Canimcim nasılsın? Yazını okudum Diyarbakır da bir diyetisyen var tüm Avrupa onunla zayıflıyorHaklisin canim. Diyorum acaba online diyetisyen destegi mi alsam. Sonra da diyorum kac kere gittim siyetisyene mailim diyet listeleri dolu ama yapmiyorum. Off bilemedim.
Hic Turk diyetisyen denemedkm acaba Tyrkiyeden online mi gorussem.
Beni tarif ediyorsun inan ki. Varmisin 21 gün şekersize. Hakkında gelelim insülin direncininKuzum bende insulin direnci var ya azicik sekerli gida bile yesem hemen arti geliyotum ve odem degil kalici oluyor. Cok bunaldim yaa su diyet isinden
Mehtap yakut muCanimcim nasılsın? Yazını okudum Diyarbakır da bir diyetisyen var tüm Avrupa onunla zayıflıyorkuzenimde iğne iplik oldu.
Simdikiyle telefonla goruduyotuk ama surekli online destegi yok. 3 haftada bir kilo kontrolu liste yazimi oyle. Kim canim instagramdan begendigin? Bakayim bi?canım bu geçen haftaki de online diyetisyen değil miydi?
bence özgürlük istiyoruz o yüzden listelere uymuyoruzcnm bence gerek yok, kalori saymayı da oturttun bir gün içinde her çeşit besinden yiyerek verebilirsin sen de bence, özellikle şişkinlik yapanlardan da azar azar olur ,yanına şişkinlik giderici çay eklersin mutlaka,kimyon rezene gibi
yani berbaer burda başarabiliriz bence
ama illa liste dersen ılımlı ve genç bi diyetisyen tavsiye ederim cnm instagram da çok görüyorum böyle genç hanımları
21 gun mumkun degil canim. Ayin 15inde yine 4 gunlugube tatile gidiyoryz. Orda kesin icerim biraz alkolBeni tarif ediyorsun inan ki. Varmisin 21 gün şekersize. Hakkında gelelim insülin direncinin
Bakayim bi canim adi be? Yazar misin lutfen?Canimcim nasılsın? Yazını okudum Diyarbakır da bir diyetisyen var tüm Avrupa onunla zayıflıyorkuzenimde iğne iplik oldu.
Orasi da dogru gerci.Mehtap yakut mubayılıyorm o kadına ama fiyatı çok uçuk
Bence iş bizde bitiyoristersen en ünlü diyetisyene git boğazını tutmadıkça yerinde sayıyorsun
Tamam cnm bikaç tane toparlayıp akşam atayımSimdikiyle telefonla goruduyotuk ama surekli online destegi yok. 3 haftada bir kilo kontrolu liste yazimi oyle. Kim canim instagramdan begendigin? Bakayim bi?
Moralini bozma canım, çok yıpratıcı sıkıcı bir dönem ama mecbur vermemiz lazmOrasi da dogru gerci.
Haklisin canim. Dedigin gibi cok yorucu.Moralini bozma canım, çok yıpratıcı sıkıcı bir dönem ama mecbur vermemiz lazm
Yoksa yapışıp kalacak kilolar
Az önce kendi kendime keşke başlamasaydım diyetisyene dedm açım canım birsürü şey yemek istiyo az önce kebap tatlı videoları izledim
Ama sonra dedm ki kendine gelllll kendineeeeee napacan böyle yağlı butlu mu kalacan, zayıfla da ye canının istediklerinden dedm
Mesela yarın ödül günüm onu düşünüyorm aç olduğum aklıma geldikçe ne yesem karar veremiyorum
Gecen ben de denk geldim internette diyetlere bakarken bu diyetisyene. Bakayim bi nasilmis fiyatlari. Belki cok para odersem motive olurum, param bosa gitmesin diyeMehtap yakut mubayılıyorm o kadına ama fiyatı çok uçuk
Bence iş bizde bitiyoristersen en ünlü diyetisyene git boğazını tutmadıkça yerinde sayıyorsun
Aktivite adı | Dakika/Adet | Puan |
---|---|---|
Yürüyüş | dakika | 1 puan |
Adım sayısı | 100 adet | 1 puan |
Leslie | dakika | 1.5 puan |
Koşu | dakika | 4 puan |
Eliptik | dakika | 3 puan |
İp atlama | 5 adet | 1 puan |
Ipsiz zıplama | 10 adet | 1 puan |
Jumping Jacks | 5 adet | 1 puan |
Zumba | dakika | 3 puan |
Cardio | dakika | 5 puan |
Jillian | dakika | 3 puan |
Yüzme | dakika | 3 puan |
Bölgesel egzersizler | dakika | 2.5 puan |
Bölgesel egzersizler | 10 adet | 1 puan |
Mat pilates | dakika | 2 puan |
Reformer pilates | dakika | 3 puan |
Yoga | dakika | 1.5 puan |
Bisiklet / stepper | dakika | 3 puan |
Jessica Smith | dakika | 2.5 puan |
Kangoo jumps | dakika | 3 puan |
Fitness Blender | dakika | 3 puan |
Chloe cardio | dakika | 5 puan |
Aletli egzersiz (salon) | dakika | 3 puan |
Direnç egzersiz dambıl | dakika | 4 puan |
Squat | 5 adet | 1 puan |
Tabata-cardio | dakika | 5 puan |
çok iyi dedin gülüm ,şimdi çoğu şey online zaten o yüzden şehir ülke farklı olsa da önemli değil kız kardeşim de online diyetisyene gitti geçen sene , online dersler aldı, online da aile danışmanlığı yapıyor her şey online valla:))Canimcim nasılsın? Yazını okudum Diyarbakır da bir diyetisyen var tüm Avrupa onunla zayıflıyorkuzenimde iğne iplik oldu.
Canim Mehtap yakut mu? Cok yogunuz 2 gun icinde cevap veriyoz yazdi bana.Canimcim nasılsın? Yazını okudum Diyarbakır da bir diyetisyen var tüm Avrupa onunla zayıflıyorkuzenimde iğne iplik oldu.
Tartıldım, canım hatta yazdım sandım yazmamışım, 76.6 ondan dolayı yazdım, fazla salladım diye canım nerdeyse cumaya 1 kg ediyor giderseÇok güzel canıımama eziyet çekmeye gerek yok eziyetle verilen geri alınıyo nasılsa
Canım günü gününe yaptığın zamanları da hatırlıyorum ve bayağı kilo da verdin hadi tekrar başla
bugün tartıldın mı cnm? e 600 gr neden yüksekten atmak olsun kii yaparsın sen
Oh hadi hayırlı olsun o zaman
Canım zehra bora da var ama onun da fiyatları uçuk gibi istersen ona bak ben takip ediyorum beğeniyorumMehtap yakuta yazdim. 2 gun icinde cevap veriyormus. Ve kendisi de degil. CalisaniBen surekli upsdabilecsgim birini istiyorym. Tugba yaprak diye birini girdum ona soru sordum bakalim ne zaman geri donecek
Cnm bu mantık işe yaramıyor hatta daha çok ilgi bekliyorsun ama yokGecen ben de denk geldim internette diyetlere bakarken bu diyetisyene. Bakayim bi nasilmis fiyatlari. Belki cok para odersem motive olurum, param bosa gitmesin diye
Tugba yaprak cevap verdi simdi bajalim. Zehra biraya da bakayim hemen cevap verecek mi? Ben surekli online olan birini istiyorum.Canım zehra bora da var ama onun da fiyatları uçuk gibi istersen ona bak ben takip ediyorum beğeniyorum
Zehra borayı senelerdir takip ediyorum danışanlarıyla birebir ilgileniyor online çok danışanı var sürekli işinde yani yeni doğum yaptığında bile sabahtan uyumayıp danışanlarıyla ilgileniyordu ve baya iyi kilo da verdiriyorTugba yaprak cevap verdi simdi bajalim. Zehra biraya da bakayim hemen cevap verecek mi? Ben surekli online olan birini istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?