bu haftaki gibi bir artı görmedim uzun zamandır.

Yok be kendimi de çok sevdiğim söylenemez aslında😂😂😂

Neyse güzel olacak ben eminim canim

28 eylul Menum:

11:00 kahve

12:00 2 dilim ekmek, domates saltlk, 1 yumurta omlett, 1tk surme peynir, 1ck salca, 3 dilim hindifume salam

16:45 200gr tavuk ile yogurtlu Salata buyuk kase

19:00 beyazcay, 2hurma

21:00 sutlu kahve, 1 zuber bar (olabillir, gece 1-2 de anca uyuyor yemegi erken yedigm icin acikiyorum)

1mil leslie =22.5
150 mekik =15p
1000 zıplama = 100p
6.000 Adım =60p topl= 197.5p
2.5lt Su

@hadikonusalim BerryShake BerryShake hzlsel hzlsel
Yine çok iyi bir menü canım afiyet olsun😍
28 eylül salı
11.00 : 1 yumurta,salatalık domates peynir 1 dilim ekmek, minnak bir incir
14.00 : 1 kupa sütlü nescafe,1 tane lifalif bar
17.30 : yarım kepçe çorba, 1 tabak z yağlı taze fasülye,salata yarım dilim ekmek
19.30 : 1 fincan yeşilçay, 8 tane kaveuk fındık
Su : 2.5lt
Spor : 1000 tane ip = 200p 12600adım= 126p totalde = 326p
hzlsel hzlsel BerryShake BerryShake Pnrrr-12 Pnrrr-12
Kavrulmuş fındıklar yenilmiş afiyet olsun canım spor şahane😍😍
28 Eylül Menüm
12:00 yağlı sütlü nesscafe gold, 2 hurma,1 erik,3 ceviz
14:00 1 dilim beyaz peynir,yarım haşlanmış yumurta, 3 zeytin,2 üçgen peynir,domates salatalık limonlu dereotu, limonlu yeşil çay
18:00 100 gr süzme yoğurt,1 tatlı kaşığı çiya tohumu
19:30 120 gr tavuk göğüs sote ve salata
sonra 1 maden suyu, limonlu yeşil çay
2 lt su,

kardelelen321 kardelelen321
Afiyet olsun canım çok güzel menü şekersiz karbonsuz olmuş dediğin gibi🤩🤩

İnşallah İstanbul’da olur bir şeyler canım Anadolu yakası mı Avrupa yakası mı🥰
Ben de hatırlıyorum kpss senesi hem ders çalışmıştım o yaz hem diyet yapmıştım tabi atanınca parayı bulunca yedim de yedim kıtlıktan çıkmış gibi hepsini geri aldım fazlasıyla🤣🤣
Anadolu yakasına geleceğiz abim orda oturuyor ama gezeceğiz muhtemelen🤣ama iş nerde olursa oraya okeyim bulursam abimle Anadolu yakasında yaşayacağım😊

Yine çok iyi bir menü canım afiyet olsun😍

Kavrulmuş fındıklar yenilmiş afiyet olsun canım spor şahane😍😍

Afiyet olsun canım çok güzel menü şekersiz karbonsuz olmuş dediğin gibi🤩🤩
Evet yedim vallahi napayım bugün 8 tane yemeyip yarına 16 tane mi yiyeydim🤣🤣🤣kısıtlamıyorum kendimi böyle devam💃💃

Back