- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
Şimdi kitap alacağım dedim en azından gönlü olsunCanım kpss ciddi çalışmak gerektiriyor hele sadece 6 kişi almışlarsa sen annene tamam de kendi bildiğini oku canımcım
Ben kafamı diyetten başka bir şeye yönlendirince diyet daha kolay oluyor yaohaaa diyorum sayın seyircilerr7 bin de benden
ben de TUS a hazırlanıcam gel otur çalışalımdiyeti oturtmadan kafamı bişeye veremiyorum ya sürekli kafamda hesaplar... ama az kaldı hissediyorum
aynen cnm yarım saat 1 saat ne kadar okursanŞimdi kitap alacağım dedim en azından gönlü olsunboş boş dururken çalışırım iş başvurularımdan da ses gelene kadar ekimin 20si gibi istanbula gideceğiz ailecek tekrar oralarda dolanacağım iş için bakalım
Ben kafamı diyetten başka bir şeye yönlendirince diyet daha kolay oluyor yageçen kış finallerle boğuşurken diyet aşırı kolay gelmişti
Sen onu 10bine tamamlar üzerine 3-5 mil Leslie yaparsınohaaa diyorum sayın seyircilerr7 bin de benden
ben de TUS a hazırlanıcam gel otur çalışalımdiyeti oturtmadan kafamı bişeye veremiyorum ya sürekli kafamda hesaplar... ama az kaldı hissediyorum
Aayyy ne güldümaynen cnm yarım saat 1 saat ne kadar okursan
hıım o daha iyiymiş yabi hobi bulsan o zaman kuzum? el oyalayıcı birşey olabilir ya da sanal ortamda çizim yapmak vs
derse başlayınca benim kafamda bütün ana ve ara öğün seçenekleri dolaşıyor ah bir görsen hahaha
yok cnm ya 10 bin olabilir ama 3 gün dinleneyim diyorumSen onu 10bine tamamlar üzerine 3-5 mil Leslie yaparsın
ooo hamarat kızzzAayyy ne güldümben derse odaklanıyorum ya ama elişini de çok çok severim yeteneğim var o konuda çok güzel şeyler işledim duruyorlar kenarda
Cnm ben ipsiz atliyorm ipliye gore dha kolay oluyor o yuzden spor listesinede 10 ipsiz zıplamayi 1 puan olark ekledmPnrrr-12 canım 5 tane zıp 1 puan yani 1000 tane zıp 200puan menünde gördüm de boşuna puanın gitmesin
Heeeee anladım canımCnm ben ipsiz atliyorm ipliye gore dha kolay oluyor o yuzden spor listesinede 10 ipsiz zıplamayi 1 puan olark ekledmsagol cok dikkatlisinn cnm
No | Uye | 24 Eylül | 25 Eylül | 26 Eylül | 27 Eylül | 28 Eylül |
2 | @Breeze96 | |||||
3 | C Cagrihilal1 | |||||
4 |
| ---- | ----- | ----- | ||
5 |
| ----- | ||||
7 | @diyetcigeldihanim | ---- | ---- | |||
8 |
| |||||
9 |
| |||||
10 |
| ---- | ---- | ---- | ---- | |
11 | G Goklerce | ---- | ---- | |||
18 |
| |||||
19 |
| |||||
20 |
| ---- | ---- | ---- | ||
21 | @karabiber01 | ---- | ---- | ---- | ||
22 |
| ---- | ||||
23 |
| | ||||
24 |
| |||||
26 |
| ----- | ||||
27 | @Sonsuz umut | ---- | ---- | |||
28 |
| ---- | ---- | |||
29 |
| ---- | ---- | |||
30 |
|
Hı hı cnm görürsem söylerimBu cumaları kendime serbest yapma olayı nı kaldırmayı düşünüyorum.bir bozuyorum diyet miyet kalmıyor.Takıldı kaldı kilom 74-75 yetti valla.
Çok güzel sade tertemiz bi menğ olmuş canım afiyet olsun28 Eylül
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, kiraz saplı çay, 2 dilim hindi füme, 2 wasa, 1 çatal krem peynir
Ara
2 mandalina, 1 avuç kuruyemiş, züber limonlu lokum
Akşam
Kuru fasulye, 1 sb ayran, salata
2 LT su, 1 LT yeşil çay
15bin adım, 2 mil Leslie-195 puan
Pnrrr-12 yarimuhendis
Şahane
Aynı şey bende de var cuma yaptığım kaçamaklar beni hem geriye atıyor hem de pazartesi tartısında artıya sebep olduğu İçin motivasyonum düşüyorDr now a seslendigim oldu yalnızdım evde.Dedim nowcugum o koca toto kilo veremez gizli gizli yiyor ben gördüm diye.Ama tam anlamıyla dikkat edip kacamak yapmayanlar güzel zayıflıyor.biraz kaçamak yapanlar az veriyor.Demem o ki Bu cumaları kendime serbest yapma olayı nı kaldırmayı düşünüyorum.bir bozuyorum diyet miyet kalmıyor.Takıldı kaldı kilom 74-75 yetti valla.
İnşallah İstanbul’da olur bir şeyler canım Anadolu yakası mı Avrupa yakası mıŞimdi kitap alacağım dedim en azından gönlü olsunboş boş dururken çalışırım iş başvurularımdan da ses gelene kadar ekimin 20si gibi istanbula gideceğiz ailecek tekrar oralarda dolanacağım iş için bakalım
Ben kafamı diyetten başka bir şeye yönlendirince diyet daha kolay oluyor yageçen kış finallerle boğuşurken diyet aşırı kolay gelmişti
Dinlenmeyi hak ettin canım ne zamandır çok yoğun spor yapıyorsunyok cnm ya 10 bin olabilir ama 3 gün dinleneyim diyorum
ooo hamarat kızzz
ellerine sağlık canımKİLOLAR FİRARDA MENU TABLOSU
24-30 EYLÜL
No Uye 24 Eylül 25 Eylül 26 Eylül 27 Eylül 28 Eylül 2 @Breeze96 3 C Cagrihilal1 4 Calypso95 ---- ----- ----- 5 DeryaOnDiet ----- 7 @diyetcigeldihanim ---- ---- 8 eceboce 9 eliya 10 Fit mutlu anne ---- ---- ---- ---- 11 G Goklerce ---- ---- 18 BerryShake 19 hzlsel 20 Jasminium84 ---- ---- ---- 21 @karabiber01 ---- ---- ---- 22 kardelelen321 ---- 23 kumsal68 24 nnurc 26 Pnrrr-12 ----- 27 @Sonsuz umut ---- ---- 28 Tempus ---- ---- 29 Ucmelekannesi ---- ---- 30 yarimuhendis
Fit mutlu anne kuzum iyi misin? diyeti bıraktın mı? ya da bu haftalık mı cnm :/
Sağ ol canım ara öğün biraz kaçtı ama akşam az yedim dengeledimÇok güzel sade tertemiz bi menğ olmuş canım afiyet olsunsporun da çok güzel
Ahh kız kardeşin nasıl güzel bir yardımcı oldu sana. Sende iyice toparlanirsin alışırsın az biraz artıkAynen abla sık sık emzirmeye çalışıyorum inşallah geçer bi an önce
Yok canım annemler gitti kız kardeşim ve kayınvalidem var onlar da birkaç güne giderler
Aynen canım gelsede sıkıntı değil inan daha motive olacağıma eminim canimYaa bende bogaym ve yemege asiri duskunumm burda bogalar olark kalabaligizzz
Anladm cnm insallah iyi gelr 1 hafta sal ama sonra toparla kesn cnm yoksa artilar cok cabuk geliyor biliyorsun
Evet artiydim canim . Ama bu haftaki gibi bir artı görmedim uzun zamandır.e ondan önceki hafta da artıymışsın
bak doymalı diyeti bulmama az kaldıo zamana kadar çık dolaş bi hava al bakalım hahaha
bence kendimi seviyorum yicem modundasın e hepimiz öyleyiz cnm bu normal bişey üzülmekendimizi seviyoruz napak
Yine çok iyi bir menü canım afiyet olsun28 eylul Menum:
11:00 kahve
12:00 2 dilim ekmek, domates saltlk, 1 yumurta omlett, 1tk surme peynir, 1ck salca, 3 dilim hindifume salam
16:45 200gr tavuk ile yogurtlu Salata buyuk kase
19:00 beyazcay, 2hurma
21:00 sutlu kahve, 1 zuber bar (olabillir, gece 1-2 de anca uyuyor yemegi erken yedigm icin acikiyorum)
1mil leslie =22.5
150 mekik =15p
1000 zıplama = 100p
6.000 Adım =60p topl= 197.5p
2.5lt Su
@hadikonusalimBerryShake hzlsel
Kavrulmuş fındıklar yenilmiş afiyet olsun canım spor şahane28 eylül salı
11.00 : 1 yumurta,salatalık domates peynir 1 dilim ekmek, minnak bir incir
14.00 : 1 kupa sütlü nescafe,1 tane lifalif bar
17.30 : yarım kepçe çorba, 1 tabak z yağlı taze fasülye,salata yarım dilim ekmek
19.30 : 1 fincan yeşilçay, 8 tane kaveuk fındık
Su : 2.5lt
Spor : 1000 tane ip = 200p 12600adım= 126p totalde = 326p
hzlsel BerryShake Pnrrr-12
Afiyet olsun canım çok güzel menü şekersiz karbonsuz olmuş dediğin gibi28 Eylül Menüm
12:00 yağlı sütlü nesscafe gold, 2 hurma,1 erik,3 ceviz
14:00 1 dilim beyaz peynir,yarım haşlanmış yumurta, 3 zeytin,2 üçgen peynir,domates salatalık limonlu dereotu, limonlu yeşil çay
18:00 100 gr süzme yoğurt,1 tatlı kaşığı çiya tohumu
19:30 120 gr tavuk göğüs sote ve salata
sonra 1 maden suyu, limonlu yeşil çay
2 lt su,
kardelelen321
Valla öyle Allah razı olsun hem doğumdan önce hem şimdiAhh kız kardeşin nasıl güzel bir yardımcı oldu sana. Sende iyice toparlanirsin alışırsın az biraz artık
Anadolu yakasına geleceğiz abim orda oturuyor ama gezeceğiz muhtemelenİnşallah İstanbul’da olur bir şeyler canım Anadolu yakası mı Avrupa yakası mı
Ben de hatırlıyorum kpss senesi hem ders çalışmıştım o yaz hem diyet yapmıştım tabi atanınca parayı bulunca yedim de yedim kıtlıktan çıkmış gibi hepsini geri aldım fazlasıyla
Evet yedim vallahi napayım bugün 8 tane yemeyip yarına 16 tane mi yiyeydimYine çok iyi bir menü canım afiyet olsun
Kavrulmuş fındıklar yenilmiş afiyet olsun canım spor şahane
Afiyet olsun canım çok güzel menü şekersiz karbonsuz olmuş dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?