Kira parası istiyolar gıııııCanım zehra bora da var ama onun da fiyatları uçuk gibi istersen ona bak ben takip ediyorum beğeniyorum
Bakalim tugba yaprak diye bi yasam kocuna yazdim. Aninda cevap yazdi. Ins hep boyle olur. Fiyat ve detay bekliyirum.Cnm bu mantık işe yaramıyor hatta daha çok ilgi bekliyorsun ama yok
Sagol canim bilgi icinZehra borayı senelerdir takip ediyorum danışanlarıyla birebir ilgileniyor online çok danışanı var sürekli işinde yani yeni doğum yaptığında bile sabahtan uyumayıp danışanlarıyla ilgileniyordu ve baya iyi kilo da verdiriyor
Evet görmüştüm belki zam bile gelmiş olabilirKira parası istiyolar gıııııaylık 1000 tl zehra bora
Bizede yaz kaç dicek bakalmBakalim tugba yaprak diye bi yasam kocuna yazdim. Aninda cevap yazdi. Ins hep boyle olur. Fiyat ve detay bekliyirum.
Bizi de haberdar eder misin fiyat hakkındaSagol canim bilgi icinyasam kocu ve diyetisyen online yazinca ilk onun adjni gordum. Ins beni de zatiflatir
Tamam cnm 500 gr almışsın haftasonu ama verirsiinTartıldım, canım hatta yazdım sandım yazmamışım, 76.6 ondan dolayı yazdım, fazla salladım diye canım nerdeyse cumaya 1 kg ediyor giderse
Peki cnm ☺ valla hep kaydetmiştim detoks listesi paylaşanlar vardı ama silmişler postları galiba cnmBakalim tugba yaprak diye bi yasam kocuna yazdim. Aninda cevap yazdi. Ins hep boyle olur. Fiyat ve detay bekliyirum.
Ee dolar artıyor tabiiEvet görmüştüm belki zam bile gelmiş olabilir
Afiyet olsun canım tam detoks menüsü :)27 Eylül Pazartesi
Öğle
Akşam
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- Az peynir
- 3 zeytin
- Domates salatalik
- Çay
1, 5 lt su
- 6 kaşık bulgur pilavı
- 1 kase yoğurt
- 2 mandalina
Spor yok
BerryShake
İnşallah canım benim bugün çok dikkat ettimTamam cnm 500 gr almışsın haftasonu ama verirsiin
Afiyet olsun canım güzel gözüküyor
Kasımın 14ünde kuzenimib düğünğ var öncesnde 1 haftada 10 kg diyeti var ondan yapacağım
Çok güzel sade bi menü olmuş canım sporun da çok iyi27 Eylül
Sabah
Türk kahvesi
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, zeytin, 1 dilim hindi füme
Ara
Sütlü kahve, kazandibi
Akşam
Kuru fasulye, salata, 1 sb ayran
Ara
Mandalina
2,5 LT su, 1 lt yeşil çay
12bin adım, 2 mil Leslie (165 puan)
@Pnrrr-20yarimuhendis
Aynen aynen vallahi topladımAfiyet olsun canım güzel gözüküyorSpor çok iyi maşallah toplamışsın puanları
O daha insaflıymış cnmsKasımın 14ünde kuzenimib düğünğ var öncesnde 1 haftada 10 kg diyeti var ondan yapacağım
1 aylik 500tl.Bizede yaz kaç dicek bakalm
Aylik 500tl dedi canim, 2 aylik 900, 3 aylik 1300 tl.Bizi de haberdar eder misin fiyat hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?