• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Kuzum ben arti gelince cok canuk motivasyonumu kaybefiyirum. Yerlerde benim motivasyon. Yine ne diyeti yapsam diye dusunur oldum. Benim diyetteki motivasyonum pamuk ipligine bagli o da bir artiyla kopup gidiyor. Spora devam ediyorum ama diyete devam etmiyorum, yeni bur diyete baskayinca motive oluyirum.
kuzu ben aslında senin diyeti yapıyorum gibi 😍 çok özeniyodum o menülerin vardı ya yumurta penir meyve et böyle herşeyden yediğin ;) sporu da iyi yapıyordun ve güzel veriyordun yine yapsana :) ama kaçamak da koy bu sefer çünkü farkettiğim kadarıyla kaçamak isteğini dışarıda sandviç ve mısırla gidermeye çalışıyorsun canım,tatlı yemek senin de hakkın 😍

Tamamdir cnm defterde duzenledm. Yarnki listedede duzenliycem :KK36:

Insallah cozulur ablam anlatmak istersen dinlerim belki sende rahatlarsinn

Aaa ayipsn kuzum ozelden at rrsimlerini yuzunu kes yada stickerle guzel motivasyon olr bence hepimize :rolleyes: :rolleyes:

Yaa az yiyince oyle oluyor yemeklere saldirma oluyor bende birde, yesilcay ic cnm yada tarcinli limonlu su da bastiriyor
Saldırma olmadı ama yoğun bir gün vakit bulamadım şimdi sakince yavaş yavaş yapıyorum ara öğünümü doyduğumu hissedeyim🤣
Ben de acıktım ya yemek pişsin hemen yiyeceğim💃💃
Akşam yemeğime daha çok var ya🥺 Afiyet olsun canım😘
Yapma bi daha nolur :/ araları bu kadar uzun tutma canım yarın kurabiye götür istersen sütlü kahvenin yanına? ama kazandibi kalır :KK70: :KK70: :KK70:
kazandibiyi yerken bu mesajı okumam🤣🤣 Pazartesi böyle tek diğer günler yapmam canım🥰

Saldırma olmadı ama yoğun bir gün vakit bulamadım şimdi sakince yavaş yavaş yapıyorum ara öğünümü doyduğumu hissedeyim🤣

Akşam yemeğime daha çok var ya🥺 Afiyet olsun canım😘

kazandibiyi yerken bu mesajı okumam🤣🤣 Pazartesi böyle tek diğer günler yapmam canım🥰
canım içini göstermeyen mataran var mı? yeşil çay hazırla çiya tohumu koy içine aralarda ondan iç :) acayip tok tutuyor cnm
kız çok varsa evde 2. ara öğünü yap 🤩
7 buçuk 8 gibi de akşam yemeğiyle kapatırsın

canım içini göstermeyen mataran var mı? yeşil çay hazırla çiya tohumu koy içine aralarda ondan iç :) acayip tok tutuyor cnm
kız çok varsa evde 2. ara öğünü yap 🤩
7 buçuk 8 gibi de akşam yemeğiyle kapatırsın
Tamam canım yarın hazırlarım onu götürürüm okula😍 Canım ancak 8.30 gibi yemekten kalkıyorum o da çok hızlı yemem gerekiyor eve 8de geliyorum çünkü şimdi benim mandalina ara öğünüm var onu ne zaman yesem gece geç oluyor acaba akşam yemeğiyle birlikte mi yesem🤣

kuzu ben aslında senin diyeti yapıyorum gibi 😍 çok özeniyodum o menülerin vardı ya yumurta penir meyve et böyle herşeyden yediğin :KK66: sporu da iyi yapıyordun ve güzel veriyordun yine yapsana :) ama kaçamak da koy bu sefer çünkü farkettiğim kadarıyla kaçamak isteğini dışarıda sandviç ve mısırla gidermeye çalışıyorsun canım,tatlı yemek senin de hakkın 😍
Dur bakayim canim senin munelerine. Dunku ornek olabilir mi mesela. Merak dttim.

26 Eylül Menüm
Sabah 2 kayısı 2 hurma 3 ceviz ve light sütlü sade kahve
Kahvaltı 1 yumurta, 2 dilim peynir, soslu yeşil zeytin, domates salatalık limonlu maydanoz, limonlu yeşil çay
Ara 1/4 er karamelli ve muzlu donut 😍 ,1 er lokma simit bazlama ve normal ekmek
telvesiyle türk kahvesi
Akşam tavuk kanat ızgara 3 küçük 3 büyük parça, 2 kaşık yoğurt, 4 kaşık kabak patlıcan taze fasülye karışık sote
Ara limonlu yeşil çay, 1 protein bar, 1 disk eti gong acılı peynirli

2 lt su
3 mil Leslie 67.5 puan 😀
10.000 adım 100 puan
15 dk bölgesel 37.5 puan
@kardelelen321

Eki Görüntüle 2922716
Kuzum bende insulin direnci var ya azicik sekerli gida bile yesem hemen arti geliyotum ve odem degil kalici oluyor. Cok bunaldim yaa su diyet isinden

Tamam canım yarın hazırlarım onu götürürüm okula😍 Canım ancak 8.30 gibi yemekten kalkıyorum o da çok hızlı yemem gerekiyor eve 8de geliyorum çünkü şimdi benim mandalina ara öğünüm var onu ne zaman yesem gece geç oluyor acaba akşam yemeğiyle birlikte mi yesem🤣
yani gerçi geç tartılıyorsun cnm akşamdan sonra ye o zmn 😘
yemeğe kadar 1 mil leslie yapabilirsin hem vakit geçer 😂

Kuzum bende insulin direnci var ya azicik sekerli gida bile yesem hemen arti geliyotum ve odem degil kalici oluyor. Cok bunaldim yaa su diyet isinden
canım inan ben de gün içinde diğer şeylere dikkat etmezsem yüzüm bile hemen şişyor hissediyorum az lifli bol kh gıdadan sonra, ama dengelersen sorun olmuyo gerçekten,aaklında da kalmıyo o yiyecek ;)
hatırlıyor musun hergün 10 bin adım ve 1den 7ye listemizden bir spor eklemiştik o hafta 1 kilo verdin diye hatırlıyorum :KK200:
senin örnek menün olarak şöyle cnm sabah 2 yumurta,2 dilim peynir,2 dilim ekmek ,söğüş
ara 1 bardak portakal suyu,ceviz
öğlen tavuk haşlama ve salata
ara 2 fincan sütlü kahve, fındık
akşam 2 kase sebze çorbası , yoğurt,2 dilim ekmek

bu tarzdı diye hatırlıyorum cnm yine bakarız istersen 5.takım menü listelerinden 🤩

Canım bırakma hiç düşürme modunu özlüyoruz seni ve enerjini inişler çıkışlar illa olacak😘
Sagol canim. Ama kilomu arti gorunce cok kotu oluyorum. Gunlerce kotu hissediyorum kendimi. Inan tartilmadim bile bugun. Off ne zormus ikjnci dogum kilosunu vermek

canım inan ben de gün içinde diğer şeylere dikkat etmezsem yüzüm bile hemen şişyor hissediyorum az lifli bol kh gıdadan sonra, ama dengelersen sorun olmuyo gerçekten,aaklında da kalmıyo o yiyecek :KK66:
hatırlıyor musun hergün 10 bin adım ve 1den 7ye listemizden bir spor eklemiştik o hafta 1 kilo verdin diye hatırlıyorum :KK200:
senin örnek menün olarak şöyle cnm sabah 2 yumurta,2 dilim peynir,2 dilim ekmek ,söğüş
ara 1 bardak portakal suyu,ceviz
öğlen tavuk haşlama ve salata
ara 2 fincan sütlü kahve, fındık
akşam 2 kase sebze çorbası , yoğurt,2 dilim ekmek

bu tarzdı diye hatırlıyorum cnm yine bakarız istersen 5.takım menü listelerinden 🤩
Haklisin canim. Diyorum acaba online diyetisyen destegi mi alsam. Sonra da diyorum kac kere gittim siyetisyene mailim diyet listeleri dolu ama yapmiyorum. Off bilemedim.
Hic Turk diyetisyen denemedkm acaba Tyrkiyeden online mi gorussem.

Haklisin canim. Diyorum acaba online diyetisyen destegi mi alsam. Sonra da diyorum kac kere gittim siyetisyene mailim diyet listeleri dolu ama yapmiyorum. Off bilemedim.
Hic Turk diyetisyen denemedkm acaba Tyrkiyeden online mi gorussem.
canım bu geçen haftaki de online diyetisyen değil miydi?
bence özgürlük istiyoruz o yüzden listelere uymuyoruz 😍 cnm bence gerek yok, kalori saymayı da oturttun bir gün içinde her çeşit besinden yiyerek verebilirsin sen de bence, özellikle şişkinlik yapanlardan da azar azar olur ,yanına şişkinlik giderici çay eklersin mutlaka,kimyon rezene gibi
yani berbaer burda başarabiliriz bence ;)
ama illa liste dersen ılımlı ve genç bi diyetisyen tavsiye ederim cnm instagram da çok görüyorum böyle genç hanımları :KK200:

Back