• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Haklisin canim. Diyorum acaba online diyetisyen destegi mi alsam. Sonra da diyorum kac kere gittim siyetisyene mailim diyet listeleri dolu ama yapmiyorum. Off bilemedim.
Hic Turk diyetisyen denemedkm acaba Tyrkiyeden online mi gorussem.
Canimcim nasılsın? Yazını okudum Diyarbakır da bir diyetisyen var tüm Avrupa onunla zayıflıyor 🙈 kuzenimde iğne iplik oldu.

Canimcim nasılsın? Yazını okudum Diyarbakır da bir diyetisyen var tüm Avrupa onunla zayıflıyor 🙈 kuzenimde iğne iplik oldu.
Mehtap yakut mu 😍 bayılıyorm o kadına ama fiyatı çok uçuk
Bence iş bizde bitiyor 😅 istersen en ünlü diyetisyene git boğazını tutmadıkça yerinde sayıyorsun

canım bu geçen haftaki de online diyetisyen değil miydi?
bence özgürlük istiyoruz o yüzden listelere uymuyoruz 😍 cnm bence gerek yok, kalori saymayı da oturttun bir gün içinde her çeşit besinden yiyerek verebilirsin sen de bence, özellikle şişkinlik yapanlardan da azar azar olur ,yanına şişkinlik giderici çay eklersin mutlaka,kimyon rezene gibi
yani berbaer burda başarabiliriz bence :KK66:
ama illa liste dersen ılımlı ve genç bi diyetisyen tavsiye ederim cnm instagram da çok görüyorum böyle genç hanımları :KK200:
Simdikiyle telefonla goruduyotuk ama surekli online destegi yok. 3 haftada bir kilo kontrolu liste yazimi oyle. Kim canim instagramdan begendigin? Bakayim bi?

Orasi da dogru gerci.
Moralini bozma canım, çok yıpratıcı sıkıcı bir dönem ama mecbur vermemiz lazm 😔
Yoksa yapışıp kalacak kilolar 😔
Az önce kendi kendime keşke başlamasaydım diyetisyene dedm açım canım birsürü şey yemek istiyo az önce kebap tatlı videoları izledim 😅
Ama sonra dedm ki kendine gelllll kendineeeeee napacan böyle yağlı butlu mu kalacan, zayıfla da ye canının istediklerinden dedm 😬

Mesela yarın ödül günüm onu düşünüyorm aç olduğum aklıma geldikçe ne yesem karar veremiyorum 😁

Moralini bozma canım, çok yıpratıcı sıkıcı bir dönem ama mecbur vermemiz lazm 😔
Yoksa yapışıp kalacak kilolar 😔
Az önce kendi kendime keşke başlamasaydım diyetisyene dedm açım canım birsürü şey yemek istiyo az önce kebap tatlı videoları izledim 😅
Ama sonra dedm ki kendine gelllll kendineeeeee napacan böyle yağlı butlu mu kalacan, zayıfla da ye canının istediklerinden dedm 😬

Mesela yarın ödül günüm onu düşünüyorm aç olduğum aklıma geldikçe ne yesem karar veremiyorum 😁
Haklisin canim. Dedigin gibi cok yorucu.

Mehtap yakut mu 😍 bayılıyorm o kadına ama fiyatı çok uçuk
Bence iş bizde bitiyor 😅 istersen en ünlü diyetisyene git boğazını tutmadıkça yerinde sayıyorsun
Gecen ben de denk geldim internette diyetlere bakarken bu diyetisyene. Bakayim bi nasilmis fiyatlari. Belki cok para odersem motive olurum, param bosa gitmesin diye

🤸‍♀️5. Takım Spor Puanlama 🤸‍♀️

Aktivite adıDakika/AdetPuan
Yürüyüşdakika1 puan
Adım sayısı100 adet1 puan
Lesliedakika1.5 puan
Koşudakika4 puan
Eliptikdakika3 puan
İp atlama5 adet1 puan
Ipsiz zıplama10 adet1 puan
Jumping Jacks5 adet1 puan
Zumbadakika3 puan
Cardiodakika5 puan
Jilliandakika3 puan
Yüzmedakika3 puan
Bölgesel egzersizlerdakika2.5 puan
Bölgesel egzersizler10 adet1 puan
Mat pilatesdakika2 puan
Reformer pilatesdakika3 puan
Yogadakika1.5 puan
Bisiklet / stepperdakika3 puan
Jessica Smithdakika2.5 puan
Kangoo jumpsdakika3 puan
Fitness Blenderdakika3 puan
Chloe cardiodakika5 puan
Aletli egzersiz (salon)dakika3 puan
Direnç egzersiz dambıldakika4 puan
Squat5 adet1 puan
Tabata-cardiodakika5 puan

Kızlar spor puanlama sistemimiz sizde kaydedinki burdan hesaplayp menu altina puaninizi yazın :KK36:

El_Em El_Em kaptanım ilk sayfaya ekliyebillirmiyiz herkez bulabilsin diye acaba?

çok iyi dedin gülüm ,şimdi çoğu şey online zaten o yüzden şehir ülke farklı olsa da önemli değil kız kardeşim de online diyetisyene gitti geçen sene , online dersler aldı, online da aile danışmanlığı yapıyor her şey online valla:))

Çok güzel canıım 😍 ama eziyet çekmeye gerek yok 😂 eziyetle verilen geri alınıyo nasılsa :KK53:

Canım günü gününe yaptığın zamanları da hatırlıyorum ve bayağı kilo da verdin hadi tekrar başla 😍

bugün tartıldın mı cnm? e 600 gr neden yüksekten atmak olsun kii yaparsın sen ;)

Oh hadi hayırlı olsun o zaman :KK200:
Tartıldım, canım hatta yazdım sandım yazmamışım, 76.6 ondan dolayı yazdım, fazla salladım diye canım nerdeyse cumaya 1 kg ediyor giderse

Mehtap yakuta yazdim. 2 gun icinde cevap veriyormus. Ve kendisi de degil. Calisani ☹️ Ben surekli upsdabilecsgim birini istiyorym. Tugba yaprak diye birini girdum ona soru sordum bakalim ne zaman geri donecek
Canım zehra bora da var ama onun da fiyatları uçuk gibi istersen ona bak ben takip ediyorum beğeniyorum

Tugba yaprak cevap verdi simdi bajalim. Zehra biraya da bakayim hemen cevap verecek mi? Ben surekli online olan birini istiyorum.
Zehra borayı senelerdir takip ediyorum danışanlarıyla birebir ilgileniyor online çok danışanı var sürekli işinde yani yeni doğum yaptığında bile sabahtan uyumayıp danışanlarıyla ilgileniyordu ve baya iyi kilo da verdiriyor

Back