Kilolar Firarda 😎

Canım kpss ciddi çalışmak gerektiriyor hele sadece 6 kişi almışlarsa sen annene tamam de kendi bildiğini oku canımcım
Şimdi kitap alacağım dedim en azından gönlü olsunboş boş dururken çalışırım iş başvurularımdan da ses gelene kadar ekimin 20si gibi istanbula gideceğiz ailecek tekrar oralarda dolanacağım iş için bakalım
ohaaa diyorum sayın seyircilerr 7 bin de benden

ben de TUS a hazırlanıcam gel otur çalışalım diyeti oturtmadan kafamı bişeye veremiyorum ya sürekli kafamda hesaplar... ama az kaldı hissediyorum
Ben kafamı diyetten başka bir şeye yönlendirince diyet daha kolay oluyor yageçen kış finallerle boğuşurken diyet aşırı kolay gelmişti

aynen cnm yarım saat 1 saat ne kadar okursan
hıım o daha iyiymiş ya bi hobi bulsan o zaman kuzum? el oyalayıcı birşey olabilir ya da sanal ortamda çizim yapmak vs
derse başlayınca benim kafamda bütün ana ve ara öğün seçenekleri dolaşıyor ah bir görsen hahaha

Aayyy ne güldümben derse odaklanıyorum yaama elişini de çok çok severim yeteneğim var o konuda çok güzel şeyler işledim duruyorlar kenarda

Pnrrr-12 canım 5 tane zıp 1 puan yani 1000 tane zıp 200puan menünde gördüm de boşuna puanın gitmesin
Cnm ben ipsiz atliyorm ipliye gore dha kolay oluyor o yuzden spor listesinede 10 ipsiz zıplamayi 1 puan olark ekledm sagol cok dikkatlisinn cnm

KİLOLAR FİRARDA MENU TABLOSU
24-30 EYLÜL

NoUye24 Eylül25 Eylül26 Eylül27 Eylül28 Eylül
2@Breeze96
3 C Cagrihilal1
4 Calypso95 --------------
5 DeryaOnDiet -----
7@diyetcigeldihanim--------
8 eceboce
9 eliya
10 Fit mutlu anne ----------------
11 G Goklerce --------
18 BerryShake
19 hzlsel
20 Jasminium84 ------------
21@karabiber01------------
22 kardelelen321 ----
23 kumsal68
24 nnurc
26 Pnrrr-12 -----
27@Sonsuz umut--------
28 Tempus --------
29 Ucmelekannesi --------
30 yarimuhendis

Fit mutlu anne kuzum iyi misin? diyeti bıraktın mı? ya da bu haftalık mı cnm :/

Ağır yaşamlar izliyorum biliyorsunuz motivasyon için 7. Sezondayım.simdiye kadar anladığım 270 kilo bir insan 1200 kalorilik düşük karbonhidrat yüksek protein diyet yapabiliyor.Açlıktan ölmüyor.sabah 1saat aksam 1saat yürüyüş yapabiliyor sıkıntı yok..
Dr now a seslendigim oldu yalnızdım evde.Dedim nowcugum o koca toto kilo veremez gizli gizli yiyor ben gördüm diye.Ama tam anlamıyla dikkat edip kacamak yapmayanlar güzel zayıflıyor.biraz kaçamak yapanlar az veriyor.Demem o ki Bu cumaları kendime serbest yapma olayı nı kaldırmayı düşünüyorum.bir bozuyorum diyet miyet kalmıyor.Takıldı kaldı kilom 74-75 yetti valla.

Çok güzel sade tertemiz bi menğ olmuş canım afiyet olsunsporun da çok güzel

Şahane
Huniyi nerden aldın ben de istiyorum

Ağır yaşamlar izliyorum biliyorsunuz motivasyon için 7. Sezondayım.simdiye kadar anladığım 270 kilo bir insan 1200 kalorilik düşük karbonhidrat yüksek protein diyet yapabiliyor.Açlıktan ölmüyor.sabah 1saat aksam 1saat yürüyüş yapabiliyor sıkıntı yok..
Aynı şey bende de var cuma yaptığım kaçamaklar beni hem geriye atıyor hem de pazartesi tartısında artıya sebep olduğu İçin motivasyonum düşüyor

Aslında şöyle yapsak kendimize kısa süreli hedefler koyalım o hedefe ulaşırsak çok istediğimiz bişeyi yiyelim

Mesela ben 67,50yim ya ilk hedefim 64 olsun 64ü gördüğümde o gün en çok neyi istiyorsa ondan yiyeyim

Ne dersin böyle mi yapsak

İnşallah İstanbul’da olur bir şeyler canım Anadolu yakası mı Avrupa yakası mı
Ben de hatırlıyorum kpss senesi hem ders çalışmıştım o yaz hem diyet yapmıştım tabi atanınca parayı bulunca yedim de yedim kıtlıktan çıkmış gibi hepsini geri aldım fazlasıyla
yok cnm ya 10 bin olabilir ama 3 gün dinleneyim diyorum

ooo hamarat kızzz
Dinlenmeyi hak ettin canım ne zamandır çok yoğun spor yapıyorsun
ellerine sağlık canım

Aynen abla sık sık emzirmeye çalışıyorum inşallah geçer bi an önce

Yok canım annemler gitti kız kardeşim ve kayınvalidem var onlar da birkaç güne giderler
Ahh kız kardeşin nasıl güzel bir yardımcı oldu sana. Sende iyice toparlanirsin alışırsın az biraz artık
Yaa bende bogaym ve yemege asiri duskunumm burda bogalar olark kalabaligizzz

Anladm cnm insallah iyi gelr 1 hafta sal ama sonra toparla kesn cnm yoksa artilar cok cabuk geliyor biliyorsun
Aynen canım gelsede sıkıntı değil inan daha motive olacağıma eminim canim
Evet artiydim canim . Ama bu haftaki gibi bir artı görmedim uzun zamandır.

Yok be kendimi de çok sevdiğim söylenemez aslında

Neyse güzel olacak ben eminim canim

Yine çok iyi bir menü canım afiyet olsun
Kavrulmuş fındıklar yenilmiş afiyet olsun canım spor şahane
Afiyet olsun canım çok güzel menü şekersiz karbonsuz olmuş dediğin gibi

Anadolu yakasına geleceğiz abim orda oturuyor ama gezeceğiz muhtemelenama iş nerde olursa oraya okeyim bulursam abimle Anadolu yakasında yaşayacağım

Yine çok iyi bir menü canım afiyet olsun

Kavrulmuş fındıklar yenilmiş afiyet olsun canım spor şahane

Afiyet olsun canım çok güzel menü şekersiz karbonsuz olmuş dediğin gibi
Evet yedim vallahi napayım bugün 8 tane yemeyip yarına 16 tane mi yiyeydimkısıtlamıyorum kendimi böyle devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…