• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

KILOLAR FIRARDA:cool: SPOR LISTESI:spor:

24 Eylul - 1 Ekim
UYECuma CumartesiPazar
Pazartesi
SalıCarșambaPerșembeToplam Puan:
hzlsel hzlsel 195145
BerryShake BerryShake 205227.5205
@kardelelen321 125105
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 15
eceboce eceboce 92
yarimuhendis yarimuhendis 150162100
@Breeze96 14080200
@kumsal688012080
@Sonsuz umut 50
@Dermabebak 10
@Cagrihilal1 100
Pnrrr-12 Pnrrr-12 40125
nnurc nnurc 43
@Ucmelekannesi 190
@eliya 45
@Calypso95 100

- Kızlar sadece Spor yapanları ekledim listeye yani isminizin listede olması icin Spor yapmalısınız :KK59:
-Spor puanlarını El_Em El_Em kaptanimiz ilk sayfaya ekleyebillirmisin acaba.
- Herkez menusunun altina yaptigi sporu yazarken ilk Sayfadan puanini hesaplayip nekadar oldugunuda yazabillirmi ve beni etiketlemeyi unutmayin kızlar, hesaplayamayan olursa tabiki yardımcı olurum.
- Bugune kadar olan sporlari menulerden kontrolediip yazdım ama gözden kacırmıș olabillrm sizde kendi adınızı Sporunuzu kontrol edip eksikleri bildirebillirsiniz bana :KK36:
eline sağlık cnm 😘

ehehehueheueheheueh :KK53:
senin 1200 kalorini de yeriim tatlış :KK60:

Ozaman gunun Motivasyon resmi ve yazısı gelsinnn!

Eki Görüntüle 2923094

/Alıntı: Deniz Yalabak
Çok güzel canıım 😍 ama eziyet çekmeye gerek yok 😂 eziyetle verilen geri alınıyo nasılsa :KK53:

Gerçekten başlamam lazım okadar aldık sonunu göremedim yarıda bıraktım hep
Canım günü gününe yaptığın zamanları da hatırlıyorum ve bayağı kilo da verdin hadi tekrar başla 😍

75.5 olsun canım birazdan fazla yüksekten attım gibi ama olsun bakalım
bugün tartıldın mı cnm? e 600 gr neden yüksekten atmak olsun kii yaparsın sen ;)

Bende bugün diyet gibi ilk defa beslendim sabah eşimle kahvaltıya oturduğumda yeme düzenim kaçıyor Allahtan izni bitti işe başladı
Oh hadi hayırlı olsun o zaman :KK200:

tamam cnm ekledim :KK66:

tamam cnm sağol :KK66: cuma hedefin var mı?

cnm 66,9 muş cuma bildirimin :KK66:
bir de hedefini alalım bu cuma için 😊

kız ekliyorum zaten, cuma menüsünü bile yeni yazan var ekledim :KK70:
relaaaax :cool:
dün gece yazmıştım 80.2 olsun diye çok şişmişim ama bu gün inşallah tutar

Tekrar geçmiş olsun canım kilon da gayet iyi inşallah hedefine ulaşacaksın😘

Tebrikler canım çok iyi gitmiş😍

Çok iyi canım😍😍

Aynen çoğunu gönderdim canım inşallah az da olsa eksiye geçerim😅

Sabit sayılırsın canım o zaman kesin cuma güzel bir eksi geliyor 😍😍

Dünkü menüye rağmen eksi ayakta alkışlıyorum🤩🤩
Sağol canımm
inşallah :KK60:

Çok iyi canım aynıyız şu an🤣

Çok bir artı değil canım ama tabi dikkat et inşallah cuma güzel bir eksi gelir😘
Insallah canim, bugun oglen dikkat ettim salata yedim insallah devami da gelir 😊
KILOLAR FIRARDA:cool: SPOR LISTESI:spor:

24 Eylul - 1 Ekim
UYECuma CumartesiPazar
Pazartesi
SalıCarșambaPerșembeToplam Puan:
hzlsel hzlsel 195145
BerryShake BerryShake 205227.5205
@kardelelen321 125105
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 15
eceboce eceboce 92
yarimuhendis yarimuhendis 150162100
@Breeze96 14080200
@kumsal688012080
@Sonsuz umut 50
@Dermabebak 10
@Cagrihilal1 100
Pnrrr-12 Pnrrr-12 40125
nnurc nnurc 43
@Ucmelekannesi 190
@eliya 45
@Calypso95 100

- Kızlar sadece Spor yapanları ekledim listeye yani isminizin listede olması icin Spor yapmalısınız :KK59:
-Spor puanlarını El_Em El_Em kaptanimiz ilk sayfaya ekleyebillirmisin acaba.
- Herkez menusunun altina yaptigi sporu yazarken ilk Sayfadan puanini hesaplayip nekadar oldugunuda yazabillirmi ve beni etiketlemeyi unutmayin kızlar, hesaplayamayan olursa tabiki yardımcı olurum.
- Bugune kadar olan sporlari menulerden kontrolediip yazdım ama gözden kacırmıș olabillrm sizde kendi adınızı Sporunuzu kontrol edip eksikleri bildirebillirsiniz bana :KK36:
Canim eline saglik💕 tabi bundan sonra hesaplayip seni de etiketlerim.

Sagolasn cnim :KK200:

Odem vardir abla ozaman, napiyorsn ugramadn bu ara iyimisin

Bende diycektm o menuyle nasl eksi ama artiymis dogal olark

Menulerni yazmiyonkii bilemiyorz cnm nedenini

Insallah biranonce duzelr

Sagol cnm, bence gecersn eksiye :KK36:
iyiyim şükür gülüm azıcık canım sıkkın bu aralar da onun da rabbim çözüme ulaştırır elbet

dün gece yazmıştım 80.2 olsun diye çok şişmişim ama bu gün inşallah tutar
hıım hatırladım cnm ama grupta diyet menü vs görmedim diye eklememiştim ;) tamamdır

iyiyim şükür gülüm azıcık canım sıkkın bu aralar da onun da rabbim çözüme ulaştırır elbet
hayırdır nen var kuzum :( biz sana anlattık sen de anlatabilirsin 🤗

Yarın da beni paylaşsana neyim eksik bu hatunlardan🤣🤣🤣 Bu kadın da çok azimliydi inanılmaz erimiş hele o basen bölgesini nasıl eritmiş çok zor helal olsun diyorum ama tabi bizlerin Allahtan bu kadar vermesi gereken kilo yok🤭🤭
e senin de öncen sonranı görebiliriz yaaaani 😍

KİLOLAR FİRARDA MENU TABLOSU
24-30 EYLÜL

@Azimliiii anacım tatili 1 hafta daha uzatmaya karar verdiniz heralde :sinirli: afiyet muhabbet olsun ne diim 😂
@Dermabebak cnm medeni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum ama lütfen bütün güne yayma cısları kuzum ve daha dengeli daha sebzeli beslenmeye çalış :)
@kumsal68 kuzum cuma kilonu yazmış mıydın? :) bi daha bakıcam geçmişe gerçi
DeryaOnDiet DeryaOnDiet nasılsın kuzum? kaç gündür göremiyorum seni sohbette iyi misin balım 😿

kaçamaklı da olsa menü yazanları ayrıca teşekkür ederim 😍 mühim olan saklamak değil bunun farkında olup dengelemeye çalışarak yola devam etmek canlar :KK36:
Kuzum ben arti gelince cok canuk motivasyonumu kaybefiyirum. Yerlerde benim motivasyon. Yine ne diyeti yapsam diye dusunur oldum. Benim diyetteki motivasyonum pamuk ipligine bagli o da bir artiyla kopup gidiyor. Spora devam ediyorum ama diyete devam etmiyorum, yeni bur diyete baskayinca motive oluyirum.

Pnrrr-12 Pnrrr-12 canım benim bi yanlışlık var galiba cumartesi günü 30dk cardio ve 11200 adım atmışım 262 puan ediyor😊😊düzeltirsen sevibirim😍😍😍bugünden itibaren ben hesaplı şekilde yazarım menüye😘😘
Tamamdir cnm defterde duzenledm. Yarnki listedede duzenliycem :KK36:
Insallah cozulur ablam anlatmak istersen dinlerim belki sende rahatlarsinn
Yarın da beni paylaşsana neyim eksik bu hatunlardan🤣🤣🤣 Bu kadın da çok azimliydi inanılmaz erimiş hele o basen bölgesini nasıl eritmiş çok zor helal olsun diyorum ama tabi bizlerin Allahtan bu kadar vermesi gereken kilo yok🤭🤭
Aaa ayipsn kuzum ozelden at rrsimlerini yuzunu kes yada stickerle guzel motivasyon olr bence hepimize :rolleyes: :rolleyes:
Kahvaltıda 300 kalorilik beslendiğim ve kh tüketmediğimden olsa gerek çok acıktım🥺🥺🥺 1 saat var daha ara öğünüme🙈
Yaa az yiyince oyle oluyor yemeklere saldirma oluyor bende birde, yesilcay ic cnm yada tarcinli limonlu su da bastiriyor

Yok canım 7.30 da bitiyor nöbetçiyim bugün boş dersi bekliyorum o yüzden yoksa o kadar beklemezdim ama daha şimdiden 8bin adımım oldu bahçede dört dönüyorum nöbette🤣
Yapma bi daha nolur :/ araları bu kadar uzun tutma canım yarın kurabiye götür istersen sütlü kahvenin yanına? ama kazandibi kalır :D :D :D

Detoks mu yapıyorsun diyecektim ben de :p şanın bozulmasın diye menü yazmıyordun hehe:-)
Ama birşeyleri abartmışsın canım yaz da görek :dondurma:
Yok kuzum. Kıyafetlerimden anlarım o kadar ayrım olması mümkün değil. Ama uykusuzluk bende ödem yapıyor onunla ilgili olabilir. Diyet menüm olmuyor ama hiç olmadı zaten😂 ekstra bi şey yok yani. Menü yazmayı da unutuyorum erteliyorum çoğunlukla

Back